HondenPage baasje Renske

Wat schreven de vrienden van Renske op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
"   Dat is heel fijn! Was dat voor de overname? Het is nu onderdeel van de Anicura keten, dit is van Mars. Hierdoor kan er veel veranderd zijn. " floortje Ik kom er (helaas) regelmatig en dat is nog steeds hetzelfde. Het zijn erg prettige artsen daar, en ze zijn gek genoeg ook helemaal niet de duurste ondanks dat ze nu ook Anicura zijn. Er komen daar juist veel sterke rassen en ze gebruiken, in tegenstelling tot de plaatselijke dierenarts hier, ook niet direct een roesje tenzij dat echt verstandiger is voor hond en omgeving. Ze hebben ook alles in huis. Als tijdens consult blijkt dat ze even met een echo moeten kijken dan doen ze dat ook direct. Je kan overal bij blijven om te helpen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Sleeuwijk misschien? Daar hebben ze veel ervaring met sterke rassen, ook als ze minder goed te hanteren zijn. Je mag bij het in slaap brengen en wakker worden blijven, en tijdens de operatie kun je kijken.  Prima ervaringen daar met een poot operatie.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Fientje plast niet buiten
Om mijn pup zindelijk te maken heb ik ook gewerkt met puppypads. Van zodra er op geplast werd, schoof ik deze naar buiten en legde deze in het gras. Na een dag of 2 had hij het al door en plaste toen gewoon op het gras. Gewoon rustig doen en erg belonen van zodra ze toch een plasje buiten doet :-).
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
" Hoi Allemaal, ik wilde ook even reageren op geen pup kopen in Ede. wij zijn daar ook geweest voor een pup en idd als je daar komt ziet het er zeer professioneel uit allemaal,ook wat ze vertellen allemaal dat je dan denkt zow wat weten ze er veel van. dat je denkt als eerste aanschaf pup dat het goed is. maar als je verder naar binnen gaat staan er overal moederhonden met pups. vader honden zie je wel op foto’s maar niet in het echt wij zijn weer snel gegaan.   " B Pups horen in een proper huis op te groeien bij de moederhond. Dat een fokker met 2 rassen fokt, tot daar aan toe, maar geen 5 verschillende, en al zeker geen meerdere nesten op dat moment.  Ook zal een goede fokker de stamboom en erfelijkheidstesten voorleggen met fierheid. Indien dit allemaal niet is, heel ver van wegblijven!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Topic opgeschoond. Bij vervelende activiteit graag een modmelding maken en de plaatser negeren. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 10 meter lijn
  Gebruik altijd een 10m biothane lijn, met speuren gebruikte ik hem ook altijd, juist omdat deze lijn niet het halve bos meeneemt.  Makkelijk schoon te maken. Aan de lijn zit een stevige haak Ik heb deze lijn op maat laten maken door Knots&Leashes, te vinden op insta en facebook. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in vreemde kruising!
We begrijpen de zorg vanwege het fokken van bepaalde kruisingen, maar kunnen niet toelaten dat er zonder toestemming van de eigenaar bepaalde honden vanwege hun mankementen, op het forum besproken worden. Daarom zullen foto`s en links van die honden verwijderd worden.   Uiteraard is het wel toestestaan om een algemene discussie te voeren over het fokken van bepaalde kruisingen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Dit topic gaat op slot want er is geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van een enquette. Hiervoor kun je contact opnemen met het moderator team. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
We zijn hier allemaal tegen slechte fok, br00dfok, oepsnestjes, ongeteste ouderdieren, en andere onverantwoordelijke fok.  Iedereen kan zich op HP in de fokkershoek aanmelden, er staat ook duidelijk bij of het een fokker is die door HP gecontroleerd is of niet. En een heleboel tips waar op te letten bij het kopen van een hond: Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.Richtlijnen voor fokkers op de HondenPagePotentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:BroodfoksignalenChecklist goede fokkerDe Aanschaf van een HondVerschil oepsnestjes en pretnestjes   Dit forum maken we met ons allen, staan er dingen op die niet gewenst zijn, geef dit dan even door aan het modteam zodat we er naar kunnen kijken.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Berp haar eerste nest
Die rood-witte is fantastisch Anke! Echt een mooi type hoor, precies goed. Ik zie op FB wel meer pups voorbij komen, zowel atletische SBT's als labradors en andere jachthondjes...   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Ondanks dat ik jullie niet in het echt heb ontmoet, heb ik toch het gevoel dat we Penny een beetje kenden. Zo'n bekend hondje op het forum en de stories op instagram. Je liefde voor haar sprak uit al je berichten, foto's en filmpjes. Ze heeft een  fantastische leeftijd bereikt, maar ondanks dat blijft het zwaar. Heel veel sterkte nogmaals..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in vreemde kruising!
