HondenPage baasje Daniel

Wat schreven de vrienden van Daniel op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Jonge reu
Kennelijk vindt hij spelen met andere honden toch niet zo geweldig, anders zou hij niet gaan rijden, en het is voor andere honden ook niet leuk. Dus ik zou hem aanlijnen als er andere honden aan komen en daarna weer loslaten. Kan hij toch zijn energie kwijt zonder op andere honden te rijden.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Iemand bekend met Biothane honden halsbanden?
Ik heb er een 10 meter lijn van en ben er erg tevreden over. Het is makkelijk schoon te krijgen en niet zwaar. Het geeft ook niet af op de vacht. Ik heb hem hier vandaan <klik.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Koopadvies hond
Hier passen we ons gewoon aan aan de hond. Als de hond iets naars mee heeft gemaakt en daaraan een trauma zou hebben overgehouden, dan werken we eraan om de situatie leefbaar te maken en noem ik hem niet geestelijk gestoord. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Speelgoed voor de hond
Mijn hond vindt de Kong Traxx heel erg leuk. Het is superstevig, maar natuurlijk niet bedoeld om echt uren op te kauwen. Ik smeer wel eens pindakaas in de binnenkant, dat is echt een hit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
" Dat kan niet, elke levend wezen heeft een terug getrokken reactie op de dokter visite. Je moet ook een beetje wennen aan het feit dat je het niet altijd goed doet Hannah. Anders moet je het gewoon niet doen en wat anders zoeken   Voor de topic starterrrrr, nogmaals? Maak die 15m waard voor je geld en durf te vragen. Vooral de voeding, niet nodig als je hond niks heeft. " Anouk van Botty Ik weet echt niet waar je het over hebt, Anouk. Volgens mij zit je een heel ander topic te lezen.    @topicstarter: sorry voor deze discussie. Ligt niet aan jou. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
On topic.    Vervelend Lotte, het is heel naar als je hond zo'n slechte ervaring heeft gehad. Ik denk dat je nu het beste kunt werken aan het zelfvertrouwen van je hond. Niet laten aaien door iedereen, laten merken dat mensen niet altijd iets van  je hond willen. Dan weer rustig opbouwen met behulp van mensen die je hond goed kent, niet meteen naar de kop bewegen enz. En dan toch eens terug naar de DA om positieve ervaringen op te doen. Even in de wachtkamer zitten is al genoeg. Wel fijn dat de HD en ED uitslagen goed waren, om het toch even positief te houden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
" Je blijft amok zoek uh? Je kunt ook gewoon in keertje meelezen in wat wel en niet te doen, als je dan toch in opleiding bent.... " Anouk van Botty Over welke opleiding heb jij het? Feit is dat de hond van TS een nare ervaring heeft gehad bij de dierenarts en nu teruggetrokken reageert op vreemden. En dan zeg jij dat TS eens heel diep na moet denken over dat het aan haarzelf ligt.  Je reactie slaat echt nergens op. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond bang door dierenarts
" Blijf bij je dierenarts, legt niet aan hun, geloof me. Geen dierenarts vind het leuk om gebeten te worden. Dat ie aan vreemde niet kan wennen? Zou heel misschien aan jou kunnen liggen, denk daar maar eens diep over na. " Anouk van Botty Wat is dit nu weer voor een rare reactie...? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
Wat schattig ! Heel veel geluk en een goede gezondheid voor ze!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welterusten lieve Dior
Heel veel sterkte.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Gelijkenis met baas of bazin?
