Fokker vermelding van Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers
Beschrijving: Hallo Wij zijn Nadine en Johan en zijn al geruime tijd door het "bouviervirus" gebeten. Onze honden zijn onze beste kameraden die samen met onze kinderen en nu ook kleinkinderen deel uitmaken van ons gezin. Ze leven dan ook in en met ons in huis. Wil je ons en ons "boeven" beter leren kennen dan zijn jullie van harte welkom op onze site. Mocht je vragen hebben ivm bouvier stel ze gerust...

Contact
Website: http://www.blackmysticlegend.be
Telefoon: 0032(0)92536972

Adres
Woonplaats: Wondelgem

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers is te vinden onder
- Bouvier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden komen uit heel goede bloedlijnen, zijn heel sociaal en zijn kynologisch "uitmuntend" Ze hebben dan ook verschillende kampioenstitels behaald.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Zijn getest op HD en ED en zijn vrij.DNA bepaling.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
na de geboorte worden ze nagezien door de dierenarts, na 3 weken nogmaals en op 6weken krijgen ze hun puppy inentingen. Ze worden om de 2 weken ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Niet vroeger dan 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Aangezien we liefhebbers van de Bouvier zijn en fokken geen "vermeerderen" mag zijn plannen we slechts af en toe een nestje van uitsluitende "uitmuntende "honden met de beste kwaliteiten die de rasstandaard vereisen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis geboren en blijven daar ook samen met hun moeder en de andere honden.Aan hun socialisatie wordt heel veel aandacht besteedt.Zo maken ze kennis met andere mensen ,kinderen,vreemde geluiden onze tuin en andere nieuwe omgevingen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Black Mystic Legend Bouvierliefhebbers
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^