Vaarwel lieve, knappe Penny

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PennyPenny

honden foto van Penny

563120.jpg

 

Gisteren op 9 maart rond 15:30 is jou hart gestopt met kloppen.

 

Mijn gekke, lieve meid. Mijn kakhapper, poepsnoeper, strontvreter, racemonster, draak, duivel, grote liefde, kleine schat.

 

Jij was mijn alles. Ruim 15 jaar zijn wij samen geweest. Als kind heb ik je in mijn leven gekregen en als volwassenen heb ik je moeten laten gaan. De eerste dag weet ik nog zo goed. Ik geloofde niet dat je er was, dus kwam 's nachts nog even naar beneden om naar je te kijken, om je aanwezigheid nog even in me op te nemen. Daar zat je dan, met je grote flaporen en kleine dunne staartje, op de schoot van mijn moeder. Op diezelfde schoot ben je gisteren voor de laatste keer in slaap gevallen, omringt door liefde en warmte.

Vanaf het moment dat je er was, was je belangrijk voor mij, maar rond je 6e werd je het middelpunt van mijn leven. Vanaf het moment dat ik me echt met jou bezig ben gaan houden, me echt volledig op jou ben gaan richten, is mijn nieuwe passie (en soms obsessie) ontstaan.

 

We hebben zo veel gedaan en meegemaakt, ons lijstje is al heel lang compleet. Alle paden in het recreatiegebied en in het dorp hebben we bewandeld. We hebben samen gezwommen, gefietst, door de sneeuw gerold en zelfs in de Oostenrijkse bergen bewandeld waarbij jij op 13 jarige leeftijd nog iedereen verbaasde met je energie.

In al die tijd heb jij mij zo veel geleerd. Alles in mijn leven wat ik nu heb, heb ik door jou. De kennis die jij mij heb gebracht is meer dan welke school dan ook. Jij hebt mij opgevoed. Soms waren jou lessen heel hard en pijnlijk, soms duurde het lang voordat ik het door had en soms zaten we behoorlijk in conflict. Toch kwamen we er altijd samen uit en beter dan waar we waren begonnen. Jij was niet de normale, standaard gezinshond die ik had verwacht, maar wel de gecompliceerde, pittige en eerlijke hond die ik nodig had. Op slechte dagen vroeg me ik af wat ik verkeerd had gedaan om jou te verdienen, maar naarmate je ouder werd, werd het voor mij steeds duidelijker dat jij voor mij perfect was.

 

Afscheid nemen van jou is moeilijk en zwaar. Ik mis je met naar bed gaan, jou liefdevol naar boven dragen, jou nog even lekker knuffelen en kusjes geven voordat ik je welterusten wenste en daarna hopen dat je ook bleef liggen en niet ging spoken. Ik mis je ook als ik thuis kom, vroeger je hysterische gehuil en gegil, nu je lieve grijze koppie die net even de hoek om kwam.

Toch is het goed. Donderdag nacht werd je ziek en vanaf dat moment wist ik dat het niet lang meer ging duren. Vrijdag hebben we nog heerlijk gewandeld en hoewel er niets op de planning stond, wist ik dat het onze laatste wandeling ging zijn en een betere laatste wandeling had ik ook niet kunnen wensen.

 

Lieve, kleine meid van mij, nu heb je geen last meer van je rug en je poten. Je kan weer rennen en springen. Hopelijk zijn er waar je nu bent genoeg intacte reutjes om mee te flirten en teefjes om naar te snauwen. Eet maar lekker zo veel hondendrollen, paardenpoep, ganzenstront, molshopen en paardebloemen als je wil en ren door de diepste modderpoelen, niemand houd je meer tegen en dat is wat jij ook verdient.

Jouw liefde, warme zachte en glanzende vacht en prachtige roodbruine ogen die licht leken te geven in de avondzon ga ik heel erg missen, maar jou wijsheid en lessen zal ik nooit vergeten.

