Dashond Standaard, ruwhaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dashond Standaard, ruwhaar fokkers op de HondenPage.

van Kenoby

Wij zijn een kleinschalige teckel kennel, waarbij onze honden in huis leven. Ze zijn onderdeel van ons leven. af en toe een nestje uit verantwoorde combinaties.

Alpaca en hondenfokker

Sinds 2018 fokken wij alpaca's in het noorden des lands. Omdat de alpaca markt door ons eigen toedoen verzadigd is hebben wij sinds 2020 besloten om óók honden te fokken; namelijk teckels. Wij houden dus van honden én alpaca's! Heerlijk toch?! Groeten en tot snel Gerrit en Marijke de Waal.

De Bende van de ruwe rakkers

Wij zijn een kleinschalige teckelkennel van standaard ruwhaar teckels. Wij hebben af en toe een nestje. 5-11-2013 zijn er 8 pups geboren van Noortje de vader is darius wind in de wilgen. Ons doel is om lieve, sociale en gezonde pups te fokken. De pups groeien bij ons op in huiselijke kring.De Bende van de Ruwe rakkers is lid van de Nederlandse Teckelclub.

Wij hebben op dit moment twee ruwharige teckels waar we helemaal verliefd op zijn geworden. Onze grote wens is dan ook om af en toe een nestje van dit super leuke ras te fokken. Sinds 2014 hebben we een kennelnaam: Home Made Brownie. We verwachten in zomer 2015 ons allereerste nestje en verheugen ons hier enorm op!

Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur Le Grand Coeur

Wij zijn in het bezit van 5 leuke, ondeugende en lieve teckeldames (vier teckels standaard en een dwergteckeltje). Al onze teckels worden vers gevoerd.

Mostin Aragoleon Mostin Aragoleon

kleine, RvB erkende, kennel van mastín del pirineo en mastín español en Dashonden. Wij verwachten eind januari een nest korthaar teckel standaard: Moeder: Yn't Spier's Body Heat -Emma- vader: Exellmagic Kentwood Kurt.

Mijn naam is Peter de Klerk en ben woonachtig in Hoogerheide, noord brabant. Onze 4 ruwharige teckeldames wonen bij ons in huis waar ook de pups worden geboren en opgroeien, mijn fok richt zich voornamelijk op 2 sterke punten: een goede gezondheid en een goed lief sociaal karakter van de pups, schoonheid is ook belangrijk maar minder belangrijk dan gezondheid en goed karakter ! voor meer info zie mijn website.

Of Winbadge

Mijn naam is Peter de Klerk en ben woonachtig in Hoogerheide, noord brabant. Onze 4 ruwharige teckeldames wonen bij ons in huis waar ook de pups worden geboren en opgroeien, mijn fok richt zich voornamelijk op 2 sterke punten: een goede gezondheid en een goed lief sociaal karakter van de pups, schoonheid is ook belangrijk maar minder belangrijk dan gezondheid en goed karakter ! voor meer info zie mijn website.

Wij zijn een kleinschalige gelegenheidsfokker van Standaard Ruwhaarteckeltjes en hebben van tijd tot tijd een nestje. Al onze pups komen uit verantwoorde oudercombinaties. Zowel de ouders als de pups worden uitsluitend vers gevoerd.

