Tibetaanse Terrier fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Tibetaanse Terrier fokkers op de HondenPage.

Blue Sacrifice

Hallo, al meer dan 25 jaar zijn staan honden in het midden punt van ons leven. Tibetaanse terriërs en Oud Duitse Herders zijn onze passie. Af en toe hebben wij puppy's waarvan de ouders super lief en gezond zijn en getest zijn op erfelijke aandoeningen.Wij zijn lid van de rasvereniging E.G.C.N en fokken volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer Nederland. De puppy's worden optimaal gesocialiseerd. LBel gerust en vrijblijvend voor informatie. Pups verwacht OKTOBER 2015

From Heaven's arth From Heaven's arth From Heaven's arth From Heaven's arth From Heaven's arth

Hallo, al meer dan 20 jaar zijn tibetaanse terriers onze passie en delen ze ons leven, ons huis, onze tafel en zelfs ons bed. Af en toe hebben wij puppy's waarvan de ouders super lief en gezond zijn en getest zijn op erfelijke aandoeningen.En tegen dat zij onze nest verlaten hebben ze al heel wat van de wereld opgedaan. Bel gerust en vrijblijvend voor informatie. Pups verwacht lente 2013.

Joy for Life Joy for Life Joy for Life Joy for Life Joy for Life

Onze honden zijn onze gezinsleden. Wij geven dus net zoveel liefde, aandacht en zorg aan onze honden als aan onze kinderen ! Fokken doen wij met zeer veel zorgvuldigheid, wij zoeken met zorg een passende reu. Wij zijn lid van de Tibetaanse Terriër Club Nederland en fokken volgens hun beleid, met zorg voor een gezonde en lieve Tibetaanse Terriër. Fokken is onze hobby.

Spirit of Happiness Spirit of Happiness Spirit of Happiness Spirit of Happiness Spirit of Happiness

Erkende kennel van fokkers van Tibetaanse Terriërs. Wij zijn lid van diverse rasverenigingen en werken nauw samen met een aantal geselecteerde buitenlandse fokkers. Ons fokbeleid richt zich op het in stand houden van gezonde Tibetanen met een goed en evenwichtig karakter. Verder hopen wij dat onze pupeigenaren net zoveel plezier en geluk beleven aan hun Tibbie als wij aan de onzen!

Af en toe pups uit verantwoord geselekteerde ouders.

Hierbij wil ik mij eerst even voorstellen,mijn naam is Nicky Janssen, ik ben opgegroeid met de Tibetaanse Terrier, sinds 1999, met veel zorg en liefde fok ik af en toe een nestje Tibetaanse Terriers. Karakter, gezondheid van dit fijne ras staan bij mij hoog in het vaandel, de pupjes groeien op in huis en leren daardoor alledaagse geluiden kennen, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van de pups. De ouders van de pups zijn door middel van DNA onderzocht op mogelijke erfelijke afwijkingen, ook hebben de ouders een officieel HD onderzoek. De pupjes blijven tot 8 weken bij de mama waar ze veel van leren, de pups worden geënt,gechipt,4x ontwormd, gezondheidsverklaring dierenarts, koopcontract, en krijgen hun Paspoort. Natuurlijk ook een puppypakket met het voer dat ze gewend zijn om te eten en een knuffeltje met de nestgeur. Gezondheid en een fijn karakter staan bij ons hoog in het vaandel! De combinaties worden door ons zeer goed overwogen! De moeder en de puppy`s worden elke 2 weken ontwormd, de puppy`s krijgen rond de leeftijd van 6 weken hun eerste puppy enting, en krijgen een volledig gezondheidsonderzoek door de dierenarts, ook krijgen ze dan hun Europees paspoort, ze worden gechipt, de ouder dieren hebben het dna onderzoek gehad op mogelijke erfelijke afwijkingen en HD onderzoek Op de leeftijd van 8 weken mogen ze dan naar hun nieuwe baasjes. Voor meer informatie over dit fijne kindvriendelijke ras, verheug ik me op u telefoontje: 06-26574204.

Yon-Tan Bhandara

Hallo onze hondjes zijn onze gezinsleden en kinderen delen alles met ons, ons leven,passie, huis, ons bed en liefde. Af en toe hebben wij puppies uit weloverwogen combinaties. waarvan de ouders getest zijn op erfelijke ziekten.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Tibetaanse Terrier fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Tibetaanse Terrier ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Tibetaanse Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Tibetaanse Terrier? Kijk dan bij de Tibetaanse Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Tibetaanse Terrier fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Tibetaanse Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^