HondenPage baasje Tess

Wat schreven de vrienden van Tess op het forum

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Steeds overgeven...
Fijn dat het beter gaat!   Ieder doet het op eigen manier, het ene is niet perse beter als het andere. Ik ben zelf redelijk snel dat ik iets gecheckt wil hebben , al ben ik zelf dierenartsassistente haha! als het om mijn eigen beestjes gaat kan ik slecht relativeren hihi. Voor mezelf daarentegen...... ik denk dat ik al 6 jaar niet bij de huisarts ben geweest hahahaha!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Steeds overgeven...
Het kan natuurlijk veel verschillende redenen hebben dat een hond braakt. Van een onschuldig virusje tot ernstigere dingen.    Omdat je zegt dat het ineens gebeurd, Nero ook dan down is, hij zelfs water uitbraakt en dat hij zo vaak braakt zou ik naar de dierenarts gaan, weekendtarief of niet. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
Bedankt allemaal voor jullie reacties!    Ik heb besloten nu nog niet te gaan voor de implantaat, aangezien dit altijd nog kan. Ik ga het proberen met de CSJ Down Boy en maar een lange adem hebben, blijven oefenen op meelopen en misschien met de tijd gaat de testosteron tornado nog een klein beetje liggen  Ik blijf open staan voor meer tips!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
" Lastig hoor. Ik herken het in die zin, dat de reu die ik had en reu die ik nu heb uiteraard wel geïnteresseerd zijn in zeker de loopse tevenplasjes. Ik zie ook echt het verschil of er loopse teven ergens hebben gelopen of niet. Maar ben eigenlijk altijd wel wat kort door de bocht geweest door ze dan te gaan halen als ze te lang bij een plasje bleven hangen,  en zolang nodig mee te nemen. Tot ik gewoonweg met stem kon manen tot doorlopen. Mijn eigen idee erachter was, hoe langer je ze erbij laat snuffen (en kwijlen) hoe heftiger het er in die kop aan toe gaat. En bij beide reuen had ik zelf ook nog intacte teven in huis. Dus het was noodzaak en eigenbelang om daar kort bovenop te zitten om ook tijdens loopse perioden van eigen teven nog een beetje normaal in huis te kunnen bewegen. En de teef en reu gingen ook tegelijkertijd wandelen, ook los.    Ik herken het dus niet echt, maar heb genoeg mensen gelezen wiens honden niet meer eten, jankend voor de ramen zitten omdat er loopse teven in de buurt zijn. Bij mijn beide reuen ben ik gewoonweg wat meer erbovenop gaan zitten, en voorkomen dat ze te lang die tevenplasjes opsnuiven en eroverheen markeren. Beetje tegen de natuur in, maar ook in huis kon ik daar dus goed in sturen en vrij lang als ik erbij was de loopse teef bij de reu in 1 ruimte hebben. En eigenlijk altijd ze nog als duo's  uitlaten zonder dat de reu direct op de teef zou duiken. Maar misschien ligt het aan de bereidheid tot "luisteren" naar de baas. Ik heb geen idee. Met de eerste reu werd ook getraind als er loopse teven op het veld waren in ieder geval. De tweede heb ik niet mee getraind, maar ook hij viel/valt te sturen. Maar van jong af aan daar wel op aangestuurd eerlijk gezegd. " Blondie Dankje voor je reactie!  Ik heb het idee bij Fenrir dat het niet alleen de loopse teven plasjes zijn, of er moeten echt alleen maar loopse teven al weken lopen hier in de buurt haha! Al heb ik wel het idee dat een loopse teef het gedrag nog erger maakt. Ik zit er ook wel bovenin in de zin dat als hij aan de lijn is ik hem echt wel meetrek als ik eerst heb geprobeerd hem ervan af te leiden, wanneer dat lukt wordt er natuurlijk ook beloond. Maar dit is misschien dan niet voldoende. Ik heb hiervoor een herplaatser gehad, ook intacte reu, die herken ik meer in het verhaal over jouw reuen, die was ook meer aan te sturen op zulke momenten. Al was hij nooit zo heftig gefocused op geurtjes, hij was ook al 5 jaar toen hij bij me kwam.   Wat je zegt over in huis is hier gelukkig niet van toepassing. In huis laat hij niks van dit gedrag zien gelukkig! Het is echt buiten. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Lotgering ervaringen
