Duitse Staande Hond, Langhaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Staande Hond, Langhaar fokkers op de HondenPage.

Pegge - Duitse Staande Langhaar Pegge - Duitse Staande Langhaar

Onze lieve Luna is in de nacht van 30 juni bevallen van 11 donkerbruine pups. Zowel moeder Luna als vader Max hebben beiden een stamboom. De voorouders van Luna en Max zijn tevens raszuiver: Luna Moeder: Danka V. Erve Grote Zoddenberg Vader: Asso vom Jeddeloher Esch Max Moeder: Babs V.D. Huberts-Velden Vader: Arko V.H. Westervlier De pups worden ontwormd, ingeënt en krijgen een gezondheidsverklaring. Ze worden kindvriendelijk opgevoed en beide ouders worden voor de jacht gebruikt. Over drie weken zijn de pups klaar om hun nestje te verlaten. Voor een aantal pups zoeken we nog een lief baasje. Ben jij dat misschien? We horen het graag! Bel of mail gerust voor meer informatie.

van de Jentelsbrink van de Jentelsbrink van de Jentelsbrink

van de Jentelsbrink is een Duitse Staande Langhaarkennel. Momenteel hebben we 3 honden, te weten: Ayla van 8 jaar, Castor van 5 jaar en Caitlin van 5 jaar. Castor en Caitlin zijn broer en zus. Voor ik ga fokken, zorg ik ervoor dat de honden geröntgend zijn en getest op de E-locus. Bij de keuze van mijn combinaties kijk ik ook naar het inteeltpercentage. Deze is meestal rond de 3%, dus ook de minste kans op problemen. Onze honden verblijven deels buiten en deels bij ons in huis. Een drachtige teef verblijft gedurende de gehele dracht in huis en de pups worden in huiselijke kring geboren. Na een rustperiode van 2 weken is het eerste bezoek toegestaan. Onze pups maken gelijk kennis met andere mensen, de andere aanwezige honden, huisgeluiden, kleine kinderen enz. Met 6 weken gaan ze voor het eerst mee in de auto en worden er een paar ritten gemaakt. Omdat het jachthonden zijn, laten we ze ook buiten wennen aan het schot. De pups mogen niet eerder met hun nieuwe eigenaar mee dan dat ze 8 weken oud zijn. De nieuwe eigenaar krijgt tevens een contract van mij waarin diverse rechten en plichten zijn vastgelegd.

van de Oude Wijngaard van de Oude Wijngaard van de Oude Wijngaard

We fokken een nestje per jaar,zijn lid van de Ned.Ver.Langhaar. We hebben nu 3 langharen, Ella, Ilja en Lisa. Ella is 10 jaar. Met ilja willen we over 2 jaar naar laatste nest fokken. Lisa krijgt over 7 weken haar eerste nest.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Staande Hond, Langhaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Staande Hond, Langhaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Duitse Staande Hond, Langhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Staande Hond, Langhaar? Kijk dan bij de Duitse Staande Hond, Langhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Staande Hond, Langhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Staande Hond, Langhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^