HondenPage baasje Renske

Wat schreven de vrienden van Renske op het forum

honden page profiel LizzyLizzy schreef in euthanasie thuis
Heel veel sterkte! Ik vond die laatste dagen ook heftig. Alles was voor de laatste keer. 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in euthanasie thuis
Heel veel sterkte! Ik vond die laatste dagen ook heftig. Alles was voor de laatste keer. 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in euthanasie thuis
Bij ons kwam de dierenarts thuis, we mochten zelf kiezen en hij snapte heel goed dat we het thuis wilden, in zijn eigen vertrouwde omgeving.  Ondanks alle verdriet was het een bijzonder mooi afscheid, we zouden het nooit anders gewild hebben dan op deze manier.  Onze hond was heel rustig (in de dierenkliniek altijd angstig), we waren zo dankbaar dat hij thuis kon sterven, en niet op de plek waar hij zo'n hekel aan had. Ik zou echt vragen om het thuis te mogen doen hoor! 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras?
Een Beauceron?  En wellicht kun je bij een asiel ook vinden wat je zoekt. Daar zitten veel kruisingen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Gezin gezocht voor dogsharing met onze Olly
Op slot voor overleg.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Goede kvv
Erg tevreden over Carnibest,  HuntersHome en DailyMeat. Maar ja, het is echt voor elke hond anders. Hopelijk vind je een goeie oplossing!  Speelt er iets van een allergie, of ben je daar juist onderzoek naar aan het doen?  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Enquête scriptie
Ingevuld, succes!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Fatsoenlijke autobench
Ik heb met mijn hond een ongeval gehad met een Varikennel (zo'n reisbench voor het vliegtuig). Mijn hond zat in de bench in de achterbak (achterbank plat) van een Seat Arosa toen we van achteren hard zijn aangereden door een sportwagen, wij stonden stil. De bench bestaat uit twee delen en deze zijn losgekomen, mijn hond (25kg) hing er met zijn kop en voorpoten doorheen. Deze bench zou ik dus niet meer aanraden. Nu was dit ook wel een heel klein autootje, en hadden we de pech dat je direct in de achterbak zat. Nu hebben we gelukkig een busje en zit hij achter de bijrijdersstoel in een autokennel, de bench is bevestigd aan de bodemplaat. Het moet dus wel gek lopen willen we hem niet meer uit de bench kunnen krijgen, gelukkig.  Hier is een test van de ANWB: https://www.anwb.nl/auto/tests-en-specificaties/hond-mee-in-de-auto/test-hond-mee-in-de-auto En op deze website kun je het model van de auto invoeren en krijg je benches die daar in zouden passen: https://www.autobench.nl/hondenbench-auto/personenwagen/autobench-op-maat/  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Fatsoenlijke autobench
Inderdaad Hondenauto, of Kelders Kooien, Hundos.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Professioneel advies de moeite waard?
Het lijkt me dat je dat zelf het beste kan bepalen. 140 euro betalen voor een advies vind ik vreemd.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Slecht bloed
Een doorverwijzing vragen naar een internist? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pijnklachten?
" De arts heeft t wel benoemd als Lumbosacrale Instabiliteit. Ik geloof dat CES meer te maken heeft met het beklemmen van die achterste zenuwen, maar dat is dan weer wat ik uit alles opmaak. En stenose zou volgens alles vernouwing van de zenuwbaan moeten zijn? Maar als je informatie op gaat zoeken en termen door elkaar gegooid worden, dan zijn ze me kwijt.Wel super interessant om de ervaring van iemand anders te lezen. Geeft wel hoop dat we nog wel even met hem vooruit kunnen. Al heeft pijnstilling bij hem dan wel wat meer restricties. Er is nog geen enkele geweest die hij ooit gehad heeft zonder vervelende bijwerkingen, dus dat wordt een flinke afweging.@Anouk: Maakt niet uit hoor. Dat zou me ook niks verbazen. Uiteindelijk is het voor ons pech, voor hem pech, en maakt het geen verschil wat de oorzaak is want hij heeft het toch. Ik kan daar wel over speculeren, maar het levert niks op. " Chesterenfam Ik snap je verwarring, ik ben een tijdje geleden ook bezig geweest met informatie opzoeken over LSI en zag dat er verschillende termen door elkaar heen gebruikt worden.  Nuttige informatie vinden is daardoor moeilijk. Bij mijn hond is er ook een klein 'bruggetje' te zien tussen de laatste wervel en het heiligbeen. Mijn hond had een half jaar geleden een manke achterpoot, zeer waarschijnlijk te linken aan de rug. Een soort uitstraling leek het, uit de rug naar de poot. Toen behandeld door een fysio + lasertherapie en dat heeft enorm geholpen. Wat de exacte term is voor wat hij heeft weten we verder niet, dan moeten er waarschijnlijk scans gemaakt worden en dat heeft op dit moment geen meerwaarde.  Vervelend en verwarrend al die termen door elkaar, zo weet je nooit welke artikelen nou nuttig zijn... LSI, Cauda equina syndroom en allemaal andere dingen zijn er voorbij gekomen en ze worden soms als dezelfde afwijking beschouwd......  Veel sterkte en beterschap, ik hoop van harte dat je een goede behandeling kunt vinden!! 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hoe werken die kluifjes?