Ik heb onder andere soms lotgering in de vriezer. Fenrir eet de meeste smaken niet graag, ik denk dat hij het te grof en taaiig vind. De zalm, pens en wildsmaak gaan er wel goed in . Ik merk wel dat hij van lotgering hardere ontlasting krijgt, ik voer het daarom alleen nog af en toe erbij! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
" Mijn hond (Roemeen uit het asiel) was al lang gecastreerd toen hij bij mij kwam wonen. Ik vermoed dat dit zijn nerveuze en angstige karakter juist heeft gevoed. Ik denk dat de beweegredenen angst, dominantie en onrust zijn geweest, alledrie (nog) behoorlijk aanwezig. Ik zou met wat ik nu weet niet zo snel voor castratie kiezen omdat het bepaald gedrag ook juist kan verergeren. En soms zou ik best wel eens willen weten of hij een geestelijk gezondere hond zou zijn als het niet was gebeurd. Hij had sowieso al een rugzakje en een hele andere achtergrond en opvoeding dan jouw hond en een tijdelijke castratie is natuurlijk iets anders dan een permanente, maar toch. Ik zou sowieso wachten tot hij echt volwassen is.   Heb je al geprobeerd om hem met een voor hem heel lekker ander luchtje (iets qua eten) af of weg te leiden en hem te belonen als hij makkelijk meekomt of is hij echt onbereikbaar?   " Ramses Ja dat is mijn reden om terughoudend te zijn. Zeker met een al prikkelbaar ras zoals een Border Collie, ik ben nu juist zo blij met zijn open en niet snel angstige karakter.   Ja zeker, ik kan zwaaien met snoep, knakworst, kaas en welk speeltje dan ook, hij ziet of hoort me soms helemaal niet op zo'n moment. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit meemaak ben ik een beetje onzeker of dit echt een kwestie is van een lange adem en blijven doorzetten of dat ik de hormonen nooit 'de baas' kan worden.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
" Waarom probeer je het niet eerst met andere middelen, wellicht medicatie ipv 'meteen' een chip?   De broers van Willow hebben er nu ook last van. 3 van de 6 zijn erg tevreden over Puur Hypersex. 1 gebruikt er CSJ Down boy wat effect lijkt te hebben, 1 gebruikt er (nog) niks en 1 gaat volgende week voor een chemische castratie nadat er een aantal middelen niet hebben geholpen. Ik zou dus eerst dat een aantal weken (minimaal 6) proberen.  " Pascale, Kahlúa&Willow PUUR hypersex heb ik 8 weken geprobeerd, dit werkt helaas niet. De andere kende ik niet, dankje, die kan ik gaan proberen! Ik wil de chip ook pas echt pas als laatste 'oplossing' houden, ik ben er in principe geen voorstander van de hormonen zo uit balans te gooien. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
@ Anouk Ik snap wat je bedoeld, mijn 2 vorige reuen bleven ook hun hele leven wel markeren buiten en likken, in dit geval is het echt het dat hij zo stressig is wat ik naar voor hem vind.    @ Ientje, dank je voor je reactie.  Ik ben ook geen voorstander van de chemische spullen.. echter ben ik bang dat het wegvallen van het testosteron ook nadelen kan gaan hebben voor Fenrir en daarom zou ik het niet meteen onomkeerbaar willen doen.. die chemische werkt hoe dan ook uit. En hoor ook weer veel mensen met wel goede ervaringen, zo lastig!    @ Michelle Dank je voor je reactie, als ik zeker zou weten dat het alleen die periode is zou ik het voor zo lief nemen haha! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