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat verdrietig, maar wat heb je goed voor dr gezorgd…heel veel sterkte….

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Heel veel sterkte met het verlies van je fantastische Penny.

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

Wat beschrijf je jullie leven samen en jullie band mooi. Heel veel sterkte met het moeten missen van Penny, ze heeft volgens mij een fantastisch mooi lang leven bij jullie gehad!

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Heel veel liefs en sterkte gewenst, de komende tijd.

honden page profiel chay & dolcichay & dolci 3 doggies

honden foto van chay & dolci

Ach nee he wat naar zeg. Heel veel sterkte hoor met dit verlies.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Heel veel sterkte!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Ik zag de titel en mijn hart stond stil. Lieve mooie Penny! Wat verdrietig, wat een gemis.

Je hebt jullie liefde mooi beschreven, jullie waren zo vergroeid met elkaar. 

Ik wens je alle steun en sterkte en warmte toe. 

We zullen haar op HP nooit vergeten. hp-heart

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Heel veel sterkte!

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Heel veel sterkte hp-heart

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ondanks dat ik jullie niet in het echt heb ontmoet, heb ik toch het gevoel dat we Penny een beetje kenden. Zo'n bekend hondje op het forum en de stories op instagram. Je liefde voor haar sprak uit al je berichten, foto's en filmpjes. Ze heeft een  fantastische leeftijd bereikt, maar ondanks dat blijft het zwaar. Heel veel sterkte nogmaals..

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Prachtig beschreven met heel veel liefde , Heel veel sterkte !

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

dubbel

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Ik had ook bijna het gevoel Penny een beetje te kennen door al je verhalen hier. Heb tranen in mijn ogen en kende haar nog niet eens in het echt hp-heart Heel veel sterkte hp-heart

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Heeeel veel sterkte, een mooier leven had ze zich niet kunnen wensen! 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Heel veel sterkte, wat een vedriet, Och wat schrik ik hiervan.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Heel erg veel sterkte de komende tijd 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Wat heb je je leven met Penny mooi en liefdevol beschreven.

Het gemis zal groot zijn.

Ik wens je veel kracht om dit verlies te verwerken.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Aah nee, lieve mooie Pennycry.

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

honden page profiel PennyPenny

honden foto van Penny

Bedankt voor alle mooie reacties, zowel ik als mijn ouders zijn ontroerd over hoeveel mensen onze kleine meid heeft geraakt. Ze is echt heel bijzonder, dat wisten we al toen we haar hadden maar merken we nu weer opnieuw.

 

Net toen ik wat oude filmpjes terug keek kreeg ik weer zo'n warm gevoel, we hebben écht alles uit het leven gehaald en het was zo'n ongelofelijk mooi avontuur. Ik voel momenteel weinig verdriet en begreep dat niet zo goed, maar nu snap ik het wel wat beter. De dankbaarheid overheerst want we hebben het echt geweldig had, van begin tot eind.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

oooh nee toch, ik moet echt even slikken, wat je typt, de liefde spat er vanaf.

Ik heb altijd je verhalen en jullie struggles gevolgd, hoe je dingen kon oplossen of jezelf weer tegen kwam, Penny was een spiegel voor je. En ook ik kon daar van leren, het ging veel verder dan jullie 2, door je openheid hebben we allemaal onze lessen er uit kunnen halen, daarvoor bedankt.

Maar wat heb jij goed voor haar gezorgd, daar mag je echt trots op zijn, Penny heeft een prachtig leven gehad.

Wat een verdrietig nieuws, ik wens je dan ook heel veel kracht en sterkte, ik ga je verhalen over Penny en jou echt missen.

honden page profiel PennyPenny

honden foto van Penny

Wat een ontzettend mooi berichtje Yooop, echt heel mooi om te lezen wat voor impact wij hebben gemaakt.

