Fokker vermelding van DU DOMAINE CHABLESSE

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: DU DOMAINE CHABLESSE
Beschrijving: Sinds jaren zijn wij gepassioneerd door de Duitse staande korthaar. Rasbeschrijving Duitse staande korthaar : De Duitse staande korthaar is oorspronkelijk gefokt als zeer veelzijdige gebruikshond voor de jacht, maar is heel familiaal en aanhankelijk. Zijn verschijning is die van een harmonisch gebouwde hond die een krachtige, snelle indruk maakt en een edele uitstraling heeft. Een Duitse staande korthaar heeft veel beweging nodig. Je kan met de hond gaan jagen, speuren, canicrossen, en nog veel meer andere sporten beoefenen. Op deze manier kan de hond zijn energie kanaliseren. Een Duitse staande korthaar moet altijd voldoende ruimte hebben om te kunnen rondlopen. Levensverwachting: 12 tot 14 jaar Herkomst: Duitsland Hoogte: Reu: 62–66 cm, Teef: 58–63 cm Gewicht: Teef: 20–27 kg, Reu: 25–35 kg Wij vinden het zeer belangrijk om Duitse staande korthaar honden te fokken die ” rustig ” zijn in het hoofd en die ook een goed karakter hebben. Daarom is het bijzonder belangrijk dat er een goede selectie is van de ouderdieren. Service Bij ons koop je geen kat in de zak! Wij zijn een hobbyfokker en fokken niet meer dan één keer per jaar. Onze pups worden grootgebracht in huis. Voor de pup naar een nieuwe eigenaar gaat is deze goed gesocialiseerd. Iedere eigenaar krijgt praktische tips hoe men het beste een puppy kan opvoeden om tot een evenwichtige hond te komen. Naservice is voor ons heel belangrijk, wij beantwoorden dan ook alle eventuele vragen en helpen waar nodig om de opvoeding van de hond te bevorderen. Referenties Voor u uw Duitse staande puppy bij ons koopt kunnen wij u in contact brengen met eigenaars die reeds één of meerdere puppy’s bij ons kochten. Op deze manier kan u zich er van vergewissen dat u niet terecht bent gekomen bij een malafide fokker.

Contact
Website: http://www.duitsestaandekorthaar.eu
Telefoon: +32477033160

Adres
Woonplaats: Gibecq

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

DU DOMAINE CHABLESSE is te vinden onder
- Duitse Staande Hond, Korthaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Al onze ouderdieren hebben een DNA certificaat, zodoende weet de nieuwe eigenaar dat de pup werkelijk uit de voorgestelde selectie komt.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
EBJ-HD-DNA

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Op 6 weken nemen wij een karaktertest af, zodoende wij een beter zicht hebben welke pup bij welk gezin past.De pups krijgen elk een medisch nazicht van de dierenarts,de eigenaars krijgen ook een medische fiche mee. De pups krijgen de gebruikelijke inentingen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
max 1, maar dit kan ook pas na 2 of 3 jaar zijn. Wij fokken max 3 keer met dezelde teef.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis grootgebracht, buiten hebben ze een speelweide waar ze naar believen kunnen spelen en ervaring opdoen met de diverse speeltuigen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met DU DOMAINE CHABLESSE
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^