Samojeed fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Samojeed fokkers op de HondenPage.

Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds Schylger Samoyeds

Wij fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig geselecteerde ouderdieren. Het is ons doel om gezonde pups met een goed karakter van het oude werktype te fokken.

Naschja

Wij fokken samojeden van het oorspronkelijke type, zoals ze eind 19de eeuw uit Siberië zijn ingevoerd.

bij ons is een nestje samojeden pups geboren op 13 juli 2017 moeder en pups maken het goed.het zijn 6 reutjes en 1 teefje.de moeder is kampioen taigaro eyecatcher espen balou en vader is j.kampioen iz tumanov avalona milaray citlali zarock. balou is een lieve zorgzame moeder.de pups worden gesocialiseerd in en rond het huis en gaan met de auto mee naar de winkels.de pups krijgen een stamboom mee dierenpaspoort foto's koopcontract met de testen van ouders er in.een riempje,voer proplan kip,

op 29 maart is kimmy de trotse moeder geworden van 4 gezonde border collie pups. het zijn 4 teefjes blue merle van kleur. de pups groeien op in en rond het huis. de ouders zijn getest op hd,ed,cl,tns,mdr1,dna cea,en zijn daar van vrij bevonden. de pups krijgen een stamboom mee en een dierenpasport koopcontract met testen van ouders foto's

of chadhilla's home of chadhilla's home of chadhilla's home

Wij zijn een kleine kennel, die af en toe een nestje fokken. Wij leten hierbij op gezondheid, shoonheid en karakter. Onze honden leven samen met ons. Dus de puppen worden in huishoudelijke kring groot gebracht. Indien u vragen hebt stel ze gerust we zullen ze zou goed mogelijk proberen te antwoorden. U mag ons een ook steeds een bezoekje te brengen.

Sovaschi Bright Diamond

We fokken af en toe een nestje Samojeden (volle - type). Hierbij letten we vooral op het karakter/gezond- en schoonheid van reu en teef.

Ulrike Comhaire

Wij zijn een kleine Samojeden kennel uit Oostvlaanderen.Onze honden, die met ons in huis leven, zijn vrij van oogziekten, HD of andere erfelijke ziekten. Onze puppies worden met stamboom St. Hubertus verkocht. Wij zijn lid van de KMSH zoals ook van de Belgische Samojedenvereniging. Ons volgend nestje wordt verwacht voor 20 maart 2013. Jinglebell The Twinkling Star en MultiCh. Nikara Mr. Ree. U bent altijd welkom om eens kennis met onze honden te maken. Voor informatie kunt U terecht op tel. 09/2825177.

van 't Huis te Woude

Een kleine familiekennel van de samojeed en de västgötaspets. Liefde voor de hond staat bij ons voorrop. Onze honden leven als gezinsleden in ons huis. Wij zijn geregeld aanwezig op shows met onze honden, hier beoordeelt een keurmeester in hoeverre de hond aan de rasstandaard voldoet en wat de verbeter punten zijn. Wij fokken af en toe een nestje. Ouders worden altijd getest op HD (officieel uitslag van Raad van beheer) en op erfelijke oogafwijkingen doormiddel van een ECVO rapport (officieel erkend door de Raad van Beheer) incl Gonioscopy voor de samojeed.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Samojeed fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Samojeed ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Samojeed? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Samojeed? Kijk dan bij de Samojeed rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Samojeed fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Samojeed puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^