HondenPage baasje Inge en Jessy & Binti

Wat schreven de vrienden van Inge en Jessy & Binti op het forum

honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Alleen wonend en hond aanschaffen
Lijkt mij dat je prima een hond kan nemen. Kralingse plas ben ik ook vaak met mijn hond te vinden, maar daar kan je zeker goed wandelen met de hond (of zwemmen of fietsen). De tip is wel om het alleen zijn al wel op te bouwen zolang je nog thuis werkt. Anders is die overgang wel heel erg groot.
honden page profiel DobryDobry schreef in Evi’s dagboek! - 7 maanden oud - goede avond (p9)
" goede avond ! Goh wel wennen hoor dat het sneller donker wordt. En s ochtends komen we ook al wat moeilijker ons bed uit    net even geklierd met mijn moeder ( daarom ziet ze er een beetje moe uit). En straks is het alweer snurkie tijd.  " Marijke - Aila, Dinja & Evi wat een heerlijke snoetjes, ondeugend en blij en lief
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tip voor leuke halfcheck
" Hallo allemaal!  Sinds de laatste post - toen hadden we onze pup nog niet in huis - zijn we inmiddels wat verder en is onze Heidwachtel Bailey alweer een half jaar. Prachtbeestje! De foto krijg ik niet gedraaid, tijdens het uploaden zet het systeem de oorspronkelijk rechte foto ineens een kwartslag gedraaid.  Omdat dit onze eerste hond is zijn we van alles aan het uitproberen. Eerst hadden we een tuigje maar daarin ging hij heel erg trekken. Toen op de puppycursus een jachtlijntje aangeraden en daarna een gentle leader. Die vind ik nog het prettigst en gaat heel goed. Maar ik wil daarna naar een halfcheck, ook zodat deze aan kan blijven voor een penning. Uiteraard is hij gechipt maar ik vind (zeker in buitenland) een penning eraan met telefoonnummer wel zo een veilige gedachte. Wie heeft er een tip voor een mooie halfcheck/halfslip waarin geen kettinkje verwerkt zit? " Suskie   Gebruik je de Gentle Leader nog?   Deze is niet "gentle" en veroorzaakt daarentegen fysieke correctie op de gevoelige snuit. Ben je van België? In Nederland zijn er nauwelijks hondenscholen, die een gentle  leader adviseren. Hiermee train je niet, doch forceer je een hond niet te trekken. HondenPage is tegen fysieke correctie.   Hopelijk wordt de gentle leader zo snel mogelijk weggedaan en vervangen door een half check of nog beter een tuig.   Succes met het opvoeden/trainen van je Heidewachtel op een positieve manier.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Nala
" Welkom nala ik denk dat jij een grote hond word  " koert Nee waarschijnlijk een middelgrote hond (15-20 kg)
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Nala
Dank jullie wel! We zijn begonnen met socialiseren en ze heeft voor het eerst losgelopen (op een veilige plek en ze loopt de hele dag achter mij aan. Maandag beginnen we met de basiscursus. (Voor de mensen die het niet oké vinden dat ze alleen een halsband om heeft en al losloopt ze is totaal niet bang dus dat kan bij haar echt, wij raden het normaal meestal af)    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Zo denk ik er ook over Bulleke Lotte, ik heb er mee geleerd dat niet verzekeren en er een grote operatie aankomt het geld er maar moet zijn....ogin was nog niet eens in huis en verzekerd....dacht dat doen we ...en de premie staat nu bij de vaste lasten maandelijks.   Gen zorgen als er wat gebeurd en gelijk de topdekking genomen, hoe jonger je een pup verzekerd hoe goedkoper de maandpremie, en ja ieder jaar dat de hond een jaartje ouder is gaat het wat omhoog, maar mijn zorgpremie gaat ook ieder jaar omhoog. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Alleen wonend en hond aanschaffen
Goed over nagedacht, een golden of labrador, zijn gezinshonden, pupcursus wil je doen , wandelen, eventueel en opvang voor de dagen dat je te lang weg bent, top....een minpuntje, tweede verdieping en geen lift, een gezonde hond kan gerust met beleid de trap nemen maar wat als je hond wat gaat mankeren, operatie of wat dan ook...je hebt een balkon, kan de hond daar zijn behoeftes doen als er iets aan de hand is...dat is een minpuntje, voor de rest top...denk daar goed over na hoe dan te handelen als je hond iets gaat mankeren....een golden of labrador bernersenner zijn zwaar in gewicht. Kralingseplas, kan niet mooier daar voor een hond, heb er ook gewoond, en iedere dag gewandeld daar....kijk goed naar het minpuntje.
