Hondjes tijdens vakantie naar het pension.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel trouwe_viervoeterstrouwe_viervoeters

honden foto van trouwe_viervoeters

Tara en Tender zijn naar het pension geweest tijdens onze vakantie naar Tenerife.

Ze zijn naar dierenpension de doolhof in gemonde geweest. Super goede ervaringen hiermee.

Het is voor hun niet de eerste keer hier geweest.

Kennel houder observeert de dieren erg goed. Weet altijd een goed over te brengen hoe het de hondjes is vergaan. Ook worden de hondjes gerangschikt op grootte en gedrag. Nette ruimtes en goede structuur.

Deze kennel is absoluut een aanrader.

 

Wie heeft er nog meer goede ervaringen met pensions?

 

 

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Ik heb geen ervaring met pensions,maar misschien wel een idee om dit aan iemand mede te delen die een goed pension zoekt.De vakantie periode breekt aan en er zijn hier vast wel al forumers die druk aan het zoeken zijn.

honden page profiel Annet met Lukie & MacyAnnet met Lukie & Macy 3 doggies

honden foto van Annet met Lukie & Macy

Hier slechte ervaring helaas.. Lukie kwam bang terug van het pension en snauwde veel honden af daarna..

Toen naar een ander pension gegaan en dat ging beter gelukkig!

Nu gaat het eindelijk beter met Lukie.. het heeft lang geduurd tot hij weer wat beter met andere honden kon.. sinds Macy er is gaat het zelfs 9 van de 10x goed, misschien wel 10 ;-)

We zijn nu op zoek naar een oppas aan huis.. we hebben misschien al een gevonden, maar zijn nog steeds een beetje op zoek :-)

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Dit jaar gaan we niet op vakantie, maar afgelopen zomer hebben we Saar naar de Lindenberg in Etten-leur gedaan. 

 

Ik ben er hartstikke positief over. De speelweides zijn heel groot, en na een paar dagen observeren wordt je hond bij een maatje gezet (indien hij alleen naar het pension gebracht wordt). Toen wij daar voor het eerst kwamen moesten we wat formulieren invullen met informatie over Saar, en terwijl we dat deden konden we op de TV's Saar zien rennen in de speelweides, die had het behoorlijk naar haar zin Het is wel groot maar ze hebben veel medewerkers. De medewerkers hebben kennis en gaan goed met Saar om (mevrouw heeft een gebruiksaanwijzing). Het enige nadeel wat ik kan noemen is dat je vroeg van te voren moet boeken, want ze zitten snel vol.

 

Aan het begin van dit jaar is ze ook 3 daagjes naar het pension geweest. Ze stond te trappelen om naar binnen te gaan, zo kun je wel merken dat ze het daar fijn heeft. 

honden page profiel Cindy, BinkyCindy, Binky 3 doggies

honden foto van Cindy, Binky

Ik loop stage in dierenpension DierDorado in Waddinxveen.

 

Op zich goed ervaringen mee. Dieren worden gelijk behandeld en er is oog voor ieder dier. Het enige nadeel vind ik dat de dieren niet zelf kunnen kiezen om naar binnen of buiten te gaan, met name de honden. Bij de katten kan dit wel.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Geen ervaringen met pensions, mijn hond gaat daar dan ook nooit heen.... Gaat lekker mee op vakantie :-D!

 

Maar ik ben war slecht van vertrouwen m.b.t. mijnhond, dus dat speelt ook een rol!!!

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Geen ervaringen er mee, krijg het gewoon niet over mijn hart om Maylo naar een pension te doen. Hij gaat dit jaar naar de fokker, vorig jaar was hij gewoon thuis met mijn zus. Mijn zus is nu ook weer thuis maar moet veel werken, de fokker wilde wel op Maylo passen. Dus hij gaat zijn moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en halfzusje weer zien. Wordt leuk voor hem, lekker tussen de dames. Ondanks dat we wel ruim een uur moeten rijden doe ik het graag voor Maylo, de fokker is GT en weet gewoon hoe ze moet omgaan met het ras. Ik ben dan een stuk geruster. 

Volgende forumvraag: Hoe niet om te gaan met je hond!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^