Japanse Spits puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Japanse Spits Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Japanse Spits puppy's

Momenteel worden er geen Japanse Spits puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Kaya heeft op 25 april vijf reuen gekregen, zij zoeken nog een forever home. Wij geven pups alleen af aan mensen waar wij uitgebreid kennis mee hebben kunnen maken, u kunt dus niet langs komen en zomaar een pup meenemen. Pups mogen begin juli weg, als zij minimaal negen weken oud zijn. Er is nog één reutje beschikbaar. Pups zijn goed gesocialiseerd, mee geweest in auto, vaak naar de dierentuin, markt, hondenschool. Ze hebben kennis gemaakt met kinderen, andere honden, andere dieren. Ze zijn volldig geent ook tegen rabies en hoeven over 1,5 jaar pas weer terug voor herhalings enting. Natuurlijk zijn ze voorzien van chip, EU paspoort, gezondheidscertificaat en FCI papieren. Alle pups beschikken over showkwaliteit. Ze krijgen een puppy start pakket mee (tuigje, lijn, eten, snoep, speelgoed etc.)

Op 4 januari 2017 werden 4 gezonde reutjes geboren. Ons teefje is een uitstekende moeder. De pups groeien op in de huiskamer. Ze worden ontwormd, gecontroleerd door de dierenarts en ingeënt, krijgen een chip, stamboom van KMSH (België), en Europees Paspoort. We zorgen voor een goede socialisatie. Ze gaan naar buiten, mee in de auto,leren andere honden en mensen kennen,aan de lijn lopen enz. Ze krijgen een puppypakket met voeding,snoepjes en speeltje.We willen eerst kennismaken met de nieuwe eigenaren alvorens we een pup toewijzen.We zijn lid van de Nederlandse Keeshondenclub. Bij export worden de pups voorzien van alle nodige entingen en exportpapieren.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Japanse Spits puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Japanse Spits ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Japanse Spits? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Japanse Spits? Kijk dan bij de Japanse Spits rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Japanse Spits Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Japanse Spits puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^