HondenPage baasje henny

Wat schreven de vrienden van henny op het forum

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Mijn viervoeter doet niets anders dan binnen zijn behoeften doen.
je zegt dat ze de hele dag naar buiten en binnen kan ,maar er is misschien wel iets buiten waardoor ze dat niet meer durft. Misschien voor de tijd dat je weg bent een puppy potty.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Franse Bull verzekeren??
Als je grote onkosten aan je hond niet zou kunnen bekostigen is het handiger een verzekering af te sluiten.Ondanks dat je dan maandelijks een bedrag betaald en het er niet uithaalt,er hoeft maar één keer iets te gebeuren wat veel onderzoeken ed met zich meebrengt en je bent de klos.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Bliz, de pup na Simba en Flippie
Yvon, ik stuur je net een berichtje en wist nog niet dat je wat had vernomen over Blitz. Geweldig om te horen dat hij het reuze naar zijn zin heeft en zijn energie gebruikt om de boer/baas te helpen. Denk dat je dit een gerust gevoel geeft ,blitz is op zijn plekje gekomen. d(^_^)b
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Bliz, de pup na Simba en Flippie
Yvon ik begrijp jou heel goed hoor.denk dat ik zelf ook graag had willen weten waar hij naar toe is gegaan.Maar je zou dat dus kunnen vragen aan je mondhygieniste??? Voor de andere forumers, ik denk dat jullie mijn intentie niet begrijpen ,ik neem zonder meer aan dat een hond niet alleen als huishond gehouden hoeft te worden om een gelukkig leven te hebben,zeker een werkhond of jachthond doe je juist geen groter plezier om met hem te werken.En of hij dan met maatjes in een schuur woont of binnen daar maak ik mij totaal geen zorgen over.Het gaat er Yvon om dat ze niet weet waar hij nu is,en daar gaat het in deze om.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in KVV en brok?!
Jimmy ik creëer geen drama's daar ben ik hier niet voor actief maar waarschuw alleen maar,Dat jij het drama vind moet jij weten maar ik zit hier en op andere sites lang genoeg om te weten hoeveel honden het niet goed doen op die combinatie. Dus jij zegt hoe jij erover denkt ik zeg mijn mening.Maar je schrijfwijze enigszins wijzigen zou je niet misstaan.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in opgezette lymfeknopen
Opgezette lymfeknopen wijzen op een ontsteking. Er zal verder onderzoek moeten worden gedaan.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Onwetendheid
Misschien is het volgende iets waar je even over kan nadenken.Mijn vorige hond had een zeer ernstige huidaandoening en we hebben wat gedokterd en onderzocht.Helaas kwamen we er maar niet achter wat het was. Maar mijn dierenwinkel raadde mij toen aan om over te stappen op vers voer.Misschien vind je dat een vreemd advies maar wij kregen steun van onze da die ons aanraadde dat advies op te volgen.Als het darmstelsel van je hond in orde is dan kan het lichaam zelf vechten tegen de bacteries.Misschien voor jou een idee om over te stappen naar vers voer.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Bliz, de pup na Simba en Flippie
Wilma ik denk niet dat het Yvon er om te doen is hem weer terug te nemen ,maar ze wil duidelijkheid waar hij is. Yvon hoe zijn die mensen bij jou terecht gekomen om Blitz bij jou op te laten vangen.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in KVV en brok?!
Er zullen zeker honden zijn die het goed doen op het mengen van brok en vlees ,maar om problemen uit te sluiten zeg ik, houdt het gescheiden.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Bliz, de pup na Simba en Flippie
Misschien komt het nog dat ze gaan reageren.Je weet ook niet waar zij wonen?
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in rhodesian ridgeback
Ken niet heel veel Rb, zijn er hier enkele in de buurt waar mijn hond graag mee speelt, maar wat JP zegt ga ik wel in mee.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Bliz, de pup na Simba en Flippie
