HondenPage baasje wolfsberoses

Wat schreven de vrienden van wolfsberoses op het forum

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Puber blaft ineens 's nachts
Vannacht bijvoorbeeld heeft hij het zeker 4-5 keer op een blaffen gezet. We proberen hier niet op te reageren, tenzij hij niet ophoudt (want naast onze nachtrust, zullen de buren dit ook niet leuk vinden). Sheperd91   Als de hond blaft en je vindt dit ongewenst, dan komt het er op aan om net wél meteen, vanaf het eerste blafje, te reageren en de hond te leren wat je wenst.  Als de hond blaft uit onrust of onzekerheid, kan je hem kalmerend toespreken, laten weten dat alles okee is. Als ie puur uit alertheid blaft (waaks), kan je hem aanleren dat ie stil moet zijn (je kan hier een commando voor gebruikenn, bijvoorbeeld).  Maar als je hem eerst een tijdje laat doorblaffen, dan geef je hem eigenlijk het signaal dat jij dit okee vindt. En dan wordt het een gewoonte voor de hond om bij het minste aan te slaan.   Als je hond zich fijner voelt als hij zelf mag kiezen waar ie slaapt en daardoor minder blaft, is dat zeker al een goeie eerste stap. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanschaf pup klein ras / hobbyfokker
Enkel nog wat betekent F1b dan, want de moeder hond zou een F1b zijn  Sergeant Vic   Een F1b is het resultaat van een F1 Pomsky reu x een Siberische Husky teef. Men grijpt in de lijn van kruisingen dus terug naar een raszuivere moederhond.  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanschaf pup klein ras / hobbyfokker
" Misschien nog snel even een bijkomend vraagje opdat we het beter zouden begrijpen ik zie zoiets als F1, F2, F3 soms vermeld staan. Kan er me iemand soms de betekenis hiervan melden. " Sergeant Vic Een kruising tussen een Siberische Husky teef en een dwergkeeshond reu noemt men een F1 Pomsky. Een F1 Pomsky x een F1 Pomsky = een F2 Pomsky. Een F2 Pomsky x F2 Pomsky = F3 Pomsky.   Bij Pomsky x Pomsky: check zeker de stambomen op inteelt. Alleen de F1 is een directe kruising van twee verschillende rassen.  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanschaf pup klein ras / hobbyfokker
Een Pomsky is een hippe kruising tussen een dwergkeeshond en een Siberische Husky. Omdat ze er klein, schattig en fluffy uitzien, zien mensen dit al snel als een mooi gezelschapshondje. Waar diezelfde mensen echter licht overgaan is het feit dat in dat kleine lijfje wel degelijk Husky-eigenschappen zitten. Bij de ene al meer dan bij de andere, en hoeveel is op voorhand niet te voorspellen gezien het een kruising is. De karaktereigenschappen en de noden van een Siberische Husky zijn zo specifiek dat er dus veel kans is dat deze helemaal niet gewenst zijn, met alle gevolgen vandien, zowel voor de eigenaar als voor de hond.   Ikzelf, als poolhondliefhebber, vind dit een zéér onverantwoorde kruising. Dus bezin voor je hieraan begint. Zorg op z'n minst dat je heel goed weet wat beide rassen inhouden, en ga voor jezelf na of dit de karakters en eigenschappen zijn die jij in je leven wenst en waar je aan kan voldoen. Check de officiele websites van de rasverenigingen van de keeshond en die van de Siberische Husky (dus niet de happy-all good-news-websites van Pomsky zelf, of van andere brood- of designfokkers). 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Welke reis op welke leeftijd
Met de hond reizen, kan eigenlijk op zowat elke leeftijd. Hier gingen de pups mee van zo snel ze met de rabies-wetgeving de grens over mochten. Nukka was zo'n 4 maanden oud en volop tandjes aan het wisselen toen we 3 weken door Noorwwegen trokken. Héééééééérlijk was dat! En ik vind het zelf echt een meerwaarde om te reizen met een jonge hond. 24/24u samenzijn, alles delen, dat schept zo'n innige band. Voor het leven verbonden!  Nu is ze 12 jaar, en is het opnieuw rekening houden met wat ze aankan en wat niet. Maar de reizen zijn nog steeds even waardevol als toen. Pure qualitytime!    Dus of je hond nu 7 of 10 maanden oud is, maakt niet zoveel uit. De weersomstandigheden misschien wel (hitte). 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Djaira 8 jaar
Gelukkige verjaardag! Veel plezier gewenst!