Ik kan zijn gelaat niet zien want zijn neus zit in de weg
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
Een ren bouwen of een net over je tuin spannen. En binnen voldoende uitdaging geven, waar het ook nog wel eens aan ontbreekt. Voor veel mensen met raskatten is het de normaalste zaak van de wereld om ze binnen de eigen tuin te houden, maar voor veel mensen met "gewone" katten is dat kennelijk toch te moeilijk.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
Het Happy Dog tuigje van Finse makelij. Er zijn verkoop- en meetpunten in heel Nederland. Het tuigje bestaat uit 3 afzonderlijke delen en de delen kunnen ook in verschillende maten besteld worden. Het is heel comfortabel, gemakkelijk te wassen en aan en af te doen.Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren met lichtgevende strepen, zodat de hond ook in het donker goed opvalt. De verkooppunten meten de hond en zoeken de juiste maten. Is het tuigje binnen, kom je weer langs en zij zetten de 3 delen precies op maat. Werkt prima. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
" misschien loslopende katten standaard van de straat halen door een busje en naar het dierenasiel brengen misschien valt het kwartje dan voor veel mensen dat ze hun kat binnenhouden.... " RJ Mee eens. Dat gemekker over platgereden katten heb je dan ook niet meer. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond voelt mij niet aan
Mijn hond reageert ook niet als ik ziek of verdrietig ben. Hij is dan net zo'n drammert als normaal  Mijn vorige bull reageerde er ook niet op. Ik vind het niet zo erg, vind het wel grappig dat hij compleet zijn eigen gang gaat en zich niet (merkbaar) laat beïnvloeden door hoe een ander zich voelt. Het wil  niet zeggen dat ze het helemaal niet aanvoelen denk ik. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
Ik denk dat je het beste naar een grote dierenwinkel kunt gaan om veel verschillende tuigen te passen. Ik ben zelf wel fan van de tuigen van Non stop maar die zijn denk ik te breed voor jouw hond, de band tussen de voorpoten/op de borst is erg breed. Misschien het standaard y tuigje van Hurtta, dat ziet er wel smal uit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Opgelet . . . je hond is al bezig
" Och jee Hannah, ik zou asap een pb sturen hoor, dit kan niet.  " Dagmar Kan niet wachten op een uitgebreide analyse!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Opgelet . . . je hond is al bezig
Alles onder controle hier hoor   En een lol dat we hebben
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vraagje titeren
De fabrikanten van de cocktails zijn er helemaal op ingesteld dat de dierenartsen in feite alleen cocktails bestellen en (bijna) nooit separate entingen. Het is absurd dat mocht bv. de "hondenziekte" te zijn teruggelopen, er geen separate enting van te krijgen is en ze dus standaard dan de cocktail adviseren. Ik vind dat heel scheef. Dan wordt het feit dat we titeren door het ingeslopen gedrag van de dierenartsen, dit te niet gedaan. Toen de titerbepaling van Romeo aantoonde, dat de "hondenziekte" iets was teruggelopen en hij dus volgend jaar weer ge-ent moest worden (?), wat de dierenarts aanraadde, heb ik besloten hem niet meer te laten enten. Dierenartsen zouden massaal separate entingen kunnen bestellen, maar omdat ze dit over het algemeen niet doen, zijn ze er niet. Het schijnt dat mocht Romeo in aanraking komen met een hond met "hondenziekte", zijn antistoffen weer gaan toenemen. Iedere dierenarts doet het anders en omdat ze zelf vaak niet eens willen titeren, of er te weinig vanaf weten, adviseren ze niet altijd het juiste. Ze titeren nu omdat de baas het vraagt. Ze adviseren zelfs ieder jaar te titeren. Dat is omdat het meer opbrengt elk jaar te enten en ze zeggen niet graag: kom over 4,5 jaar maar eens terug. Scheelt in omzet.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Waar komt het vlees van de paarden vandaan
