HondenPage baasje Carla & Macho

Wat schreven de vrienden van Carla & Macho op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Senior hond en puppy?
Ik zou het wel begrijpen als je het zou doen. Nu heb je er de tijd voor en je vindt vast wel een manier om zowel Penny als de pup mee te nemen en aandacht te geven. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Jonge reu
Kennelijk vindt hij spelen met andere honden toch niet zo geweldig, anders zou hij niet gaan rijden, en het is voor andere honden ook niet leuk. Dus ik zou hem aanlijnen als er andere honden aan komen en daarna weer loslaten. Kan hij toch zijn energie kwijt zonder op andere honden te rijden.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in pomeriaan zwanger
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Helpen adopteren
HERPLAATSERS Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd. Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage. -Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond. -Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden. -Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt. -Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing. Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden. Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites; http://www.sosdier.nl/ http://www.shhh.nl/ Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft. het Moderatorteam
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Eosinofiele enteritis
" Hallo Petra Mijn hond heeft ook een Eosofile  Aub wat heeft het geholpen behalve de voer vis smaak. Want Tai kan ook niet tegen vis. Groetjes  Angela " Rosangela Angela, dit is al een heel oud topic.  We raden je aan om zelf een topic te openen over je hond, zodat je meer reakties krijgt.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Iemand bekend met Biothane honden halsbanden?
Ik heb er een 10 meter lijn van en ben er erg tevreden over. Het is makkelijk schoon te krijgen en niet zwaar. Het geeft ook niet af op de vacht. Ik heb hem hier vandaan <klik.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Koopadvies hond
Hier passen we ons gewoon aan aan de hond. Als de hond iets naars mee heeft gemaakt en daaraan een trauma zou hebben overgehouden, dan werken we eraan om de situatie leefbaar te maken en noem ik hem niet geestelijk gestoord. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Speelgoed voor de hond
topic is opgeschoond
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Speelgoed voor de hond
Mijn hond vindt de Kong Traxx heel erg leuk. Het is superstevig, maar natuurlijk niet bedoeld om echt uren op te kauwen. Ik smeer wel eens pindakaas in de binnenkant, dat is echt een hit. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bericht van de moderators
Beste leden,   Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben is er iemand die zich niet aan de regels wil houden en met diverse profielen het banbeleid probeert te omzeilen.   We doen ons best om dit zo snel mogelijk goed af te handelen. In de tussentijd willen we jullie vragen niet meer op zijn/haar berichten te reageren zodat de lol er vanzelf af gaat. En we het weer gezellig kunnen houden hier.    Met vriendelijke groet,  Het moderatorteam
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
" Dat kan niet, elke levend wezen heeft een terug getrokken reactie op de dokter visite. Je moet ook een beetje wennen aan het feit dat je het niet altijd goed doet Hannah. Anders moet je het gewoon niet doen en wat anders zoeken   Voor de topic starterrrrr, nogmaals? Maak die 15m waard voor je geld en durf te vragen. Vooral de voeding, niet nodig als je hond niks heeft. " Anouk van Botty Ik weet echt niet waar je het over hebt, Anouk. Volgens mij zit je een heel ander topic te lezen.    @topicstarter: sorry voor deze discussie. Ligt niet aan jou. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
On topic.    Vervelend Lotte, het is heel naar als je hond zo'n slechte ervaring heeft gehad. Ik denk dat je nu het beste kunt werken aan het zelfvertrouwen van je hond. Niet laten aaien door iedereen, laten merken dat mensen niet altijd iets van  je hond willen. Dan weer rustig opbouwen met behulp van mensen die je hond goed kent, niet meteen naar de kop bewegen enz. En dan toch eens terug naar de DA om positieve ervaringen op te doen. Even in de wachtkamer zitten is al genoeg. Wel fijn dat de HD en ED uitslagen goed waren, om het toch even positief te houden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