Hoi allemaal,   Ik zit een beetje in tweestrijd met mezelf en zou graag jullie mening over iets willen. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan zeggen.   De situatie: Fenrir is een lieve, leuke energieke Border Collie reu van nu bijna 16 maanden.  We lopen tegen hormonale problemen aan, nu had ik dat wel verwacht bij een puberreu maar het is heftig op het moment en lijkt erger te worden. Tijdens wandelingen is hij  soms , niet altijd, continu geobcedeerd door luchtjes en plasjes van andere honden. Zo erg dat hij zichzelf met nagels over de grond sleurt om er te komen , hijgen, piepen en kwijlen tot hij bij dát plekje kan. Als ik dan denk van ja ho maar we gaan de andere kant op (niet zijn zin geven met zulk gedrag) ligt er aan de andere kant ook echt wel een plasje wat lekker ruikt. Hij likt de grond, bosjes, stoepen, alles af.  Ik ben me er van bewust dat dit in zoverre 'normaal' gedrag is voor een jonge reu. Het probleem wat ik ermee heb is dat hij er last van lijkt te hebben.. hij is gestressed want wil ALLES ruiken/likken, en dat kan niet altijd. Als hij zo gestressed loopt te zijn kan hij ook weinig hebben qua prikkel; voorbijkomende auto's, andere mensen of geluiden lijkt hij dan niet goed te kunnen hebben en reageerd daar dan ineens angstig of gefrustreerd op terwijl die zelfde dingen in andere settings niet die reactie geven. Dit gedrag is voornamelijk bij aangelijnde wandelingen. Losse wandelingen doen we ook, hier kan hij natuurlijk meer zelf bepalen waar hij heenloopt en doet, maar ook los moet elke boom 4x gemarkeerd worden en wordt alles afgelikt. De uitdaging is met loslopen het terugkomen als een teef die te lekker ruikt voorbij komt, maar hier kunnen we wat makkelijker op anticiperen en is meer mijn struggle dan die van hem    Tijdens wandelingen rond ons huis is dit gedrag vele malen minder en trekt hij niet aan de lijn en loopt heerlijk vrolijk met zijn staart in de lucht mee. Natuurlijk doet hij wel markeren en soms wat likken daar, maar het is veel minder obcessief. Waar hij dit vooral doet is op plekken waar ik kom voor een lekkere wandeling en aangezien ik meerdere malen per dag een fijne wandeling wil maken want alleen poep/plas rondje om het huis vind ik niet voldoende voor hem maar op deze manier zijn de wandelingen niet heel leuk.    Nogmaals weet ik dat dit gedrag bij een jonge reu hoort, het lijkt me alleen wat heftig en vind het voor hem heel naar dat het de wandelingen stressvol maakt.  Ik ben eigenlijk erg tegen castratie, alleen ga ik me steeds meer toch afvragen of een implantaat voor rust zou zorgen in zijn hoofd... (ookal wil ik dit zelf éigenlijk niet) operatieve castratie is uitgesloten, ik wil niks onomkeerbaars.   Lang verhaal, ik vraag me af wat jullie gedachte hier over is. Is dit herkenbaar? Is het een staart van de pubertijd en wordt dit écht met tijd minder? Of zou een implantaat voor nu toch de oplossing zijn...    Laatste achtergrond info: Fenrir is in huis een heerlijke rustige hond, niet angstig. Tijdens agilitytraining heeft hij ook totaal geen last van deze dingen.    Bedankt alvast!!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Help! Pup nog niet zindelijk
Ja hoor! heel normaal!   Ze hebben op die leeftijd nog niet de volle controle over de sluitspier. Focus op de keren dat het wel goed buiten gaat ipv als het fout gaat! Je bent op de goede weg, het kwartje gaat echt wel vallen
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Vraagje hoe oud zijn jullie wanneer heb je eerste doggo gehad?
