Puppy vermelding van Bauwens

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Bauwens geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Bauwens zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Chow chow puppy's van Bauwens

Puppy's
Ras Chow chow
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 13 februari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Bauwens
Beschrijving: Wij hebben een prachtige nestje van 4 chowchowpups.het zijn erg lieve, speelse en vriendelijk honden die erg goed luisteren.De pups groeien op in de huiskamer en worden heel goed gesocialiseerd ze komen in aanraking met kinderen.Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.De pups worden gechipt, ge├źnt, ontwormd. Voor vragen of een afspraak te plannen kunt u mij bellen. ze 29 november.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0471696662

Adres
Woonplaats: lokeren

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
de moeder is 2jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
/

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
1 puppy vaccin en 1 ander vaccin

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huiselijke omgeving

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Chow chow puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Chow chow en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

BauwensBauwens

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Hartafwijkingen
- kaak en gebitsafwijkingen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^