Apoquel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

BIENO'S TEDDYBEER (Gast)

Heb een lhasa apso die sinds gisteren ook met apoquell is gestart.

Wel  niet via apotheek aan te geraken.

Ik woon in west-vlaanderen. ( belgie)

Zijn er oplossingen om beter aan medicatie te geraken?

Groetjes jeukende Teddybeer.

gast (Gast)

onze labrador krijgt injectie voor mijtenallergie ,ze heeft regelmatig een manke dag kan dat van het likken van de pootjes komen ???

Ze is n.l ook geopereerd aan lpc en af en toe krijgt ze een pijnstilling hiervoor ,wat mij opvalt als ze smorgens veel pootjes likt helpt haar pijnstilling niet  ,moeilijk om te beoordelen of het manken van de gewrichten komt of van de allergie????

maria (Gast)

Ik tob al jaren met mijn 12 jarige hond. Zij is allergisch voor 4 soorten mijt. Kreeg dit op 3e levensjaar van mei tot oktober. Ieder jaar en niets hielp. Geen prednison geen natuurlijke produkten niets. Begonnen met de immunotherapy en gestopt na 6 injecties. De jeuk werd ondragelijk.  Ging ook nier meer over. Nu na 8 maanden vreselijk tobben ben ik naar de dierenallergie poli in Amsterdam  gegaan. Daar kreeg ik Apoquel. Geweldig! Zij is ongeveer 6 uur jeukvrij. In de ochtend half tablet. Voor die tijd begint de jeuk. Bij avondeten krijgt ze weer half tablet en voor die tijd begint ook weer de jeuk. Maar stopt redelijk snel na inname. Ik ben ontzettend blij daarmee. Succes jij ook met je hond.

Nancy (Gast)

Miranda ik ben pas vorige week gestart met Apoquel. Jij al een tijdje zie ik.

Kan je me meer informative geven aub. Gaat het goed met je trouwe vriend??

Groeten Nancy

honden page profiel NalaNala

honden foto van Nala

Klopt Nala gebruikt het medicijn nu bijna 2 jaar. Het gaat super goed met haar zolang ze apoquel blijft slikken blijft de jeuk weg. Als ik perongeluk soms haar pil vergeet zie je het meteen dan is de jeuk meteen terug.
Het enige nadeel is dat Nala wel wat zwaarder is geworden. Maar nu weer een gelukkige vrolijke hond terug gekregen en dat is mij zoveel meer waard dus nemen wij de extra kilootjes maar voor lief! Veel succes en ik hoop dat het voor jullie ook zo goed werkt.
Gr Miranda

Renate (Gast)

Onze Jack Russell krijgt nu ongeveer 3 weken Apoquel. Hij is bijna 6 en heeft al bijna 5 jaar prednison gebruikt. Extreem allergisch voor pollen, grassen, mijten,eigenlijk overal voor. Alles geprobeerd, desensibilisatie, Atopica, niets hielp, behalve de prednison. Gevolg: overgewicht.. Maar wat een wondermiddel is Apoquel voor onze Boes! Ik ken hem niet terug: energie voor 10 en geen jeuk. Alleen diarree, maar dat nemen we maar voor lief..

honden page profiel s@nt@[email protected]@

honden foto van s@nt@

" Onze Jack Russell krijgt nu ongeveer 3 weken Apoquel. Hij is bijna 6 en heeft al bijna 5 jaar prednison gebruikt. Extreem allergisch voor pollen, grassen, mijten,eigenlijk overal voor. Alles geprobeerd, desensibilisatie, Atopica, niets hielp, behalve de prednison. Gevolg: overgewicht.. Maar wat een wondermiddel is Apoquel voor onze Boes! Ik ken hem niet terug: energie voor 10 en geen jeuk. Alleen diarree, maar dat nemen we maar voor lief.. "

 Hou er rekening mee dat gewichtstoename ook bij apoquel een bijwerking is. Mijn reu was in een jaar ruim 6 kg aangekomen. 

 

Renate (Gast)

Hij is al op dieet ???? Heeft nu tenminste meer energie en zin om mee te gaan wandelen! Maar we zullen het in de gaten houden.

