Fokker vermelding van Vom Traum

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Vom Traum nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Vom Traum langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Vom Traum een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Vom Traum
Beschrijving: Na ruim 25 jaar Zwitserse Witte Herders te fokken, en altijd "een zwartje" erbij te hebben gehad, is het toch ook gaan kriebelen om eens zwarte puppies te fokken. Heel af en toe zullen we een nestje zwarte Duitse Herder Langhaar hebben, die met veel liefde en toewijding in huis groot worden gebracht. Onze Duitsers hebben een rechte rug en een fantastisch karakter. Ze zijn heel groot, en ogen nog groter doordat ze zwart zijn. Enorm imposant dus, maar eigenlijk zijn het zacht gekookte eieren :) Onze pupjes krijgen een stamboom en paspoort, en worden gechipt, geënt en verwend. Voor meer informatie mag je altijd een kijkje nemen op de website of vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact
Website: http://www.vomtraum.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Tienen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Vom Traum is te vinden onder
- Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers
- Duitse Herder fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden zijn boven al het andere vreselijk lief, Maar natuurlijk zijn ze ook prachtig mooi en werklustig :) We fokken pas met een teefje vanaf de leeftijd van twee jaar. Als het goed gaat, en ze vind het leuk mag ze nog een nestje krijgen. Over hun leven krijgen ze niet meer dan 3 nestjes.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders worden onder andere op HD, ED, CE, MDR1 en DM getest. We hebben ervoor gekozen om nog meer te testen (zo'n 30 DNA tests) zodat we weten waarmee gefokt wordt. Enkel de beste uitslagen zijn goed genoeg om mee door te gaan.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen op 8 weken de eerste enting en mogen dan na 9 weken verhuizen. Verder worden ze elke twee weken ontwormt en krijgen ze een algemene puppy keuring (APK :)) bij de dierenarts. Doordat de ouders op veel DNA genen getest zijn kunnen we daarover ook al wat zeggen. Als beiden ouders vrij zijn van afwijkingen op een getest gen, is de pup dat automatisch ook.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 9 weken verhuizen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal één per jaar of twee om het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppies groeien op in huis. Hier worden ze geboren en groot gebracht. We verwachten bij voorkeur dat de nieuwe ouders elke week langs komen. Oa hierdoor krijgen ze een optimale socialisatie. Als ze oud genoeg zijn mogen ze ook een paar uur per dag in de tuin spelen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Vom Traum
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Von TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVon TraumVom TraumVom TraumVom Traum

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Vom Traum

23-03 Duitse Herdershond Langstokhaar pups
15-09 Duitse Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^