Border Terrier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Border Terrier Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Border Terrier puppy's

Momenteel worden er geen Border Terrier puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Jessy verwacht een nest puppy's rond 26 juni 2012. Ouders zijn hartstikke sociale dieren, zonder angst of agressie of wat dan ook. De pups krijgen een stamboom en krijgen de nodige inentingen en een Dierenpaspoort (blauwe boekje). De pups groeien op in de huiskamer, zoals het hoort. Ze worden volledig gesocialiseerd, d.w.z. dat ze alle geluiden en handelingen in huis meemaken, uitstapjes naar het winkelcentrum, uitstapjes naar een boerderij om zo zoveel mogelijk verschillende dieren te leren kennen en uitstapjes naar het schoolplein. Ook benchtraining en aan de riem lopen (ze hebben standaard een halsbandje om). Ook zullen ze veel de kans krijgen om lekker in de tuin te spelen.

Af en toe een nestje pups. De border heeft gemiddelde nestjes van 4 pups.

Verwacht half juli Border Terrierpups. Stamboom Sint-Hubertus. Beide ouders behaalden goede showresultaten.

26 Juli is Mila bevallen van 7 border pups. 1 teefje en 6 reutjes. Ze worden in huiselijke kring opgevoed hierdoor komen ze al in aanraking met de stofzuiger enz. Beide ouders hebben een DNA-profiel en zijn fokgeschikt gekeurd. Ze verlaten het nest pas bij een leeftijd van 8 weken. Hierbij krijgen ze een door ons zelf samengesteld puppypakket mee naar huis. De pups hebben allemaal een stamboom, DNA-profiel, paspoort en ze zijn gechipt. Tevens krijgen ze alle entingen en wormenkuren die nodig zijn.

Dit is het eerste nestje van ons Border Terriërteefje. We hebben dit nestje gefokt omdat we zelf een tweede Bordertje wilden houden. Wij gaan showen met onze honden. Ons teefje is Belgisch Jeugdkampioen en Luxemburgs Kampioen. De vader van onze pups is een Britse hond. Hij is Engels en Iers kampioen en Crufts winnaar! De pups worden met veel liefde in onze living grootgebracht. Alle pups zijn reeds besproken!

Op 12/06/2019 zijn er bij ons 6 Border Terriér pups geboren uit de combinatie Gina v. t' Zonnekamp & Newton van den Balkendreef waarvan er nog 2 reutjes beschikbaar zijn. Dit zijn ons eigen honden die bij ons gezin horen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Border Terrier puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Border Terrier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Border Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Border Terrier? Kijk dan bij de Border Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Border Terrier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Border Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^