Chow chow puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Chow chow Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Chow chow puppy's

Momenteel worden er geen Chow chow puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij hebben een prachtige nestje van 4 chowchowpups.het zijn erg lieve, speelse en vriendelijk honden die erg goed luisteren.De pups groeien op in de huiskamer en worden heel goed gesocialiseerd ze komen in aanraking met kinderen.Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.De pups worden gechipt, geënt, ontwormd. Voor vragen of een afspraak te plannen kunt u mij bellen.

Wij hebben een prachtige nestje van 4 chowchowpups.het zijn erg lieve, speelse en vriendelijk honden die erg goed luisteren.De pups groeien op in de huiskamer en worden heel goed gesocialiseerd ze komen in aanraking met kinderen.Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.De pups worden gechipt, geënt, ontwormd. Voor vragen of een afspraak te plannen kunt u mij bellen. ze 29 november.

Wij hebben een prachtige nestje van 6 chowchowpups.het zijn erg lieve, speelse en vriendelijk honden die erg goed luisteren.De pups groeien op in de huiskamer en worden heel goed gesocialiseerd ze komen in aanraking met kinderen.Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.De pups worden gechipt, geënt, ontwormd. Voor vragen of een afspraak te plannen kunt u mij bellen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Chow chow puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Chow chow ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Chow chow? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Chow chow? Kijk dan bij de Chow chow rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Chow chow Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Chow chow puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^