HondenPage baasje Jengo

Wat schreven de vrienden van Jengo op het forum

honden page profiel DobryDobry schreef in Het gaat goed met Lotus. Balou R.I.P., Lotus en kat Nemo.
" Loca is als kruising idd erg goed gelukt zowel haar uiterlijk als haar karakter. De herder in haar komt duidelijk naar voren, ze is druk doende met iedereen bij elkaar te houden. Als ik nog de kracht had om een grote hond onder controle te houden dan wilde ik een Loca. Mijn kleinzoon is gek op haar, als hij haar tijdens een uitje ook maar even uit het oog verliest is hij gelijk in paniek. Loca heeft een heerlijk leven bij mijn dochter en haar gezin, de tijden dat ze thuis zijn scharrelt Loca op het terrein rond. En als mijn dochter en haar vriend werken past de andere oma op en anders gaat ze met de hondenuitlaat service mee. Bij uitjes gaat ze als het ook maar even kan mee, zowel mijn dochter als haar vriend zijn honden mensen. " Marga en de honden Balou R.I.P. en Lotus. Een beter leven kan een hond zich niet wensen
honden page profiel DobryDobry schreef in Het gaat goed met Lotus. Balou R.I.P., Lotus en kat Nemo.
Wat een mooie hond is Loca ook! Geweldig zo`n vriendschap tussen kind en hond. Heerlijke foto`s.
honden page profiel DobryDobry schreef in Het gaat goed met Lotus. Balou R.I.P., Lotus en kat Nemo.
goed aangepakt met Lotus en het overlijden van Balou. Ja het gemis blijft, de ene keer erger dan de andere keer. Mooie foto`s weer!
honden page profiel DobryDobry schreef in Hij weet er de weg! -update-
Veel plezier op vakantie! Leuk zeg een zwarte ooievaar!   Hoornaars zie je hier (Nedersaksen) ook regelmatig, soms ook binnen, maar als je dan gewoon alles open zet zijn ze ook weer snel weg. Ze zijn niet agressief gelukkig.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Me Mayself and I
Prachtige foto’s zie ik al voorbij komen, fijne vakantie! 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Hij weet er de weg! -update-
Leuk het is een mooie omgeving, fijne vakantie 
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond verliest eetlust tijdens warme dagen
Honden kunnen leven op alleen natvoer maar zorg dan wel dat je natvoer hebt waar bijna niets aan toegevoegd is en hoog vlees aandeel heeft
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
Dat is zeker een vervelende plaats, dan beter op tijd weghalen. Als het de vorige keer kwaadaardig was hoef je het nu ook niet meer te laten onderzoeken. Had ik toen bij Wienske ook niet gedaan. Beter om hem dan te beperken voor zijn eigen veiligheid, balen dat het dan net druk is op het werk. Ik hoop met je mee dat je nog wat jaren van hem kan genieten!
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
" Gisteren geopereerd aan een teruggekeerde tumor, 3 uur later wou hij al weer wandelen. En ook eten was geen probleem (aangepaste voeding uiteraard) " Dagmar Waar zat z’n tumor en was het goed of kwaadaardig? Fijn dat  hij al weer zo snel op de been was en ook al weer wilde eten. Beterschap voor je oudje! 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Met het oudje op reis
Geweldige reis en wat een mooi verslag en foto’s heb je er weer van gemaakt   Aan Nukka te zien heeft ze ook lekker genoten samen met jullie   Natuurlijk hoop ik ook dat jullie nog wat reizen met Nukka erbij kunnen doen. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Dag Kaylo
Heel veel sterkte met het verlies van je lieve Kaylo! Je verhalen over hem en Tika weet ik nog, wat een prachtige honden waren het. Ik schrik er ook van,ook dat Tika overleden is, had ik niet meegekregen. Nogmaals heel veel sterkte.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Dolci der 6e verjaardag!
Gefeliciteerd met Dolci!
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in fluitje?
Ik heb het geprobeerd bij Dusty mijn york die hoorde het wel, maar rende de verkeerde kant op. Had geen benul meer waar het vandaan kwam.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Langslopende mensen
@Dobry tot welke leeftijd heeft jouw maatje dat gedaan? " Fine hmm precies weet ik het niet meer, ze is ook een herplaatser en we kregen haar pas met 6 jaar. In elk geval ging het best snel, consequent naar binnen als ze ging blaffen (je kon haar ook niet meer bereiken met de stem als ze eenmaal reageerde op de langslopende mensen, honden) en haar in elk geval niet toestaan bij het hek te gaan zitten. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Langslopende mensen
Jenna deed dit ook heel erg in het begin. Er zat niets anders op, dan haar alleen in de tuin te laten als ik er zelf ook bij ben om het gedrag te doorbreken. Inmiddels interesseert het haar niet meer en blaft ze niet meer naar mensen of andere honden die langslopen en kan ze alleen in de tuin (wat ze eigenlijk zelden wil, ze wil altijd daar zijn waar ik ben)
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond en bezitagressie?
" De gedragsdeskundige dacht dat het te maken heeft met rangorde. Dat de hond boven de kinderen wil staan. Ik weet het even niet meer.  Hij gaf als tip dat de hond moet weten dat hij de laagste in huis is qua rangorde.  Daar lag de focus en tips op. " Jennifer dat (afhankelijk van hoe de hond dat dan duidelijk gemaakt zou moeten worden natuurlijk) lijkt me idd een achterhaald en mogelijk gevaarlijk advies. Wie was die gedragsdeskundige? De hond heeft ervaringen gemaakt, ook met kinderen en aan de hand van hoe hij zich voelt gedraagt hij zich. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Hoe werken die kluifjes?
" Mag ze toch zelf weten hoe ze terugkomt. Ze zal daar misschien een reden voor hebben. Je had haar ook gewoon een pb kunnen sturen met de vraag of zij toevallig Ientje is en vragen naar de reden. Onderling lijkt er blijkbaar wel veel gepb't te kunnen worden. Maar leuk dat je er weer bent Ientje/Ineke " Bulleke Mag ze zeker zelf weten al komt ze 100 keer met een andere naam. Maar hou je niet voor de domme wat botjes betreft….
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Hoe werken die kluifjes?