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Verhuisdieren
Volgens mij is het geen geheim dat broodfokkers hun fokdieren na 'gebruik' in een asiel dumpen? Of hun overschot van pups die te groot geworden zijn voor verkoop? Je komt het in ieder geval wel vaker tegen in de beschrijvingen van het asiel, dat het gaat om een ex-fokteef en ze niets anders kent dan een stal of een kooi.    Het woordje 'redden uit de broodfok' klinkt altijd ongepast, naar mijn mening. Want uiteraard neemt die broodfokker meteen een andere fokteef in de plaats, tuurlijk, de handel blijft draaien.   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond met heel veel energie
Afgelopen dagen wel actiever met hem geweest. Meer gespeeld, gefietst, grotere rondes gelopen en het lijkt iets of wat te helpen. Maar wat het beste helpt? Als ik niet op de bank zit! Deze week ipv op de bank aan tafel gezeten (aan het werk) en gisterenavond was mijn man alleen thuis. Het gevolg was dat de hond de hele avond op de bank gelegen heeft en geen enkele keer van de bank af is gegaan. Hij is sowieso erg op mij gericht. Ik weet niet wat ik anders doe dan mijn man. Daar is hij echt rustiger dan bij mij.   linda Kijk. Dat is al mooi, dat je gaat letten op verschillen, hoe klein ook. Want zo kan je een aantal dingen ontrafelen, inspelen, ombuigen, enz. Je hebt het nu over enkele dagen, waarop je hier en daar verschillen ziet. Dat is natuurlijk nog maar een hele korte tijd. Het zal vast nog wat. langer duren om jullie balans te vinden. Maar de eerste stappen zijn gezet.    Honden zijn erg gevoelig voor energie. Emoties, gemoedstoestanden, gedrag van mensen hebben een grote invloed op hun eigen gedrag. Dus als je merkt dat bij jou de hond dramt en zeurt en stuitert en bij je man heel rustig kan zijn, dan is dat weer iets wat je verder kan bekijken. Misschien was jij tot nu toe diegene die steeds op zijn gedrag reageerde (en dat hoeft niet letterlijk qua handeling te zijn, het kan ook reactie in emotie zijn zoals onrust, ergernis,...) Of misschien ben je vanuit jezelf een onrustiger persoon dan je man, ben je alerter, zorgender, bereikbaarder,...  Ook de setting heeft invloed: als je op de bank zit (vrijetijd?) is de hond feller dan wanneer je aan tafel zit (aan het werk). Ook hier weer: er is vast een verschil in jouw stemming of jouw. focus wanneer je op de bank of aan die tafel zit. En dat heeft invloed op de hond. Hij pikt dat op.    Dus ook al lijken het kleine verschillen, ze kunnen je veel vertellen en ik zou zeggen: doe zo voort! Probeer te kijken naar wat er speelt, waarom het soms beter gaat en soms niet, hoe je je zelf voelt, wat eraan vooraf gaat, hoe de stemming in huis is, enz.   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in "Hitsige" hond van 23 maanden
Je hond doet dit enkel bij de Vizsla, niet bij andere honden? Je schrijft: tussen de poten ruiken. Welke plek gaat ie zo gretig naartoe: aars, litteken van de castratie, penis,..? En hij gaat klappertanden. Honden klappertanden niet alleen omwille van 'sexuele' geuren. Ook anaalvocht, huidirritatie, urine, pus,... kunnen zo'n reactie uitlokken. Misschien heeft de Vizsla in die zone een infectie, of scheiden de anaalklieren veel vocht af? Ook dit kan een trigger zijn, en het kan nooit kwaad om zelf eens na te kijken. Hoe reageert de Vizsla zelf als je hond zo gaat drammen?   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Ik wens jullie nog mooie, innige momenten toe! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Niet echt per se op een vaste plek. Ook niet stiekem, inderdaad zeker wel eens na opwinding. Maar soms ook wel willekeurig. Soms op de grond en soms in de bench, ook wel eens op de overloop net na het wandelen. Dan lijkt het soms wel alsof ze buiten teveel prikkels heeft om even echt goed te plassen.  