Fokker vermelding van Brave Strong Angels

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Brave Strong Angels
Beschrijving: Hallo, Wij zijn een kleine kennel en hebben af en toe een nestje pups. De pups hebben een stamboom en beide ouder dieren een gezondheidsverklaring de pups worden alleen verkocht aan echte liefhebbers van dit ras!

Contact
Website: http://www.bravestrongangels.nl
Telefoon: 074-2568228

Adres
Woonplaats: Hengelo ov

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Brave Strong Angels is te vinden onder
- Engelse Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden waar wij af een toe een nestje doen zijn gezond verklaard.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Luchtpijp,oren,ogen,neus,heup

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Met 6 weken krijgen ze een enting en als ze gezond zijn verklaart dan pas mogen ze met 8 weken mee naar hun nieuwe baasjes.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken niet zoveel 1x in de 2 jaar een nest is voor ons mooi want we willen de volwassen honden alle aandacht kunnen geven en als je dus zoveel nesten in het jaar hebt dan gaat dat niet.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op tussen de volwassen honden in een grote ren midden in de woonkamer zodat ze alles mee kunnen krijgen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Brave Strong Angels
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Brave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong AngelsBrave Strong Angels

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Brave Strong Angels

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^