Boerboel puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Boerboel Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Boerboel puppy's

Momenteel worden er geen Boerboel puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Big Chest Utah en Swarte tulp Dagobert hebben op 1 januari prachtige puppy's gekregen. Het zijn 2 reutjes en 6 teefjes. Zowel Utah als Dagobert zijn beide vriendelijke, lieve en trouwe honden. Beide honden hebben een SABT stamboom en zijn rontgenologisch goedgekeurd en HD en ED vrij. Een boerboel heeft een consequente opvoeding nodig, voldoende ruimte en beweging. Een boerboel is een vriend(in) voor het leven, een goede waakhond en zal u en uw gezin altijd beschermen. Heeft u interesse en wilt u meer informatie neem dan contact op met Susan Tijssen 0641553316. Voor meer foto's van Utah of van de pups kunt u ook mailen.

geboren op 1 februari 2012 10 boerboel pups (7 reutjes en 3 teefjes) nog 3 reutjes en 1 teefje beschikbaar allen brindle.vader is mighty chester (93,8%) en moeder egoli sheeva(79,7%) haar eerste nestje ze hebben alle inentingen al gehad en gaan weg met gezondheidsverklaring,paspoort en puppypakket. ze hebben een SABT stamboom beide ouderdieren hebben een goed karakter.ouderdieren zijn getest op HD-ED EC-en Entropion en vaginale prolops

BOERBOEL pups te reserveren van uitmuntende kombinatie !!! (pups verwacht rond 17 maart) Van AANGEKEURDE OUDERS: de moeder heeft 85,6 % en de vader heeft 87,5 % behaald op de keuring. Beide ouders zijn onderzocht op HD, ED, enz... en zijn volledig vrij hiervan met de beste score (officiële papieren van alle onderzoeken hier in te kijken) Vader is rechtstreekse import uit Zuid-Afrika ! De pups worden in het gezin grootgebracht, en worden al gewend gemaakt aan allerhande geluiden, andere dieren, mensen (ook kinderen), vreemde voorwerpen, autoritjes, zelfs al wat lopen aan de leiband, ze zijn zelfs al zo goed als zindelijk gemaakt, enz...dit kan je enkel maar gedaan krijgen omdat we er zo veel tijd kunnen insteken omdat ze gewoon in huis leven tussen ons en dat merk je aan hun karakter ! Pups met garantie, vrijblijvende inlichtingen, meer foto's of bezichtiging tel: 0032 3774 49 69 (België) of mail naar: [email protected] Op de foto's staan de beide ouderdieren met hun super karakter !!! (dat ik spijtig genoeg niet kan laten zien op een foto)

Bij Boel-inn Boerboels zijn op 8 januari 5 pups uit de combinatie Toan Giza en Klein Sandfontein Bibi geboren. 1 Brindle teefje en 1 Brindle en 3 Bruine reutjes. Kijk voor meer informatie op onze website. Begin maart mogen de pups mee naar de nieuwe eigenaren. De pups Groeien op, in en rondom het huis, met andere dieren en met kinderen. Krijgen zindelijkheidstraining en laten we wennen aan een bench. Worden uitgebreid gesocialiseerd. Krijgen alle benodigde ontwormingskuren. Worden ingeënt in de 6de week. Worden gechipt en gecontroleerd door onze dierenarts. Krijgen vlees maar wennen ook aan brokjes. Wat krijgt u bij de pup Stamboom van Boerboel International Koop- en garantieovereenkomst Europees paspoort Puppypakket Voeding voor de eerste dagen Verslag van de eerste 8 weken Informatiepakket over opvoeding, verzorging, voeding Na een aantal maanden vinden wij het erg leuk om jullie een huisbezoek te brengen. Indien u geïnteresseerd bent in een pup van onze Giza of kennis wilt maken met onze honden, dan willen wij u graag bij ons thuis uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan onder andere bespreken of een Boerboel de hond is die bij u past. Wij ervaren onze Boerboels als echte waakhonden maar met een gedegen opvoeding ook zeer zeker als echte gezinshonden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boerboel puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boerboel ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Boerboel? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boerboel? Kijk dan bij de Boerboel rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boerboel Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boerboel puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^