HondenPage baasje henny

Over henny

honden foto van henny ik heet bruno... woon bij mn baasjes samen met de poes en de pappegaai ik ben geboren in oud alblas en woon nu in oosterhout.. ben inmiddels 6 maanden ..

Krabbels aan henny

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 19 november om 14:49
Hallo Henny, ik heb gisteren ook een krabbel gestuurd maar weet niet of je het ontvangen hebt.Lijkt me erg dat je een hond neemt en dan er achter komt dat hij niet aanvaardbaar gedrag gaat vertonen. En bijten naar igen baasjes is uit den boze. Maar om dan de beslissing te moeten nemen.....heel moeilijk daarom zoals ik al zei mijn respect voor jullie. En nu maar genieten van jullie nieuwe pup .een pracht groetjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

henny heeft 286 ontvangen.

Berichten en online status
henny was voor het laatst online 8 jaar, 1 maanden, 1 dagen, 7 uur, 34 minuten, 15 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto kijk es in mn oogjes.. honden foto ff loeren  naar  rossy de roodstaart.. honden foto PROFIEL honden foto lekker lui in de bank.. honden foto oeps  mn neus?????????? honden foto o wat  ben ik mooi??????????
henny heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: lady, bruno


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^