HondenPage baasje Naomii

Wat schreven de vrienden van Naomii op het forum

honden page profiel DieselDiesel schreef in Hallo ik ben Loe(tje)
Welkom Loe, wat een leuke naam, en wat een mooie leeftijd heb je al.    
honden page profiel GeaGea schreef in Misschien Giardia?
" Ze zei tegen ons dat het een secundair iets was geworden, weet de term zo even niet meer en dat er veel ook geen klachten van hebben, terwijl ze het wel bij zich dragen en hun lichaam zich daar zelf tegen verweerd. Als het na een paar dagen niet verbeterd was wilde ze zeker testen er op maar voor nu nog niet. Voor ons kwam ze over als een fijne kundige dierenarts en daar vertrouwen we dan ook op. Uiteraard houden we het zelf ook goed in de gaten en ga ik er toch echt van uit dat ze weet wat ze zegt. " Annelies Het klopt helemaal wat de dierenarts heeft gezegd.Meer dan de helft van de honden in Nederland draagt Giardia bij zich. Giardia is een parasiet die jarenlang buiten in een grasveldje kan voortleven voordat het opgepikt wordt door een hond.  Bij een hond kan Giardia heel lang latent aanwezig zijn en bij verminderde weerstand (zoals bijvoorbeeld door stress) zich pas echt openbaren.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack 17 jaar
Heel verdrietig. Je was een top baasje voor hem. Heel veel sterkte in deze droevige dagen. Voor altijd in je hart. En in het mijne.   
honden page profiel DieselDiesel schreef in Vaarwel mijn lieve Jaak
Heel veel sterkte!
honden page profiel DieselDiesel schreef in Dag kleine Finley :( Amoi seg' ma uns wieder.
Heel veel sterkte voor jullie.   Begraaf je hem in je eigen tuin?
honden page profiel DieselDiesel schreef in Dag kleine Finley :( Amoi seg' ma uns wieder.
Heel veel sterkte! 8 jaar pas, pfff, veel te jong.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Grasaren
" Ja dat is toch prachtig? Het gaat al zo slecht met de insecten...   Als ze straks volledig uitgeroeid zijn stort ons hele ecosysteem (lees: de aarde) ook in, en dan hoopte je maar dat er nog een grasaar bestond.     " Joop Eens. Het is toch ook, maai mei niet..maand.   Hier doet de gemeente eraan mee, strakke grasvelden veranderen in prachtige kleuren groen, hoge en lage grassen, verschillende kleuren, en overal ertussen komen alle kleuren bloemen op, gewoon spontaan, niets is ingezaaid.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Grasaren
Ik vind het ook maar een raar iets dat ze je hond in kunnen kruipen. Dan moeten ze toch gelijk zich vast kunnen prikken, of hoe gaat zo iets.   Hier staan ze ook overal, diesel vliegt en gewoon door heen, nog nooit zo'n ding bij hem gezien of wat dan ook. De Rottweiler van mijn dochter rukt ze al 7 jaar van de stengels af, wat daar leuk aan is.....maar nog nooit last van die dingen gehad.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Drachtig ja of nee
" Dit is gebeurd bij de fokkers destijds. " deborah In Nederland? Echt zonde, zou voor mij dan reden zijn de hond niet te nemen.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Drachtig ja of nee
Wat een kleine oortjes, is dat normaal bij deze honden?
honden page profiel DieselDiesel schreef in Alleen zijn pup 8 maanden gaat moeizaam
Ik werk alleen s'morgens, mijn hond is bijna 13 en nog steeds loop ik iedere morgen voor ik weg ga een halfuur, voorheen een uur, maarja, oudje he.   Ik heb nooit opgebouwd, ben gelijk gaan werken vanaf pup. De eerste weken kwam wel na 2 uur mijn schoonmoeder even half uurtje langs, stukje wandelen, plasje, even erbij zitten.   Diesel was nooit moeilijk met alleen zijn, hij vond  het prima, nooit een piep gelaten.   Sommige honden gaat gelijk goed, sommige moet je het leren, en sommige leren het nooit. Daar moet je een andere oplossing voor vinden.
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef in Finse lappenhond fokker gezocht
Oh top! Ga ik daar inderdaad ook even kijken!
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef in Finse lappenhond fokker gezocht
Iedereen bedankt alvast! :-D De site van Marijke had ik inderdaad al gevonden d(^_^)b Mochten jullie er nog meer weten dan hoor ik dat natuurlijk graag!
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef in Finse lappenhond fokker gezocht
Goedemiddag allemaal, Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik hier voor het laats online was maar ik mis nu toch jullie kennis dus ik ben terug van weg geweest O-) Ik zou graag jullie hulp willen gebruiken bij mijn zoektocht naar een fokker van de Finse lappenhond. Ik ben al een tijdje aan het oriënteren en aan het zoeken naar fokkers die mij passen. Ik heb namelijk toch wat eisen heb ik gemerkt. Ik vind het belangrijk dat de pups redelijk lang bij de moederhond blijven zodat ze zo veel mogelijk taal kennis op doen. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk dat de pups ge-titerd worden in plaats van gewoon geënt :-) Ook zou ik het prettig vinden als ze op rauw gespeend worden maar dit is geen absolute must O-) Ik heb al aardig wat sites van fokkers bekeken maar tot nu toe nog niets gevonden wat ik zocht. Mijn vraag is nu dan ook, Zijn er hier mensen die bekend zijn met fokkers die ook op deze manier naar de pups kijken? Ik heb totaal geen haas met het vinden van een fokker of een pup dus de wachtlijsten vind ik ook helemaal geen probleem :-) Groetjes Marjolein
honden page profiel DieselDiesel schreef in opvang pup
Wat een mooie hond. Hopelijk kun je iemand vinden.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Ongemakkelijke situatie buurman
Die man, hoge drukspuit erop( grapje) Mijn dochter had ook zoiets, maar dan met de buren, twee 80 plussers, doodsbang voor honden. Ze hebben ook nog een rottweiler, dus levensgevaarlijk. De hond keek naar hun als ze buiten liepen, blaffen doet ze niet, dus hun hebben rieten matten ertegen gemaakt.   Nu klagen ze over hun kat, die naar hun zit te staren als ze op de schutting zit, dat vinden ze ook eng, hahah.   Succes ermee.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 14 jaar !
