HondenPage baasje Robin & Pepper

Wat schreven de vrienden van Robin & Pepper op het forum

honden page profiel GeaGea schreef in Hard buikje pup
" Hoi allemaal!! Ik en mijn vriend hebben onze eerste pup Bambi, en wij zijn helemaal in de wolken!! Het is zo’n leukerd! Nu heb ik een vraagje, Bambi heeft een hard buikje, en haar ontlasting is wisselend. De ene keer zacht, dan weer hard, elke keer andere kleuren. We zijn al naar de dierenarts geweest, we hebben haar volgens schema ontwormd, en ontvlooid, op aanraden van dierenarts na 2 weken nog een extra keer ontwormd, en een test op giarda die was negatief! Dus nu, geen idee wat het is.. De dierenarts vertelde dat het harde buikje kan komen door aanspannen omdat ze buikpijn heeft.. Dat vind ik dus mega zielig! Heeft iemand ideeen of tips? Misschien een tip qua voer? Ik geef haar nu brokken van carnilove Puppy. alvast bedankt!! groetjes,   Joyce " bambi Het vetgedrukte is het probleem. Je stopt de pup vol met gif, dat kunnen de darmen van de pup niet verwerken.Gebruik deze middelen alleen als het echt nodig is.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ga voor je gevoel! Je krijgt het niet voor niks..  " Barbara Dankjewel! Ik heb m'n besluit eigenlijk al wel genomen 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik denk dat KNGF graag Martin Gaus mensen heeft, maar weet dat niet zeker hahaha. Mijn doel met de opleiding was om les te gaan geven bij een hondenschool in mijn buurt. De eigenaresse van de hondenschool heeft zelf Annorlunda afgerond, en zij heeft mij meer geleerd dan Dogvision.. Ik ben uiteindelijk niet doorgegaan naar Annorlunda, ivm privé-omstandigheden. Ben ook gestopt met lesgeven en inmiddels heb ik die ambitie ook niet meer. " Tamara & the A-Team Elders op dit forum las ik inderdaad dat KNGF graag mensen wilde van Dogvision of anders Martin Gaus, maar dat topic dateert van toen Annorlunda nog niet bestond. Ik heb ze op de man af gevraagd waar hen voorkeur naar uitging en kreeg daar niet echt een duidelijk antwoord op, behalve dat ze (veel) ervaring met het lesgeven aan hondenbezitters en het trainen van een grote diversiteit aan honden dus heel belangrijk vinden. Waarom denk je dat Martin Gaus de voorkeur heeft? Ik begin nu wel weer te twijfelen haha.Wat jammer dat je Annorlunda niet meer verder op hebt kunnen pakken!Intuïtief heb ik een heel goed gevoel bij Annorlunda en ik neig ernaar om me in te schrijven voor de groep die in januari start. Alles wat ze schrijven nu op fb n.a.v. hun congres bijvoorbeeld spreekt me echt enorm aan! Wat ik hier lees over Dogvision en over KNGF brengt me wel weer een beetje aan het twijfelen, maar uiteindelijk kom je met alledrie wel waar je wezen wilt en maakt het misschien voor toekomstige werkgevers niet zo heel veel uit.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ziehier de link (het staat onder workshops bij Dogvision)  https://www.dogvision.nl/modulen/workshop-trainingsvaardigheden Jaaaa... mijn boek is er bijna! Ben er zelf heel blij mee en trots op. Er staan vooral veel dingen in die wij fout gedaan hebben hahaha maar ik wilde juist geen perfect boek maken.  Veel plezier met alles. Honden zijn zo leuk!   " Barbara Echt heel tof! Ik heb een literatuurstudie gedaan (officieel nog steeds bezig) en een eigen boek uitgeven over dieren lijkt me waanzinnig! Dankjewel! Ik kijk heel erg uit naar de opleiding en om me alleen nog maar met honden bezig te houden 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Hoi Amber, Ik denk dat ik niet gemotiveerd genoeg ben om telkens maar weer mensen te vertellen hoe ze hun hond iets moeten laten doen (heel kort door de bocht gezegd). Ik vind honden geweldig en vind het concept de mens achter de hond ook heel interessant maar Kynologisch instructeur daar heb ik denk het geduld niet voor.  Ik ben de opleiding gaan volgen omdat ik juist theorie zocht naast de praktijk die ik met mijn witte herders meemaakte. Ik zocht de onderbouwing waarom ze dingen deden, op het trainingsveld kreeg ik heel weinig achtergrond info. En ik kreeg ook echt hele verkeerde adviezen van mensen om mij heen. Ik voelde dat dat niet klopte maar wilde dat graag ook echt kunnen staven.  