HondenPage baasje Team Didi & Pluk

Wat schreven de vrienden van Team Didi & Pluk op het forum

honden page profiel GeaGea schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Ik zou heel snel een goede verzekering afsluiten, want dit kan anders nog wel eens een heel duur hondje gaan worden....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
" Als het klopt dat ze ooit zwerfhond was, dan was dat de ultieme vrijheid voor haar. Geen regels, geen dwang, geen verplicht slapen, geen training, en veel zelf kunnen beslissen en keuzes maken...  " Alaska's Finest! Denk dat dit wel mee zal vallen. De hond is nu aan het wisselen volgens TS, dus tussen de 4 en 7 maanden oud ongeveer.Komt uit Mexico en de TS heeft de hond al 7/8 weken. Dus hoe lang heeft de hond op straat geleefd? Als je er bij bedenkt dat de pup eerst een rabiës enting moet hebben en dan 3 weken moet wachten tot dat het kan reizen.....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Je hebt tegenwoordig hele mooie rennen met dakpaneel waar ze dus niet uit kunnen klimmen....
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
" Haha ik dacht dat vdh stond voor duitse herdershond. En je hebt een rottweiler, dus die tip kwam niet bij mij vandaan.  Ik zei ga naar de belgische raad van beheer, sint hubertus dus.  " ientje Nee, VDH staat voor Verband für das Deutsche Hundewesen. Op de originele stamboom moet de naam van de bezitter ingevuld worden en dan opgestuurd worden naar de VDH.Voordat je de stamboom weer terug hebt, ben je wel een paar weken verder.
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
De Anerkennung  fur das Ausland van de VDH kost de fokker 50 euro en als je hem zelf gaat aanvragen kost dat 70 euro.  
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
Je kunt een export pedigree via de fokker of rechtstreeks via www.vdh.de  opvragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Oude hond van 15 jaar en ik weet niet meer wat ik moet doen
Ik hoor veel goede dingen over Cholodin, misschien is dit ook een goed supplement voor jullie hondje.Cholodin is voor honden die wat ouder worden en daar last van krijgen. Denk aan honden die wat verward, onrustig, dement of minder alert zijn. 
honden page profiel GeaGea schreef in Overstappen naar vers vlees
" Nee je kan alleen mengen met een koudgeperste brok, een standaard brok verteerd anders. Ik heb onze pup dezelfde nacht nog op vers gedaan. Als je langzaam de pup wil laten wennen kan je het ongeveer een week wat overgieten met kokend water, af laten koelen voor je het geeft natuurlijk. Gaat dat goed dan gewoon vers rauw. Groente koken fruit niet! " carlijn Wij fokken en al onze pups krijgen gelijk kvv en ook gemengd met diverse soorten brokken, zowel geperst als krokant.Ook al onze volwassen honden eten gemengd kvv en diverse merken brokken. Wij hebben al die jaren nog nooit problemen ondervonden.
honden page profiel GeaGea schreef in Berp haar eerste nest
Jammer van de darminhoud.... maar ik tel er vijf. 
honden page profiel GeaGea schreef in Honden naam
Even Google gebruikt op bijvoeglijk naamwoord met een W gezocht. Dan krijg ik https://nl.wiktionary.org/w/index.php?title=Categorie:Bijvoeglijk_naamwoord_in_het_Nederlands&pagefrom=welig&subcatfrom=W&filefrom=W#mw-pageshttps://nl.wiktionary.org/w hierop staan ontzettend veel woorden met een W. Succes met zoeken.
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Bedankt!  Moest het morgen nog zo zijn ga ik gewoon eens vragen om langs te gaan..dan ben ik ook gewoon gerust dat alles oke is nog ... " Dominiek Het zal waarschijnlijk niet lang meer gaan duren als ze haar eten laat staan, zolang ze zelf nog rustig is gaat het goed. Zelf geef ik de teef zodra de eerste pup geboren is een eetlepel vanille roomijs, krijgen ze energie van. Daarnaast heb ik nutridrops in huis voor extra energie voor moeder en pups. Succes! 
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Ik snap prima hoe het werkt, ik had al pups toen jij nog op school zat gok ik, maar ik vind het ronduit gevaarlijk om te zeggen dat ze mogelijks al verder is."Dagmar Een goede dierenarts zal alvorens te gaan snijden eerst de progesteron gaan bepalen en zolang deze nog boven de 3.0 ng/ml is weet je dat je wachten moet. En verder hebben jullie beide gelijk, de eicellen hebben vanaf eisprong 63 dagen (+/- 1 dag) nodig om tot een pup te ontwikkelen. Bij alleen een dekdatum heb je gewoon een grotere marge in dagen dan bij progesteron bepaling.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
" Dat geld voor veel aandoeningen maar HD en ED vererven niet zo. Dus als mijn teef vrij is en de vader vrij is wil het niet zeggen dat de pups dan ook vrij zijn. Dit vererft namelijk op meerdere genen dus is niet zo zwart wit als de ouder dieren zijn vrij dus de pups ook. En de fokker van dit nest claimt zoals het hier staat dat de moeder vrij daarvan is omdat de ouders van het moeder dier getest zijn. Daar slaan ze de plank dus behoorlijk mis want dan zou HD & ED ook niet zo’n groot probleem zijn in veel rassen.  L2hga in mijn ras ja daar zijn de pups vrij van vanwege het feit dat beide ouders vrij getest zijn. Alsnog kies ik er zelf voor om dit wel te laten testen. Qua geld kost het niet zo heel veel maar ik vind het wel zo netjes alle test uitslagen te kunnen overleggen.  " Anke,Vaös&Lein Ja, dat weet ik dat HD, ED en PL niet zo vererven, zoals gezegd ik fok zelf ook.Voor HD, ED en PL ga ik naar Kranendonk in Putten.Maar er staat genetisch, dus dan denk ik aan een DNA test. Maar als ik de tekst van TS lees heb ik wel grote twijfels over de testen van ouders en voorouders. een goede fokker heeft dit allemaal ter inzage liggen. Al mijn pupkopers laat ik de testen zien van de ouders. En daarnaast zijn mijn honden terug te vinden in Dutch Dog Data met de testuitslagen er bij. De ouders van de pups hebben in dit geval (van de TS) beide geen stamboom en de antwoorden op de uitgevoerde testen zijn voor mij dus niet geloofwaardig.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
  Dat de fokker zegt dat de moeder genetisch vrij is omdat de ouders getest zijn is klinkklare onzin.  Ze is zeker aansprakelijk bij problemen die erfelijk zijn, dus ik zet ook ?? Bij haar of zijn kennis .  ientje Ik begrijp dit stukje niet. Als de ouders van de moederhond genetisch vrij zijn, dan klopt het toch dat de moederhond ook vrij is?Ik fok ook en laat DNA afnemen door mijn dierenarts, wat ik opstuur naar Embark. Als beide ouders terugkomen als genetisch vrij, dan zijn de pups ook automatisch genetisch vrij. Een hond kan vrij, drager of lijder zijn van een genetische afwijking. Een hond die vrij is, heeft de genetische afwijking niet en kan de genetische afwijkingen ook niet doorgeven aan zijn nakomelingen.
honden page profiel GeaGea schreef in Hard buikje pup
" Hoi allemaal!! Ik en mijn vriend hebben onze eerste pup Bambi, en wij zijn helemaal in de wolken!! Het is zo’n leukerd! Nu heb ik een vraagje, Bambi heeft een hard buikje, en haar ontlasting is wisselend. De ene keer zacht, dan weer hard, elke keer andere kleuren. We zijn al naar de dierenarts geweest, we hebben haar volgens schema ontwormd, en ontvlooid, op aanraden van dierenarts na 2 weken nog een extra keer ontwormd, en een test op giarda die was negatief! Dus nu, geen idee wat het is.. De dierenarts vertelde dat het harde buikje kan komen door aanspannen omdat ze buikpijn heeft.. Dat vind ik dus mega zielig! Heeft iemand ideeen of tips? Misschien een tip qua voer? Ik geef haar nu brokken van carnilove Puppy. alvast bedankt!! groetjes,   Joyce " bambi Het vetgedrukte is het probleem. Je stopt de pup vol met gif, dat kunnen de darmen van de pup niet verwerken.Gebruik deze middelen alleen als het echt nodig is.
honden page profiel GeaGea schreef in Bloedlijn
Ik zie dat de fokker in februari dit jaar nog een nest heeft gehad. Zou gewoon de fokker vragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Dobber †
Heel veel sterkte Nynke.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve kanjer Macho vandaag 14 jaar
Van harte.
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in Nieuw fotografie topic!

