HondenPage baasje Lauren, Jimi & Luca

Wat schreven de vrienden van Lauren, Jimi & Luca op het forum

honden page profiel GeaGea schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Ik zou heel snel een goede verzekering afsluiten, want dit kan anders nog wel eens een heel duur hondje gaan worden....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
" Als het klopt dat ze ooit zwerfhond was, dan was dat de ultieme vrijheid voor haar. Geen regels, geen dwang, geen verplicht slapen, geen training, en veel zelf kunnen beslissen en keuzes maken...  " Alaska's Finest! Denk dat dit wel mee zal vallen. De hond is nu aan het wisselen volgens TS, dus tussen de 4 en 7 maanden oud ongeveer.Komt uit Mexico en de TS heeft de hond al 7/8 weken. Dus hoe lang heeft de hond op straat geleefd? Als je er bij bedenkt dat de pup eerst een rabiës enting moet hebben en dan 3 weken moet wachten tot dat het kan reizen.....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Je hebt tegenwoordig hele mooie rennen met dakpaneel waar ze dus niet uit kunnen klimmen....
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
" Haha ik dacht dat vdh stond voor duitse herdershond. En je hebt een rottweiler, dus die tip kwam niet bij mij vandaan.  Ik zei ga naar de belgische raad van beheer, sint hubertus dus.  " ientje Nee, VDH staat voor Verband für das Deutsche Hundewesen. Op de originele stamboom moet de naam van de bezitter ingevuld worden en dan opgestuurd worden naar de VDH.Voordat je de stamboom weer terug hebt, ben je wel een paar weken verder.
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
De Anerkennung  fur das Ausland van de VDH kost de fokker 50 euro en als je hem zelf gaat aanvragen kost dat 70 euro.  
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
Je kunt een export pedigree via de fokker of rechtstreeks via www.vdh.de  opvragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Oude hond van 15 jaar en ik weet niet meer wat ik moet doen
Ik hoor veel goede dingen over Cholodin, misschien is dit ook een goed supplement voor jullie hondje.Cholodin is voor honden die wat ouder worden en daar last van krijgen. Denk aan honden die wat verward, onrustig, dement of minder alert zijn. 
honden page profiel GeaGea schreef in Overstappen naar vers vlees
" Nee je kan alleen mengen met een koudgeperste brok, een standaard brok verteerd anders. Ik heb onze pup dezelfde nacht nog op vers gedaan. Als je langzaam de pup wil laten wennen kan je het ongeveer een week wat overgieten met kokend water, af laten koelen voor je het geeft natuurlijk. Gaat dat goed dan gewoon vers rauw. Groente koken fruit niet! " carlijn Wij fokken en al onze pups krijgen gelijk kvv en ook gemengd met diverse soorten brokken, zowel geperst als krokant.Ook al onze volwassen honden eten gemengd kvv en diverse merken brokken. Wij hebben al die jaren nog nooit problemen ondervonden.
honden page profiel GeaGea schreef in Berp haar eerste nest
Jammer van de darminhoud.... maar ik tel er vijf. 
honden page profiel GeaGea schreef in Honden naam
Even Google gebruikt op bijvoeglijk naamwoord met een W gezocht. Dan krijg ik https://nl.wiktionary.org/w/index.php?title=Categorie:Bijvoeglijk_naamwoord_in_het_Nederlands&pagefrom=welig&subcatfrom=W&filefrom=W#mw-pageshttps://nl.wiktionary.org/w hierop staan ontzettend veel woorden met een W. Succes met zoeken.
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Bedankt!  Moest het morgen nog zo zijn ga ik gewoon eens vragen om langs te gaan..dan ben ik ook gewoon gerust dat alles oke is nog ... " Dominiek Het zal waarschijnlijk niet lang meer gaan duren als ze haar eten laat staan, zolang ze zelf nog rustig is gaat het goed. Zelf geef ik de teef zodra de eerste pup geboren is een eetlepel vanille roomijs, krijgen ze energie van. Daarnaast heb ik nutridrops in huis voor extra energie voor moeder en pups. Succes! 
