HondenPage baasje Daniel

Wat schreven de vrienden van Daniel op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Dag kleine Finley :( :het is goed zo.
Jemig wat een vreselijk verdrietig nieuws!!!! Heel veel sterkte
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond uitlaten door verschillende mensen?
Kan toch prima. Zoveel honden worden tussen de middag uitgelaten door de uitlaatservice of een buur, en daarna nog eens door een bekende of iemand anders uit het gezin, dan zit je ook al aan meerdere mensen. Ik zie het probleem niet..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
" Faro had ook zulke lange nagels waar al snel het leven in zat, mij is toen verteld, dat als je ze regelmatig iets korter knipt, ook al is het maar een klein stukje, dan trekt het leven zich terug.( staat op internet, maar ja, of het waar is?) Maar als jou hond er geen last van heeft. Sam moet elke maand geknipt worden (bij de dierenarts) want die heeft wel last van zijn lange nagels, maar hij heeft ook platvoeten, dat loopt niet lekker met lange nagels. Dit waren Faro zijn nagels. Zou het niet zo zijn, hoe zwaarder de hond, hoe beter de nagels afslijten? " yooop Beer heeft ook zulke lange nagels, bullterriers hebben bijna altijd hele dikke, kromme nagels en slijten doen ze haast niet. Daarbij heeft Beer ook nog platvoeten (en spreiteentjes ), slijten doen ze echt niet. Je kunt ze elke zoveel dagen slijpen met een dremel in een bepaalde hoek zodat het leven zich terugtrekt. Maar ja, dat is makkelijk gezegd.... ik krijg 't niet voor mekaar..  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Trainingspads
Helemaal weghalen, binnen plassen (dus ook op een pad) is dan helemaal geen mogelijkheid meer en zo is het het minst verwarrend. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 14 jaar !
Dank voor jullie berichten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Nala springt op het aanrecht
" Er is maar 1 simpele oplossing, zet je eten zo ver mogelijk naar achteren op het aanrecht    " Bulleke Haha inderdaad, het eten staat altijd helemaal naar achteren geschoven, stoelen voor de deur zodat hij die niet openmaakt, als ik  de kamer uit ben alle kussens op de kast, fruitschaal op de kast, afstandsbediening weg..... Ik maak van de kamer een soort bunker zoals je weet. En als ik het huis uit ga zit Beerlief in de bench. Ja ook na 6 jaar en ja we hebben eraan gewerkt maar helaas is hij net zo strontvervelend als zijn "bazin", of liever gezegd partner in crime. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Indy is jarig!!
Van harte.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Nala springt op het aanrecht
Ja joh ik heb er hier ook zo een. Helpt allemaal niks. Hij is 6 en springt nog steeds overal op, consequenties interesseren hem niks. Sterkte 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Fientje is 1 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 14 jaar !
Mijn lieve, wijze Romeo wordt vandaag 14 jaar! Wat is de tijd gevlogen. Ik hoop dat hij nog lang bij me is in goede gezondheid. d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ligplaats voor buiten
TheDogLounge krijgt binnenkort weer HiK9 bedden :) 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eten voor mee op vakantie
Hannah, Renske en Smolke zitten in een plastic bakje. Zo'n bakje weegt niet zo veel.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eten voor mee op vakantie
Renske en Smolke zijn beide volwaardige voedingen met 80 procent vlees. Ze zijn lichtgestoomd, ongeopend buiten de koelkast te bewaren. Maar ook goede blikvoeren zoals Dr. Clauders of Stuzzy Dog met veel vlees zijn prima. Door bv. Renske en Smolke te combineren kun je veel variatie geven. Stuzzy Dog bevat 90/93% vlees ! 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel snacks?
Mijn hond krijgt regelmatig een grote kauwsnack zoals een kophuidplaat van rund of kameel of een buffeloor. Tussendoor krijgt hij nog beloningssnacks of brokjes. Zowel de grote kauwsnacks als de kleine beloningen zijn gedroogd, dus niet ongezond. Als je hond brokken eet, kun je deze ook gebruiken als beloning tijdens het trainen. Als je bang bent dat het er te veel worden kun je wat voer minderen. Ik geef er best veel als we lange wandelingen maken en ik zijn aandacht wil, en gewoon omdat ik mijn hond graag volstop
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond ook boven?
Nee, mijn hond mag niet boven. Hij doet het wel, maar dat is een ander verhaal
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Een goede tuigje voor puppy
" Is de sluiting bovenop, dat metalen dingetje naast  cq omder de plastic afstelgesp? Hoe werkt dat dan? Is dat wel stevig? " ientje Bij mijn bullterrier nog nooit losgeschoten, dus ik denk dat je ervan uit mag gaan dat het stevig is.     
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Een goede tuigje voor puppy
https://www.thedoglounge.nl/dog-copenhagen-comfort-walk-air-harness-112892562.html Dit tuigje heeft een sluiting bij de nek 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Teckel eet snachts dekens/lakens
Ik zou toch eens proberen om hem later op de avond eten te geven, of vlak voor bedtijd nog iets dat hij heel lekker vindt, gewoon om er zeker van te zijn dat hij niet 's nachts last van zijn maag heeft en daardoor stukjes van zijn deken op gaat eten.  En anders de kleedjes eruit, leuk is het niet, maar zoals eerder al gezegd wel gevaarlijk als hij het opeet!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vetbultje?