Toen ik 3 jaar oud was namen mijn ouders een hondje, een maltezer kruising. Echt een familiehondje maar voornamelijk van mijn moeder. Hij is 16 jaar oud geworden.   Toen ik 21 was, woonde nog thuis, wilde ik heel graag weer een hond, echt eentje voor mij dit keer. Ik was aan het zoeken naar een ras wat bij me pastte toen ik te horen kreeg dat mijn ex zwager zou vaan emigreren naar Mexico. Zijn Border Collie Loki niet mee, dit zou te heftig voor hem zijn en ze zochten een nieuw huis voor hem. Ik was stapelgek op Loki en heb hem geadopteerd. Ik had geen ervaring met Borders maar ik kon lezen en schrijven met Loki. Hij begreep me zonder woorden en ik heb me in de wereld van hondensport gestort om aan zijn behoefte te voldoen. Ik werd stapelverliefd op dit ras!  Hij is 8 jaar bij me gebleven tot ik hem moest laten inslapen.   Toen we Loki lieten inslapen was het ook niet moeilijk of en zo ja welk ras we weer een hond zouden nemen. Mijn man (die ook gek was geworden op Loki) en ik besloten weer een Border Collie te nemen, en dit keer een pup. We gingen op zoek naar een fijne fokker die fokt met goede lijnen en sneller dan verwacht kwamen we het perfecte nest tegen en kozen we de voor ons meest geweldige pup uit. We noemden hem Fenrir, in de noorse mythologie de zoon van Loki. Hij is dus mijn eerste eigen pup die we bewust hebben uitgekozen. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Aankomende kou
Fenrir heeft sowieso gevoelige voetzooltjes, worden erg snel ruw en droog. Ik smeer zijn voetjes dus regelmatig in met pootbalsem van Kivo. Ik denk dat ik komende dagen gewoon wat extra smeer 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het eerste jaar van Fanu
Veel plezier morgen!!! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het grote HP frustratie topic
" Hondenscholen die alleen overdag les geven. (Ook zonder corona tijd & avondklok).   Ik ben namelijk echr echt echt, bijna dringend  opzoek naar een hondenschool voor May. Eigen trainingen zijn ook leuk. Maar ik weet bij lange na niet ozveel als zij en ze leert niet echt nieuwe dingen. En dat heeft ze wel nodig.   Nu heb ik ondertussen al meerdere hondenscholen angeschreven.  De ene was echr dicht. De ander richt zich momenteel alleen op coronapups en dan 2 andere die echr alleen overdag les geven.   Sorry hoor maar hoe dan?! Hoeveel mensen kunnen er dan, vraag ik me af.. (als er geen corona is dan).   Al met al nog steeds opzoek... zucht " Lavina Ik zocht serieus in tijd dat ik voor puppycursus opzoek was zocht ik juist een hondenschool die overdag lesgeven deed haha! Ik heb meerdere avonddiensten in de week dus leek me veel praktischer maar hier in de omgeving was het juist alleen allemaal in de avond !
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Puberperikelen?....
Ik herken het 100% . Hier een jonge reu van nu 15 maanden, maar wat jij beschrijft is bij hem ook met ongeveer 11 maanden begonnen. Het snuffelen vind ik niet erg, hij raakt meer vermoeid van een wandeling lang zn neus gebruiken als van rennen haha. Meestal loopt hij wel door al snuffelend maar als hij te erg treuzeld probeer ik hem te motiveren om door te lopen, vaak door een beetje gek te doen of een sprintje te trekken komt hij meestal wel mee.    Qua graslikken probeer ik hem met het commando 'laat het' het met rust te laten. Dit lukt echt niet altijd hoor haha maar het gaat steeds beter.    Andere honden.... tja... hier ook een lopend project haha. Fenrir is ook geobcedeerd lijkt het wel door andere honden. Ik probeer dan waar mogelijk afstand te creëren tot de andere hond en aandacht bij mij te houden met snoep of speeltje. Als afstand niet lukt loop ik vaak het gras of bermpje in en laat ik Fenrir zitten en probeer ik aandacht te houden,  als de hond gepasseerd is lopen we door. Ik wil namelijk liever niet dat er aan de lijn kennis wordt gemaakt.    Ik heb een paar maanden geleden ook echt met mijn handen in het haar gezeten, wandelingen werden stressvol en heb wel eens huilend op straat gestaan als hij weer naar een bezetene naar een andere hond wilde trekken , piepen.. geen aandacht van hem te krijgen...  Maar volhouden, volhouden, volhouden... met Fenrir ben ik al zeker 85% weer op de goede weg! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Border collie dominant of beschermd mij te veel
Kan het geen opwinding zijn?    Mijn hond heeft een poosje als de bel ging dat hij al trappelend bij de deur ging wachten want 'YAY bezoek!!' Als het bezoek binnen kwam werd die besprongen en als het naar zijn idee te lang ging duren begon hij naar handen te happen. Dat is natuurlijk niet oke, en opspringen en een blafje bij een pup kunnen mensen nog om lachen, maar nu is hij 18 kilo.    Ik heb hem nu geleerd dat als de bel gaat en/of er komt iemand binnen moet hij op zijn plaats tot ik zeg dst het goed is en dan moet hij rustig en stil de gasten benaderen, doet hij dit niet, terug op plaats en opnieuw proberen. Ook vraag ik mijn gasten hem te negeren als hij springt, hapt of blafte. Toen ging bezoek ontvangen snel veel beter!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Pup 7 maanden begint 's nachts bench af te breken en stopt niet meer met blaffen
Zo te horen vindt ze de bench gewoon niet zo tof als ze erbuiten wel gaat slapen. Is het mogelijk om een kamer of gedeelte van een kamer puppyproof te maken zodat ze niet kan slopen daar? Dat ze daar lekker kan slapen. Honden gaan zich graag verliggen tijdens het slapen, dat lukt in een bench niet.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Wordt mijn hond te dun?
