Puppy vermelding van Marlland Irish Setters

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Marlland Irish Setters geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Marlland Irish Setters zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Ierse Setter puppy's van Marlland Irish Setters

Puppy's
Ras Ierse Setter
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 juni om 06:49

Kennel
Kennelnaam: Marlland Irish Setters
Beschrijving: Wij verwachten 25 april een nestje Ierse Setter pups, volgens de regels en met goedkeuring van de Ierse Setter Club. De combinatie is Marlland Mysterious Moonlight X Copper's Magiska Under. Beide ouderdieren zijn HD A, CLAD NN, PRA rcd-4 clear en ECVO onderzocht.Alle Setters en ook de pups verblijven bij ons in de living. Voor meer informatie over onze setters, de pups en ons vindt u op onze website www.marlland.nl . Belangstelling neem gerust contact met ons op. Tot ziens bij Marlland Irish Setters.

Contact
Website: http://www.marlland.nl
Telefoon: 043-451 14 47 of 06-51 53 77 72

Adres
Woonplaats: EYS

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De teef Marlland Mysterious Moonlight is 5 jaar oud. De reu Copper's Magiska Under is 2 jaar oud. Beiden hebben een geweldig karakter, zijn gezond, heel aanhankelijk en zijn gek op knuffelen en rennen in het veld.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op HD, beiden hebben A heupen. Beiden zijn CLAD NN. DNA getest op PRA rcd-4, beiden vrij. ECVO onderzocht en ook vrij van alles.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen 2 puppy entingen, met 5 en met 8 weken. Worden 4 x ontwormd. Krijgen stamboom van de Raad van Beheer. Worden gechipt en krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen met 9 weken het nest verlaten. Geheel conform de regels van de Ierse Setter Club.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 a 2 nestjes, maar gemiddeld zitten we op 1 nest per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden bij ons in de woonkamer geboren. Hier verblijven ze 4 weken, waarna ze naar de keuken verhuizen. Dit omdat de keuken openstaande tuindeuren heeft, zodat de pups al vroeg leren hun behoefte buiten te doen, waardoor ze al bijna zindelijk zijn, als ze ons huis verlaten.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Ierse Setter puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Ierse Setter en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Marlland Irish Setters Marlland Irish Setters Marlland Irish Setters Marlland Irish Setters Marlland Irish Setters Marlland Irish Setters Marlland Irish Setters

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Marlland Irish Setters

16-06 Ierse Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^