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Ik snap prima hoe het werkt, ik had al pups toen jij nog op school zat gok ik, maar ik vind het ronduit gevaarlijk om te zeggen dat ze mogelijks al verder is."Dagmar Een goede dierenarts zal alvorens te gaan snijden eerst de progesteron gaan bepalen en zolang deze nog boven de 3.0 ng/ml is weet je dat je wachten moet. En verder hebben jullie beide gelijk, de eicellen hebben vanaf eisprong 63 dagen (+/- 1 dag) nodig om tot een pup te ontwikkelen. Bij alleen een dekdatum heb je gewoon een grotere marge in dagen dan bij progesteron bepaling.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
" Dat geld voor veel aandoeningen maar HD en ED vererven niet zo. Dus als mijn teef vrij is en de vader vrij is wil het niet zeggen dat de pups dan ook vrij zijn. Dit vererft namelijk op meerdere genen dus is niet zo zwart wit als de ouder dieren zijn vrij dus de pups ook. En de fokker van dit nest claimt zoals het hier staat dat de moeder vrij daarvan is omdat de ouders van het moeder dier getest zijn. Daar slaan ze de plank dus behoorlijk mis want dan zou HD & ED ook niet zo’n groot probleem zijn in veel rassen.  L2hga in mijn ras ja daar zijn de pups vrij van vanwege het feit dat beide ouders vrij getest zijn. Alsnog kies ik er zelf voor om dit wel te laten testen. Qua geld kost het niet zo heel veel maar ik vind het wel zo netjes alle test uitslagen te kunnen overleggen.  " Anke,Vaös&Lein Ja, dat weet ik dat HD, ED en PL niet zo vererven, zoals gezegd ik fok zelf ook.Voor HD, ED en PL ga ik naar Kranendonk in Putten.Maar er staat genetisch, dus dan denk ik aan een DNA test. Maar als ik de tekst van TS lees heb ik wel grote twijfels over de testen van ouders en voorouders. een goede fokker heeft dit allemaal ter inzage liggen. Al mijn pupkopers laat ik de testen zien van de ouders. En daarnaast zijn mijn honden terug te vinden in Dutch Dog Data met de testuitslagen er bij. De ouders van de pups hebben in dit geval (van de TS) beide geen stamboom en de antwoorden op de uitgevoerde testen zijn voor mij dus niet geloofwaardig.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
  Dat de fokker zegt dat de moeder genetisch vrij is omdat de ouders getest zijn is klinkklare onzin.  Ze is zeker aansprakelijk bij problemen die erfelijk zijn, dus ik zet ook ?? Bij haar of zijn kennis .  ientje Ik begrijp dit stukje niet. Als de ouders van de moederhond genetisch vrij zijn, dan klopt het toch dat de moederhond ook vrij is?Ik fok ook en laat DNA afnemen door mijn dierenarts, wat ik opstuur naar Embark. Als beide ouders terugkomen als genetisch vrij, dan zijn de pups ook automatisch genetisch vrij. Een hond kan vrij, drager of lijder zijn van een genetische afwijking. Een hond die vrij is, heeft de genetische afwijking niet en kan de genetische afwijkingen ook niet doorgeven aan zijn nakomelingen.
honden page profiel GeaGea schreef in Hard buikje pup
" Hoi allemaal!! Ik en mijn vriend hebben onze eerste pup Bambi, en wij zijn helemaal in de wolken!! Het is zo’n leukerd! Nu heb ik een vraagje, Bambi heeft een hard buikje, en haar ontlasting is wisselend. De ene keer zacht, dan weer hard, elke keer andere kleuren. We zijn al naar de dierenarts geweest, we hebben haar volgens schema ontwormd, en ontvlooid, op aanraden van dierenarts na 2 weken nog een extra keer ontwormd, en een test op giarda die was negatief! Dus nu, geen idee wat het is.. De dierenarts vertelde dat het harde buikje kan komen door aanspannen omdat ze buikpijn heeft.. Dat vind ik dus mega zielig! Heeft iemand ideeen of tips? Misschien een tip qua voer? Ik geef haar nu brokken van carnilove Puppy. alvast bedankt!! groetjes,   Joyce " bambi Het vetgedrukte is het probleem. Je stopt de pup vol met gif, dat kunnen de darmen van de pup niet verwerken.Gebruik deze middelen alleen als het echt nodig is.
