Ierse Setter fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Ierse Setter fokkers op de HondenPage.

OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS OF CEANANNAS

Of Ceanannas is een kleinschalige kennel en in het voorjaar van 2017 hopen wij ons tweede nestje uit 100% werklijnen te fokken. Setters uit werklijnen zijn kleiner en minder zwaar behaard dan de gemiddelde setter.Onze honden wonen in huis en ook de pups zullen in huis geboren worden. De ouders zijn vrij van HD, PRA en CLAD.

a OF REDPRIDE

OF REDPRIDE is een Ierse setter kennel waarbij de honden in huis wonen, en deel uitmaken van onze leefwijze. Bij ons proeft U de passie voor de setter. Voor en door showgebruik hebben wij regelmatig een nestje. Omdat we de pups niet allemaal zelf kunnen houden, zijn er ook regelmatig pups voor geschikte gezinnen beschikbaar onder het motto van your pride is ofredpride, altijd volgens fokregels zonder inteelt mogelijkheden, met als hoofddoel gezond en een fijn karakter en voorbereid op een leven bij U. De pups zijn voorzien van alle toebehoren, chip, enting, paspoort, gezondheidsverklaring, koopcontract, vakantie adres. Wilt U weten hoe ze wonen en leven, bezoek onze website, of kom gerust bij ons op de koffie en aanschouw HUN levensvreugd. Interesse in een pup, neem simpelweg vrijblijvend contact met ons op, of reserveer een pracht gigant als Uw eigen levenskameraad. Tel: 0186-681071. De fokregels, en de combinatie toetsing van het nest hieraan, kunt U bij ons inzien.

Fawlty & Jones Fawlty & Jones Fawlty & Jones Fawlty & Jones Fawlty & Jones

Ierse Setter kennel in het Noorden van Limburg. Wij hebben af en toe pups voor serieus geïnteresseerden. De pups groeien bij ons in huis op, midden in de woonkamer. Op onze website kun je zien wat wij zoal met de pups ondernemen, zodat ze goed gesocialiseerd het nest kunnen verlaten. Wij streven naar gezonde, mooie pups met een lief en vriendelijk karakter. Kijk voor meer info en heel veel foto's en filmpjes op onze website.

Flannan´s

Wij fokken enkel af en toe een nestje puppies uit weloverwogen combinaties. Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.flannans.com of neemt u contact op met ons via email: [email protected]

O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch O'Conloch

Sinds 1984 fokken wij Ierse setters in de O'Conloch kennel. Tot nu werden zeven nesten geboren. In 2015 verwachten we het achtste nest, nu van onze rode Ierse import Summertime Lady. Het gaat om een outcrossnest. Doel is een gezonde toekomst van de roodwitte Ierse setter mogelijk te maken. Op termijn wordt het voortbestaan daarvan in gevaar gebracht door voortgaande inteelt. De vader is de roodwitte Pallas Green Ike Turner (Marley). Deze combinatie is goedgekeurd door de Irish Kennel Club en nationale organisaties. In de toekomst zijn er weer nesten gepland van rode Ierse setters. Wij willen een gezonde, sportieve setter die een fijne gezinshond is maar het oorspronkelijke werk ook aankan en oogt als de sterke, sportieve setters van weleer zonder modefratsen. Lady is sinds decennia 's lands enige hoog voor veldwerk gekwalificeerde Ierse setter die ook 1 uitmuntend scoorde op show. Ze was met haar kennelmaatje Ceasar de nationale selectie voor de EK 2015 in Frankrijk. Ceasar is beste jonge werkende Ier van ons land van 2014, Lady is dat bij volwassenen de laatste jaren. Beiden schitterden in 2015 in de media van De Telegraaf tot De Jachthond. Verder verblijven in de kennel senior Giulla Redskin O'Conloch en de jonge Amerikaanse import Redwing Last Apache Standing, kleindochter van onze naar de VS geexporteerde Fiona O'Conloch. We hebben een puppyhol in de woonkamer en afgerasterd terrein voor de setters buiten in de eeuwenoude gerestaureerde boerderij 't Walgien in Broekland (Overijssel)met zeer ruime maar kleinschalige opvangmogelijkheden waaronder buiten en binnenkennels. We trainen onze honden zelf, van G&G tot en met veldwerk op internationaal niveau. Onze setters zijn over de hele wereld verspreid.

Of The Red Kindness Of The Red Kindness Of The Red Kindness

Ierse Setters, het juweel onder de hondenrassen,wij fokken een a twee nestjes per jaar volgens de fokreglement van de rasvereniging. Weloverwogen combinaties waarbij gezondheid, karakter en schoonheid voorop staan.Mocht u informatie willen over dit mooie adelijke ras neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze vernieuwde website. Vriendelijke Settergroet, Jos en Els de Meijer

Wij zijn Ierse setter kennel of the travlin star. wij fokken al meer dan 20 jaar Ierse setters. Op dit moment hebben wij 7 volwassen honden. al onze honden zijn getest op hd clad rcd 4 en rcd1

Wijnand & Jeanette Terpstra Wijnand & Jeanette Terpstra Red Suits You Red Suits You Red Suits You

Red Suits You is een kleine, huiselijke kennel, waar de aandacht voor de hondjes groot is. Waar wij zijn, zijn de hondjes doorgaans ook. Wij nodigen u hierbij uit een kijkje op onze site te komen nemen om kennis te maken met onze hondjes, en de Ierse setter in het algemeen. Voor vragen ed kunt u gerust bellen of mailen. 0519-241821 Oosternijkerk ( Frl)

We fokken heel af en toe een nestje uit weloverwogen combinaties. De gezondheid en het karakter van het ras staan bij ons voorop. we verwachten een nestje rond 10 juni 2017. Kijk gerust eens op onze website www.shamrockreds.nl voor meer informatie en leuke foto's. Of bel gerust.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Ierse Setter fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Ierse Setter ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Ierse Setter? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Ierse Setter? Kijk dan bij de Ierse Setter rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Ierse Setter fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Ierse Setter puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^