honden page profiel GeaGea schreef in Aussie Djaidey 10 maanden
Prachtige pup, heerlijk vrij en ondernemend.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oxyfresh tegen tandplak en tandsteen ervaringen?
Tropiclean tandgel is geen tandpasta en er dient dan ook niet gepoetst te worden! De gel dient tenminste 3 weken, elke dag, indien niet voldoende, 4 weken, aangebracht te worden, om in te laten werken. Zonder onderbreking. Een half uur voor en na het aanbrengen niet laten eten of drinken. Na verloop van tijd verdwijnt de tandplak, maar ook de tandsteen laat los. Eventueel na de behandeling een goed kauwprodukt geven, ook belangrijk als beloning. Daarna 2x per week als onderhoud gebruiken. Er is ook een Tropiclean met pindakaassmaak. Het werkt echt, mits de gebruiksaanwijzing goed gevolgd wordt.            
honden page profiel GeaGea schreef in Patella luxatie operatie
Ik weet niet waar je geweest bent en wat precies de uitslag was, maar zou een second opinion laten doen door bv. DAP de Meemortel in Budel of Daan Kranendonk in Putten. Opereren is niet altijd nodig, zorgen voor een goede spieropbouw onder begeleiding van een fysio of osteo kan soms voldoende zijn. Ook hydrotherapie kan goed werken.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor je reactie. Dit is altijd goed om te weten. Het asperge-seizoen loopt nog tot einde juni. Ik ga het invriezen zeker overwegen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Ik zou het niet weten of dat kan met asperges. Waarschijnlijk wel. Ik haal ze bij de boer, dus die ga ik dat vragen. Ze zijn wel het hele jaar in glas te krijgen. De asperges zijn hier in het Limburgse nu volop verkrijgbaar en worden naar het einde van het seizoen steeds goedkoper. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Anouk, asperges, groen of wit, zijn een bron van vitamines, mineralen ed. Heel gezond voor bv. de nieren, blaas en urinewegen. Voor ons, maar zeer zeker ook voor onze honden. Ze moeten goed geschild zijn en ik heb de maaltijd in 2 porties en de asperges in stukjes gegeven. Mijn ventje heeft genoten. Helaas zijn ze maar een beperkte periode te krijgen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor jullie gelukwensen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Schumi en Rexy, het broertje en zusje uit hetzelfde nest zijn vandaag ook 15 jaar geworden. Het laatste nest van Ursula Driessen bestond uit 2 reutjes en 2 teefjes. Hoe het met het 4de hondje, een teefje gaat, is niet bekend, omdat helaas met het baasje geen contact meer is geweest. Romeo heeft met smaak gegeten.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
  Het feestmaal voor de 15de verjaardag van Romeo. Foto is gekanteld. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Het lukt me niet de foto van zijn feestmaal toe te voegen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Poppy 13
Wel wat laat, maar alsnog van harte proficiat met je verjaardag!  
 