Heel soms heb ik het idee dat dat komt omdat ze toch ook wel schooiert en daar misschien teveel focus op heeft. Ik geloof ook wel dat dit minder wordt, maar het is een beetje vermoeiend aan het worden en ik vind het voor haar ook zielig. " Bkes Je kan het einde van de wandeling wat 'saaier' maken. Nog wat blijven rondhangen, dralen,... als ze dan nog een keer plast, laat je weten dat dit goed is (bevestigen). Je kan deze 'pauzes' ook in de wandeling inbouwen, zodat er al tijdens het wandelen tijd wordt gegeven om prikkels te verwerken. Gewoon eens halt houden, naar de wereld kijken, bij mooi weer op een bank of in het gras gaan zitten en tot rust komen. En dan weer een eindje lopen. Zo kan je de opwinding bij de hond al tijdens de wandeling reguleren, heeft dat kopje tijd om wat leeg te lopen. Ook dat helpt bij een jonge hond om meer in contact te komen met het lichaam en te beseffen: ah ja, blaas is nog vol, ik moet nog plassen.    Hormonen kunnen ook een grote invloed hebben. Een eerste loopsheid die eraan komt. Heel wat teefjes plassen dan opeens terug in huis. Daar kan je ook eens op letten, of je merkt dat de vulva gaat zwellen. Bij loopsheid kunnen ook gedragsveranderingen komen: chagrijnig zijn, pieperig, of heel sloom en aanhankelijk.... het. kan alle kanten op, met die hormonen. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Binnen 5 minuten als we thuis zijn plast ze binnen. Een uur later weer.  Bkes Kleine plasjes? Grote plas? Op een bepaalde plaats? Ergens verborgen of midden in het zicht? Tijdens interactie?
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Lenka is jarig
Gelukkige verjaardag! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
Ik schaam me ook diep dat ik hier over na denk..ik heb nog nooit een dier weggedaan. " yooop Schamen hoef je je niet te doen, echt niet. Je wil het beste voor je dieren, hoe moeilijk dit voor jezelf ook is. Da's verdrietig en moeilijk voor je, maar getuigt van een groot hart.  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
maar het gaat niet goed met Sam en Funky, dus ik ben aan het overwegen om in het belang van Funky misschien een ander huis voor haar te zoekenyooop Ooooow, wat erg!  Een moeilijke beslissing, sterkte gewenst. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond met heel veel energie
We gaan aan de slag. Weet dat er vanuit ons een investering moet zijn qua energie en tijd. Deze zullen we samen moeten gaan vinden als we aan de behoefte van de hond willen voldoen.  linda Steek met z'n allen de hoofden eens bij elkaar. Kijk of er energie&tijd-vreters zijn zoals social media, gsm gebruik, games, verplichtingen of vereisten in het huishouden die niet écht nodig zijn,... Dingen waar je dagdagelijks meer tijd insteekt dan eigenlijk noodzakelijk is. Hoe oud is jullie oudste kind trouwens? Misschien kan die ergens al een beetje bijdragen (huishoudelijke taakjes bijvoorbeeld, zoals opruimen, was sorteren, afruimen, stofzuigen,...)? Zo krijg je zelf wat meer tijd vrij voor de hond. En bekijk hoe je de wandelingen anders kan invullen. Als er mooie bossen in de buurt zijn: trek daar es naartoe, natuur geeft ook aan de mens energie, ademruimte, het maakt je hoofd leeg (en je hart vol ). Ook als je moe bent, kan een wandeling in het bos deugd doen. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond met heel veel energie
Iets tegen onze zin doen dat doen we vaak voor de kids inderdaad. Dan ontbreekt het ons ook aan energie. Maar hen niet helpen met douchen of in bed leggen is geen optie. Als het dan 20.00u is zijn we echt gesloopt (ben al vanaf 6.00u actief). Om daarna dan nog iets actiefs met de hond te doen dan kun je ons opvegen.  linda Mag ik vragen waarom jullie eigenlijk graag een hond hebben? Want blijkbaar ontbreekt het jullie aan tijd en energie, en vinden jullie ook niet echt plezier in honden-activiteiten doen... Waarom een hond in huis halen, als je hem eigenlijk weinig leuks te bieden hebt? Dan is ie beter af bij iemand die hem wel tijd, energie en voldoening wil schenken, toch? 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond met heel veel energie
