Puppy vermelding van Lutipau

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Lutipau geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Lutipau zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Australian Shepherd puppy's van Lutipau

Puppy's
Ras Australian Shepherd
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 11 augustus om 14:44

Kennel
Kennelnaam: Lutipau
Beschrijving: Zaterdag 6 augustus zijn de pupjes van Inke van Nattrekja en Reese (Risingstar's Foreign Messenger) geboren. Het is een nestje van 10 pups met vele kleurencombinaties (red merl, blue merl, tricolor en red).Er zijn 4 teefjes en 6 reutjes. Moeder Inke is zeer sociaal voor mens en dier en geniet ervan om naar een hondenschool te gaan. De disciplines die reeds gevolgd werden zijn gehoorzaamheid, speuren en show. De pups zullen binnenshuis in gezinssfeer opgevoed en gesocialiseerd worden. De verdere ontwikkelingen van dit leuke nestje kan je volgen op onze website.

Contact
Website: http://lutipau.blogspot.com/
Telefoon: 0032497459350

Adres
Woonplaats: sint-gillis-waas Belgiƫ

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Inke van Nattrekja, 2.5 jaar oud, eerte nestje Reese, "Risingstar's Foreign Messenger, 1.5 jaar oud. Nederlands jeugdkampioen

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Medische uitslagen van de ouders vind je terug op de blog

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen alle gebruikelijke inentingen en oogtesten en stamboom wordt bezorgd

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pups mogen het nest verlaten vanaf 8 weken oud

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximum 1 nest

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien op in gezinssfeer met kinderen en andere dieren.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Australian Shepherd puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Australian Shepherd en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel Margot * ClovisMargot * Clovis schreef op 12 oktober om 12:25:
zijn alle pupjes weg?

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

LutipauLutipauLutipauLutipauLutipauLutipau

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Lutipau

11-08 Australian Shepherd pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^