" Je blijft amok zoek uh? Je kunt ook gewoon in keertje meelezen in wat wel en niet te doen, als je dan toch in opleiding bent.... " Anouk van Botty Over welke opleiding heb jij het? Feit is dat de hond van TS een nare ervaring heeft gehad bij de dierenarts en nu teruggetrokken reageert op vreemden. En dan zeg jij dat TS eens heel diep na moet denken over dat het aan haarzelf ligt.  Je reactie slaat echt nergens op. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
" Blijf bij je dierenarts, legt niet aan hun, geloof me. Geen dierenarts vind het leuk om gebeten te worden. Dat ie aan vreemde niet kan wennen? Zou heel misschien aan jou kunnen liggen, denk daar maar eens diep over na. " Anouk van Botty Wat is dit nu weer voor een rare reactie...? 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in De puberteit
Topic is opgeschoond
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Inhoeverre je aanpassen ?
Topic is opgeschoond
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Terugroepen hond met trilband
Oud topic, deze gaat op slot! 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Blaffen mechelse herders buren
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Beetje Jammer
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Gelijkenis met baas of bazin?
Ik kan zijn gelaat niet zien want zijn neus zit in de weg
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
VERPLAATST naar de juiste rubriek
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
Een ren bouwen of een net over je tuin spannen. En binnen voldoende uitdaging geven, waar het ook nog wel eens aan ontbreekt. Voor veel mensen met raskatten is het de normaalste zaak van de wereld om ze binnen de eigen tuin te houden, maar voor veel mensen met "gewone" katten is dat kennelijk toch te moeilijk.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
" misschien loslopende katten standaard van de straat halen door een busje en naar het dierenasiel brengen misschien valt het kwartje dan voor veel mensen dat ze hun kat binnenhouden.... " RJ Mee eens. Dat gemekker over platgereden katten heb je dan ook niet meer. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond voelt mij niet aan
Mijn hond reageert ook niet als ik ziek of verdrietig ben. Hij is dan net zo'n drammert als normaal  Mijn vorige bull reageerde er ook niet op. Ik vind het niet zo erg, vind het wel grappig dat hij compleet zijn eigen gang gaat en zich niet (merkbaar) laat beïnvloeden door hoe een ander zich voelt. Het wil  niet zeggen dat ze het helemaal niet aanvoelen denk ik. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
Ik denk dat je het beste naar een grote dierenwinkel kunt gaan om veel verschillende tuigen te passen. Ik ben zelf wel fan van de tuigen van Non stop maar die zijn denk ik te breed voor jouw hond, de band tussen de voorpoten/op de borst is erg breed. Misschien het standaard y tuigje van Hurtta, dat ziet er wel smal uit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Opgelet . . . je hond is al bezig
" Och jee Hannah, ik zou asap een pb sturen hoor, dit kan niet.  " Dagmar Kan niet wachten op een uitgebreide analyse!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Opgelet . . . je hond is al bezig
Alles onder controle hier hoor   En een lol dat we hebben
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Vuurwerk
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Waar komt het vlees van de paarden vandaan
Bij gebruik van bepaalde medicijnen komt er een aantekening in het paspoort te staan. Het paard is dan niet meer geschikt voor consumptie.  Waar het vlees van in Nederland geslachte paarden precies naartoe gaat weet ik niet. Zou jammer zijn als onze honden het vlees zielige paarden uit Mexico op zouden eten.. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Sterilisatie oudere hond
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
 

Vrienden van Carla & Macho

honden foto van judithhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Lisahonden foto van Daphny & Dusthonden foto van diane en tankhonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Astrid & Schumihonden foto van leony met Binkyhonden foto van Claudia & Tankhonden foto van stephaniehonden foto van Leslie & Ziggyhonden foto van Irene Emma. honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van martijn-kayleighhonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van jentehonden foto van Suzanne & Dieselhonden foto van Pascallehonden foto van r&shonden foto van Renskehonden foto van animal loverhonden foto van -honden foto van jamar en Tyrahonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van michaela en barthonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Kirito de poedelhonden foto van Pieter en Angelitahonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^