Fokker vermelding van Of The Red Kindness

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Of The Red Kindness
Beschrijving: Ierse Setters, het juweel onder de hondenrassen,wij fokken een a twee nestjes per jaar volgens de fokreglement van de rasvereniging. Weloverwogen combinaties waarbij gezondheid, karakter en schoonheid voorop staan.Mocht u informatie willen over dit mooie adelijke ras neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze vernieuwde website. Vriendelijke Settergroet, Jos en Els de Meijer

Contact
Website: http://www.oftheredkindness.nl
Telefoon: 0164-686065

Adres
Woonplaats: Kladde 52 Lepelstraat

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Of The Red Kindness is te vinden onder
- Ierse Setter fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken met jonge en gezonde honden, de teef krijgt bij ons maximaal twee nestjes, het eerste nest nadat ze twee jaar is geworden. Zo blijft de teef een mooie en strakke Setter

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onZe Setters worden getest op HD,CLAD,MO en jaarlijks gecontroleerd door onze dierenarts. Hun leven lang.En natuurlijk moeten de uitslagen van deze testen voldoen aan het gestelde in het fokreglement van de rasvereniging.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups mogen op een leeftijd van 9 weken het nest verlaten. Ze hebben dan twee entingen verkregen, namelijk op 6 weken en op 9 weken incl. kennelhoest. Op 6 weken wordt er van elke pup een karaktertest gemaakt die ons helpt bij het plaatsen bij de juiste mensen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op de leeftijd van 9 weken.voorzien van een stamboom, gechipt, dierenpaspoort, gezondheids verklaring verstrekt door een dierenarts en een koopovereenkomst waarin verplichtingen opgenomen waaraan wij als fokker moeten voldoen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Een of soms twee per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze Setters en natuurlijk de kleine pupjes groeien lekker samen in ons gezin op, zodat het heel sociale pupjes zijn die aangepast aan het dagelijkse leven zijn.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Of The Red Kindness
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Of The Red KindnessOf The Red KindnessOf The Red Kindness

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Of The Red Kindness

23-07 Ierse Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^