Wij fokken op kleine schaal, met veel liefde en op een verantwoorde manier standaard ruwhaar teckels. Bij ons in huis hebben we vijf geweldig lieve teckels: Donna, Inèz, Imca, Linda en Niels. Ze zijn erg speels, soms ondeugend en een tikje eigenwijs, maar altijd vrolijk. Ze zien er mooi en stoer uit, met een goede vacht. We beleven veel plezier aan onze teckels. De honden krijgen bij ons een goede verzorging en goede voeding (vers vlees). Jaarlijks worden de ogen onderzocht op PRA (Progressieve Retina Atrofie), Cataract en Distichiasis. Al onze honden zijn genetisch vrij van CRD-PRA. De oogjes zijn 100 % in orde. Ons doel is lieve, sociale, gezonde en mooie teckels te fokken. We hebben een officiële kennelregistratie van de Raad van Beheer; Teckel Trail (prefix). We zijn lid van de Nederlandse Teckel Club (NTC) en tevens NTC-fokker. De NTC-fokkers garanderen dat zij hun nesten fokken volgens de regels van het fokreglement en dat er dus altijd aan de basisvoorwaarden voor gezondheid en exterieur is voldaan. We maken gebruik van de koopovereenkomst van de Nederlandse Teckel Club. Hiermee willen wij duidelijk aangeven dat we het beste met u en het ras voor hebben! Ik ben in het bezit van de diploma’s Kynologen Kennis 1 en 2. Heeft u vragen of belangstelling, neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag op het juiste spoor.

v de vossebelt v de vossebelt

wij fokken af en toe een nestje ruwhaar standaard teckels onze honden en pupjes wonen en leven binnen ons gezien we hebben 22 jaar ervaring met dit leuke ras en ook het plukken en showklaar maken horen hier bij al onze honden zijn op de show geweest en ze zijn onderzocht op pra en cat enz de pups worden versgevoerd en aan de socialisatie word veel aan dacht besteed

v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak

Wij fokken hobby-matig,af en toe een nestje in huiselijke kring. Wij zijn in het bezit van 3 teckels, Benthe, Lobke en Lasse. De pups krijgen een stamboom mee en zijn gechipt doe de Raad van Beheer. Uiteraard worden ze 4 ontwormt en ingeënt en zijn ze gezond verklaard door de dierenarts. Als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan krijgen ze een dierenpaspoort en een puppy-pakket mee en staan ze volledig op vaste brokjes. De ouder dieren zijn vrij verklaard van erfelijke oogziekten en ook vrij van de glazenbotten- ziekte. Onze 3 "Tadderakken" zijn in het bezit van een DNA-profiel. De pups zullen opgroeien in en om ons huis te midden van ons gezin met 3 kinderen.

Teckel liefhebbers die na lange tijd en cursussen beslist hebben om zelf te gaan fokken.Wij hebben ruwhaar teckels dwerg en standaard.Ze leven bij ons in huis en in onze grote tuin ,en worden ook gebruikt bij nazoekwerk in de jacht .Daar ze zo een goede neus hebben wouden we met ze kweken.Wij hebben momenteel een nestje dwerghaar pups, geboren op 27/11/2015

Van Rodies Home

Mijn kennelnaam is Van Rodies Home en ik fok al sinds 1985 ruwharige teckels, met stamboom, ze brengen alle vreugde in mijn leven die ik nodig heb. Zo af en toe fok ik een nestje. Rest informatie staat op mijn site vermeld.

Onze kleinschalige kennel richt zich op het fokken van standaard ruwhaarteckels. We fokken aan de aan de hand van de voorschriften en uitgangspunten van de Nederlandse Teckel Club (NTC) waar we ook lid van zijn. Onze kennel staat ook geregistreerd bij de Raad van Beheer. De pups van onze teef Fiep groeien in hun eerste 8 weken op in ons gezin in en rond de huiskamer. De pups hebben een Stamboom, DNA profiel, worden gechipt, iedere 2 weken ontwormd, en krijgen met 6 weken een enting voordat ze weg gaan. Uiteraard worden ze goed gesocialiseerd. Wij zijn lid van de NTC en fokken volgens hun fokreglement. Teef en reu zijn uiteraard aantoonbaar vrij van oogziektes en gekwalificeerd.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dashond Standaard, ruwhaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dashond Standaard, ruwhaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dashond Standaard, ruwhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dashond Standaard, ruwhaar? Kijk dan bij de Dashond Standaard, ruwhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dashond Standaard, ruwhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dashond Standaard, ruwhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^