honden page profiel GeaGea schreef in Bloedlijn
Ik zie dat de fokker in februari dit jaar nog een nest heeft gehad. Zou gewoon de fokker vragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Dobber †
Heel veel sterkte Nynke.
honden page profiel GeaGea schreef in Aussie Djaidey 11 maanden
Prachtige pup, heerlijk vrij en ondernemend.
honden page profiel GeaGea schreef in Patella luxatie operatie
Ik weet niet waar je geweest bent en wat precies de uitslag was, maar zou een second opinion laten doen door bv. DAP de Meemortel in Budel of Daan Kranendonk in Putten. Opereren is niet altijd nodig, zorgen voor een goede spieropbouw onder begeleiding van een fysio of osteo kan soms voldoende zijn. Ook hydrotherapie kan goed werken.
honden page profiel GeaGea schreef in De puberteit
" Muizenval ? Really?  Wel, dat vind ik een heel apart advies, hè! Waarom niet direct een wildklem? Of een pot met kokend water of zo? zal zijn effect ook niet missen..  " Lara en Peitjes Waarom gelijk een denigrerend antwoord?Dit is vooral de reden waarom ik bijna nooit meer op het forum iets zet.Je kunt er anders over denken, maar ook dat normaal verwoorden.
honden page profiel GeaGea schreef in De puberteit
" Kan ik dit stoute gedrag afleren of gaat dat vanzelf over eens ze volwassen wordt? " Marie Daar heb ik het heel gemakkelijk mee. Onze jongste heeft er ook een handje van om papieren van het bureau af te trekken als wij er even niet bij zijn. Ik heb nu gewoon een muizenval op het bureau staan, die is de afgelopen week 2 keer af gegaan, onze puber kijkt er nu niet meer naar en heeft haar les geleerd.Ter aanvulling:Ik heb nagedacht of ik nog een reactie zou plaatsen, maar omdat ik zie dat mensen denken dat ik moedwillig mijn hond pijn zou laten lijden wil ik het toch nog toelichten. Het is niet mijn bedoeling om mijn hond pijn te laten lijden of een trauma te bezorgen. Het enige wat gebeurt is, zoals Hannah aangeeft, dat de hond schrikt en gaat nadenken over de gevolgen van eigen acties. En dat heeft ze dus na 2 x schrikken geleerd. Ze doet het ook niet om “stout” te zijn, maar het is puur afreageren van een stukje spanning. Ze doet het ook alleen maar als ik onverwacht even alleen moet laten omdat bv de pakketbezorger bij de deur komt. Ze heeft nu geleerd dat ze als alternatief ook gewoon een stuk speelgoed, een bot of haar koffieboomhout kan pakken.
honden page profiel GeaGea schreef in Dwergpoedel Fokker
Je kunt ook gewoon kijken op de databank van de Raad van Beheer: Dutch Dog DataDaar geef je als ras Poedel op en onder Varietëiten de grootte die je zoekt.Dan zie je heel veel kennelnamen die de afgelopen jaren hebben gefokt in Nederland.
honden page profiel GeaGea schreef in Importeren Amerika
Tegenwoordig is het goedkoper om de pup zelf op te halen dan alleen over te laten vliegen.In het verleden mocht de fokker zelf de pup naar het vliegveld brengen, maar sinds 2020 heb je een broker nodig voor het inklaren bij de douane. Je zou bv. Animals to Fly of Eagle Freight kunnen informeren naar de kosten.
honden page profiel GeaGea schreef in Importeren Amerika
Wij hebben meerdere honden uit Amerika, de laatste 2 zijn in januari opgehaald.Wil je zelf naar Amerika om de pup op te halen of moet de pup alleen naar Nederland vliegen?
honden page profiel GeaGea schreef in Wij zijn in blijde verwachting
" We verwachten volgende week 4 kleine wondertjes  Ik ben heel benieuwd   " Tania Prachtige foto!Spannende tijd, bij ons zijn afgelopen zaterdag 5 pups geboren.Je hebt mooie honden, waar je trots op kunt zijn, ongeacht wat een ander daar van vindt!!!
honden page profiel GeaGea schreef in Afstand van pup
Blij dat je een advocaat hebt die je bijstaat. Marijke - Aila, Dinja & Evi Nou zeker en dat in het weekend....
honden page profiel GeaGea schreef in Misschien Giardia?
