Duitse Staande Hond, Korthaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Staande Hond, Korthaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Duitse Staande Hond, Korthaar puppy's

Momenteel worden er geen Duitse Staande Hond, Korthaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

nest Duitse Staande korthaar, beide ouders exterireur CACIB gehaald. deze pups zijn onze 5de generatie kortharen. wij kweken meer dan 15 jaar dit ras en deze nest is onze 6de worp, bij ons primeert kwaliteit ver boven de kwantiteit. Pups zijn zeer sociaal opgegroeit in een huiselijke omgeving omringt met andere honden. Voldoen aan alle eisen van de rasstandaard. zowel moeder als grootmoeder van deze pups zijn ter plaatse te bezichtigen

Wij verwachten een nestje Duitse staande korthaar pups in het najaar 2014. U kan nu reeds reserveren voor een puppy via www.duitsestaandekorthaar.eu/pups klik dan door naar de contactpagina en vul je gegevens in. Wij contacteren je dan zo spoedig mogelijk.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Staande Hond, Korthaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Staande Hond, Korthaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Duitse Staande Hond, Korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Staande Hond, Korthaar? Kijk dan bij de Duitse Staande Hond, Korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Staande Hond, Korthaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Staande Hond, Korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^