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond om mee te reizen
"   Ieder leeft zoals ie zelf wil, toch? De ene leeft om een toekomst veilig te stellen, en de ander wil alles uit het leven halen op het moment dat het zich aandient.  Ik ben 500 jaar ouder dan Daan, en ik denk nog steeds in het 'nu' en niet in het 'later'. Nooit de dromen uitstellen tot morgen, als je ze vandaag kan waarmaken. Vleugels spreiden en vliegen! Jiepie!  " Alaska's Finest! Dit dus 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Alleen wonend en hond aanschaffen
Ik zie geen probleem, je lijkt het goed doordacht te hebben.  Ik had een golden op eenzelfde maat appartement, maar liep 2,5 uur per dag met 'm door 't bos. Dan maakt het niks uit hoe groot je huis is. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Tip voor leuke halfcheck
De mening van ostheopate Martine Burgers over (oa) halfchecks https://www.doggo.nl/artikelen/hondenspullen/halsband-tuig-jachtlijn/   Ik zou ook liever een goed passend tuigje kiezen, en werken aan het trekken op een hondvriendelijke Manier, bijv. zoals Turid Rugaas beschrijft in haar boekje Help mijn hond trekt https://www.bol.com/nl/p/help-mijn-hond-trekt/9200000011325805/      
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Daarnaast moet je ook denken voor je toekomst. Je bent neem ik aan zelfstandig? Dan bouw je geen pensioen op. Dat zul je zelf bij elkaar moeten sparen. Daarnaast nog een spaarpotje voor de extra dingen in je leven. Misschien ooit wel een huis kopen? Als je geen eigen geld hebt, krijg je wellicht ook geen hypotheek. UkkePuck   Ieder leeft zoals ie zelf wil, toch? De ene leeft om een toekomst veilig te stellen, en de ander wil alles uit het leven halen op het moment dat het zich aandient.  Ik ben 500 jaar ouder dan Daan, en ik denk nog steeds in het 'nu' en niet in het 'later'. Nooit de dromen uitstellen tot morgen, als je ze vandaag kan waarmaken. Vleugels spreiden en vliegen! Jiepie! 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Klopt, opstal is voor de huisbaas....maar ik ben verzekerd voor brand als de inboedel er aan gaat.....en inbraak, en heb ook een wa verzekering...en nimmer ergens aanspraak op gemaakt.  Is even offtopic dat weet ik.....maar zou altijd een hond in de verzekering doen en hopen er op dat ik nimmer aanspraak hoef te doen, met de verzekering voor Ogin ben ik toch wel heel blij mee.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Ik heb geen hypotheek dus geen verplichtingen om een inboedel en brandverzekering te nemen...
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond om mee te reizen
" Duitse herders vind ik ook prachtige honden inderdaad! Vind het alleen jammer dat ze steeds vaker zo’n aflopende rug hebben. " Daan ja het is echt zoeken naar een goede dh met rechte rug, die van mij had een tjechische achtergrond in de stamboom, was ook een wat fijner gebouwd type en wolfsgrauw, niet de typische geel/zwarte zwaargebouwde duitse herder. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
" Als er nog andere rassen zijn die in deze situatie passen hoor ik het graag! " Daan Heb je zelf een duidelijk beeld van wat 'deze situatie' inhoudt? Waar hou je zelf van? Waar wil je eigenlijk naartoe, hoelang, hoe zie je zelf die combi met werken, enz.   Om maar 1 klein voorbeeldje te geven: Hou je ervan mensen te ontmoeten, veel contact te maken met de plaatselijke bevolking? Dus open en sociaal te reizen? Als dat belangrijk voor je is, kan dat meespelen in je raskeuze. Een hond die allemansvriend is en een hoge aaibaarheidsfactor heeft, opent namelijk deuren. Je wordt al snel aangesproken en bij mensen uitgenodigd, voor een hapje, een drankje, een bezoek... Met een hond die uiterlijk afschrikt en zich verdedigend opstelt, zullen mensen minder geneigd zijn je aan te spreken of bij hen thuis uit te nodigen.    Dus hoe beter je zelf weet wat je verwachtingen zijn, hoe makkelijker de raskeuze wordt. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond om mee te reizen
mijn  eerste hond was een een duitse herder en had zo'n leven van veel samen zijn en  wandelen in de natuur heerlijk gevonden, in steden kon je haar ook goed meenemen maar dat moest dan niet te vaak gebeuren. Ze kwam wel van een goede fokker die ook goed op karakter fokte, dus zoals een duitse herder hoort te zijn, een rustige zelfverzekerde open hond. Dus niet de nerveuze happer die je tegenwoordig vaak ziet vanuit broodfok of andere slechte fok.     succes!