Met bultjes is het altijd raadzaam om naar de dierenarts te gaan om het te laten aanprikken. Een foto of omschrijving zegt niet veel, ik zou niet zomaar durven zeggen dat het niets is van achter een scherm. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Jack russell agressie
Ik begrijp dat het frustrerend is, maar je hond wegdoen omdat hij de hond van de buren aan wil vliegen, daar kan ik echt niet bij. Je hondje speelt leuk met andere honden en is verder lief voor jullie. Natuurlijk levert het stress op en moet je ogen in je achterhoofd hebben, maar dat moet dan maar, toch? Mijn hond gunt de Duitse herder van de overburen het licht in de ogen niet. Het is dan mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat mijn hond niet bij deze hond kan komen. Ook hier op het forum zijn er honden die geen andere honden in hun buurt dulden, dat is op zich niks bijzonders. De hond herplaatsen lost het probleem niet op; het verplaatst het alleen maar. En mochten jullie je hond wegdoen naar die andere persoon bij jullie in de wijk, dan zal ze ongetwijfeld het buurhondje vaker tegenkomen..... Ik kan er eigenlijk niet zo goed bij waarom je dit zou doen. Gewoon beter opletten dat je kinderen de deur niet open laten staan. En als het echt niet gaat en je bang bent dat ze van zich af hapt, dan is er altijd nog een muilkorf. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Zorgen over heupen pup 7 mnd
Alleen in echt ernstige gevallen zullen ze een operatie aanraden, maar daar hoef je niet zomaar bang voor te zijn. Er zijn eerst nog heel veel supplementen, behandelingen, oefeningen en in het laatste stadium medicijnen die goed kunnen ondersteunen. ALS het heupdysplasie is. Maar dat is nog niet aan de orde. Groetjes van iemand die zelf altijd heel snel in paniek raakt
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puppy in de auto
" Ja dat is zeker een optie, maar ligt natuurlijk ook wel aan de groote van de hond, hier een giga hond die niet in een reisbench kan, misschien eerst leeg laten lopen en dan op bestemming weer oppompen....(grapje)  " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ja, maar TS heeft een labrador en geen newfoundlander dus dat kan prima.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puppy in de auto
Een reisbench aanschaffen. Dit is veilig en zorgt ervoor dat je hond geen gevaarlijke dingen kan opeten. Deze kun je ook op maat laten maken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ras keuze hulp
Verharen doen ze best wel, net zoals iedere kortharige hond. Als ze zich uitschudden, liggen er haren. En als ze in de rui zijn nóg meer. Als je ze aait, komen er ook haren af. Dat is met mijn kortharige hond ook, die heeft alleen geen ondervacht, een labrador wel. Dat gaat niet minder worden met trimmen. De intensiteit van de geur is helemaal afhankelijk van wat je zelf storend vindt, als ze gezwommen hebben -en dat doen ze graag- zul je ze ruiken. Een gezonde voeding is uiteraard wel belangrijk voor de gezondheid van de vacht. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel slaap heeft jullie volwassen Mechelaar nodig
" Daar ben ik stiekem wel blij om. Weet je toevallig ook hoeveel slaap een "actieve" of "werkhond" nodig heeft aan slaap per dag als hij volwassen is?  " Molly enco Verschilt per individu. De meeste honden rusten (hoeft geen diepe slaap te zijn) als er niets met hen ondernomen wordt. Dat kan 10 uur zijn, maar ook 15 uur of meer. Nu wil je pup nog van alles ontdekken, maar als hij volwassen is zal hij waarschijnlijk meer uit zichzelf rusten.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel slaap heeft jullie volwassen Mechelaar nodig
" Als je wilt mag je wel meer uitleg geven. Ik ben benieuwd naar wat je onzin vind.    " Molly enco Omdat het op 1 Amerikaanse website staat, wil dat natuurlijk niet zeggen dat het waar is. Geen enkele hond slaapt maar 4 uur, ook geen actief ras als een mechelaar. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel slaap heeft jullie volwassen Mechelaar nodig
Onzin 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Tuig diepe borstkas
Je kunt ook eens kijken bij Aura4Dox, die maakt tuigjes op maat. Zij meet zelf je hond op.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Weet je wat voor een hoop ellende van die fokkers af komt? Weet je dat dit bij spontane nestjes in veel mindere mate is.  " ad En waar baseer je dat precies op?  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Waarom fokkers promoten? BroofdFokkers moeten uitgebannen worden. terug naar spontane nestjes begeleid door mensen die er verstand van hebben..... " ad Verklaar u nader
 

Vrienden van Daniel

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van niet meer actiefhonden foto van Morganehonden foto van Anmackneshonden foto van Irene Emma. honden foto van Chaverahonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Bezonohonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Landseer ecthonden foto van RvLhonden foto van Joellahonden foto van Anouk en Elmohonden foto van Daphnehonden foto van yttak

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^