Hollandse Herdershond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Hollandse Herdershond fokkers op de HondenPage.

met Strepen

We proberen dit mooie ras in stand te houden door te fokken met alleen gezonde dieren, met goed karakter. Onze honden zijn gezond, sociaal, actief. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, bekijk ook onze website voor meer info en foto's.

Du Fauve Beaute

Wij hebben Tervuerenaers sinds 1990. Wij streven naar gezonde en karaktervolle honden met een aangenaam voorkomen. Soms hebben wij pups beschikbaar, waarbij gefokt wordt naar richtlijnen van de NVBH en BHCN. Voor informatie kan men te allen tijden contact opnemen. De kennel wordt gevoerd door 4 eigenaren: Thea Verkroost, Sylvia Brom, Sacha Hermans en Jan Wiggerts

kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk) kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk) kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)

Kennel van Kortharige Hollandse herders in Midden Frankrijk. Ons plan is om zo af en toe een nestje te hebben. Ons doel is om stabiele, vriendelijke en werkwillige honden te fokken.

Like A Hurricane Like A Hurricane

Op de website van het kennel "Like A Hurricane". Ons kennel richt zich op het fokken van stamboom mechelse herders en kruising hollandse herders geschikt voor de africhting (KNPV, IPO en ringsport in al z’n facetten).

- - - - Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross

Tessa verwacht tussen 31 januari en 8 februari haar eerste nestje pups, op de echo heeft de DA zeker 6 pups geteld. Tessa is Duitse/Mechelse/Hollandse herder kruising, ze is ED en HD getest maar niet officieel. de DA zei dat ze ED helemaal vrij is en ze net geen HDa heeft dus net HDb. Verder heeft ze de H474-D DNAtest gehad waarin ook de DM test zit en hier is ze overal vrij van. De dekreu is een Duitse herder langstokhaar genaamd Turbo. turbo's ouders hebben beide wel een stamboom, maar Turbo zelf heeft er geen. het is een erg lieve en sociale reu van 2jaar oud en kan goed mat alle dieren en kinderen. hij is HD en ED vrij, maar heeft verder NOG geen andere testen gehad.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Hollandse Herdershond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Hollandse Herdershond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Hollandse Herdershond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Hollandse Herdershond? Kijk dan bij de Hollandse Herdershond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Hollandse Herdershond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Hollandse Herdershond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^