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond en thuiswerken
" Jij hebt twee honden toch? Dat scheelt ook wel denk ik.  Louise1972 Ja, ik heb er twee, maar die laten elkaar binnenshuis ook gewoon met rust, dus het is niet dat ze dan elkaar gaan vermaken. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond en thuiswerken
" Daar heb je gelijk in hoor, misschien zie ik het ook wel verkeerd. Maar dit is het idee dat ik heb, er is overdag ook gewoon heel weinig te beleven hier in huis voor hem.. " Danielle Er hoeft toch helemaal niet veel te beleven zijn binnenshuis? Een hond moet m.i. niet de hele tijd geëntertaind te worden, integendeel zelfs. Dat ie zijn plan trekt.  Ik werk ook van thuis uit, maar als ik aan het werk ben dan hebben ze me met rust te laten. Ze komen wel es een keertje kijken, prima, dan zeg ik 'hey hond!'. Maar ik ga hen niet elk uur entertainen.    Daar tegenover staat natuurlijk wel genoeg actie en plezier buitenshuis. Maar overdag bij ons is het rustig, geen gezeur tijdens het werk. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Vrienden van mij reizen ook in een busje en hebben een kelpie en een toller. Dat gaat heel goed , wat denken jullie daarvan?  Daan Ga vooral na wat je er zelf van denkt.  Niet alleen van de keuze van hond, maar ook van je manier van leven, van jezelf. Je kan een hond kiezen in functie van je (toekomstige) levensstijl (als je langdurig wil wonen, reizen en werken in een busje), maar je kan natuurlijk ook je levensstijl aanpassen aan de behoeften van de hond. Het is maar wat je zelf belangrijk vindt.  De ene reis is ook de andere niet, die invulling is persoonlijk. Het spreekt voor zich dat een campingreis door Frankrijk iets heel anders is dan een dirt road trip door de Marokkaanse Atlas, om nu maar iets te noemen. Dus kijk naar wat jouw passies, voorkeuren, interesses zijn. Ik kan dan bijvoorbeeld mijn malamutes de meest geschikte reishond vinden voor mezelf, maar voor jou zijn ze misschien een ware nachtmerrie, hahaha.    Stof tot nadenken dus. En veel dromen! Wat da's geweldig natuurlijk, toekomstdromen en -plannen smeden. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Gele, korstachtige wondjes vacht puppy
De kap raakt de grond, met een goede schaar kan je rondom er een paar cm vanaf knippen zodat de kap niet de grond raakt.    Buiten doe je de kap af en hou je de hond aan de lijn zodat tie een plezierige wandeling heeft.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
" Zou een Zwitserse witte herder in dit plaatje passen? Of zijn die te prikkelgevoelig? " Daan Die zijn erg gevoelig, ja. Persoonlijk zou ik die nooit kiezen voor een lange rondreis.   Ben je verknocht aan herders, of kunnen andere rassen ook? Ik denk dan bijvoorbeeld aan de Border Terrier of de Ierse Terrier. Betrouwbaar, standvastig, bedaard en onverschrokken. Ook een hond als de Dobermann zou wel kunnen, dat is ook een zelfzekere, rustige hond.   Als je onderweg online wil werken, houdt dat in praktijk in dat je vaak vasthangt aan de 'bewoonde wereld', want tenslotte heb je dan electriciteit en een snelle internetverbinding nodig. Een hond die goed rustig kan blijven en geduldig is, is dan een zegen. Je wil geen mieper of pieper in je oor hebben hijgen als je aan het werk bent. 
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Heupdysplasie en runderkraakbeen
Hier nog zo'n HD hondje. Ook zij krijgt Lucovitaal, de  Glucosamine/Chondroitine 1500/500mg variant. We halen het gewoon bij het Kruidvat. Amélie krijgt daarnaast ook Primeval Gelatinaat voor de artrose en Rimadyl als pijnstiller/ontstekingsremmer en daar doet ze het erg goed op. Fietsen zou ik niet doen..laat Jip lekker z'n eigen tempo bepalen met wandelen. Wat de kosten betreft: voor de Rimadyl betaal ik bij de DA ongeveer 35 euro voor een maand tabletten.  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Welke herder raden jullie aan?  Daan Als je een herder wil, zou ik kiezen voor een herderras dat niet te waaks, prikkelgevoelig, afhankelijk of onrustig is.   