Dank voor jullie berichten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Indy is jarig!!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Fientje is 1 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 14 jaar !
Mijn lieve, wijze Romeo wordt vandaag 14 jaar! Wat is de tijd gevlogen. Ik hoop dat hij nog lang bij me is in goede gezondheid. d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel DieselDiesel schreef in Ligplaats voor buiten
Gewoon een pallet met daarop een buiten kussen.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Een inbreker
Ik hoop dat zich iemand meld, hij ziet er lief uit.  
honden page profiel DieselDiesel schreef in Hoera Fientje is 1 jaar
Gefeliciteerd met Fientje!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eten voor mee op vakantie
Hannah, Renske en Smolke zitten in een plastic bakje. Zo'n bakje weegt niet zo veel.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eten voor mee op vakantie
Renske en Smolke zijn beide volwaardige voedingen met 80 procent vlees. Ze zijn lichtgestoomd, ongeopend buiten de koelkast te bewaren. Maar ook goede blikvoeren zoals Dr. Clauders of Stuzzy Dog met veel vlees zijn prima. Door bv. Renske en Smolke te combineren kun je veel variatie geven. Stuzzy Dog bevat 90/93% vlees ! 
honden page profiel DieselDiesel schreef in Indy is jarig!!
Gefeliciteerd!
honden page profiel DieselDiesel schreef in Sheltieduo naar Sheltietrio
Ahhh, gefeliciteerd!
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Wanhopig door langdurige giardia.
Ik lees dat je al veel geprobeerd hebt, het is ook allemaal veel en heel vervelend! En ik weet ook hoe het voelt om over te grenzen te gaan.. Mijn advies is dan ook om het allemaal een beetje los te laten, en niet te denken in "wat als...". Niemand weet het namelijk precies, focus op het verbeteren van de weerstand en niet zozeer op het bestrijden van. Ik heb 2 honden (gehad) die ziek zijn geweest van giardia, en allebei zijn ze heel vlug beter geworden van rauw vlees in combinatie met probiotica en PUUR resistentia. Ik heb volop contact met ze gehad omdat ik in de veronderstelling ben dat ze me niet konden besmetten. En als je heel logisch nadenkt, beseffende dat overal op straat giardia ligt, dan kun je dat intensieve schoonmaken ook wel wat meer loslaten misschien... Zoveel zin heeft dat dus ook weer niet. Ga wat meer genieten met zijn allen! Je dochtertje kan ook ziek worden van andere parasieten, of virussen, zoals corona bijvoorbeeld, maar dat laatste is (hoop ik) geen reden om niet meer naar school te gaan en contact te hebben met andere kinderen toch? Misschien loopt je dochter een besmetting op van je hond, maar de kans is ook heel groot van niet. Dat is natuurlijk het risico wat je als moeder afweegt, maar ik zou zeggen: laat het los en begin met genieten! 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Wanhopig door langdurige giardia.
Mloedy: bij mij heeft de dierenarts weer gezegd dat het niet waarschijnlijk is dat de giardia parasiet die honden ziek maakt dezelfde giardia parasiet is die mensen ziek maakt. Oftewel, we hoeven niet bang te zijn om ziek te raken vanwege een besmette hond. Het is vooral belangrijk dat je schoonmaakt zodat de hond zichzelf niet kan herbesmetten. Zo zie je maar weer, elke dierenarts zegt wat anders omdat niemand het precies weet.    Overigens had ik het over PUUR resistentia, dat klinkt toch iets anders? Die geeft de algehele weerstand zelf een boost. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Wanhopig door langdurige giardia.
Alle honden zullen in hun leven wel eens in aanraking komen met giardia. Het ligt namelijk overal vrij op straat waar mensen met honden lopen, honden snuffelen aan een besmette drol, of ze snuffelen aan een andere besmette hond en hoppa, daar is weer een (her)besmetting. Je huis zo intensief schoonmaken heeft ook niet eens echt zin, als je naar buiten gaat en je hond loopt daar weer de giardia op. Dat je hond last heeft van deze parasiet komt voort uit een verminderde weerstand. Dat je zoveel verschillende behandelingsmethoden van de dierenarts mee krijgt, is omdat dierenartsen over het algemeen niet echt goed weten hoe ze giardia moeten bestrijden, omdat het zo'n veelvoorkomende en zeer besmettelijke parasiet is. Maar iedereen is het erover eens dat honden die er last van hebben, allemaal een verminderde weerstand hebben. Maak je die dus beter, dan zal de giardia parasiet je hond niet meer ziek maken. Het is daarom belangrijk dat je een sterke probiotica geeft, en PUUR resistentia kan ook goed helpen, dat bevat allerlei kruiden die de weerstand een flinke boost zullen geven.  Ik kan geen bronnen geven, maar ik heb begrepen dat dierenartsen die intensiever onderzoek hebben gedaan naar de giardia parasiet, daarin ontdekt hebben dat die parasiet goed leeft op koolhydraten in de darmen. Dat zit in brokken en daarom helpt het voeren van vers rauw vlees (complete maaltijden) ook in de strijd tegen de parasiet. Dat is natuurlijk een keuze die je zelf maakt, ik lees dat je dat al geprobeerd hebt en nu weer terug zit op het dieet/speciaalvoer van de dierenarts. Zelf zou ik daar wel voorzichtig mee zijn. Ik heb gastro langere periode moeten voeren aan onze vorige hond, en in eerste instantie helpt het, maar hij kreeg zoveel andere problemen op den duur, ik geloof dat dat veroorzaakt werd omdat hij gewoon structureel voedingsstoffen tekort kwam. Hij had ook altijd honger met die brokken... Veel dierenartsen hebben niet veel verstand van voeding (hoort ook niet bij de opleiding) en raden dit soort brokken die dan de  "oplossing" zou bieden heel gauw aan vanwege de commercie/sponsoring. 
 