OMGANG OP HET FORUM HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft. Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen. Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen. Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
Een schipperke? Het karakter van een herder in een kleine verpakking :-).   
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
" Een herder is te groot.... deze rassen zijn ook groot.  En kleine honden kunnen ook zeker tien km of meer wandelen, net wat ze gewend zijn. " Ineke2 Ja, klopt zeker en vast. Duitse Pincher bijvoorbeeld, is wellicht een beter formaat :-)
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
" Heel eerlijk haal ik uit je verhaal niet de honden/rassen waar nu je interesse naar uitgaat. Je kijkt naar rassen met een erg hoge drift om te werken en dus ook veel uitdaging nodig hebben. Zowel fysiek als mentaal.    Je beschrijft een gezin te hebben, lang/ver te willen wandelen (wat is voor jou ver?) en een interesse in speuren te hebben. Agility laat ik er even buiten, gezien je nog spreekt van een jong kind en die zal de komende jaren niet in staat zijn met de hond aan agility te kunnen doen. Uit deze eisen haal ik eerlijk gezegd toch iets uit de kant van de retrievers, eventueel een herplaatser of denk ik dat zelfs veel gezelschapshonden aan je eisen voldoen.   Je geeft aan eerder herders te hebben gehad, maar dit niet meer te willen ivm de grootte. Toch wil ik wel even gezegd hebben dat honden zoals kelpies een heel andere manier van handelen nodig hebben dan de gemiddelde herder. Kelpies zijn gruwelijk gedreven, zelfstandig en gevoelig. De eerste 3 jaar zijn, zeker bij de working, erg zwaar en kunnen ze in hun eigen wereld leven. Hier zal jij dan moeten kunnen aantonen dat je in die wereld hoort, anders krijg je een mooie middelvinger. Kelpies zijn ook heel handler gevoelig en van een harde(re) aanpak klappen ze al snel dicht. Het zijn zeker geweldige honden, maar uit het typische gezinsplaatje zie ik ze niet hun voldoening halen, er moet wel echt mee gewerkt worden in de vorm van hondensport. Mijn inziens vind ik ze niet erg vergelijkbaar met herders (zoals mechelaars, hollanders of duitsers).    Wat zijn verder nog eisen die je graag zou zien in een toekomstig ras? misschien dat we wat met je mee kunnen denken. Edit: even als disclaimer dat bovenstaand vooral uit mijn ervaring met de Working Kelpie is geschreven. De Australian Kelpie ken ik in dat opzicht niet goed genoeg.   " Aedon & Senán Ik zie dan ook geen intens hondenras, eerlijk gezegd ook meer een familiehond.  Denk dat TS met een Vizsla, Hovawart, Ridgeback, misschien al meer dan genoeg heeft. Zeker qua lange afstanden (denk dan aan 10 km? Of zo) en speuren.  Een kelpie of cattle dog zie ik ook helemaal niet in dit plaatje.  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
" Heel eerlijk haal ik uit je verhaal niet de honden/rassen waar nu je interesse naar uitgaat. Je kijkt naar rassen met een erg hoge drift om te werken en dus ook veel uitdaging nodig hebben. Zowel fysiek als mentaal.    Je beschrijft een gezin te hebben, lang/ver te willen wandelen (wat is voor jou ver?) en een interesse in speuren te hebben. Agility laat ik er even buiten, gezien je nog spreekt van een jong kind en die zal de komende jaren niet in staat zijn met de hond aan agility te kunnen doen. Uit deze eisen haal ik eerlijk gezegd toch iets uit de kant van de retrievers, eventueel een herplaatser of denk ik dat zelfs veel gezelschapshonden aan je eisen voldoen.   