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond om mee te reizen
" Bedankt voor je snelle reactie! Ik wil vooral veel gaan wandelen door natuur en steden. Dus uithoudingsvermogen is wel belangrijk lijkt me. Ik zat zelf te denken aan een herder. " Daan En wat voor landen, dan denk ik aan temperatuur, cultuur, dieren die daar leven en wat er voorhanden is qua voeding en voorzieningen. Afrika, Azië, Zuid Amerika zijn bv continenten waar ik een hond niet mee naartoe zou nemen. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
Rox straks loops en vaak hoor ik dat ze veranderen, zelf heb ik dat niet zo meegemaakt, ja de tijd dat ze loops waren en op gooserjacht gingen en iedereen aardig vonden, hahaha, rustiger ? Misschien omdat ze dan opeens volwassen worden ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
" Willemijn en Bulleke ik heb beeld haha... " Monique Je schaamd je rot, een olifant die overal door heen denderd.....   en het ergste is die blikken van anderen, van zooooooo kijk eens wat die hond daar doet, wie neemt er nou ook zo,n hond die niet te houden is....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in staartamputatie
" geen enkel probleem voor de update (: haha ja alles zit goed weg, maar toch vind ze een gaatje om toch iets te pakken te nemen. Met mij alles oke, toch wel even wennen dat er geen staart meer is. Ik mis dat staartje wel, maar komt wel goed, nog wat tijd geven. In het begin hat ik het enorm moeilijk toen ze een halve staart had, toen ik te horen kreeg deze er helemaal af moest was ik even van mijn melk. Nu nog steeds wel een beetje.. Ocharme dat beestje denk ik dan :(ik was zo fier op die mooie staart.. jammer maar beter zo he  " melissa Ik begrijp het, zou het ook vreselijk vinden, maar let maar op, het schudden van haar mooie kont ga je straks ook geweldig vinden hoor.....en ze heeft er zelf ook geen moeite meer mee...gelukkig kan ze zonder, het is wennen voor jou en haar...is ze ondeugend ? Dan gaat het goed met dr.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Zijn er rassen die daar beter tegen kunnen? Of is dit per individu verschillend?  Daan Tuurlijk zijn er rassen die dit al als raseigenschap hebben. Maar je moet ook bekijken of dit bij jou past en matcht met jouw karakter. Het is een totaalpakket. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Dus uithoudingsvermogen is wel belangrijk lijkt me. Ik zat zelf te denken aan een herder. " Daan Als je zware tochten maakt, is uithoudingsvermogen belangrijk, ja.  Maar als je langdurig rondreist en elke dag op andere plaatsen komt, ergens anders slaapt, altijd opnieuw andere omgevingen en andere indrukken te verwerken krijgt en waar er weinig voorspelbaarheden zijn, dan is het vooral handig om een zelfzekere, standvastige hond te hebben, die stevig met de voeten op de grond staat, mentaal goed kan incasseren en dus niet snel onder de indruk is of uit zijn lood te slaan is.    Ik ken mensen die langdurig met hun hond wilden rondreizen en na 3 weken weer thuis stonden omdat de hond te gestresseerd werd van dit nomadische leven en niet meer verder wou. Dus ja, da's wel jammer dan. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Dat hangt er van af wat je onderweg gaat doen.  Dus die denkpiste is een beetje hetzelfde als thuis: wat heb je de hond dagdagelijks te bieden, wat verwacht je zelf van een hond, welke karaktertrekken passen bij jou en bij de leefsituatie.    Wij reizen veel en hebben honden gekozen die perfect bij onze manier van reizen passen (outdoor, natuur, trektochten,...). Maar voor een reeks van citytrips zouden dit dan weer helemaal geen goeie honden zijn.  Dus welk karakter hangt dus ook af van het soort reis.    