Ook ben ik illustrator en ben ik gevraagd voor een 2 tal boeken over honden: een over witte herders (dat boek heb ik ook zelf geschreven) en een boek voor kinderen met een hondenfobie.  Tijdens de modules die ik deed waren er best wat mensen die geen hond hadden, dat lijkt mij echt heel lastig. Voor mij vielen er dingen gelijk op zijn plek, de theorie en de praktijk kwamen mooi samen. Dus mocht je iemand in je omgeving hebben die een oppas/uitlaatservice zoekt, of een stage plek ergens dan zou ik dat wel aanraden.  De nieuwe module 1c bij dogvision heeft als mogelijkheid dat je zonder hond komt en dan alleen als kijker. Op zich leek mij dat ook nog wel een optie, ook omdat je zonder hond niet zo afgeleid bent en je heel goed andere honden (en hun baasjes!) kan observeren en analyseren. Maar dan kan je ook proberen om vaak bij een hondenschool te gaan kijken.  Succes!  groet Barbara " Barbara Ah oke, dat snap ik. Bedankt voor je duidelijke antwoord. Ik ben benieuwd hoe het vak als instructeur mij uiteindelijk gaat bevallen! Wat onwijs leuk dat je een boek over witte herders hebt geschreven! Module 1c kan ik op de website van Dogvision zo snel niet vinden, misschien kijk ik eroverheen. Ik heb een aantal (vaste) oppashondjes, dat scheelt misschien inderdaad iets. Het is inderdaad sowieso een goed idee om regelmatig bij een hondenschool te gaan kijken, bedankt voor de tip!
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik ben nooit tot 1c gekomen , maar goed dat dat nu bestaat uit praktijk.Dat was niet toen ik me daar inschreef, dus heb ook alleen mijn ervaring kunnen delen. Hier ook snel tot het besluit gekomen dat instructeur niet bij mijn doelen past. " Tamara & the A-Team Mag ik vragen wat uiteindelijk je doel met de opleiding is (geweest)? Ik zie dat bij Annorlunda, net als bij Martin Gaus, de nadruk ligt op didactische vaardigheden en praktijk en dat vind ik wel heel fijn; ik heb het KNGF gemaild met de vraag naar welke opleiding hun voorkeur uitgaat en wat ze vooral belangrijk vinden is dat je veel ervaring hebt opgedaan met het trainen van verschillende rassen en over didactische vaardigheden beschikt. Naar mijn idee sluiten Martin Gaus en Annorlunda het beste aan op hun functieomschrijving.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Voor mij was 1c de kers op de taart omdat het niet alleen je hond maar ook jezelf onder de loep neemt. Het heeft mij toen ook doen besluiten dat ik geen kynologisch instructeur wil worden en daar was ik anders waarschijnlijk pas achter gekomen als ik module 2 was begonnen.  Het advies van Annorlunda geeft om in een vroeg stadium stage te lopen of ergens te gaan kijken vind ik een heel goed advies. Dat maakt dat de stof die je in theorie leert eerder op zijn plek valt. Want ik kan me zo voorstellen dat als je geen hond hebt als je aan deze studie begint je het lastig krijgt.    " Barbara Mag ik vragen waarom je toen besloten hebt om geen kynologisch instructeur te worden? Lang geleden heb ik bij Martin Gaus, toen hun onderwijssysteem er nog anders uitzag, een module over communicatie gevolgd en dat deed me destijds ook twijfelen of ik wel geschikt was als instructeur. Inmiddels kijk ik daar wel ietsje anders tegenaan en wil ik beroepsmatig met honden aan de slag en vormt de communicatie met mensen daar hoe dan ook altijd een (groot) onderdeel van. Uiteindelijk ligt mijn hart (ook) bij de GT Op dit moment heb ik geen hond en dat is inderdaad wel een dingetje. Ik zag dat ze bij Dogvision op de website ook heel duidelijk waren over dat het praktijkgedeelte niet te volgen was als je weinig ervaring hebt met het trainen van (eigen) honden. Hoe dat bij Annorlunda zit weet ik niet en ben ik wel benieuwd naar. De wens voor een hond is heel groot, maar ik had juist besloten nog een paar jaar te wachten tot ik zeker weet waar ik ga werken, hoeveel uren ik ga maken, etc.