Als je een manier zoekt om de hond zich meer te laten inspannen, en hij heeft een gezonde lichaamsbouw, zou je hem ook met een rugzak kunnen laten lopen, of hem gewicht laten trekken (autoband, of als je handig bent zelf een travois knutselen). Het is dan uiteraard belangrijk dat je een goeie rugzak/tuig gebruikt, dat ergonomisch verantwoord is voor het werk. En dan ga je de inspanning/gewicht langzaamaan opbouwen. Een gezonde hond kan makkelijk 1/3 van zijn eigenn lichaamsgewicht dragen. Maar dus niet meteen vanaf de eerste dag. Je kan beginnen met bijvoorbeeld 1 kg. Indien mogelijk kan je vlakke wandelingen ook al es vervangen door lopen op moeilijk terrein: cross country banjeren door bos en hei, steile hellingen, zompige ondergrond, kaalkapvelden,... daar moet ie zich veel harder inspannen dan op een gewoon wandelpad.    Zo ziet een travois eruit:  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Bkes, wat een geweldige update. Veel plezier samen! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
we merken in 48 uur echt al groot verschil en dat zit hem vooral in het 'wij relaxed, zij relaxed'.  Bkes Mooi is dat! Fijn dat jullie daarin slagen! Het scheelt echt een hoop als mensen zelf meer ontspannen en losser omgaan met de dingen. Honden pikken heel snel energie op. Hoe meer druk er wordt gelegd, hoe hoger de spannning oploopt, en dat vertaalt zich altijd naar gedrag.  Neem je tijd, gun de hond ook tijd om aan te passen, en over enkele maanden denk je: waar hadden we het over? 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Algemene vraag
Heb al ergens gelezen dat er mensen zijn die zelfs met hun kat gaan wandelen... ik zou mij van de rare blikken geen snars aantrekken haha Mario Jazeker. Ook met een kat kan je wandelen. En reizen. En weekendjes weg. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Algemene vraag
maar dan mis ik wel iets om mee te gaan wandelen en buiten te komen  Mario Als je graag met een hond op wandel gaat, hoef je niet noodzakelijk zelf de eigenaar te zijn.  Mensen zoeken vaak iemand die hun hond voor hen wil uitlaten, omdat ze zelf geen tijd hebben of ziek zijn, of andere verplichtingen hebben...  Ik laat ook de hond van de buren wel es uit, als die lang van huis weg zijn.  Dus misschien is dat een optie.    Als eigen huisdier zal een kat beter passen, denk ik. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Algemene vraag
Kijk eerst eens hoe dat alleen wonen in praktijk zal gaan. Want zoals gezegd gaat het niet alleen over de tijd dat je naar je werk gaat. Maar ook alle andere uren die je besteedt aan hobbies, vrienden, boodschappen, verplichtingen, klusjes, taken, enz. Dan is er niet veel hond-tijd meer over. Een hond is een sociaal dier, dus de vraag rijst hoe eerlijk het tegenover het dier is dat ie heel erg veel alleen zal zitten in zijn leven om dan even samen met een mens te kunnen zijn.  Pas door eerst een tijdje helemaal op jezelf te wonen, zal je kunnen inschatten hoeveel vrije tijd je echt zou overhouden voor de hond. En in hoeverre je je dag/werk kan aanpassen aan de hond. Bijvoorbeeld er elke ochtend vroeger uit om voor je werk nog eerst samen te wandelen. Een oplossing vinden als de hond niet goed alleen kan zijn. Of als de hond ziek is en hij moet verzorgd worden, of je makkelijk vrij kan nemen van je werk.   Er komt veel meer bij kijken in praktijk dan je op voorhand denkt.        