 

Vrienden van Inge en Jessy & Binti

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Stefanie Rochathonden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)honden foto van fabiennehonden foto van jeannettehonden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithhonden foto van Estherhonden foto van Maudhonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van judithhonden foto van martinehonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van IreneHWChonden foto van Inge & Dangerhonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Riannehonden foto van Tamarahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van marian de waardhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Martina en Chinookhonden foto van sandrahonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van Daniela ten Tijehonden foto van Josienhonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Ramona, Benjihonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Duitse Pinscherhonden foto van Silvyhonden foto van profiel verwijderthonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Yvonnehonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van lindahonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van s@nt@honden foto van Laura&Zoëhonden foto van Mireillevdwhonden foto van Elisehonden foto van Lisannehonden foto van Biankahonden foto van Naomiihonden foto van Amber & Lootahhonden foto van rooshonden foto van <~* Neyo *~>honden foto van Angela • Bodhihonden foto van Laika de huskyhonden foto van Linda honden foto van Joyce van Suka en Aikohonden foto van laurahonden foto van Stephanie en Cashhonden foto van dogfriendhonden foto van Martine, Bailey en Jaikahonden foto van eefhonden foto van hans en mjhonden foto van ~*~ Jessica & Diesel ~*~honden foto van YmY en de bende honden foto van ingehonden foto van Domi & Mylohonden foto van wesley honden foto van *** Wienske & Djangie ***honden foto van Hans Smitshonden foto van Mariekehonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van weghonden foto van ~~KIRSTEN & SHELBY~~honden foto van Triggered by the herdhonden foto van Chonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van astridhonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Faelynhonden foto van Maaikehonden foto van jaimehonden foto van wies honden foto van Petrahonden foto van Kurthonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Chalunyhonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van leidy van der veldehonden foto van Lisa & doggshonden foto van Mojuanhonden foto van Mathildehonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van •• Ellun en Evi ••honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Yara honden foto van marijke bhonden foto van ~~Michelle&Mushu~~honden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Senna en Astahonden foto van T & T cockerduohonden foto van Petra, *Lily Jane*  & Jiphonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van lizethonden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Bashonden foto van roy_Chonden foto van Romyhonden foto van BC & CChonden foto van Dominique en de bordershonden foto van angeliquehonden foto van Joke en honden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van Joy & Lunahonden foto van Zitahonden foto van Liesbeth, Diva &Jaimyhonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van pippa en ikhonden foto van Mojo Jojohonden foto van Angel, Google & Gadgethonden foto van Philippehonden foto van Sarah, Aïcha + en Micahonden foto van Me and my Shadowhonden foto van Sadahhonden foto van Maria  Shady & Ginger † honden foto van theo en martina honden foto van ingehonden foto van Romée & Tacsihonden foto van The tibbies on tourhonden foto van Tanja & Chico & Lunahonden foto van corrie koopmanhonden foto van Japjeshonden foto van Friedahonden foto van Yarrindihonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Cel, Jacko, Louis en Poeshonden foto van   Evelien & Midashonden foto van team Shadowhonden foto van desireehonden foto van Tanjahonden foto van Bellahonden foto van Mariette Boershonden foto van Chelsey & Miohonden foto van mich en mn husky'shonden foto van margothonden foto van naganohonden foto van Chantal, Ajay & Bandithonden foto van Vivianehonden foto van sander dumayhonden foto van veroniquehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Sannehonden foto van borishonden foto van Sannehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Paco, Terra+, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Dinky en Papadopoulos  honden foto van marionhonden foto van Samantha & Athoshonden foto van christinehonden foto van Linda----Jasonhonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Michelle en de ettertjeshonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Vorkjehonden foto van Golden Girls honden foto van Sarahhonden foto van Yonihonden foto van Evy & Romihonden foto van mariskahonden foto van petrahonden foto van ik en mijn woeffieshonden foto van Indyhonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Sharon & Nikitahonden foto van Elien & Tickohonden foto van Jozefienhonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Gracehonden foto van Joyce&Jayhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Daniëllehonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van Eef en Tjibbehonden foto van Tinahonden foto van Ilsehonden foto van tinekehonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van oukjehonden foto van Morganehonden foto van Saskiahonden foto van Jessie & Taruhonden foto van Linda en Bodhihonden foto van ishahonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Bianca & Tarahonden foto van jamandyhonden foto van KimDJhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Fiona en Rossihonden foto van Ronica & Festerhonden foto van diane en tankhonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Plucheke007honden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Sannehonden foto van bibiane honden foto van Sandyhonden foto van julia en spikehonden foto van