Helpt het om zijn eten in iets anders als in zijn bak aan te bieden? Fenrir heeft een poosje slecht gegeten. Maar als ik zijn kvv in een kong propte of brokken in de wobbler ging de hele maaltijd er prima in! Terwijl in de bak raakte hij het niet eens aan..
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Border collie, krijgt hij langer en voller haar?
Niet iedere Border Collie is natuurlijk gelijk. Je hebt verschillende vachttypes. De moeder van mijn Border is halflang harig en zijn vader heeft lang haar. Fenrir zit hiet ook wel tussenin. Hij is nu 15 maanden en vanaf ongeveer een jaar ging vooral zijn vacht echt wat meer de dikte in en dat is ook nu nog wel bezig want hij blijft voller worden.   Hoe zagen de ouderhonden van je hond eruit? Als het goed is het je die gezien dus dan weet je ook ongeveer wat je kan verwachten.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
" Gisteren voor het eerst langer dan een uur gemoutainbiked met Maui! Ze begint het steeds beter vol te houden en heeft door dat ze het beste grotendeels in draf kan lopen.  Heerlijk om zo samen een sport op te pakken, nu een rustdagje  " Britt, Maui & Fanu ~ Zo leuk! Dit zou ik ook ooit nog wel eens willen doen! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Border collie staart (pup)
Ik zie ook niks geks. De staart van een hond gaat alle kanten op, een beetje afhankelijk van hun gemoedstoestand. Als Fenrir blij en enthousiast is, gaat zijn staart ook in een mooie boog omhoog, in neutrale stand hangt hij en als hij bang is verstopt hij zn staart tussen de poten.   Ik kon even geen betere foto vinden maar buiten loopt Fenrir vaak met hoge kromme staart zoals je beschrijft , gewoon omdat hij blij en open is. Fenrir is een 100% Border met stamboom
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het grote HP frustratie topic
" Ik snap het niet. Als die teef daadwerkelijk loops was, dan denk ik, wat doet die meneer met zijn lab in een losloopgebied, dat is vragen om "lastige" reuen. Als onze vorige teven loops waren, of de tijd eromheen, geen haar op mijn hoofd die dacht, we gaan eens even gezellig naar het bos (losloopgebied hier) " Bulleke Ik weet het ook niet zeker hoor, wil dit voorval ook zeker niet doorschuiven naar deze man want het was mijn hond die niet luisterde. Alleen het zou een verklaring kunnen zijn waarom Fenrir bij deze specifieke hond juist echt niet meer terugkwam. Het kan ook gewoon zijn dat hij weer even een puberterugvalletje heeft, who knows... ik durfde het deze man niet meer te vragen, hij was al niet zo blij met me haha.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het grote HP frustratie topic
" Herkenbaar, met Nero ga ik ook alleen nog maar naar omheind gebied. Behalve met playdates, want dan weet ik dat Nero bij zijn maatje blijft en er niet vandoor gaat haha. Maar als dat teefje daadwerkelijk loops moest worden of net loops is geweest, kun je het de hond ook niet echt kwalijk nemen. Dan kunnen ze nog zo goed getraind zijn, maar de natuur is eenmaal heel sterk " Danielle Hij gaat gelukkig niet helemaal er vandoor maar terug naar de hond die hij leuk vind en blijft daar, dus kwijt raak ik hem in die zin niet maar voor de andere partij ook wel heel vervelend en ik moet wel echt hem gaan halen...    Ik hoop ergens dat dit een (bijna) loopse teef was, dan is het daar aan te wijden en hoooop ik heel erg dat het bij andere honden nog altijd goed gaat.. maar vind het nu dan weer spannend te proberen 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het grote HP frustratie topic