Je geeft aan eerder herders te hebben gehad, maar dit niet meer te willen ivm de grootte. Toch wil ik wel even gezegd hebben dat honden zoals kelpies een heel andere manier van handelen nodig hebben dan de gemiddelde herder. Kelpies zijn gruwelijk gedreven, zelfstandig en gevoelig. De eerste 3 jaar zijn, zeker bij de working, erg zwaar en kunnen ze in hun eigen wereld leven. Hier zal jij dan moeten kunnen aantonen dat je in die wereld hoort, anders krijg je een mooie middelvinger. Kelpies zijn ook heel handler gevoelig en van een harde(re) aanpak klappen ze al snel dicht. Het zijn zeker geweldige honden, maar uit het typische gezinsplaatje zie ik ze niet hun voldoening halen, er moet wel echt mee gewerkt worden in de vorm van hondensport. Mijn inziens vind ik ze niet erg vergelijkbaar met herders (zoals mechelaars, hollanders of duitsers).    Wat zijn verder nog eisen die je graag zou zien in een toekomstig ras? misschien dat we wat met je mee kunnen denken. Edit: even als disclaimer dat bovenstaand vooral uit mijn ervaring met de Working Kelpie is geschreven. De Australian Kelpie ken ik in dat opzicht niet goed genoeg.   " Aedon & Senán Ik zie dan ook geen intens hondenras, eerlijk gezegd ook meer een familiehond.  Denk dat TS met een Vizsla, Hovawart, Ridgeback, misschien al meer dan genoeg heeft. Zeker qua lange afstanden (denk dan aan 10 km? Of zo) en speuren.  Een kelpie of cattle dog zie ik ook helemaal niet in dit plaatje.  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
" Heel eerlijk haal ik uit je verhaal niet de honden/rassen waar nu je interesse naar uitgaat. Je kijkt naar rassen met een erg hoge drift om te werken en dus ook veel uitdaging nodig hebben. Zowel fysiek als mentaal.    Je beschrijft een gezin te hebben, lang/ver te willen wandelen (wat is voor jou ver?) en een interesse in speuren te hebben. Agility laat ik er even buiten, gezien je nog spreekt van een jong kind en die zal de komende jaren niet in staat zijn met de hond aan agility te kunnen doen. Uit deze eisen haal ik eerlijk gezegd toch iets uit de kant van de retrievers, eventueel een herplaatser of denk ik dat zelfs veel gezelschapshonden aan je eisen voldoen.   Je geeft aan eerder herders te hebben gehad, maar dit niet meer te willen ivm de grootte. Toch wil ik wel even gezegd hebben dat honden zoals kelpies een heel andere manier van handelen nodig hebben dan de gemiddelde herder. Kelpies zijn gruwelijk gedreven, zelfstandig en gevoelig. De eerste 3 jaar zijn, zeker bij de working, erg zwaar en kunnen ze in hun eigen wereld leven. Hier zal jij dan moeten kunnen aantonen dat je in die wereld hoort, anders krijg je een mooie middelvinger. Kelpies zijn ook heel handler gevoelig en van een harde(re) aanpak klappen ze al snel dicht. Het zijn zeker geweldige honden, maar uit het typische gezinsplaatje zie ik ze niet hun voldoening halen, er moet wel echt mee gewerkt worden in de vorm van hondensport. Mijn inziens vind ik ze niet erg vergelijkbaar met herders (zoals mechelaars, hollanders of duitsers).    Wat zijn verder nog eisen die je graag zou zien in een toekomstig ras? misschien dat we wat met je mee kunnen denken. Edit: even als disclaimer dat bovenstaand vooral uit mijn ervaring met de Working Kelpie is geschreven. De Australian Kelpie ken ik in dat opzicht niet goed genoeg.   " Aedon & Senán Ik zie dan ook geen intens hondenras, eerlijk gezegd ook meer een familiehond.  Denk dat TS met een Vizsla, Hovawart, Ridgeback, misschien al meer dan genoeg heeft. Zeker qua lange afstanden (denk dan aan 10 km? Of zo) en speuren.  Een kelpie of cattle dog zie ik ook helemaal niet in dit plaatje.  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