Haha wat een geinig ding. Ze ziet er vrolijk uit. Er bestaan ook bulldoggen met lang haar, maar het is eigenlijk een 'foutje' geloof ik.      -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:37 --
honden page profiel LizzyLizzy schreef in “Spijt ras”
Dit doet me best pijn om te lezen. Ons vorige hondje was door een ziekte steeds kaal, en echt niet mooi. Maar wat hield ik innig veel van hem!  Nog steeds mis ik hem, zou er alles voor over hebben dat hij weer bij me was, hoe lelijk dan ook aan de buitenkant.  Liefde gaat om het innerlijk. Bah, ik kan hier niet zo goed tegen, merk ik. Ik wed dat jij gewoon een prachtig hondje hebt, waar menig jaloers op zou zijn. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
nog 2 dagen om te stemmen!
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Aanschaf pup klein ras / hobbyfokker
Een Husky is niet enkel een gezelschapshond, maar bovenal een werkhond. Ze kunnen ook amper of niet alleen zijn... Zou zeggen, ga in het asiel eens met een Husky wandelen en kijk of het iets voor jou is. Veel mensen bekijken zich gewoon op hun uiterlijk. Er zijn heel wat leuke gezelschapshondjes waarbij het karakter wellicht meer aansluit. Wat zoek je in een hond? Wat wil je er mee gaan doen? Ben je veel thuis? Welke vachtverzorging wil je doen? Wil je een hond zonder haarverlies enz....
honden page profiel Jenneke88Jenneke88 schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
Ik las hier ergens dat 30 euro per maand een heel ander bedrag is dan in 1x 3000 euro. Daar ben ik het mee eens, maar ik had voor de vorm maar eens gekeken naar wat een verzekering voor Nero zou kosten. Even wat context: Nero wordt op 18 april 13 jaar en is een schotse collie. Hij is dus heel, heel oud. Als ik voor hem een verzekering wil afsluiten dan kost mij dat gemiddeld 150 euro per maand. Mijn dierenarts biedt het dier en zorgplan aan. Dat is een soort dierenarts abonnement. Daar zitten de entingen in, een deel diagnostisch onderzoek zoals bloedonderzoek, anti vlo/teek middelen en korting op dieetvoeding. Kost 30 euro per maand. Ik heb dat abonnement voor Nero afgesloten. Hij eet namelijk speciaal voer, wegens allergie. En hij is toch al op leeftijd waardoor hij wellicht vaker de hulp van de dierenarts nodig heeft. Ik zet maandelijks voor de honden 200 euro apart. Voor onvoorziene kosten, zoals een gebroken poot. Dus voor de jongere honden heb ik dat abonnement niet. Ik doe dit eigenlijk al 15 jaar en nog nooit een zeer hoge rekening gehad. Dus tel uit wat er momenteel apart staat... Voor Nero hebben we het plan gelukkig niet meer nodig gehad, maar toen zijn allergie opspeelde was ik er toch blij mee dat ik het afgesloten had. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn dierenarts niet buitensporig duur vind. Nero heeft verleden jaar een gebitsreiniging gehad. En daar kwam uit dat hij een aantal zeer slechte tanden had. 7 tanden getrokken... Als ik de rekening volledig zelf had moeten betalen dan had mij dat 209 euro gekost. Nu had ik iets van 60 euro betaald. Maar zelfs zonder dat plan vond ik het eigenlijk niet duur. Ik snap de roep voor een verplichte verzekering, maar dan moet dat wel betaalbaar zijn als je een oude hond hebt. Ik vind 150 euro aan een verzekering betalen die niet eens alles vergoed, voor 1 hond, echt