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik heb de opleiding bij DogVision gevolgd, en ben daar afgehaakt door de redenen die jij noemt over Martin Gaus. Te weinig diepgang, te veel ''oude stempel'' dingen.   Annorlunda vind ik erg fijn, bij hen leer je erg waarom honden dingen doen, en waarom jij de dingen aanleert zoals je ze aanleert. Ik heb er erg veel aan gehad, en vond het praktijkdeel ook nuttig. Iets wat DogVision ook niet aanbiedt. " Tamara & the A-Team Bedankt voor je reactie! Jij bent dus overgestapt van Dogvision naar Annorlunda, interessant! Zag je veel verschil in bijvoorbeeld trainingsmethoden, (opleiding)niveau en professionaliteit? Kijk, dat is waar ik naar op zoek ben! Ik wil geen trucje aanleren en daar dan - net als de andere studenten - heel goed in worden, nee, ik wil weten wat erachter zit. En op welke theorie ze hun inzichten baseren. Misschien dat het bij Martin Gaus meer verdiepend wordt vanaf module 2, dat weet ik dus niet. Tot nu toe ben ik niet ontevreden over Martin Gaus hoor, maar ik heb me eigenlijk nog niet eerder in de verschillende opleiders verdiept en het is een dure opleiding, dus ik wil de beste keuze maken 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Hi Amber,  Ik heb 2 modules gedaan bij Dogvision. Module 1a en 1b. 1a is toegepaste ethologie en 1 b is leren bij de hond. Daarna heb ik 1 c gedaan, dat is niet echt een module maar meer een voorbereiding op 2: kynologisch instructeur. Ik vond alle modules heel erg leuk en interessant. Van tijd tot tijd ook best pittig (het is hbo niveau). Ik heb geen vergelijkingsmateriaal dus ik weet niet of ze achterlopen maar die indruk had ik niet. De lessen zijn heel erg gevarieerd en worden door verschillende docenten gegeven. Ik heb me (nog) niet ingeschreven voor 2 omdat mijn ambitie niet ligt bij het vak kynologisch instructeur.  Mocht je meer willen weten kan je me altijd een berichtje sturen.  " Barbara Bedankt voor je antwoord! Over het opleidingsniveau maak ik mij niet zo'n zorgen. Ik denk dat ik juist wel zoek ben naar iets meer niveau dan wat ik tot nu toe bij Martin Gaus heb gehad.
honden page profiel GeaGea schreef in Bloedlijn
Ik zie dat de fokker in februari dit jaar nog een nest heeft gehad. Zou gewoon de fokker vragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Dobber †
Heel veel sterkte Nynke.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Leuk dat je aan het rondkijken bent voor meer opleidingen tot kynologisch instructeur. Ik ben zelf een tijdje geleden begonnen en weer gestopt bij de 'opleiding' voor ki bij Aeres (die uiteindelijk door Gerda van Quiebus verzorgd werd). Ik heb begrepen dat ze nu hun wegen scheiden, maar dat was in ieder geval drie keer niks.   Ik ben dus ook verder gaan kijken en heb mij toen ingeschreven bij Annorlunda. Die wordt overigens gewoon erkend door de raad van beheer (bron bij houdenvanhonden). Ik ben nog niet begonnen, maar tot nu toe voelt het heel goed. Ik heb een uitgebreide informatiegids ontvangen met o.a. een verplichte literatuurlijst met schrijvers zoals P. M. Reid, Bradshaw en (eerlijk is eerlijk) boeken van instructeurs verbonden aan de opleiding. Maargoed, dat zijn dan wel instructeurs zoals Monique Bladder, Sam Turner en Erika Bokelmann, dus wat dat betreft valt er niets te klagen . Ik was ook erg onder de indruk van de achtergrond van het grote team vakdocenten.  In module 1 krijg je al de opdracht om bij 3 verschillende hondenscholen snuffelstage te lopen en ze raden daarbij ook aan om eens te kijken bij hondenscholen waar je zelf niet zou gaan trainen. Daar leer je immers ook heel veel van. Ik heb er persoonlijk erg veel zin in   " Wendy Bedankt voor je reactie!Ik vond het er ook heeel goed uit zien en de verplichte literatuurlijst en praktijkervaring die je op moet doen klinken veelbelovend!  Ik had elders op dit forum vernomen dat het KNGF een voorkeur heeft voor Dogvision of Martin Gaus, maar dat is ook al even geleden en misschien is dat inmiddels veranderd. Ik heb er wel over na zitten denken om ze te mailen en het na te vragen. Veel plezier met je opleiding! Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk bevalt!