" Heel eerlijk haal ik uit je verhaal niet de honden/rassen waar nu je interesse naar uitgaat. Je kijkt naar rassen met een erg hoge drift om te werken en dus ook veel uitdaging nodig hebben. Zowel fysiek als mentaal.    Je beschrijft een gezin te hebben, lang/ver te willen wandelen (wat is voor jou ver?) en een interesse in speuren te hebben. Agility laat ik er even buiten, gezien je nog spreekt van een jong kind en die zal de komende jaren niet in staat zijn met de hond aan agility te kunnen doen. Uit deze eisen haal ik eerlijk gezegd toch iets uit de kant van de retrievers, eventueel een herplaatser of denk ik dat zelfs veel gezelschapshonden aan je eisen voldoen.   Je geeft aan eerder herders te hebben gehad, maar dit niet meer te willen ivm de grootte. Toch wil ik wel even gezegd hebben dat honden zoals kelpies een heel andere manier van handelen nodig hebben dan de gemiddelde herder. Kelpies zijn gruwelijk gedreven, zelfstandig en gevoelig. De eerste 3 jaar zijn, zeker bij de working, erg zwaar en kunnen ze in hun eigen wereld leven. Hier zal jij dan moeten kunnen aantonen dat je in die wereld hoort, anders krijg je een mooie middelvinger. Kelpies zijn ook heel handler gevoelig en van een harde(re) aanpak klappen ze al snel dicht. Het zijn zeker geweldige honden, maar uit het typische gezinsplaatje zie ik ze niet hun voldoening halen, er moet wel echt mee gewerkt worden in de vorm van hondensport. Mijn inziens vind ik ze niet erg vergelijkbaar met herders (zoals mechelaars, hollanders of duitsers).    Wat zijn verder nog eisen die je graag zou zien in een toekomstig ras? misschien dat we wat met je mee kunnen denken. Edit: even als disclaimer dat bovenstaand vooral uit mijn ervaring met de Working Kelpie is geschreven. De Australian Kelpie ken ik in dat opzicht niet goed genoeg.   " Aedon & Senán Ik zie dan ook geen intens hondenras, eerlijk gezegd ook meer een familiehond.  Denk dat TS met een Vizsla, Hovawart, Ridgeback, misschien al meer dan genoeg heeft. Zeker qua lange afstanden (denk dan aan 10 km? Of zo) en speuren.  Een kelpie of cattle dog zie ik ook helemaal niet in dit plaatje.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pomeriaan hijgt veel
Lastig, hijgen kan bij heel veel dingen passen. We zijn hier geen dierenartsen, dus het is voor ons ook gissen. Je kunt medisch wel een en ander uit laten sluiten.  Een hartprobleem kun je niet altijd horen, dus mocht je daar verder onderzoek naar willen laten doen dan kun je een echo maken. Gewicht kan er zeker mee te maken hebben, warmte door een te dikke vacht ook, pijn bij het lopen, stress... kortom, heel veel.  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Puppy kijken
Was al op voorhand gaan kijken bij de fokker voordat ik eigenlijk wist dat er nestje was op dat moment :-). Daarmee wist ik ook al dat het juist zat. Toen waren ze 3/4 weken. Daarna opnieuw gaan kijken om de pup effectief mee te nemen met 8/9 weken. De fokker besliste welke pup het werd. (Er waren 3 reutjes geboren). Ik kreeg uiteraard ook foto's en filmpjes tussendoor.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Werpkist
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Röntgenfoto
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Beer weer eens. 8,5 jaar alweer!