Yvon, ik denk dat het belangrijkste op dit moment is,aan de vorige eigenaars te vragen waar zij Blitz naar toe hebben gebracht. Kan me ook door de antwoorden voorstellen dat je daar door bent gaan twijfelen.Logisch want je wilt wel het beste voor Blitz.Misschien niet bij jou,maar dan zeker bij iemand die goed voor hem zal zijn en hem door deze moeilijke periode kan heen helpen.Dus dat is stap één.Laten we hopen dat de vorige eigenaars je daar een eerlijk antwoord op gaan geven.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in KVV en brok?!
lizelot, Dus nog even geduld en dan genieten van jullie eerste pup. Je hebt al heel veel reacties gekregen en ik denk dat ik er niet zo heel veel aan kan toevoegen.je idee om de pup op kvv en brok te zetten is prima maar voorlopig krijgt je pup meerdere maaltijden op een dag.ik zou je zeker aanraden dan niet vlees en brok op één dag te geven maar om vlees en brok dagen in te voeren,zolang je pup op meerdere maaltijden per dag zit.Als je pup op twee maaltijden per dag zit kan je s'morgens brok en sávonds vlees doen of omgekeerd.Verder is het kijken waar jou pup het goed op gaat doen.Ik hoop verder dat je een heerlijke tijd tegemoet gaat met je pup,nog even geduld!
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Bliz, de pup na Simba en Flippie
Yvon , vind ik net je nieuwe topic en val van de ene verbazing in de andere.Maar het is goed dat je Blitz niet houdt ,het happen en bijten nam ernstige vormen aan en al wil je er niet zomaar aan toe geven het kan ook goed fout gaan bij jou of je kleinkinderen.Jammer ik had je graag een lief maatje gegund maar er komt er vast weer eens één op je pad.Voor morgen sterkte want al was hij er nog niet zo lang ,je gaf duidelijk al veel om hem.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Onwetendheid
Ik zat ook al aan ringworm te denken.maar dit moet wel snel onderzocht worden,arme pup.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in HELP pup doet zielig (pijn aan bek)
Douwe ik zou zo wie zo naar een andere da gaan. een da kan niet zeggen ze werkt niet mee dan maar niet,dan had een licht roesje de oplossing geweest. Wie weet zit er een splinter van het botje in haar kies en kaak wat lekker aan het ontsteken is ,en met een paar dagen heb je dan een giga ontsteking met een abces.Dus kom op bel een dokter en laat je niet afschepen er moet gewoon iets zijn.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Diarree en KVV
Bleek van kleur komt door de gekookte kip,maar wel fijn dat het al weer vaster van vorm is.Gaat dit goed zou ik na die vijf dagen weer op haar andere voer over gaan ,maar is het nog steeds te plakkerig bel dan je da nog even voor advies.Ik weet niet wat zijn vervolgproject is.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Zwarte vlekken
Berlinda kan je er een foto van laten zien?
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Hondjes tijdens vakantie naar het pension.
Ik heb geen ervaring met pensions,maar misschien wel een idee om dit aan iemand mede te delen die een goed pension zoekt.De vakantie periode breekt aan en er zijn hier vast wel al forumers die druk aan het zoeken zijn.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in In 23 dagen je maatjes verliezen, hoe verwerk je dat...
Dat is het gemis.....er zijn of waren dagelijks zoveel handelingen die je automatisch deed ,water verschonen ,eten geven ,wandelen ,pootjes drogen een beloning geven ,knuffelen en verzorgen en wat ik deed en nog steeds doe met mijn hond, ik klets er ook tegen ,en dat mis je nu zo......Dat doet pijn. :'(
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in uitstapjes rond Amsterdam
Haarlemmermeerse bos,heerlijk om daar een dagje met de kinderen te verblijven en als je hond een beetje luistert zal niemand zich daar aan storen.De hond mag op veel plaatsen los maar ik geloof niet op het strand gedeelte.Er zit een restaurant Papa's Beach house,voor de kleine en de grote trek.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in In 23 dagen je maatjes verliezen, hoe verwerk je dat...