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik heb geen ervaring met deze opleidingen maar even een ander idee wat in mij op kwam. Je wilt meer diepgang dan je nu krijgt maar doet nu wel de opleiding waarvan je het idee hebt dat het volgens de nieuwste inzichten is? Dan zou je ook de docenten kunnen vragen hoe je meer de diepte in kan en meer kan leren over het waarom. Ze zullen vast adviezen hebben welke boeken en/ of aanvullende scholingen je kan lezen/ volgen om zo toch de gewenste diepgang te krijgen. Dus als aanvulling naast de huidige opleiding.  "   Femke Bedankt voor je antwoord!Ik heb geen idee of de opleiding bij Martin Gaus vernieuwd en volgens de nieuwste inzichten is, dat heb ik gehoord en ben benieuwd naar ervaringen van anderen en of het daadwerkelijk zo is. Met diepgang bedoel ik inderdaad dat ik vind dat de lesstof best wel oppervlakkig blijft. Vanuit mijn studie ben ik juist gewend om alles te bevragen en echt in een bepaald onderwerp 'te duiken'. Ik mis het niet zozeer, maar heb het idee dat de manier van lesgeven bij Dogvision (meer theoretisch) beter bij me past. Bij Gaus hebben ze wel wat aanvullende literatuur opgegeven en die ben ik aan het lezen, maar kan de docenten inderdaad ook vragen! 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur

honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
Hallo allemaal! Momenteel volg ik de opleiding tot Kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie, maar zit erover te denken om de opleiding misschien elders voort te zetten. Ik mis tot nu toe wat diepgang, het 'waarom' achter bepaalde zaken. Ik weet dat er al veel topics zijn over dit onderwerp, maar die dateren uit circa 2014 en ik ben op zoek naar recente ervaringsverhalen.Zijn er toevallig mensen die ook de opleiding tot Kynologisch instructeur volgen of hebben gevolgd? En wat is jullie ervaring met de betreffende opleider?Zelf heb ik een heel goed gevoel bij Dogvision alleen heb ik gelezen/gehoord dat ze vaak wat achterlopen, is dat zo? Terwijl Martin Gaus onlangs wel vernieuwd zou zijn op basis van de nieuwste inzichten. Ik heb pas één module gevolgd en heb daar zelf nog geen beeld van, dus ook ervaringen met Martin Gaus/Edupet zijn welkom!Annorlunda vind ik er ook heel erg goed uitzien, maar mijn voorkeur voor nu gaat uit naar een erkende opleiding. Het allerliefste zou ik werken met therapie/(autisme)geleidehonden en ik had gelezen dat KNGF bijvoorbeeld een voorkeur heeft voor studenten van Dogvision of Martin Gaus.Ik ben benieuwd! Groetjes,Amber
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve kanjer Macho vandaag 14 jaar
Van harte.
honden page profiel GeaGea schreef in Aussie Djaidey 5 maanden
Prachtige pup, heerlijk vrij en ondernemend.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oxyfresh tegen tandplak en tandsteen ervaringen?
Tropiclean tandgel is geen tandpasta en er dient dan ook niet gepoetst te worden! De gel dient tenminste 3 weken, elke dag, indien niet voldoende, 4 weken, aangebracht te worden, om in te laten werken. Zonder onderbreking. Een half uur voor en na het aanbrengen niet laten eten of drinken. Na verloop van tijd verdwijnt de tandplak, maar ook de tandsteen laat los. Eventueel na de behandeling een goed kauwprodukt geven, ook belangrijk als beloning. Daarna 2x per week als onderhoud gebruiken. Er is ook een Tropiclean met pindakaassmaak. Het werkt echt, mits de gebruiksaanwijzing goed gevolgd wordt.            