Het is alweer even geleden dat ik hier een fototopic heb gemaakt. Foei. Dus hier is 'ie dan maar weer: Beer, 8,5 jaar! Wat vliegt de tijd! Hij heeft wat grijze haren op zijn snuit en hier en daar een wratje, maar hij is nog altijd zijn drukke zelf. https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/438092260_7603454623070956_2005203156721451751_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=izXJKpxTZOMQ7kNvgF06PNq&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfB2JxuEdEVElALt8MBfyRvapEvXZow-g4AeT6mfAFpNEQ&oe=6639C122 Lekker snuitje https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/439873870_7603455999737485_3311303135045669331_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=fM63-xlgQ3EQ7kNvgHkdOEu&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=00_AfCxs4mVrUEfpBwii-Pa12P8bjFFBNMkPsPYiwV55MU0vg&oe=663997FD Zitten en wachten is nog steeds niet zijn ding. Gehoorzaamheid ook niet. Ook nooit geweest. https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/439935830_7603456099737475_265398153431508297_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=FhFVDbdRXCcQ7kNvgFy5xeX&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfCOYqPGj6bAHHncMIuzRXIRD3I3L9-1uemwGKIZSGq1sw&oe=663994C5 https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/438159529_7603455976404154_4522625870821392637_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=3VWO6z6X9zkQ7kNvgGBxjLw&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=00_AfDlbu0CkaN7mn0Lff7hRvbs9nO91rye2oB2XA9C6oaRNA&oe=6639CBCD Ongeduldig... https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/438100535_7603514856398266_8399947218588383322_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=2ywIsOxM7b0Q7kNvgEDWK3z&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfAhiGiIeSaARaJP8RVQCcYyS0QNEMJR7NWQcidONWnebg&oe=6639BC01 Maar hij kan het wel, soms :-) https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/439935898_7603515103064908_595050938628748966_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=IrnCqr7-xJkQ7kNvgHxkAbp&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=00_AfBdLrldjshmjQcTf3hFes7ZRXxwJ-ZJZbRP1SIHOUKbCw&oe=66399E9C En wandelen doen we zo: https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/379721555_6720259548057139_1451717867497304742_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=rr5AsJg-aDgQ7kNvgFKyn6i&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfDgBee5QgO2Q6Zj5FC70MOReUNysmmRkM6ihM0uNjQy_g&oe=6639AB5A Of zo: https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/433462280_7430959866987100_8737457560143259429_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=20opMkScHpYQ7kNvgGrFcs6&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfANB8NLRbkyebHgc147ZdLBDCn0cUrAjK-lSd6IUqjvkQ&oe=6639B911 Nou, tot de volgende! https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/369062888_6629988130417615_3650975468541816462_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=UR82o4wGnqgQ7kNvgE4wvIx&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=00_AfCV1eSOp_PivPgiR4luVBwTUl2NtD2Cb0fqUvlGOY8OIw&oe=6639A5FD
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
Nou, ik heb er uiteindelijk wél hulp voor gevraagd, omdat het eigenlijk niet meer goed ging vanwege de zorgen. Ik kon niet meer genieten, want ik dacht altijd wel wat te zien. Dat is ook niet zomaar uit de lucht komen vallen overigens en het wil helemaal niet zeggen dat het voor iemand anders ook nodig is om hulp te zoeken, maar het kan opluchten. Al is het maar gewoon even iemand om je hart bij te luchten, je bent niet meteen gek hè. Ook niks om je voor te schamen, en als het echt zo is dat de zorgen je helemaal opvreten dan is dat echt niet goed voor je. Nachtenlang zoeken op internet, je eigen gedachtes bevestigen (je vindt namelijk ALTIJD wat je zoekt, op een of ander vaag topic uit 2001, "Zie je wel? Ik had gelijk. Het is wel iets ergs!!" En daar ga je alweer...). Mijn hond heeft ook regelmatig vage dingen, laatst nog, en heeft in zijn leven héél veel medisch gedoe gehad. Ik herken je gevoel volledig en zou willen dat ik er luchtig over kon doen maar helaas is dat niet zo.  Wat helpt, is erkennen dat je gedachtes een patroon vormen en dat dat patroon te doorbreken is. Duurt lang, maar kan zeker. Wat je denkt is iets anders dan wat er daadwerkelijk aan de hand is. Stop met zoeken, leg je telefoon weg,  stop met het downloaden van allemaal medische artikelen, gun jezelf beter dan dit.   Kleine toevoeging nog: wil niet zeggen dat jij ook hulp moet gaan zoeken of zo hoor, zo is het niet bedoeld. Wilde alleen even laten weten dat het niet raar is om dat wél te doen als je merkt dat het ten koste gaat van je plezier, of als je merkt dat je telkens overdreven alert bent terwijl de situatie daar niet om vraagt. Dat is gewoon vermoeiend voor jezelf. Hoef je ook niet meteen voor bij een  psycholoog te zitten o.i.d., maar van je af schrijven helpt soms al.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Mank linker achterpoot