Bij gebruik van bepaalde medicijnen komt er een aantekening in het paspoort te staan. Het paard is dan niet meer geschikt voor consumptie.  Waar het vlees van in Nederland geslachte paarden precies naartoe gaat weet ik niet. Zou jammer zijn als onze honden het vlees zielige paarden uit Mexico op zouden eten.. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik heb 2 keer vuurpijlen op mijn serre gehad, die helemaal ingebrand waren. Er hing geen naambordje bij. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ben ik met je eens, Paul. Toen de Marokkaanse supporters de gewonnen wedstrijden van het Marokkaanse elftal "vierden" met geweld en agressie in de Nederlandse steden, werd in de Marokkaanse steden zelf totaal geen geweld gebruikt en alleen feestgevierd. Dat is toch een teken aan de wand. In Marokko ga je wel voor minder de cel in.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik vraag me toch wel af, waar zijn de ouders? Weten zij dat hun zonen dit doen? De jongen die bv. die fietsen naar de politie gooide, had opgepakt moeten worden, de cel in moeten gaan. En dan ook aangepakt moeten worden door de ouders en de vernielingen zouden op hen gewoon verhaald moeten worden. Ze komen ermee weg. De politie en brandweer staan erbij en laten het gebeuren. Dilan Yesilgoz-Zegerius verkondigde gisteren nog, dat "deze mooie traditie" in stand moet worden gehouden. Onze VVD-minister van Justitie en Veiligheid. Zij bepalen dat al om 18.00 uur vuurwerk afgestoken mag worden. Nederland staat te kijk bij de andere Europese landen. Nederland is niet in staat dit vuurwerkbeleid te handelen. Dus rest alleen een algeheel vuurwerkverbod, want in steden waar een verbod was, wordt gewoon geknald, brandstapels worden toch aangestoken, terwijl de gemeente deze afgelast had door de sterke wind. De politie en brandweer staan erbij en laten alles toe. Daar gaat het mis. Waarom kan dit in andere landen wel?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Voor jullie allemaal de beste wensen. Al dat geweld, de overlast, de vernielingen, de overbelaste oogklinieken, met vaak levenslang letsel, gestresste huisdieren, overbelaste agenten, gebouwen die afbranden, 1 dode bij het carbidschieten. Het is echt het probleem van mannen en jongens. Een jongen die de ene fiets na de andere naar de politie gooit. Wat een idioot, dom gedrag. Het is net of het leven ervan afhangt. Moet dit allemaal kunnen? De miljoenen die zinloos weggeknald worden?  Zoveel weggegooid geld, dat naar mensen die naar de voedselbank gaan of hun energie-rekening niet kunnen betalen, zou moeten gaan. Ik blijf erbij: ik ben voor een algeheel vuurwerkverbod. We hebben het weer gehad.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Voor alle baasjes van hondenpage en hun lieve hondenventjes en hondenmeisjes een rustige jaarwisseling toegewenst en bovenal een gelukkig en gezond nieuwjaar!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Yooop, misschien kun je eens kijken onder "Vuurwerkmanifest 2023". 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Anouk, ook al heeft iets zijn oorsprong honderden jaren geleden, maar het blijkt gevaarlijk te zijn, veroorzaakt veel schade en ellende, waarom zou dat verschil uitmaken?    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Het is een "traditie" het nieuwjaar in te luiden met vuurwerk. Dat is om 24.00 uur! Het is alleen in Nederland vanaf 18.00 uur op oudejaarsdag al geoorloofd vuurwerk af te steken. Dat was in het verleden al om 10.00 uur in de morgen. Het is echt geen traditie om wekenlang, maandenlang, vuurwerk af te steken. Ook het zinloze, gevaarlijke carbidschieten wordt een "traditie" genoemd. Het was ooit ook een "traditie" vanuit een toren elk jaar een levende geit naar beneden te gooien. En lol dat ze hadden! Toen dat terecht verboden werd, waren de plaatsgenoten boos dat deze "traditie" verboden werd. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik zou iedereen willen oproepen de diverse vuurwerkmanifesten op internet te ondertekenen. De manifesten die ik kon vinden, heb ik ondertekend. Ik ga zo nog een poging ondernemen, Romeo uit te laten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Het is niet "megalief" dat ze wachten, maar ze zijn gewoon strafbaar om nu al te knallen. Het wordt overal getolereerd en ook de politie kijkt de andere kant op. Vuurwerk is om het nieuwe jaar in te luiden en dat is 31 december om 24.00 uur! Het kost allemaal ons belastinggeld: de overdrukke Eerste Hulp, de vernielingen, de inzet van de politie, het opruimen van de troep.  
 

Vrienden van Daniel

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van niet meer actiefhonden foto van Morganehonden foto van Anmackneshonden foto van Irene Emma. honden foto van Chaverahonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Bezonohonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Landseer ecthonden foto van RvLhonden foto van Joellahonden foto van Anouk en Elmohonden foto van Daphnehonden foto van yttak

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^