Carina (Gast)

"
" Hoi  wij hebben een bruine lab waar we al 5 jaar mee tobben   na testen had hij atopie dus allergisch voor alles wat bloeit groeit buiten en  huisstofmijt  , daardoor heeft hij prednison geslikt bijna 5 jaar lang  nu heeft hij door langdurig gebruik van prednison de ziekte van cushing gekregen  . Waar hij waarschijnlijk aan overlijd . ze raden ons aan op apoquel te  nemen om hem nog wat te laten genieten van het leven  maar helaas is dit bij ons  nog niet te krijgen.  zo te lezen hier heeft het baat bij de honden die het al gebruiken.  Dus ben op zoek waar ik het wel kan kopen   we wonen in het zuiden des lands  .Dus als iemand iets weet die het verkoopt  graag een reactie.   mvg  marion "

  "

 

tim (Gast)

mijnen hond heeft net per ongeluk een dubbele dosies binnen ik wil wel weten of daar iet aan te doen valt en aan wa ik mij kan verwachten 

 

honden page profiel s@nt@[email protected]@

honden foto van s@nt@

Ik zou me daar hier niet zo druk om maken. Maar mijn hond krijgt t al 2 jaar en begon met 2 weken dubbel.

 

Els (Gast)

Bij onze Basset Fauve de Bretagne was het vorig jaar juni raak. Jeuk, ongelofelijke jeuk. Rode ogen/neus/oren/oksels. Alles flink kapot gekrabd. In eerste instantie een kuur met Prednisolon. Een bloed onderzoek met heftig uitslaande allergie cijfers. De dermatoloog van dierenkliniek Emmeloord heeft Apoquel voorgeschreven. We hebben een probleemloze, blije hond sindsdien.

stefano (Gast)

Hallo ik heb een hond die al een alegerie gehad hebt. Toen kreeg ik dat plus onsteking remers. vrij duur. voor dat ik Door gestuurd eerst politie zo ver. Toen ja mag naar cleniek blij weer geld. goed nu heb ze het terug. zomer wordt weer warm. maar ze slaapt nu veeeèeeeeeel

Anoniem (Gast)

" Hoi hoi

Mijn boxer (1,5 jaar) heeft al vanaf dat ze pupje is last van jeuk en oorontstekingen. Ik heb van alles geprobeerd, voeding shampoo, en anti bionica bij infecties. Maar steeds weer die terugkerende jeuk. Ze beet voortdurend in haar poten.
Sinds 1,5 week gestart met apical en vanaf dag 1 een super resultaat: geen jeuk meer!
Wat ben ik blij met dit geneesmiddel. Gewoon gekregen bij de dierenkliniek in duitsland. "

 

marinda (Gast)

waar en bij welke dierenarts in duitsland is dit te verkrijgen

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" waar en bij welke dierenarts in duitsland is dit te verkrijgen "

 volgens mij kan je het online bestellen

 

http://www.findeen.de/apoquel_16_mg_online_kaufen.html

 

 

Anoniem (Gast)

Zijn er mensen die een voedselovergevoeligheid test hebben laten doen van de hond haren en wangspeeksel opsturen zoja hebben jullie positieve resultaten?

 

Anoniem (Gast)

"
" Hoi hoi Mijn boxer (1,5 jaar) heeft al vanaf dat ze pupje is last van jeuk en oorontstekingen. Ik heb van alles geprobeerd, voeding shampoo, en anti bionica bij infecties. Maar steeds weer die terugkerende jeuk. Ze beet voortdurend in haar poten. Sinds 1,5 week gestart met apical en vanaf dag 1 een super resultaat: geen jeuk meer! Wat ben ik blij met dit geneesmiddel. Gewoon gekregen bij de dierenkliniek in duitsland. "

  "

 

Anoniem (Gast)

Kan je apoquel via internet bestellen ,moet je recept van eigen DA  hebben????

 

 

 

 

 

 

honden page profiel s@nt@[email protected]@

honden foto van s@nt@

" Kan je apoquel via internet bestellen ,moet je recept van eigen DA  hebben????
 
 
 
 
 
  "

 Nee, Apoquel is voor zover ik weet niet via internet te bestellen.

Sowieso is het in Nederland beperkt verkrijgbaar.

Ik kan het nog steeds alleen via de dermatoloog kopen.

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Ps: mijn DA wil mijn Nanu aan de apoquel hebben, zij moet het van een bevriende DA uit Duitsland krijgen en dan ben ik bang voor de continuïteit.

Heb ook een dermatoloog, helaas zit deze een aardig eind van mij weg en volgens hem zou ik voor Nanu 45 kilo €160,- per maand kwijt zijn, is dit een normale prijs of.......?

Annie Duez (Gast)

Beste, mijn hondje neemt Apoquel meer dan een jaar al; dat is perfect.

