Kaukasische Owcharka puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Kaukasische Owcharka Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Kaukasische Owcharka puppy's

Momenteel worden er geen Kaukasische Owcharka puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Te koop kaukasische owcharka pups Geboren 22 mei 2011 ( kaukasische herdershond uit Rusland) uit eigen kweek. Vader komt regelrecht uit Rusland en moeder komt vanuit een top fokker uit Polen die al jarenlang fokt met dit ras. Tot onze verbazing zijn er 10 pups geboren waarvan 6 reu en 4 teef. Pups worden ontwormt ingeƫnt en met paspoort verkocht. Wij zijn hobby fokkers met liefde voor dit ras en willen graag dat de honden op een prima adres terecht komen, daarom worden potentiƫle kopers zorgvuldig uitgekozen. kaukasische owcharka: Bovenal als werk- en waakhond, waarbij specifiek de bewaking van grote terreinen, en gezinshond. intelligent moedig leergierig trouwe, onomkoopbare bewaker zeer wantrouwend tegenover vreemden gemakkelijke aanpassing aan weersomstandigheden zeer geringe "will to please" buitengewoon zelfstandig zeer dominant maar wel lief (heeft een strakke en stabiele hand nodig) laatste update :) , We zijn nu 7 weken oud en groeien als kool. Onze moeder hebben we geholpen met afvallen maar nu helpen we moeder door zelf eten te halen uit de etens bak. En dat is lekker. Tevens vers regenwater smaakt beter dan de moedermelk. We hebben de tuin al ontdekt en doen ons poepje al buiten. Dit moest van mama anders wordt het zon bende in ons hok. De tuinman helpen we met het snoeien van bomen en het plukken van de bloemen. We zijn inmiddels ontwormd en kerngezond bevonden door de dierenarts. Tot onze volgende update. Vraag toegang tot ons foto album.

Een reutje, nu 3 maanden oud, eerste dagen bijgevoerd, tot moeder van de keizersnede bijgekomen was, veel aangeraakt en geknuffeld, heeeel lief, echte knuffelaar, net als moeder en zusjes. Graag naar een gezin met kinderen! Zusje is gekeurd en komt in aanmerking voor stamboom.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Kaukasische Owcharka puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Kaukasische Owcharka ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Kaukasische Owcharka? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Kaukasische Owcharka? Kijk dan bij de Kaukasische Owcharka rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Kaukasische Owcharka Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Kaukasische Owcharka puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^