Ik heb enorm veel van haar geleerd, zo veel dat ik er een heel boek over zou kunnen schrijven en dan nog lang niet klaar ben.

Ik heb vandaag ook na jaren twijfelen definitief de beslissing genomen om mijn huidige studie te stoppen en mijn passie voor honden te volgen. Door Penny weet ik wat ik wil met mijn leven en dat durf ik nu ook eindelijk te doen. 

honden page profiel Marjolein & MabelMarjolein & Mabel 3 doggies

honden foto van Marjolein & Mabel

Och jeetje ik zag de titel en mijn hart zonk. Ik heb jullie verhalen en avonturen altijd stilletjes gevolgd hier op het forum, en ook zeker van geleerd. Ik wens jullie zoveel sterkte en steun toe in deze moeilijke tijd, wat een groot gemis. Bedankt dat we een beetje mee hebben mogen kijken in jullie en Penny's leven.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Wat een ontzettend mooi berichtje Yooop, echt heel mooi om te lezen wat voor impact wij hebben gemaakt.
Ik heb enorm veel van haar geleerd, zo veel dat ik er een heel boek over zou kunnen schrijven en dan nog lang niet klaar ben.
Ik heb vandaag ook na jaren twijfelen definitief de beslissing genomen om mijn huidige studie te stoppen en mijn passie voor honden te volgen. Door Penny weet ik wat ik wil met mijn leven en dat durf ik nu ook eindelijk te doen.  "

Wat mooi, dat je er nog zo iets positiefs uit weet te halen, ik hoop dat je blijft schrijven, en al zeker wat je nog allemaal gaat leren. Penny heeft je een cadeautje nagelaten, weten wat je met je leven gaat doen, en ik weet zeker, Penny kijkt mee, en het gaat je lukken ook! En hopelijk kunnen wij met je mee leren.

Ik vind je erg dapper.

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje) 3 doggies

honden foto van Lineke & Saar(tje)

Wat heb je dit prachtig opgeschreven, een eerbetoon aan Penny en jullie band samen. Veel sterkte met dit verlies. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Wat een ontzettend mooi berichtje Yooop, echt heel mooi om te lezen wat voor impact wij hebben gemaakt.
Ik heb enorm veel van haar geleerd, zo veel dat ik er een heel boek over zou kunnen schrijven en dan nog lang niet klaar ben.
Ik heb vandaag ook na jaren twijfelen definitief de beslissing genomen om mijn huidige studie te stoppen en mijn passie voor honden te volgen. Door Penny weet ik wat ik wil met mijn leven en dat durf ik nu ook eindelijk te doen.  "

Dat is wel super Melissa. Weet je ook al wat je dan gaat doen? Penny zal trots zijn!!

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hannah & June

Heel veel sterkte. Ze heeft een prachtig leven bij jullie gehad en natuurlijk ook een prachtige leeftijd bereikt. Jullie hebben zoveel mooie dingen meegemaakt waar we hier ook regelmatig van mee mochten genieten, ik hoop dat je daar veel kracht en troost uit kan halen.

 

Mooi dat ze je nu op het laatste moment nog heeft kunnen stimuleren om je hart te volgen, heel veel succes met het zetten van die stap! 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Heel veel sterkte, maar zo te lezen blijft ze verder je leven bepalen! Voor altijd in jouw hart & herinneringen. Ik zal jouw uitstapjes missen op instagram in alle geval, jullie hebben prachtavonturen beleefd, meer kan een hond zich niet wensen!

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Heel veel sterkte, ik heb Penny nooit ontmoet maar toch leek kende ik haar wel weer door de verhalen en foto's. 

 

Ze was een once of a lifetime hondje en zal altijd in je hart voortleven. 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Heel veel sterkte, ik heb Penny nooit ontmoet maar toch leek kende ik haar wel weer door de verhalen en foto's. 

 

Ze was een once of a lifetime hondje en zal altijd in je hart voortleven. 

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Tika
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^