In Nederland moet u geen voorschrift geven maar in Belgïe :geen apoquel zonder voorschrift. Mijn dierenarts vraagt 3 euros voor een voorschrift en ik vind dat schandalig dus ik zoek in Nederland ;

Kent u een site waar ik Apoquel kan verzenden worden?

MVG

Annie

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Apoquel is niet zonder recept verkrijgbaar.
In Nederland is het zelfs nog niet via de dierenarts verkrijgbaar.
Het laatste nieuws is, dat het half mei verkrijgbaar zal zijn via dierenartsen.

capma (Gast)

zeer goed resultaat bij onze hond. Kampte al vijf jaar met allergie problemen. Had zelf kale plekken waar ons hondje haar eigen haar uittrok van de jeuk. Had ook voortdurend gezwollen en rode oogjes. Dit is met apquel allemaal verdwenen.

honden page profiel s@nt@[email protected]@

honden foto van s@nt@

" Ps: mijn DA wil mijn Nanu aan de apoquel hebben, zij moet het van een bevriende DA uit Duitsland krijgen en dan ben ik bang voor de continuïteit.

Heb ook een dermatoloog, helaas zit deze een aardig eind van mij weg en volgens hem zou ik voor Nanu 45 kilo €160,- per maand kwijt zijn, is dit een normale prijs of.......? "

 Hoi Rita,  ik geef Santa 1 tablet van 16 mg per dag, en hij weegt 34 kg. 

Ik meen me te herinneren dat 1 tablet € 2.50 kost.

Dus rond de € 75.00 per maand.  

Ik ben benieuwd welke dosering de dermatoloog voor Nanu hanteert? 

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Heb vanmorgen bericht gehad van mijn DA, vanaf vandaag kan zij het gewoon bestellen en dat is gedaan.
Vanaf vrijdag gaat Nanu apoquel krijgen.
De eerste 2 weken drie tabletten per dag, dan terug naar anderhalf en hopelijk dan naar 1 tablet per dag of misschien nog lager met eventueel een verhoging in het voor en najaar.
De dermatoloog zit een aardig eind weg, gelukkig is het vanaf vandaag beschikbaar voor de kliniek.

Annie (Gast)

Beste, waar heeft u apoquel gekocht? Met of zonder voorschrift?

Ik wil door internet kopen maar voor Belgïe

of Frankrijk moet ik een voorschrift verzenden.

Mijn dierenarts wil geen geven om via internet te kopen....hij verkoopt ook Apoquel maar 50 euros duurder ( 100 pillen)en dat is al duur..

Heeft iemand een idee.Bedankt

honden page profiel gregre

ik was ook jaren aan het tobben met mijn hond.
je werdt echt gek van de jeuk en zij helemaal.
toen aan de pretnison de jeuk was weg,maar ze plaste alles onder.
en ook echt hele grote plassen.
3x of 4x per dag haar kleed wassen was normaal.
ik ben ermee gestopt was geen doen.
daar werdt ze ook ongelukkig van.
ik gebruik nu allerg free van de dierendokter homeopaties en het helpt heel goed.
en geen bijwerkingen.
want ze is voor heel veel dingen allergies.

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Apoquel is alleen met recept verkrijgbaar of via de DA of dermatoloog.

Hier een allergie voor mijten en pollen.
Nu weer een giga uitbraak.
Zijn weerstand valt hem zelf aan, dus de goede dingen en niet de mijten en pollen.

honden page profiel s@nt@[email protected]@

honden foto van s@nt@

" Heb vanmorgen bericht gehad van mijn DA, vanaf vandaag kan zij het gewoon bestellen en dat is gedaan.
Vanaf vrijdag gaat Nanu apoquel krijgen.
De eerste 2 weken drie tabletten per dag, dan terug naar anderhalf en hopelijk dan naar 1 tablet per dag of misschien nog lager met eventueel een verhoging in het voor en najaar.
De dermatoloog zit een aardig eind weg, gelukkig is het vanaf vandaag beschikbaar voor de kliniek. "

 Hoi Rita, dat zou goed nieuws zijn.  Mag ik vragen waar jij woont? 

Evt via pb.

Ik heb nl de afspraak met mijn dierenarts dat ik hier ook over wordt ingelicht omdat ik het dan nl 100% vergoed krijg. En ik heb nog niks gehoord. 

 

pagina 8 van 23 12 3 4 5 6 7 89 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende forumvraag: Kristallen urine hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^