Samojeed puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Samojeed Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Samojeed puppy's

Momenteel worden er geen Samojeed puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Geboren 06-11-2015 in Kennel van 't Huis te Woude prachtige samojeed pupjes 2 teefjes en 7 reutje. Nog 1 reutje beschikbaar. Voor serieuze baasjes. Gezondheidstesten zijn uitgevoerd op de ouders en officiel erkend en geldend voor de Raad van Beheer. Inzage is de standaard. Pups krijgen mee: Stamboom, DNA certificaat, Paspoort, eigendomsverklaring Overige papieren. Een eigen samengesteld starterspakket met al van belang om direct van de pup te genieten. voeding, riem, borstel, bontkleedje etc

BIJ ONS IS ER EEN NESTJE SAMOJEDEN GEBOREN OP 13 JULI 2017 ,HET ZIJN 6 REUTJES EN 1 TEEFJE .DE PUPS VERBLIJVEN IN DE WOONKAMER IN EEN WERPKIST.DE PUPS WORDEN IN EN ROND HET HUIS GESOCIALICEERD EN GAAN MET DE AUTO MEE NAAR DE WINKELCENTRUM.DE OUDERS ZIJN GETEST OP HD EN OGEN EN ZIJN DAAR VRIJ VAN.MOEDER IS KAMPIOEN TAIGARO EYECATCHER ESPEN BALOU.VADER IS J.KAMPIOEN IZ TUMANOV AVALONA MILARAY CITLALI.DE PUPS KRIJGEN MEE EEN STAMBOOM DIERENPASPOORT FOTO'S KOOPCONTRACT MET TEST UITSLAGEN ER IN RIEMPJE ,VOER PUPPY PLOPLAN KIP .EN WILLEN GRAAG INFORMATIE BLIJVEN GEVEN EN CONTACT HOUDEN MET DE NIEUWE EIGENAAR.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Samojeed puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Samojeed ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Samojeed? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Samojeed? Kijk dan bij de Samojeed rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Samojeed Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Samojeed puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^