HondenPage baasje Kaatje

Wat schreven de vrienden van Kaatje op het forum

honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Advies over hondenhuid /ziekte?
Oh die dierenartsen toch...  Een allergie, als hij of zij dat zegt hoort daar wel iets meer bij. Bv. allergisch waarvoor? En een beetje advies zou fijn zijn. Daarom, ga naar de dermatoloog. Dr Vroom in Udenhout heb ik goede ervaringen mee. Hoeft ook niet in de papieren te lopen, dat ligt helemaal aan wat er met je hond is.   
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Help !
Is hij allergisch voor gras pollen? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ik ben moe !
Wat ziet thara er lekker zacht en aaibaar uit zo met haar nieuwe coupe 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
Hier is ganzenpoep een ware delicatesse 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Trimsalon weer geopend
Ik ben zo blij dat ik 't zelf kan doen, scheelt mij zoveel tijd en regelwerk. Mijn poedel moet toch wel elke week even bij gewerkt worden, snuit, pootjes, topknot in model, wassen, droog blazen, pieken wegknippen.    Maar voor degene die niet zo vaak hoeven echt een verademing dat de honden weer naar de trimsalon kunnen en mogen. Zeker met het warmere weer straks in het vooruitzicht! In het park zag ik op een gegeven moment alleen maar wandelende haarballen en nu is bijna alles kaal    Fijn dat thara ook weer mocht! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Op zoek naar beter passend tuig
" Is Bowie een hond die neigt te ontsnappen? ik gebruik diverse tuigen door elkaar, want er is een flink verschil in grootte voor en na een trimbeurt van mijn hond. De meeste tuigen zitten lekker ruim, ook aan de voorkant, dat vind ik geen punt. Mijn hond trekt niet, dus hij heeft nooit last van een tuig.  Tuigjes van de vorige hond gebruik ik in de winter, als de hond een jas of trui draagt gaat daar het tuig overheen. " jantien Dat is juist het fijne van de tuigen die ik hierboven noemde, zijn allemaal goed te verstellen ook na een vacht wisseling. Ik heb een grote poedel en que vacht echt een heel erg groot verschil met voor en na een trimbeurt hoe een tuig zit. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Op zoek naar beter passend tuig
Hier een dog Copenhagen, ideaal als je hond het niet fijn vind als een tuig over het hoofd word aangetrokken.    En ook een anny x hier, zit mooi ruim achter de oksels en de kleuren zijn prachtig! Het enige waar ik tegen aanloop bij deze is dat de bovenkant opkrult (het lijkt wel een handvat) de verkoper gaf aan dat het door de nieuwigheid komt dus ik hoop dat dat nog bijtrekt    De nonstop tuigen zitten heel mooi ver achter de oksels (als je de juiste maat hebt).   Maar als ik jou was zou ik eens naar een dierenwinkel gaan en daar passen. Zo heb je er een beter beeld bij en geen miskoop
honden page profiel esther esther schreef in ze zijn er!, broertje en zusje doodle
" Ohhh ik wil ook wel weer Fotoos zien, zo leuk, wat zullen ze samen ook een lol hebben.  " ientje Ik ook, ik wilde in je andere topic reageren, want ze zijn toch om op te vreten, zo leuk...   Gefeliciteerd met je prachtige tweetal, en ik wens jullie heel veel plezier samen!
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Mini-waarschuwing: getver, eerste teek.
Ah gatverdarrie gaan we weer    Ik vind die dingen zo vies he    dank voor de waarschuwing! 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Bult tussen de tenen
" Goed dat je voor een 2nd opinion gaat. Hier moet wat aan gedaan worden. Lola heeft hier last en waarschijnlijk pijn door. Honden tonen pijn in een laat stadium.   Anouk merkt op dat Lola's snuit gezwollen lijkt. Dat valt mij ook op. Vraag de dierenarts wat hij/zij hiervan vindt. " Loesje Hij heeft al geantwoord dat het komt doordat ze ligt.      Wat heb je toch dierenartsen erbij. Veel succes vrijdag. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Lavendel plant
Je vraag over de lavendel lijkt me wel beantwoord, maar je schrijft dat je in de border veel planten hebt die schadelijk zijn voor honden, wat doe je daar dan mee, of kan de pup onmogelijk bij de border komen? Misschien lees ik 't verkeerd hoor? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Trimsalon weer geopend
" Mijn lieve geduldige trimster heeft Pepijn al een paar weken geleden getrimd, wegens medische noodzaak. Hij had namelijk zulk lang haar voor zijn ogen, dat hij tegen dingen (paaltjes, lantaarnpalen, stilstaande zwarte auto's...) aan liep. Zodra geknipt was, begon het weer te vriezen, dat is altijd zo.... grrrrr. " jantien Is dat een medische noodzaak ja? Groeien de haren naar binnen dat je het niet zelf durft te knippen? Wel fijn dat je trimster hier een uitzondering voor maakt. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Trimsalon weer geopend
Wat is je bron Willemijn?     
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Zwarte "butljes" bij hond
