Fokker vermelding van Yooranah

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Yooranah
Beschrijving: Hallo! Ik woon in West-Vlaanderen, België samen met mijn red & tan Kelpie Dakota. Ik ben van plan Dakota te laten dekken door Evallens Chocolate Be Goofy. Een prachtige reu uit Duitsland. De pups zullen opgroeien in huis en dus gewoon zijn aan alle dagelijkse zaken zoals stofzuiger, tv geluiden, kabels waar ze niet aan mogen knabbelen,... Dakota wordt getest op HD, ED, erfelijke oogziektes, hart en heeft DNA analyse. Ze heeft al verschillende shows gewonnen en samen doen we aan agility. Kelpies zijn perfecte gezinshonden indien ze voldoende beweging en uitdagingen krijgen.

Contact
Website: http://yooranahkelpies.weebly.com/
Telefoon:

Adres
Woonplaats: West Vlaanderen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Yooranah is te vinden onder
- Australian Kelpie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Dakota is nu 2,5 jaar en zal pas eind 2014 gedekt worden. Dan is ze 3,5 jaar. Mijn doel is om lieve en actieve pups te hebben rekening houdend met de rasstandaard die de FCI voorlegt.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De tests zijn volop in gang. De uitslagen zullen te zien zijn op de website.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
In samenwerking met de dierenarts krijgen de pups alle ontwormingen, inentingen en sommige pups kunnen DNA analyse verkrijgen. Dit is op aanvraag.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7-8 weken, dit hangt af van de eigenaren. Indien dit uw 1e hond is mag u de pup aan 8weken ophalen. Als u al een hond gehad heeft, aan 7weken. Ze gaan ook niet allemaal op dezelfde dag weg zodat mijn moedertje niet teveel treurt.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dakota haar 1e nestje zal aan leeftijd van 3 jaar zijn, het kan zijn dat dit een éénmalig gebeuren is. Als er nog een 2e nestje gepland wordt zal dit zijn als ze ongeveer 5jaar is. En dit is dan ook het maximum. Ik vind 2 nestjes voor een hond meer dan genoeg.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze groeien op in huis. Er zal een werpkist staan op een rustig plaatsje in de living. Eens de pups zelf op verkenning kunnen gaan mogen ze vrij rondcrossen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Yooranah
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

YooranahYooranahYooranahYooranahYooranahYooranahYooranahYooranahYooranahYooranah

Fokker Uitslagen

fokker Stamboom (jpg)

Puppy advertenties van Yooranah

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^