Frustratie!! Mijn lieve puberman van 15 maanden heeft een periode heeel erg slecht geluisterd met terugkomen als er andere honden in de buurt waren. Dus dat betekende voornamelijk aan de lijn en heeeel hard trainen om het hierkomen bij andere honden. En dit ging zo goed de laatste weken! Gewapend met een speeltje in mijn hand kwam hij weer mega goed terug en luisterde hij perfect.   Vandaag liepen we in een losloopgebied en kwamen we een man met vriendelijke labrador tegen, beide even gesnuffeld en willen doorlopen en toen bedacht Fenrir dat die hond tóch leuker was dan ik en ging hij ervandoor ik weer erachter aan om hem te halen en de meneer van de lab not amused.. (snap ik...) het was een teef en volgens mij rook ze heel lekker dus of ze nu loops was of moest worden....? Maar vervelend, nu vertrouw ik zijn recall dus weer niet..
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Het eerste jaar van Fanu
Nogmaals gefeliciteerd! Wij volgen natuurlijk!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Tips leuk vakantiehuisje in Nederland met hond
" Ahhh nee, als die covid bende over is heb je zoveel plaatsen in EU waar je heen kan rijden.  Anouk Door de Covid gaan we dit nu ook voor het eerst in NL doen, we zijn meestal van de buitenlandse vakanties, vandaar hier mijn vraag om tips!  maar ik geloof nooit dat ik dat in mijn aangevraagde vakantie dit jaar alweer zonder problemen kan doen, buitenland vakantie. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hufter proef knuffel & mand gezocht!
" Ok is dit een grapje of echt? WHauhahaha zou echt iets voor die blauw gele hel zijn lol.  Page pup. " Anouk Hahaha nee ik ben serieus! Ik had deze ooit in een surprise gekregen en lag nog in de kast. Fenrir speelt heel graag met knuffels (onder toezicht dus) en zodra hij ze kapot maakt pak ik ze af. Ik had geen nieuwe meer liggen dus ik dacht nou speel hier maar mee dan. En deze is al 4 maanden heel!! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hufter proef knuffel & mand gezocht!
Ik heb gewacht met een mand/kussen tot mijn hond niet meer sloopte. Niet alleen is het wel een duur geintje als hij ze steeds zou slopen maar er zijn honden die dat fluf opeten en dit kan ook nog voor vervelende situaties zorgen... tot die tijd had hij gewoon een vetbed en fleecekleden   Knuffels molt meneer nog steeds, daar mag hij dus alleen onder toezicht mee spelen. De enige die hij tot nu toe niet stuk krijgt is de labradorknuffel van de kinderafdeling van Ikea! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Tips leuk vakantiehuisje in Nederland met hond
Bedankt allemaal al voor de vele tips!!  ik kwam zelf nog niet veel verder als Landal en Roompot hahaha!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Pup wordt wakker van katten.
Ik heb ook 2 katten en een hond. Toen hij nog een pup was liet hij zich ook wakker maken door de katten en gingen lopen etterbakken samen met dus ongelukjes tot gevolg. Ik heb ze een lange tijd gescheiden s nachts, dan ging het goed. Nu hij 1 jaar is kunnen ze gewoon samen en slaapt hij er gewoon doorheen als de katten s nachts gaan rondlopen.
 

Vrienden van Tess

honden foto van Puck & Fenrir honden foto van silke & woody honden foto van tessahonden foto van Just The Max   honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Sophie & Beauhonden foto van Billie Bhonden foto van Tanja en Icehonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van tamarahonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Nancy & Bootshonden foto van Diane, Casper & Tom†honden foto van Jetje

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^