honden page profiel GeaGea schreef in Patella luxatie operatie
Ik weet niet waar je geweest bent en wat precies de uitslag was, maar zou een second opinion laten doen door bv. DAP de Meemortel in Budel of Daan Kranendonk in Putten. Opereren is niet altijd nodig, zorgen voor een goede spieropbouw onder begeleiding van een fysio of osteo kan soms voldoende zijn. Ook hydrotherapie kan goed werken.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor je reactie. Dit is altijd goed om te weten. Het asperge-seizoen loopt nog tot einde juni. Ik ga het invriezen zeker overwegen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Ik zou het niet weten of dat kan met asperges. Waarschijnlijk wel. Ik haal ze bij de boer, dus die ga ik dat vragen. Ze zijn wel het hele jaar in glas te krijgen. De asperges zijn hier in het Limburgse nu volop verkrijgbaar en worden naar het einde van het seizoen steeds goedkoper. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Anouk, asperges, groen of wit, zijn een bron van vitamines, mineralen ed. Heel gezond voor bv. de nieren, blaas en urinewegen. Voor ons, maar zeer zeker ook voor onze honden. Ze moeten goed geschild zijn en ik heb de maaltijd in 2 porties en de asperges in stukjes gegeven. Mijn ventje heeft genoten. Helaas zijn ze maar een beperkte periode te krijgen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor jullie gelukwensen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Schumi en Rexy, het broertje en zusje uit hetzelfde nest zijn vandaag ook 15 jaar geworden. Het laatste nest van Ursula Driessen bestond uit 2 reutjes en 2 teefjes. Hoe het met het 4de hondje, een teefje gaat, is niet bekend, omdat helaas met het baasje geen contact meer is geweest. Romeo heeft met smaak gegeten.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
  Het feestmaal voor de 15de verjaardag van Romeo. Foto is gekanteld. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Het lukt me niet de foto van zijn feestmaal toe te voegen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Poppy 13
Wel wat laat, maar alsnog van harte proficiat met je verjaardag!  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Mijn lieve, wijze Romeo wordt vandaag 15 jaar ! Een mooie mijlpaal voor mijn hondenventje. Wat vliegt de tijd. Ik hoop dat hij nog lang bij me mag zijn, in goede gezondheid. Vandaag krijgt hij een feestmaal : Limburgse asperges,verse lam en kip, een zacht gekookt eitje en wat zilvervliesrijst. Wat zal hij genieten. Romeo, jij verrijkt mijn leven. d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel Paco, Zara,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+)    Paco, Zara,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+) schreef in Odette de vedette
" Je bent er weer, en ja het is zeker een vedette…wat een pracht hondje….je hebt ze alweer een jaartje, past ze in de roedel ? En welkom terug jij. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ze past heel goed in de roedel. Ze kwam als pup er bij en werd direct aanvaard door de andere 7.
honden page profiel Paco, Zara,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+)    Paco, Zara,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+) schreef in Odette de vedette
" Hee Petra, welkom terug.  Meid wat een vol huis heb jij!  Ik neem aan dat het allemaal klikt met elkaar? Wat een schatje is Odette. ( Jouw hondenbuggy heb ik nog een dagje gebruikt met Pepijn, toen hij niet in orde was.  Ondertussen is hij met schildkliermedicatie helemaal de 'oude'.  De hondenbuggy staat ingepakt te wachten tot hij weer nodig is.) Wie is dit leuke witte hondje bij jouw foto's?   Hartelijke groet van Jantien " jantien Dat is Vera. Zij kwam ongeveer 5 jaar geleden uit Spanje. Ze is zeer getraumatiseerd. Wij adopteerde haar omdat ze bij ons mag zijn wie ze is. Ergens anders had men te veel verwacht van haar denken we en het had niet goed gegaan. 
 

Vrienden van Robin & Pepper

honden foto van Annamariahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Naomiihonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Geahonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Bashonden foto van Amberhonden foto van Roméehonden foto van laurahonden foto van Floor en Fiefie honden foto van summihonden foto van Paco, Zara,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+)    honden foto van Taiko & Kiya Thalassahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van Semhonden foto van jannyhonden foto van Samanthahonden foto van Beverhonden foto van bregtje en de border Troyhonden foto van choco en shanahonden foto van Michellehonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van goofie honden foto van Ronica & Festerhonden foto van Jasmine & Chica wish you a merry x-mas!honden foto van Astrid & Schumihonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Amigo en K.C.honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van vanityhonden foto van Tamarahonden foto van C.honden foto van Gwennhonden foto van Sabine honden foto van Marleenhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van Pinkiehonden foto van Angelique & Sky ! honden foto van Suzannehonden foto van K

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^