Is de knieschijf in orde (patella luxatie)? Ik denk dat de dierenarts dit al wel gecontroleerd heeft hoor, maar toch. Ik zou ook een bezoek aan een dierenfysio erg aanraden.   Edit: oeps, te snel gereageerd zonder de andere reacties goed te lezen. Lees nu dat knieprobleem al geopperd is.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Goed en stevige puppy speelgoed
De speeltjes van Sodapup vind ik een aanrader: https://www.thedoglounge.nl/search/sodapup/  
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Echo
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
"   Dat is heel fijn! Was dat voor de overname? Het is nu onderdeel van de Anicura keten, dit is van Mars. Hierdoor kan er veel veranderd zijn. " floortje Ik kom er (helaas) regelmatig en dat is nog steeds hetzelfde. Het zijn erg prettige artsen daar, en ze zijn gek genoeg ook helemaal niet de duurste ondanks dat ze nu ook Anicura zijn. Er komen daar juist veel sterke rassen en ze gebruiken, in tegenstelling tot de plaatselijke dierenarts hier, ook niet direct een roesje tenzij dat echt verstandiger is voor hond en omgeving. Ze hebben ook alles in huis. Als tijdens consult blijkt dat ze even met een echo moeten kijken dan doen ze dat ook direct. Je kan overal bij blijven om te helpen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Sleeuwijk misschien? Daar hebben ze veel ervaring met sterke rassen, ook als ze minder goed te hanteren zijn. Je mag bij het in slaap brengen en wakker worden blijven, en tijdens de operatie kun je kijken.  Prima ervaringen daar met een poot operatie.
 

Vrienden van Renske

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Kim en Casperhonden foto van judithhonden foto van Xtinehonden foto van caro en de teckelshonden foto van het Moderatorteamhonden foto van .honden foto van Marleen , Blacky & Justyhonden foto van s@nt@honden foto van Linda honden foto van carlahonden foto van Mariannehonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Simone & Maxhonden foto van Angie, Jolie †, Sooki en Pipa Skyehonden foto van Liesbeth, Diva &Jaimyhonden foto van Jenneke88honden foto van Roméehonden foto van corrie koopmanhonden foto van Boots , Ado( R.I.P.)  Lady en Tukkerhonden foto van Esther & Doortje honden foto van Wolverinehonden foto van Noonhonden foto van S&F.honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Kaatjekoekhonden foto van Reyna & Ed en onze herders Kyra & Laikahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Kobus & Cashonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Loes & Kaya honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Monique & de zwart-witjeshonden foto van *Chica*honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Irene Emma. honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Annet & Samhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Marjo en Kibahonden foto van Jenny&Bonnyhonden foto van De mannenhonden foto van Chaverahonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Sachahonden foto van L, K & Phonden foto van  karin en yuki en namihonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Eline & Vinohonden foto van chrishonden foto van Esther&Tibbe honden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Bohonden foto van Sylvia Groothonden foto van ik en renskehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Julie & Yucca <3honden foto van Wendyhonden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van Carla & Machohonden foto van Greetje & Odiehonden foto van danique floris wybehonden foto van Nicolehonden foto van T&dogshonden foto van Madelon&Baloehonden foto van iris en  muffinhonden foto van Lo&Sohonden foto van Emhonden foto van C.honden foto van Carine en haar meisjeshonden foto van r&shonden foto van Ilonahonden foto van Annelies & Buddyhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Mayrahonden foto van sinsy en Dexhonden foto van kirstenhonden foto van ~honden foto van Huskylovehonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Nanahonden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Lizzyhonden foto van Maikelhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Lisettehonden foto van yttakhonden foto van Lyllionia honden foto van D.J. Jansenhonden foto van jokehonden foto van Vrouwtje van 2 hondenhonden foto van De bendehonden foto van Laura & Okkiehonden foto van anja baasje van rambo  simba †honden foto van J&Jhonden foto van Naomi, Mis je Joyhonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^