" Goedenavond,   Ik vroeg me af of u al meer weet over het plekje? Wat het was. Mijn hond had dit eerst op zijn hoofd, ik dacht dat het een teek was dus probeerde het weg te halen maar er kwam alleen bloed uit. Toen naar de dierenarts gegaan en zij hebben het weggehaald (€200 armer) ze wisten niet wat het was. Nu is het een paar maanden verder en heeft hij precies zo n zelfde plekje op zijn zij.. geen idee wat we ermee moeten. Ik hoor heel graag van u. " Marlou Dierenarts kan het ook (laten) onderzoeken, dus dat is een gemiste kans. Ik zou opnieuw naar de dierenarts gaan, of een verwijzing vragen voor bv de dermatoloog. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Terugroepen hond met trilband
Ik snap de bedoeling, maar ik geloof dat het makkelijker is om je hond wat dichterbij je te houden. Als ze je stem niet meer hoort is ze wel erg ver weg, ook als je stem wat minder krachtig is, aangezien honden een prima gehoor hebben. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Dag lieve Djangie, mijn lieve hondenventje
O wat verdrietig Marga, sterkte
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Ijs ,let goed op je hond !
Goed dat je het zegt. Een ander risico is dat het wegglijden van de poten tot blessures kan leiden. Hond hoort gewoon niet op het ijs. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Wat zie ik niet? Help!
Ik volg in elk geval mee, zit in een soort gelijke situatie.   Is hij al getest op allergieën/intolerantie? 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" Ik wil iedereen al bedanken voor de goede raad en de blijken van medeleven. Ik heb veel nuttige zaken gelezen en ook andere ... Ik wil wel nog vertellen dat ik een sportieve 73j ben. Mijn vrouw is iets ouder maar ook sportief. We doen allebei nog aan fitness, wandelen en fietsen. Ik heb een grote tuin van 1800m², waar de hond op 1000m² ervan kan spelen en ravotten. Ik ga graag 2x per dag 1/2u tot 1u wandelen in de bosrijke natuur bij ons. Onze hond gaat overal mee, ook op reis met de caravan. Wij geven  elke hond bij ons nog een prinselijk hondeleven.  " Peter De Deckker Fijn dat je reageert! Je bent even oud als mijn papa.  Volgens mij gaat jullie volgende golden een heel fijn thuis krijgen. Ik heb nog gekeken naar de herplaatsingssite die ik noemde, maar ze heeft nu geen hond op de site staan. Ik hoop dat jullie zoektocht succesvol zal zijn. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
Ik hoop dat Peter niet acuut op de vlucht slaat van die vrouwen hier... 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" iemand van 73 is inderdaad 70 plus maar een pup wordt 12 tot 15 jaar is die persoon nog zo actief als die 85 of 88 is daarom oudere herplaatser is beter " Liz Niemand weet dat inderdaad. Maar het leven is niet alleen een eenvoudige rekensom zoals jij die maakt. En nog belangrijker, ik herhaal mezelf maar, Peter stelde een andere vraag.  Just answer the question en wees lief. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" waarom een jonge hond jullie zijn beiden 70 plus hoelang kunnen jullie nog actief voor een hond zorgen jullie zijn juist perfect om een oud hondje een goed thuis te geven die hebben vaak ook minder beweging nodig " Liz Het ligt een beetje aan je referentiekader, maar er zijn genoeg 70 plussers die uitstekend een actief ras kunnen handelen. Althans, ik ken ze, en ik ga ervan uit dat Peter tot deze groep behoort of volwassen genoeg is om deze inschatting te maken.  Hij vraagt om tips voor een Golden, niet of hij op zijn leeftijd nog aan een hond mag beginnen. Niet vervelend bedoeld, maar geef gewoon antwoord waar de beste man iets aan heeft. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
En gecondoleerd overigens,dat vergat ik. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" Hoy Marijke, Een volwassen herplaatser jonger dan 3j behoort ook tot de mogelijkheden. " Peter De Deckker Ik zou contact leggen met fokkers, wie weet krijgen zij een pup terug.  Ik weet niet of ze nog bestaan, maar in Nederland heb je bv holden retriever herplaatsing, ik heb lang op de lijst gestaan en kreeg regelmatig mails over te plaatsen Goldens, soms pas een jaar, soms wat oudere honden. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Verlatingsangst
" We doen al rustig aan en ben echt niet van plan al de hele dag weg te gaan... maar boodschappen was een voorbeeld... ik kan niet even naar boven om iets te pakken...  soms naar het toilet is al een probleem...  Wanneer hij ligt te slapen in de kamer en de klinkt hoort word hij al meteen wakker... iedere keer als hij slaapt zou ik dus beneden moet zitten en niet moeten gaan lopen want dan word hij ook al wakker  " j Wat destijds bij mijn herplaatser hielp was hele kleine stapjes nemen en veel oefenen. Dus niet alleen naar de wc of naar boven als 't moet, maar ga gewoon tig keer per dag. Weggaan hetzelfde. Naar buiten gaan, en heel snel terugkomen, en dat uitbreiden, opbouwen. Ik beloonde evt als het gedrag er was, wat gewenst is, dus bv blijven liggen. Wakker worden zal ie blijven doen, maar uiteindelijk komt het vertrouwen dat je terugkomt wel. Mijn hond stond letterlijk met 4 poten tegen de wc deur, en dat is goed gekomen, maar het kost tijd. Succes! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Puberreu met andere intacte reuen. Update: Valt steeds meer uit...
