Australian Kelpie puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Australian Kelpie Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Australian Kelpie puppy's

Momenteel worden er geen Australian Kelpie puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij hebben 2-08-2011 7 pupjes gekregen van onze Australische Kelpie Teef. Alle pups hebben een goede baas gekregen. Onze pups worden goed gescocialiseerd en zullen vrolijke hondjes worden. Met vriendelijke groet, N. Bakker

Op 27 februari 2015 is deze leuke teef geboren, met 4 zusjes en 6 broertjes. Ze is een speelse meid die graag knuffelt. Ze is goed gesocialiseerd en verwerkt nieuwe dingen goed. Al haar broertjes en zusjes hebben inmiddels een nieuw baasje gevonden en doen het uitstekend. Aangezien ze 8 weken is mag ze meteen mee naar haar nieuwe huisje indien u besluit om haar te verwelkomen in uw gezin! Meer informatie op www.facebook.com/kelpiepups Ze is geregistreerd bij de Kelpie Council met de naam Lola. Ras: Working Kelpie (niet Australian Kelpie!) Gegevens Reu: Devonairs(UK) Cracker Heupen: B Stamboom Kleur: Black en Tan Gegevens teef: Zoey (geimporteerd uit Australie) Heupen: B Kleur: Black en Tan Working Kelpies zijn actieve honden en zijn zeer geschikt voor schapen drijven en agility training. Zeer vriendelijke hond, die wel genoeg beweging moet hebben. Geschikt als huishond en als werkhond. Beide ouders kunnen schapen drijven. De gekozen reu is een echte working Kelpie werkhond. De teef is door ons zelf geimporteerd uit Australie en komt van een lijn van werkhonden, maar houden wij als huishond. Wij hebben zelf geen schapen en maar gaan wel regelmatig met haar schapen drijven. Een Kelpie kan prima als huishond gehouden worden, mits deze zijn/haar beweging krijgt. Voor meer foto's of een afspraak neem contact op.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Australian Kelpie puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Australian Kelpie ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Australian Kelpie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Australian Kelpie? Kijk dan bij de Australian Kelpie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Australian Kelpie Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Australian Kelpie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^