" Béétje vervelende reactie, hierom ben ik dus veranderd van profiel, vervelende opmerkingen mijn richting uit, via pb of in het forum van deze en gene. Zoals deze dus. En hoe die kluifjes werkten wist ik dus echt niet, was al jaren voor Diki kwam lid van dit forum, wellicht waren er toen geen kluifjes of heb ik ze niet opgemerkt?  Dank voor je sneer,  Maar sinds een paar dagen was ik herkend , door gezellige en minder gezellige  berichtjes die ik krijg.  dus wist ik dat ik een foto kon plaatsen. Helaas wordt dat dus weer verkeerd opgevat. Excuses mogen hoor, Enne er waren ook berichtjes van mensen die het fijn vonden dat ik terug was........ " Ineke2 Excuus hoef je van mij niet te verwachten. Al kom je 100 keer terug met een andere naam, dat interesseert mij niet en moet je zelf weten. Als jij het als een sneer ziet is dat jou probleem. Ik vind het hypocriet dat je zogenaamd niet weet hoe botjes werken. Terwijl je net een paar weken terug je profiel hebt verwijderd, dan heb je vaak genoeg gelezen dat je een aantal botjes nodig hebt voor de koffiehoek…
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Hoe werken die kluifjes?
" Bij mijn plaatje, en dan mijn profiel, staan kluifjes, iedere dag weer wat meer, zoveel kluifjes krijg ik volgens mij niet op mijn antwoorden, zo nu en dan geeft men mij drie kluifjes. . Worden ze ook dagelijks automatisch bijgevuld? Gisteren 250 vandaag 260..... " Ineke2 Je doet nu net of je hier voor het eerst bent, jij weet donders goed hoe het werkt. Heel raar om niet gewoon als Ientje terug te komen. Aan je schrijfwijze had ik het al in de gaten en met mij meerderen die het opviel en een pb stuurden…En nu een foto van Diki op je profiel weet ik het 100% zeker. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Navelbreuk
" Ben je dan niet te laat? Hard aanvoelen? Dan is het ingeklemd en doet heel veel pijn met nare gevolgen  voor het ingeklemde weefsel. Dat is dan wel direct grote spoed. Nu is het geen spoed, en kan een da concluderen of er ooit een operatie nodig is, " Ineke2 Ik zeg toch als het hard is en niet naar binnen te duwen is dat hij naar de dierenarts moet! Dan is de navelbreuk veel groter en kun je het ook niet terug duwen. Als het klein is kan het nog goed komen. Ik neem aan dat Marcel met zijn puppy ook nog naar de dierenarts moet voor een enting of titer afspraak, dan kan de da er ook even naar kijken als het terug te duwen is. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Navelbreuk
Heeft de fokker er niets over gezegd? Hangt ervan af hoe groot het is en als het zich nog laat terugduwen hoeft het nog niet geopereerd te worden. Goed in de gaten houden en masseren!  Wanneer de navelbreuk niet meer naar binnen te duwen is en hard aanvoelt zou ik er wel mee naar de dierenarts gaan. 
honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) schreef in (Lieve) adviezen gezocht voor pup
" En om er een cliché in te gooien: het wordt beter naarmate ze ouder worden  is mijn ervaring tenminste haha  " Marijke - Aila, Dinja & Evi Ja, mijn Golden ging per 2-4 jaar een tandje rustiger. 2 was er mee te leven, 4 was beter te doen, 6 was prettig, 8 heel fijn, 10 een tikkie aan de rustige kant, 12 een tandje langzamer, 14 merkbaar trager.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Met het oudje op reis
Wat herken ik dat, de zorgen om je oudje. Geniet maar lekker samen zolang het nog kan, prachtige foto’s weer! Vind het een aandoenlijke foto van Nukka waar ze ligt te slapen 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Netjes leren drinken
Deze zijn echt ideaal gebruik ik voor mijn havanezer ook, en hiervoor voor mijn andere honden.  https://www.bol.com/nl/nl/p/drinkbak-waterbak-anti-lek-anti-knoei-onderweg-anti-slobberen-honden-katten-huisdieren-zwart-grijs-19-x-15-x-8-cm/9300000020633118/
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Het gaat goed met Lotus. Balou R.I.P., Lotus en kat Nemo.
Ach wat verdrietig Marga, ik zal de verhalen en foto’s ook missen van Balou. Heel veel sterkte! 
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Enige pup
Kleine update... De puppy playdate was een succes hoor en de kleine meid was super dapper!  
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Op zoek naar (tips) voor een Havanezer
" nieuwe update   plots gaat het snel!   Afgelopen weekend meteen reactie gekregen; afspraak gemaakt, vandaag met het hele gezin langs geweest. Alles zat goed. Duidelijk een ervaren eigenaar. Alles in orde en meteen toegezegd. puppies zijn nu 7 weken. Binnen enkel weken gaan we onze nieuwe hond halen! " Kris Vanherle Wat leuk, van welke fokker komt de pup? Nu genieten van de foto’s filmpjes en de voorpret. Veel plezier en geluk met de pup!
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Zo dat is schrikken Yooop, hopelijk ben je zelf snel over de schrik heen en is Sam snel weer de oude. Sterkte en beterschap! 
honden page profiel JessicaJessica schreef in Welke brokken raden jullie aan?
Ik vind royal canin qua ingredienten slecht voer Ik voer Alpha  Ze hebben verschillende smaken. https://www.bigdog.nl/product-categorie/hondenvoer/hondenbrokken/alpha-graanvrij-hondenvoer   Hier de ingrediënten van de eend Ingredienten: Eend 50% (inclusief Versbereide Eend 28%, Gedroogde Eend20% en Eendenbouillon 2%), Zoete Aardappel (26%), Erwten (6%),Aardappelen, Bietenpulp, Lijnzaad, Omega 3-supplement, Mineralen,Groentebouillon, Sinaasappel (0,3%), Veenbes, Fructooligosacchariden(FOS, 96 mg / kg), Mannanoligosacchariden (MOS, 24 mg / kg) Voedingsadditieven per KG Vitaminen: Vitamine A 15.000 IE, Vitamine D3 2.000 IE,Vitamine E 95 IESpoorelementen: Zink (Zinksulfaat Monohydraat) 50 mg,IJzer (IJzer(II)sulfaat Monohydraat) 50 mg, Mangaan(Mangaan Sulfaat Monohydraat) 35 mg, Koper(II)sulfaatPentahydraat) 15mg, Jodium (Watervrij Calciumjodaat) 1 mg,Selenium (Natriumseleniet) 0,3 mg Analytische bestanddelen Ruw Eiwit 26% Ruw Vet 14% Ruwe Vezel 3% Ruwe As 9% Vocht 8% NFE 40% Metaboliseerbare energie 367 kcal/100gram Omega 6 Vetzuren 2% Omega 3 Vetzuren 1% Calcium 2% Fosfor 1% Voedingstabel 1-3 kg             25-55 gram 3-5 kg            55-85 gram 5-7 kg           85-105 gram 7-10 kg        105-140 gram 10-13 kg      140-170 gram 13-15 kg     170-190 gram
honden page profiel JessicaJessica schreef in Bench training werkt niet
Je hebt een jonge hond dus niet gek dat hij  spullen pakt. Sommige honden wennen nooit aan een bench. Als hij zo duidelijk aan geeft dat hij het niet fijn vind dan kan je blijven oefenen maar misschien word het niet beter Ik zou ook zeker geen hond  die net bij je is buiten zetten. Dadelijk krijgt hij verlatings angst
 