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Ze pakt haar rust niet, tenzij ik haar in de bench leg. We proberen echt de uren die zij wakker is nuttig te besteden.  Bkes Ik pik er twee zinnetjes uit, omdat je hiermee eigenlijk de kern van het probleem aanraakt. Als de hond uit de bench is, ga je actief met haar bezig zijn. Als jij rust wil, moet ze in de bench. M.a.w. je leert zelf de hond aan: uit de bench = actie (wandelen, spelen, vermaak, trainen,...). Dus het is niet verwonderlijk dat de hond geen 'rust' kan vinden zonder die bench, want dat is de connnectie die zij bij jullie heeft geleerd: de tijd buiten de bench moet zoveel mogelijk benut worden door vanalles te doen, want eenmaal in die bench is het uit met de pret.   Je zal dus zelf een tijdje op je tanden moeten bijten als je dit graag anders ziet (en terecht, want zo overmatig benchgebruik is echt niet gezond!) en het moeten ombuigen naar: ook buiten de bench is er tijd dat jij niét 'nuttig' met haar bezig bent, maar dat zij op een ongedwongen manier meedraait in het gezin. En er dus ook uren zijn buiten de bench dat er niks speciaals gebeurt. Geen spel, geen gedoe, geen training, geen wandeling. Gewoon gezinsleven.    En ja, de hond zal tijd nodig hebben om hieraan te wennen. Als het klopt dat ze ooit zwerfhond was, dan was dat de ultieme vrijheid voor haar. Geen regels, geen dwang, geen verplicht slapen, geen training, en veel zelf kunnen beslissen en keuzes maken... Leg dus niet te veel druk op een hond als ie dat nog niet gewend is (verplichte rust op verplichte plek, training, aan de lijn lopen, nieuwe leefomgeving, mensen die vanalles bepalen, hondenschool...). Want dat geeft veel stress en kan ook tot hypergedrag leiden. Het kopje zit dan veel te vol, het zenuwstelsel staat onder druk, er kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Dan krijg je een hond die helemaal doordraait. Laat het dus wat losser, allemaal. Go with the flow. Je hebt zeeën van tijd om vanalles aan te leren, dat hoeft niet meteen allemaal te gebeuren. Probeer zelf rustig en ontspannen te blijven, ook als de hond staat te stuiteren. wat je zelf uitstraalt, daar kan de hond zich aan spiegelen.     
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Problemen met verteren schapenvet bonbons?
