Australian Kelpie fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Australian Kelpie fokkers op de HondenPage.

Ik ben een hobby fokker, die gemiddeld maar 1 nest per jaar fokt. Ik heb mijn honden voor mijn plezier, voor de sport, en enkel als ze goed genoeg zijn en een aanwinst voor het ras, wil ik er mee fokken. mijn doel is om gezonde, sociale sporthonden te fokken, die gemakkelijk in huis te houden zijn. Ik test mijn honden op HD en oog afwijkingen. Al meerdere keren ben ik naar Zweden en ook Italië afgereisd voor een dekking van een geschikte reu voor mijn teven. De pups groeien in huis op, en worden met de grootste zorg gesocialiseerd. Op de leeftijd van ongeveer 7 weken krijgen ze een puppytest. Uiteraard fokken wij Australian Kelpies met officiële stamboom van de Raad van Beheer, en volgens de strenge eisen van de rasvereniging, de Australian Cattle Dog & Kelpie Vereniging (www.acdenkelpie.nl) Op mijn website staat alle info die te bedenken is, ook m.b.t. de gezondheid van mijn honden en de nakomelingen. Wil je meer weten, dan ben je uiteraard van harte welkom!!!

Australische Kelpie Australische Kelpie Australische Kelpie

Wij fokken af en toe voor ons plezier een nestje pups. Wij zorgen ervoor dat de pups al heel goed gesocialiseerd worden en ze komen dus met allerlei dingen en mensen in aanraking. De Kelpie is uitstekend geschikt als sporthond, want het is een echte werker. Hij zal zowel geestelijk als lichamelijk uitgedaagd moeten worden. Ook mensen die recreatief aan hondensport doen kunnen aan de behoefte van een Kelpie voldoen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

BAHOU BAHOU BAHOU BAHOU BAHOU BAHOU BAHOU

Hallo, Wij hebben al enkele jaren Australian Working Kelpies en ongeveer 1 keer per jaar hebben wij een nestje pups. Onze teefjes zijn Kessels BM Tessa en Shepherds ND Flow. Tess is een 2 jaar oud Black and Tan teefje en Flow is 1 jarig Red and Tan teefje. Beide zijn goede werkers bij de schapen en zijn heel sociaal. Onze pups worden in huis geboren en groot gebracht voor meer info bel gerust 0032(0)497459703 of neem een kijkje op www.working-kelpie.be

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

La Vieja La Vieja La Vieja

Sissy is 50% border collie/50% kelpie. Ze is geboren in Zwitserland. We hebben haar laten dekken door een Kelpie in Spanje. Van de 5 puppies (geboren op 4 januari 2020) zijn nog 1 teefje en 1 reu over die ik liever in Nederland laat opgroeien. Ik wil ze in maart naar Nederland brengen, met chip, inenting en paspoort.

Het begon als een hobby en is uitgegroeid tot passie. Een harde werker. Een maatje voor het leven. In huis een rustige, vriendelijke aardige hond. Buiten op het veld willig en enthousiast en altijd klaar om te werken. De kelpie is het beste ras voor ons.

Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah Yooranah

Hallo! Ik woon in West-Vlaanderen, België samen met mijn red & tan Kelpie Dakota. Ik ben van plan Dakota te laten dekken door Evallens Chocolate Be Goofy. Een prachtige reu uit Duitsland. De pups zullen opgroeien in huis en dus gewoon zijn aan alle dagelijkse zaken zoals stofzuiger, tv geluiden, kabels waar ze niet aan mogen knabbelen,... Dakota wordt getest op HD, ED, erfelijke oogziektes, hart en heeft DNA analyse. Ze heeft al verschillende shows gewonnen en samen doen we aan agility. Kelpies zijn perfecte gezinshonden indien ze voldoende beweging en uitdagingen krijgen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Australian Kelpie fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Australian Kelpie ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Australian Kelpie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Australian Kelpie? Kijk dan bij de Australian Kelpie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Australian Kelpie fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Australian Kelpie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^