Vrienden van Naomii

honden foto van Ellenhonden foto van Sarahhonden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithhonden foto van Denisehonden foto van  .honden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van IreneHWChonden foto van Inge & Dangerhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nienke & de roedelhonden foto van marian de waardhonden foto van Uma & Jokerhonden foto van Monique & Jaro & Ronjahonden foto van Snoo......honden foto van Daniellehonden foto van Silvyhonden foto van mariskahonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Lisannehonden foto van Dieselhonden foto van Geahonden foto van Stephanie en Cashhonden foto van Caroline Ghonden foto van Lindsayhonden foto van Robin & Pepperhonden foto van michielhonden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~honden foto van dorine honden foto van YmY en de bende honden foto van ingehonden foto van Nicole en het trio....honden foto van Mariekehonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van sannehonden foto van Sashonden foto van M@rijkehonden foto van Faelynhonden foto van els 2honden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van Constance R.I.P. Beau honden foto van Lisa & doggshonden foto van harrie en geahonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Kikihonden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Brendaa 'honden foto van eddyhonden foto van •• Ellun en Evi  ••honden foto van berner ilonahonden foto van Kim en Laika!honden foto van Sonhonden foto van kirahonden foto van Lopes honden foto van ~~Michelle&Mushu~~honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Jonnehonden foto van Bashonden foto van BC & CChonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van sandrahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Sproethonden foto van SuusBGhonden foto van Antonhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van      Evelien & Midashonden foto van summihonden foto van Jacqueline & Amyhonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van vonnekehonden foto van Daniellehonden foto van Chantalhonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Irishonden foto van Sanniehonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!honden foto van samantahonden foto van Paulinehonden foto van Natasjahonden foto van newfyhonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van Suus en Binkhonden foto van vincenthonden foto van Marion van Dijkhonden foto van christel & breezer , Shaya en Lucky..honden foto van Naomihonden foto van shirihihanehonden foto van tinekehonden foto van Shifuhonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Morganehonden foto van Dolfinehonden foto van Katja&Linkhonden foto van bregtje en de border Troyhonden foto van Richard Boshonden foto van Silke Audenaerthonden foto van MIKAhonden foto van Mayumi & meisjeshonden foto van Ingehonden foto van Ivonne, Diego , Dora & Bootshonden foto van goofie honden foto van Moo & Milahonden foto van Thera, Kyra, Tess en Livhonden foto van Noonhonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Marlena & Zorahonden foto van Jeffehonden foto van Machtelthonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van JMJhonden foto van sara & milahonden foto van Dhonden foto van Merian & Samhonden foto van Nita honden foto van alex en ladyhonden foto van Karinhonden foto van Irmahonden foto van Mich&Bojohonden foto van Vera en de max !honden foto van Sonja & Borishonden foto van Caroline & Atlashonden foto van Susannehonden foto van Tessahonden foto van peggyhonden foto van Carlahonden foto van Irene Emma. honden foto van Pippinhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van gestopthonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Marjo en Kibahonden foto van Louise & Body honden foto van michaelahonden foto van mariekehonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van jolandahonden foto van Suzanne & Charliehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rosannehonden foto van Anique honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Caroline & Texas

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^