" Ze zei tegen ons dat het een secundair iets was geworden, weet de term zo even niet meer en dat er veel ook geen klachten van hebben, terwijl ze het wel bij zich dragen en hun lichaam zich daar zelf tegen verweerd. Als het na een paar dagen niet verbeterd was wilde ze zeker testen er op maar voor nu nog niet. Voor ons kwam ze over als een fijne kundige dierenarts en daar vertrouwen we dan ook op. Uiteraard houden we het zelf ook goed in de gaten en ga ik er toch echt van uit dat ze weet wat ze zegt. " Annelies Het klopt helemaal wat de dierenarts heeft gezegd.Meer dan de helft van de honden in Nederland draagt Giardia bij zich. Giardia is een parasiet die jarenlang buiten in een grasveldje kan voortleven voordat het opgepikt wordt door een hond.  Bij een hond kan Giardia heel lang latent aanwezig zijn en bij verminderde weerstand (zoals bijvoorbeeld door stress) zich pas echt openbaren.  
honden page profiel GeaGea schreef in Kromme voorpootjes
" Dank jullie wel voor de Snelle reacties en tips. 'Knuckling over'  lijkt er erg veel op. Voorheen kreeg ze Woof puppy brok, nu geef ik haar Hills puppy voor grote rassen.  Inmiddels neemt de dierenarts contact op met een specialist orthopedie, we wachten nog op haar advies.. röntgenfoto zijn gemaakt..  " Thea De pup op de foto heeft typische vergroeiingen die ontstaan bij verkeerde mineralen balans. Zou nu zeker een large breed puppy voer geven met goede calcium/fosfor gehalte en let op eiwit gehalte.Verder vooral veel tijd doorbrengen buiten met natuurlijke ondergrond. Liefst geen strak gazon, maar bos of heide. Niet lopen, maar laten scharrelen. Is voor spieren, pezen en skelet erg belangrijk.Ook kan je de pup hoger voeren, zodat hij op z'n tenen moet staan om te eten zodat de pup zijn polsen traint en strekt.Met goede voeding en beweging gaat dit weer helemaal goed komen.
honden page profiel GeaGea schreef in Welk ras
" Heeft de miniatuur niet hetzelfde nodig? " Loetjekoe Ik denk dat iedere hond het nodig heeft om iedere dag te kunnen wandelen en zijn overtollige energie kan kwijt raken.Daarnaast is mijn menig dat des te meer je er zelf mee doet, des te meer de hond ook terug zal vragen.Gelukkig zijn onze Mini's erg gemakkelijk, vinden het fijn om samen buiten te zijn en behendigheid te doen, maar liggen net zo lief een avond bij je op de bank. 
honden page profiel GeaGea schreef in Welk ras
" Ik heb het idee dat wat ik in een hond zoek zo’n beetje elk ras wel heeft. Ik vind het daarom heel lastig om een gerichte selectie/keuze te maken.  " Kim Als je helemaal verliefd bent geworden op de Australian Shepherd, dan misschien ook eens kijken naar de kleine variant hiervan: de Miniature Australian Shepherd of de Miniature American Shepherd (beide hetzelfde ras, alleen andere naam door verschillende registratie). Een Miniature American Shepherd pup met een stamboom van het Raad van Beheer. Een Miniature American Shepherd, volwassen 38 cm.Een Miniature Australian Shepherd, nu 11 maanden en 32 cm met een Amerikaanse Registratie.
 

Vrienden van Lauren, Jimi & Luca

honden foto van Geahonden foto van denisehonden foto van meert nancyhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van jaelhonden foto van De jongens!honden foto van Manjahonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Thamarahonden foto van RianneMooiweerhonden foto van Dohonden foto van Geke & Codyhonden foto van Ronella

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^