" Ik snap jullie standpunt, maar het probleem is wel groter dan dit eigenlijk. Want hij kan ook uitvallen aan de lijn naar intacte reuen die we niet perse kennen.   In mijn ogen dezelfde oorzaak. Zouden jullie in dit geval ook het gewoon laten gaan? Ik wil niet dat dit gedrag 'normaal' wordt eigenlijk.   @Anouk; bedankt. Maar castreren is uitgesloten, tenzij medisch noodzakelijk.  " Nicole & Odin Nee ik zou het wel trainen door afstand te vergroten en aandacht te vragen. Maar ik zou samen spelen niet "opdringen" (bij gebrek aan een beter woord, ik hoop dat je snapt wat ik bedoel te zeggen) . 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Puberreu met andere intacte reuen. Update: Valt steeds meer uit...
" Ik heb even jullie hulp nodig. Odin zijn gedrag naar andere intacte reuen is sinds kort omgedraaid. Het zijn honden (2 van de 3 in ieder geval) waar hij als puppy mee speelde en die we regelmatig tegenkwamen. Sinds kort begint hij te grauwen als deze reuen in zijn buurt komen om hem te begroeten en als ik blijf staan praten met de baasjes, springt Odin zelfs tegen mij op. Duidelijk NIET in zijn element. Hij voelt zich echt ongemakkelijk. Ik haal hem dan uit de situatie, maar ik wil hem wel gaan helpen. Het is in mijn ogen een hormonaal/puber/angst probleem.    Het gaat altijd om grote (net zo groot, of groter als hem) intacte reuen. Met de rest van de wereld is hij nog steeds bevriend.   Ik heb al voorgesteld om met eem van deze baasjes een keer op afstand te wandelen. Deze hond is een half jaar jonger en speelde hij vroeger mee. Het is een Zwitser/Labrador kruising en ondertussen groter dan Odin.    Hoe kan ik Odin helpen? En tegelijk zijn gedrag ombuigen?   Bedankt voor de tips alvast.  " Nicole & Odin Hmm ik praat even vanuit me zelf maar ik zou het niet opzoeken.  Pampus heeft met twee volwassen reuen gespeeld toen hij klein was, tot hij op een zeker leeftijd kwam. Toen wilde de reuen niks meer van hem weten. Tja jammer voor pampus want die wilt nog steeds erg graag spelen met ze, maar een duidelijker signaal kunnen die honden toch niet geven? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond veel misselijk en “aanvallen”
Misschien laten testen op de ziekte van Addison? Je hond is voor een deel poedel, deze ziekte kan nog wel eens bij de poedels voorkomen. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
" Hoe komt het dat sommige honden veel rijden op andere honden? Ik was net in het losloopveldje, en een andere hond begon al vrij snel op Nero te rijden. Dat baasje zei al dat ie dat altijd doet en hij probeert het af te leren, maar het lukte niet echt. Vervolgens kwam er nog iemand met een hond, een waarvan ik ook weet dat ie ook rijdt. En toen waren we met z'n tweeën steeds op Nero aan het rijden. Niet eens bij elkaar, maar echt beiden continu op Nero. Nero zelf heeft nog nooit op een andere hond gereden. Ik ben echt benieuwd waar dit mee te maken heeft.  " Danielle En jij bent natuurlijk meteen doorgelopen en de volgende keer als je ze ziet wacht je 't niet eens af een loop je door?    Arme nero. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Staart beschadigd door kou
Cold water tail hoeft een hond niet perse voor gezwommen te hebben. Ik vind het erg onwaarschijnlijk dat dit met kou te maken heeft, tenzij ze lange tijd met de staart in de sneeuw heeft gelegen. Ik zou toch een foto laten maken om meer informatie te krijgen. 
 

Vrienden van Kaatje

honden foto van s@nt@honden foto van isabelle honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van lizethonden foto van veroniquehonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Huize Onyx (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Gio en Kyrahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van stephaniehonden foto van Kobus & Cashonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Griffyloverhonden foto van Lottehonden foto van Suusjehonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Wijnahonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Doberkikihonden foto van @nouk honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Romy en Joephonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van anjahonden foto van chantalhonden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Lanhonden foto van Ringo*honden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van Tanjahonden foto van Manonhonden foto van jessie en timmiehonden foto van Rainbowfoxhonden foto van Spikehonden foto van Guus & Grietje met Gijs & Raizahonden foto van Pascallehonden foto van Peter H.honden foto van roxannehonden foto van 3 draken honden foto van Me&Bayhonden foto van Mayra

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^