Vet is moeilijk verteerbaar en dus zwaar voor de maag. Als je hond daar gevoelig voor is, beter niet geven dan.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Zwaar ondervoed, onderontwikkeld, slechte vacht, bloed in ontlasting, wormen etc. Koop hier aub geen pup, vraagt de hoofdprijs voor zieke pups.   En jij zou dus een pup laten zitten die zo ondervoed is? Of zou je haar meenemen om een beter leven te geven!  Rachel Dat is een beetje vreemd, toch? Eerst waarschuwen om zeker geen zieke pups te kopen en vervolgens net het omgekeerde argumenteren: dat je zieke pups beter zou 'redden'? Als je zieke pups ziet bij een broodfokker, koop ze dan zeker niet! Maar waarschuw meteen de lokale politie of de inspectie dierenwelzijn. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanslag tanden
" Ja voelt glad aan. Moet toch nog naar de da binnenkort dus maar even laten nakijken. Maar vroeg me dus af of dit ' normaal ' is.  Ik bedoel als ik het zou hebben dan zou dat er natuurlijk echt naar uitzien. Maar bij honden..geen idee eigenlijk. " Fine Nee, is niet normaal, zo'n bruine vlek op een witte (en tandsteenvrije) tand. Zo'n glazuurdefect kan makkelijk ontstaan nadat de tand ergens door beschadigd werd. Bijvoorbeeld een stok, of een scherp stuk hard kauwmateriaal. Als het glazuur beschadigd is, dan kunnen voedingsstoffen doordringen tot het tandbeen, dat poreus is. Dat gaat dan bruin kleuren. De kleur op zich is niet het probleem, wel dat ook bacterieën via het tandbeen naar de wortel kunnen. De tand kan dan op termijn gaan ontsteken of afsterven.  Het goeie nieuws: als het om een defect zou gaan (wat ik natuurlijk niet zeker weet, maar op de foto lijkt het zo), kunnen ze dat behandelen. Dan wordt de verkleuring weggehaald en wordt er een coating (beschermlaag) op die plaats aangebracht en is de tand weer in orde.    
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanslag tanden
Ik zou het wel laten nakijken door een DA, voor mij lijkt het op de foto te gaan over een beschadiging van het glazuur (glazuurdefect).  Maar een arts kan dit uiteraard veel beter zien. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanslag tanden
" Zie dat het meer bruinig is..Hoektand en dan bovenaan zo'n n bruin plekje. " Fine Heb je een foto? Als je er met je vingernagel overgaat, voel je dan of het een extra laagje is (plak)? Of voelt het net hetzelfde. als de rest van het glazuur?
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Aanslag tanden
Is het een verkleuring van het glazuur, of bedoel je plak op de tand? Dat zijn twee verschillende dingen. Glazuur dat gelig wordt, komt meestal doordat het dunner wordt en de gele kleur van het tandbeen erdoor komt, of door bepaalde voedingsmiddelen die het glazuur verkleuren.  Maar het gaat om een jonge hond? Dan kan je het misschien even laten nakijken door de DA. Te dun glazuur zou op jonge leeftijd nog niet mogen, lijkt me.    Tandplak of tandsteen kan je er af halen. Soms heeft het met voeding. te maken, maar soms is het gewoon eigen aanleg en komt het ook met goed kauwmateriaal toch terug. Dan kan je het zelf weghalen met zo'n krabbertje. 
 

Vrienden van wolfsberoses

honden foto van DISHAhonden foto van eric dekkershonden foto van Shiba fanhonden foto van maaikiejjhonden foto van Nienke & de roedelhonden foto van Bauke honden foto van Dianahonden foto van Amber & Lootahhonden foto van dunja de hussen honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zazahonden foto van Laika de huskyhonden foto van Martine, Bailey en Jaikahonden foto van You know whohonden foto van YmY en de bende honden foto van Meisjeshonden foto van Marianne van Versendaalhonden foto van Skyhonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Tjakiihonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Marion  en Djangohonden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3honden foto van Rosalin Kuyshonden foto van Alaska Malamutehonden foto van YLA EN BOYARhonden foto van Bellahonden foto van Maaikehonden foto van PupYhonden foto van mariskahonden foto van Claudiahonden foto van Fokke & Felienhonden foto van huskywomanhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van Jamiehonden foto van Zoey,Wendy,Desteney en Khadijahonden foto van angiehonden foto van Nikos en Dianehonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Rahnehonden foto van jurnehonden foto van silke & woody honden foto van Ramona & Sanko & Lailahonden foto van Suze en de 3honden foto van Delightful Skyhonden foto van Jack & Joneshonden foto van niet actief meerhonden foto van Janaida & Mikahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Corneliehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van *Shelby* Tjinta*honden foto van Justmehonden foto van Alaska's Finest!honden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van Deborah, Chula & Bowser

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^