Weimaraner puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Weimaraner Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Weimaraner puppy's

Momenteel worden er geen Weimaraner puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

OP 22 december 2011 zijn er 6 pups geboren, uit een veelzijdige combinatie geboren met een super stamboom waar we hoge veelzijdige verwachtingen hebben. Om te zien hoe ze bij ons opgroeien en worden gesocialiseerd zie hun puppy blog op onderstaande link.

Op 15 oktober 2012 zijn er 9 weimaranerpuppies geboren, 5 reutjes en 4 teefjes! We hebben nog 1 puppy beschikbaar voor de serieuze liefhebber. Meer informatie, foto's, filmpjes en stamboom op puppyblog! Wij fokken en conformeren ons aan de regels van de Raad van Beheer, FCI, WCA en Weimaranerclub BE.

Mystical Shadows Weimaraners heeft nog 2 teefjes en 2 reutjes beschikbaar van : Hot Shoot's Felicia x Blaise des Terres du Moulin de Mortagne Dit nest is met fokcertificaat van de WSH Weimarse Staande Hond vereniging en conform de FCI standaard. Vader en moeder hebben meerdere werkdiploma's en worden in de praktijkjacht ingezet.

Pups Amerikaanse bloedlijn. Topafstamming. Nog 2 reutjes en enkele teefjes beschikbaar. Deze zijn klaar om het nest te verlaten.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Weimaraner puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Weimaraner ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Weimaraner? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Weimaraner? Kijk dan bij de Weimaraner rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Weimaraner Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Weimaraner puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^