buitensporig. Vooral als je er maar minimaal gebruik van maakt. Dan zet ik het liever zelf aan de kant. Zo kan ik het tenminste verdelen over de drie honden. De andere 2 zou de maandpremie rond de 60 euro per hond kosten. Ja sorry, maar dan kan je net zo goed zelf 370 euro per maand aan de kant zetten. Ik vind de prijzen wat dat betreft wel buitensporig. Ik had bij frigo gekeken, omdat de meeste verzekeringen Nero niet zouden aannemen. Daar kan ik de premie niet eens berekenen omdat hij zo oud is. En ja kan natuurlijk kiezen om het te vergoeden bedrag omlaag te zetten, maar ja want als je dan alsnog een dikke rekening krijgt? Ik meen dat de jongere honden bij de OHRA tussen de 25-47 euro was. Maar daar kan je niet kiezen voor onbeperkt te declareren, zij hebben overal een maximum aan verbonden.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Help Bella met haar pootje behouden
Geen toestemming van het modteam, daarom gaat deze op slot. Je kunt ons een bericht sturen om toestemming te vragen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Nog een kleine twee weken! Vergeet niet om af en toe op nieuwe foto's te stemmen: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.phpOf upload nog een leuke foto 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenvoer
Er zijn een aantal antwoorden gekomen en er is een afspraak met de dierenarts. Dit is een oud topic dus deze gaat op slot. Bij verdere vragen kun je het beste een eigen topic aanmaken, zodat er gerichtere antwoorden kunnen worden gegeven. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
ON TOPIC Vriendelijk verzoek om on topic te blijven. Off topic gesprekken kunnen voortgezet worden via PB als het een een-op-een discussie is tussen twee leden. Ben je hier een onderwerp tegengekomen waarvan je denkt "dit is echt wel iets waar ik breder met andere forum leden over door wil praten" dan staat het je vrij om over dit onderwerp een apart nieuw topic aan te maken. In dit topic is het echter ongepast.
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Heel veel sterkte om het verlies van je lieverd een plekje te geven   
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bandog fokkers (fokken van pitbull x mastiff)
Oud topic, daarom gaat deze op slot.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pups At School
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Wat fijn dat het nog zo goed mag gaan, ondanks alles.  Geniet maar extra van de tijd die je nog samen mag hebben.
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Is er geen gevaar dat de tumor kan barsten? Dat was bij onze hond wel, en hierdoor adviseerde de dierenarts om binnen 1 week een afspraak te maken om hem te laten inslapen 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Hoe gaat het nu?   
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Hoe belonen jullie haar met een plasje buiten? Dit moet echt overdreven met een hoog stemmetje zijn, en eventueel nog een koekje aan gekoppeld :-).  Wat ik ook gedaan heb is de pup op de puppypad laten plassen, en dan de doek daar gelegd waar ik wou dat hij toen ging(achterdeur en nadien buiten gelegd in de tuin). Op die manier viel het kwartje binnen de week.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Verantwoorde Goldendoodle fokkers?
