Siberian Husky fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Siberian Husky fokkers op de HondenPage.

Kennel v.d. Zevenhuizerplas Kennel v.d. Zevenhuizerplas Kennel v.d. Zevenhuizerplas v.d. Zevenhuizerplas

Outcross project Saarlooswolfhond De meeste mensen die ons kennen zullen wel weten dat wij het ras Saarlooswolfhond een warm hart toedragen. Ons ras heeft – zoals zoveel kleine rassen – te maken met de gevolgen van een kleine genenpool. Dat wil zeggen dat de honden nauw aan elkaar zijn verwant. Daardoor vermindert de vruchtbaarheid en wordt de kans op erfelijke afwijkingen groter. Om dit te voorkomen heeft de AVLS van de Raad van Beheer toestemming gekregen om outcross te doen. Dat wil zeggen dat er onder strikte voorwaarden af en toe een ander ras mag worden ingekruist. In 2014 is een Zwitserse Witte Herder ingekruist en nu is er gekozen voor een Siberische Husky. Na zorgvuldige selectie heeft het bestuur van de AVLS, op voordracht van de selectiecommissie, besloten de Husky Run Before Beauty’s Gaucho in te zetten voor de outcross. De outcross zal plaatsvinden met ons teefje Lica Kadin van de Kilstroom. Run Before Beauty’s Gaucho is een sterke, vriendelijke reu met een lief en zacht karakter. In zijn groep leidt hij zijn roedel en is de echte alfa. In combinatie met mijn teefje Lica verwacht ik er veel van. Lica is een oersterke Saarlooswolfhond. Ze is zeer rastypisch, is kerngezond en heeft een fijn en vriendelijk karakter.

Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness Polar's wildness

fokker sinds 1993. Wij werken veel met de honden in Duitsland, Tsjechië, Polen en Nederland. Wij lopen wedstrijden en geven demo's. Wij verzorgen diverse workshops en in de categorie gedragstherapie hebben wij een redelijk grote reputatie opgebouwd met de therapie; angst voor honden. Wij vinden het geweldig dat wij regelmatig en vrijwillig meewerken voor Stichting de Opkikker, Stichting doe een wens en Heppie. Wij fokken af en toe een nestje ( ons laatste was in 2009) en inmiddels hebben wij weer een dekking achter de rug ( 9 augustus 2011). Dit keer hebben wij voor een Duitse kennel gekozen voor de reu die ons teefje zou dekken zodat we weer "vers bloed" in onze lijn krijgen.

Running Rascals Siberians Running Rascals Siberians Running Rascals Siberians Running Rascals Siberians Running Rascals Siberians Running Rascals Siberians Running Rascals Siberians

Running Rascals Siberians is een kleinschalige fokker van Siberian Husky's. Ik heb drie verschillende hondenrassen gehad. In 2013 ging ik op zoek naar een Siberian Husky. Ik haalde Layka in Landgraaf, bij Kyanka's Siberians. Helemaal verliefd en raakte al snel besmet met het Huskyvirus. Een paar maanden later zocht ik dan ook een reu. Mijn oog viel op Atlanterra Siberians in Sachalin, waar net een mooi nestje geboren was. In januari 2014 kwam Russ naar Nederland vliegen. Russ en Layka kregen in juni 2015 een nestje. Uit dit nestje heb ik Evy gehouden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Siberian Husky fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Siberian Husky ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Siberian Husky? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Siberian Husky? Kijk dan bij de Siberian Husky rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Siberian Husky fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Siberian Husky puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^