Vrienden van Team Didi & Pluk

honden foto van DISHAhonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloeshonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van profiel verwijderthonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Marleen , Blacky & Justyhonden foto van Renatehonden foto van Karin honden foto van Geahonden foto van Kelvin, Monique en Kira & Milahonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van Miahonden foto van Mariannehonden foto van ingehonden foto van Nicole en het trio....honden foto van joyce & tarahonden foto van Meisjeshonden foto van Chonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van els 2honden foto van Carryhonden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van zonnetjehonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van ArVhonden foto van Roméehonden foto van Sproethonden foto van corrie koopmanhonden foto van debbie & zoehonden foto van Claire & Tess & Bonnyhonden foto van Amanda-Djyant, Chinca & Kyrahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van .....honden foto van danihonden foto van samantahonden foto van phrenyhonden foto van Claudia, Taco & Spyhonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Erica,    Sterre en Chayrahonden foto van krumelkehonden foto van Rocky & Ivonnehonden foto van bregtje en de border Troyhonden foto van millyhonden foto van Mackhonden foto van evelienhonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Natalie & Mo honden foto van nikita cooper en Guushonden foto van Suzanne & Micky!!honden foto van diane en tankhonden foto van Mick en Pieterhonden foto van mmd magazinehonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Mr Onslowhonden foto van Patrick en Feyrohonden foto van sandrahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Y. Vellemahonden foto van jessicahonden foto van Fayhonden foto van Kaatjekoekhonden foto van flowy en graaf knaaggraag!honden foto van Jen & Rockyhonden foto van *megan,argail en quilian*honden foto van anoukhonden foto van Kirstenhonden foto van leony met Binkyhonden foto van alex en ladyhonden foto van Roxyhonden foto van muppethonden foto van Ninahonden foto van mamaloes darius dilaylah en de pups! honden foto van chantalhonden foto van bullenfanhonden foto van *Chica*honden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Mona en Ollyhonden foto van silke & woody honden foto van Amigo en K.C.honden foto van Inge, Nico en Dolyhonden foto van Shawna & Nalahonden foto van De mannen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^