" Ik vind ze heel hyper. En qua prijs...schrik niet. 3200 Euro voor toy en dwergpoedeltjes. Te bizar voor woorden  " Miranda Koelemeijer Is denk ik heel afhankelijk van de lijnen en het soort fokker. Heb 2 halfbroertjes, de ene is enkel nerveus bij kinderen, de andere is het meest relaxte hondje ooit.(er mag een bom naast hem ontploffen).  Dit zijn niet de prijzen die ik ken, die mag je gewoon al zeker halveren voor een dwergpoedel met stamboom uit goed geteste ouderdieren.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Hond met heel veel energie
Gaan jullie er elke dag op uit? Lukt het om bijvoorbeeld de hond ook mee te nemen naar de hobby's van de kinderen of zo? Hebben hier ook 2 jonge kinderen(bijna 4 en bijna 7 jaar) + paard, hond en papegaai. Elke dag (tenzij het te hard regent), krijgt de hond een wandeling. Dit doe ik heel vaak met de kinderen. Ook gaat de hond regelmatig ook mee met uitstapjes, op bezoek enz... Het is natuurlijk een heel ander iets; een senior VS een jonge hond qua energie level. Heb in het begin ook 2x per week hondenschool gedaan en daarbij de dagelijkse wandelingen. Hij had energie voor 10 :-). Denk dat jullie best even samen kunnen zitten en bekijken wanneer de hond bv met jullie mee kan. Is goed voor de onderlinge band en geeft hem ook weer mentale prikkels. Ook misschien wandelingen combineren met de kinderen? Dan hebben ze er beiden iets aan.      
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
Het gaat vandaag gelukkig een stuk beter dan gisteren! Ze heeft weer wat gegeten, drinkt regelmatig en was ook weer wat actiever. Zo dankbaar voor! 
 

Vrienden van Renske

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Kim en Casperhonden foto van judithhonden foto van Xtinehonden foto van caro en de teckelshonden foto van het Moderatorteamhonden foto van .honden foto van Marleen , Blacky & Justyhonden foto van s@nt@honden foto van Linda honden foto van carlahonden foto van Mariannehonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Simone & Maxhonden foto van Angie, Jolie †, Sooki en Pipa Skyehonden foto van Liesbeth, Diva &Jaimyhonden foto van Jenneke88honden foto van Roméehonden foto van corrie koopmanhonden foto van Boots , Ado( R.I.P.)  Lady en Tukkerhonden foto van Esther & Doortje honden foto van Wolverinehonden foto van Noonhonden foto van S&F.honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Kaatjekoekhonden foto van Reyna & Ed en onze herders Kyra & Laikahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Kobus & Cashonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Loes & Kaya honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Monique & de zwart-witjeshonden foto van *Chica*honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Irene Emma. honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Annet & Samhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Marjo en Kibahonden foto van Jenny&Bonnyhonden foto van De mannenhonden foto van Chaverahonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Sachahonden foto van L, K & Phonden foto van  karin en yuki en namihonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Eline & Vinohonden foto van chrishonden foto van Esther&Tibbe honden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Bohonden foto van Sylvia Groothonden foto van ik en renskehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Julie & Yucca <3honden foto van Wendyhonden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van Carla & Machohonden foto van Greetje & Odiehonden foto van danique floris wybehonden foto van Nicolehonden foto van T&dogshonden foto van Madelon&Baloehonden foto van iris en  muffinhonden foto van Lo&Sohonden foto van Emhonden foto van C.honden foto van Carine en haar meisjeshonden foto van r&shonden foto van Ilonahonden foto van Annelies & Buddyhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Mayrahonden foto van sinsy en Dexhonden foto van kirstenhonden foto van ~honden foto van Huskylovehonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Nanahonden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Lizzyhonden foto van Maikelhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Lisettehonden foto van yttakhonden foto van Lyllionia honden foto van D.J. Jansenhonden foto van jokehonden foto van Vrouwtje van 2 hondenhonden foto van De bendehonden foto van Laura & Okkiehonden foto van anja baasje van rambo  simba †honden foto van J&Jhonden foto van Naomi, Mis je Joyhonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^