Fokker vermelding van Australische Kelpie

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Australische Kelpie
Beschrijving: Wij fokken af en toe voor ons plezier een nestje pups. Wij zorgen ervoor dat de pups al heel goed gesocialiseerd worden en ze komen dus met allerlei dingen en mensen in aanraking. De Kelpie is uitstekend geschikt als sporthond, want het is een echte werker. Hij zal zowel geestelijk als lichamelijk uitgedaagd moeten worden. Ook mensen die recreatief aan hondensport doen kunnen aan de behoefte van een Kelpie voldoen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact
Website: http://www.australische-kelpie.nl
Telefoon: 06-13381768

Adres
Woonplaats: Ammerstol

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Australische Kelpie is te vinden onder
- Australian Kelpie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Indira is van 13-02-2009 en is dus nu ruim 2 jaar. De vader van de pups is Almdalens Simon(www.kelpiebrink.nl) en is geboren op 12-08-2007. Simon is een rode reu en Indira is zwart.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ze zijn op Hd getest, ze hebben allebei HD A, en worden jaarlijks op oogziekten getest, ze zijn allebei vrij verklaar van oogziektes.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden door de dierenarts nagekeken en ook door de specialistische oogarts en krijgen de puppyenting (6,9,12 weken). En worden uiteraard ontwormd. Verdere inentingen en ontwormingen moeten de nieuwe baasjes geven aangezien ze dan bij ons weg zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen rond 8-9 weken leeftijd weg.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
0 tot 1 nest per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op en zullen naar diverse dingen meegenomen worden om ze evenwichtig te maken, en wanneer de nieuwe pupeigenaren ze ook verder socialiseren zullen ze uitgroeien tot prettige stabiele honden. Ze zullen meegenomen worden naar winkelcentra, hondensportvereniging, kinderboederij, manege, div. natuurgebieden, campings, zwembad, en naar diverse kinderen en mensen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Australische Kelpie
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Australische KelpieAustralische KelpieAustralische Kelpie

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Australische Kelpie

05-08 Australian Kelpie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^