Vrienden van Jengo

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Kim en Casperhonden foto van Goldendelerioushonden foto van Xtinehonden foto van caro en de teckelshonden foto van Nynkehonden foto van Dobryhonden foto van Wilma en Dobby (RIP)honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Chonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Sarahonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Bende van 4honden foto van Angel, Google & Gadgethonden foto van Daphny & Dusthonden foto van Eef en Tjibbehonden foto van Iris + Shira! en Bibi!honden foto van Helene en Tyborhonden foto van Odielah & friendshonden foto van Annet & Samhonden foto van simba en perrahonden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoroshonden foto van Lindahonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Marjo en Kibahonden foto van D&Ghonden foto van Lizhonden foto van gerrie en droopyhonden foto van Beehonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van José • Rover honden foto van esther honden foto van J&Shonden foto van Stippeltjehonden foto van Lo&Sohonden foto van Floortje Faunhonden foto van Sav&Messihonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Amy ~ Nero & Omar honden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Elien & Jerome & Lascohonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Jessicahonden foto van Elke en haar bende!honden foto van Marianhonden foto van Henkhonden foto van Claudia & Laykahonden foto van Ciska en Douwehonden foto van Nanahonden foto van Lien & Kalanihonden foto van Jamie & Lelahonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van zoéhonden foto van Boef!honden foto van Marijn

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^