Zo verdrietig om in korte tijd je twee maatjes te moeten missen.Een verdriet te groot, het gemis te groot.de leegte die het achterlaat,tranen in overvloed, te pas en te onpas.Vele weten hier hoe het voelt om zonder je maatjes door te moeten.Nu lijkt dat onmogelijk maar er komt een dag dat het ineens weer gaat ,nog niet heel goed maar wel beter dan het was.Ook betrap je jezelf op een glimlach bij de herinneringen aan je honden,dat is een stapje de goede kant op,duurt even soms ook heel lang.Maar op een bepaald moment heb je er vrede mee en blijven mooie herinneringen voor altijd met je mee reizen,je maatjes zitten in je hart dus ze zijn voor altijd bij je. Maar voor het zover is wens ik je heel veel sterkte om dit verdriet en gemis een plekje te geven.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in onze hond is van slag
Is er niets met haar oren,oorontsteking is zeer pijnlijk en kan angst doen ontstaan.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Kay Kay vermist
Het staat al die tijd al op fb maar had het hier nog niet gezien en uiteindelijk zijn hier ook veel hondenliefhebbers die vast wel mee willen kijken.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Voorbij de Noordpoolcirkel: Malamutes having fun!
Wat een geweldig mooie reis en de foto's zijn prachtig.Duidelijk is dat jullie een koffer ...eh....nee een auto vol mooie herinneringen mee terug hebben genomen. d(^_^)b
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Kay Kay vermist
Dit is Kay Kay en zij is al een poosje vermist,of eigenlijk is ze gestolen uit de tuin van haar baasje.Zie je toevallig bij jou in de buurt een hond die wel lijkt op Kay Kay en nu zo,n vijf maanden oud is en al weer heel wat groter, bel dan met het volgende nummer.06-14026661.Zij wordt ontzettend gemist.Duidelijke herkenning van de hond zijn de kniekousen en het kluifje op haar borst.Haar oren staan nu omhoog en haar rugdek kan al wat lichter zijn.Er is een fb pagina voor haar met meerdere informatie.Een aangepaste foto die wordt gemaakt komt binnenkort.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Vakantie opvang gezocht voor onze engelse bull
Natasja, misschien is het een goed idee als je even een profiel aanmaakt,zodat wij ook weten met wie we van doen hebben en evt pb kunnen sturen.Als gast kan dat nl niet.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Opzoek naar een lundehond puppy
Famke ,sterkte met het verlies van je hond.Het gemis en de leegte kan ik me goed voorstellen,dus misschien is het zoeken naar een nieuw maatje de manier om het verdriet een plek te geven. Helaas weet ik geen fokker en ik weet ook niet of hier mensen zijn die een Noorse Lundehond hebben,maar misschien een idee te googlen en wie weet vind je een goede fokker die een pup voor jullie heeft en anders kunnen jullie op een wachtlijst en is het wachten en het uitzien naar een nieuwe pup een fijn toekomstbeeld.Wens jullie veel succes bij het zoeken.
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Welke fokker wel, en welke niet
Gast als deze mensen de papieren laten zien van de testen en de stambomen van de ouders, en de pups zien er gezond uit,worden gechipt en ook daar is de stamboom van aangevraagd bij de Raad van Beheer dan is het denk ik wel te vertrouwen ,maar vraag waarom ze niet aangeloten zijn bij de rasvereniging ,zijn ze het bijv. niet eens met het fokbeleid of wat is de reden daarvan.Ikzelf vind het altijd moeilijk om dit zo in te schatten,maar misschien hebben ze wel contact met een bevriende fokker en onder hun begeleiding fokken ze zo af en toe een nestje met een reu van die fokker.Maar nogmaals dit is een veronderstelling van mij.Wees altijd voorzichtig in deze .
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef in Dag lieve Flippie, mijn lieve meisje
Voor dat ik je volg naar je nieuwe topic over je ondeugende nog niet opgevoede pup,wil ik je nog een hart onder de de riem steken.We hebben in dit topic en in het topic over Simba elkaar aardig leren kennen, en ondanks we het niet altijd eens waren zijn we met respect naar elkaar toe verder gegaan.ik heb meegeleefd met je zorgen om je beide honden en je steun en troost geboden daar waar ik kon.je bent een topvrouw en ik heb de grootste bewondering voor de manier waarop je omgegegaan bent met alle opstakels op je weg.ik kijk uit naar de belevenissen van Blitzen en sluit af met een Forever in your heart voor Simba en Flippie.
 

Vrienden van henny

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Helene en Tybor

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^