Waarom verkiest hij de bench?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Binkey is hier nu een jaar. Hij hoeft van mij niet in de bench, ik heb een mand voor hem. Hij mag op de bank, in mijn stoel. Toch kiest hij meestal voor de bench. Waarom? Ik heb t hem niet geleerd. Wel is hij in Spanje continue opgesloten geweest in een kooi. Ik heb nu ook maar een mandje in de bench gezet.

 

Het geeft verder niet hoor, ik vraag t me gewoon af.

 

564185.jpg

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Veilig gevoel ? Een fijn plekje , de bench,  heeft misschien niets te maken met opgesloten zitten, je hebt toch altijd het deurtje open ? Veel honden vinden het fijn een geborgen hoekje te hebben.   

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Hij kiest voor datgene dat bekend is, lijkt me... als hij in Spanje continue in een kooi zat, dan is dat wat hij kent en waarin hij geleefd heeft. 

Mooi dat hij nu een betere thuis heeft gekregen. hp-heart

honden foto van Marga en de honden Balou R.I.P. en Lotus.

Ik denk dat hij zich veilig voelt in de bench.

Balou ging ook vaak in de bench liggen en Lotus verkiest soms (niet vaak) de mand in haar ren boven de bank.

honden page profiel Ineke2Ineke2 3 doggies

honden foto van Ineke2

Veiligheid, gewenning, eigen plek, hij vindt het gewoon fijn.

Ik kreeg de toller met 4 maanden. Ze was eeen buitenkennel, huiskamer en een bench gewend. Ze heeft haar hele leven in de bench gelegen bij mij, had ook een fijne mand, maar lekker uitrusten, of in de nacht, ging ze in de bench. . Toen ik de bench opgeruimd had was ze ontheemd, duidelijk onzekerder, het was  een wat bangig hondje. Bench weef teruggezet en ze was weer gelukkig. Toen heb ik die grote bench 1 meter lengte hier laten staan. Plank erop met wat leuke spulletjes. Deurtje eruit gehaald. Bench staat nog steeds op zolder zo,n ouderwetse ottenkooi. 

Maar ook zij wilde dus graag in de bench. Gewenning van pup af aan?

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ja ik denk wel dat t vooral veiligheid is. Hij is gewoon geen huis gewend. Hij loopt veel achter me aan, als ik zit loopt hij vaak flink wat heen en weer, alsof hij niet goed weet waar hij moet gaan liggen en kiest dan uiteindelijk meestal de bench.

 

Ja Willemijn het deurtje is altijd open. Het is jammer dat die deurtjes er niet makkelijk uit kunnen.

 

Bedankt voor jullie reacties!

honden page profiel Ineke2Ineke2 3 doggies

honden foto van Ineke2

Voor diki had ik dezelde ren Kees. Ik heb toen een zijkant eruit gehaald en bovenop vastgemaakt me tywraps,  schrijf ik dat zo? Heel stevig, en geen deurtje meer. Gewoon een kant open. , 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Voor diki had ik dezelde ren Kees. Ik heb toen een zijkant eruit gehaald en bovenop vastgemaakt me tywraps,  schrijf ik dat zo? Heel stevig, en geen deurtje meer. Gewoon een kant open. ,  "

Dit is geen ren maar een oerdegelijke bench met 1 deur. Ik houd hem heel omdat ze soms wel eens in een dichte bench moeten, na een operatie of zo. Hij heeft er geen last van, ik vind t lelijk haha.

honden page profiel SjiezoeSjiezoe 3 doggies

" Binkey is hier nu een jaar. Hij hoeft van mij niet in de bench, ik heb een mand voor hem. Hij mag op de bank, in mijn stoel. Toch kiest hij meestal voor de bench. Waarom? Ik heb t hem niet geleerd. Wel is hij in Spanje continue opgesloten geweest in een kooi. Ik heb nu ook maar een mandje in de bench gezet.
 
Het geeft verder niet hoor, ik vraag t me gewoon af.
  "

Lekker rustig plekje. En niet onbelangrijk, jij doet het deurtje niet dicht. Hij vind het wel fijn zo als ik hem zo zie zitten. Compliment voor jou. Hij vertrouwt de boel.

honden page profiel Ineke2Ineke2 3 doggies

honden foto van Ineke2

" Dit is geen ren maar een oerdegelijke bench met 1 deur. Ik houd hem heel omdat ze soms wel eens in een dichte bench moeten, na een operatie of zo. Hij heeft er geen last van, ik vind t lelijk haha. "

Sorry, de mijne heeft geen dak, maar diki klom er gelijk al overheen, dus ik heb er een dak opgemaakt. En toen werd het ook een benchwink

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Lekker rustig plekje. En niet onbelangrijk, jij doet het deurtje niet dicht. Hij vind het wel fijn zo als ik hem zo zie zitten. Compliment voor jou. Hij vertrouwt de boel. "

Dank je! 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Sorry, de mijne heeft geen dak, maar diki klom er gelijk al overheen, dus ik heb er een dak opgemaakt. En toen werd het ook een bench "

 

Haha grappig. Maakt ook niet uit maar ik kan er geen zijkant uithalen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^