Tizzyhonden foto van Katyahonden foto van Indrahonden foto van Y. Vellemahonden foto van xenahonden foto van Dhonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Inehonden foto van ons meutjehonden foto van Demi - Rosiehonden foto van Thimmyhonden foto van hondhonden foto van mariannehonden foto van Sandy & Tomhonden foto van leony met Binkyhonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van maartjehonden foto van alex en ladyhonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Loes & Kaya honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Anmackneshonden foto van kathleen en otishonden foto van Caroline & Atlashonden foto van Odielah & friendshonden foto van JILL EN JOMY EN JOY † honden foto van Susannehonden foto van Jannekehonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Jack en Daishonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Josienhonden foto van Kathhonden foto van jannekehonden foto van Arlettehonden foto van peggyhonden foto van Marjolein en Fayhonden foto van Nadine honden foto van Billy & Sarinahonden foto van kellyhonden foto van meganhonden foto van *Chica*honden foto van PPPPPhonden foto van Knut en Lilohonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Josien , Logan en Nikkihonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van davyhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Nolita.honden foto van Adrie en Jessyhonden foto van wolfiehonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Marlieshonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van patricia, *Spikey* Nino & Lolahonden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Maks met Fenna & Yunahonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van dogsloverhonden foto van Doggiehonden foto van helmahonden foto van Shanti & Kylohonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Suze en de 3honden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Yvonne en de Iertjes.honden foto van Celine & Yacko honden foto van Appie en de tibbieshonden foto van Priscillahonden foto van emjeehonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van u-will-b-in-my-hearthonden foto van Hannahonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Mirjamhonden foto van Marlon, Lady en Nica honden foto van Hanneke & Miekehonden foto van Valery En Bohonden foto van Daantje*Quincy&Chayennehonden foto van Marlies met Frøyahonden foto van Louise & Body honden foto van Els en Fayahonden foto van Ellenhonden foto van TeamStormhonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van Sam voortaan zonder Zoëhonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van yvonnehonden foto van Chaverahonden foto van Tanja honden foto van Roos' & Max'honden foto van Moos!honden foto van Maaike-Piphonden foto van Natascha Jongeneelenhonden foto van Karin & Levihonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Kitahonden foto van Annemiekhonden foto van Geahonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Kim-marinahonden foto van ~**Saar, Dexx & Daya **~honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van chippiehonden foto van Babiche&Lilly Djunkyhonden foto van Sylvie °° Thinka en Sky °°honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Marleen & Chi Loekiehonden foto van Hannehonden foto van Angelicahonden foto van L, K & Phonden foto van Farsiahhonden foto van Marlon en Ladyhonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Kim & Luandahonden foto van Paul Reinhard ( Situation's Sbt )honden foto van Charissahonden foto van Corneliehonden foto van Rik Koopmanhonden foto van Leannehonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Randjehonden foto van Senna en Appiehonden foto van indy en femkehonden foto van Laurenhonden foto van Sylvana - Hummerhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Eline & Vinohonden foto van kathy honden foto van Anouk Kranenburghonden foto van Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van chrishonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Laura, Shady, Tika, Merle en Jennahonden foto van wendyhonden foto van Annemiekehonden foto van Corina honden foto van Stitchhonden foto van Tamarahonden foto van Jessicahonden foto van Doberkikihonden foto van Juul & Whisperhonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van Danny honden foto van Rickhonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Melanie en Lucyhonden foto van Vanhonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van @nouk honden foto van Doggylovehonden foto van Claudiahonden foto van Jacqueline en Benji honden foto van meert nancyhonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Shantihonden foto van Liza D.honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van margriethonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van sandrahonden foto van Wendy & Kobushonden foto van *Shelby* Tjinta*honden foto van Wendy en Kobushonden foto van Iushihonden foto van Liekehonden foto van Lisette, Chico & jerseyhonden foto van ik en renskehonden foto van Rosannehonden foto van DIESELhonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Claudiahonden foto van Justmehonden foto van *~-Sammy-Ft -Jady- Ft -Bailey-~*honden foto van Zira!honden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Mirandahonden foto van robinhonden foto van Marianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Julie & Yucca <3honden foto van kenny hendrikshonden foto van Edenhonden foto van Demi en Gerardhonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van anjahonden foto van Boogyhonden foto van Gwennhonden foto van jesshonden foto van Loekahonden foto van Greetje & Odiehonden foto van honden honden foto van Ginahonden foto van Riannehonden foto van imke steevenshonden foto van Sjoerdhonden foto van José • Rover honden foto van Magdalena honden foto van Carla Akkermanshonden foto van Valentinahonden foto van Cinderella - Dusty & Ziva honden foto van corrie en haar roedeltje van zeshonden foto van LIVhonden foto van Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/honden foto van veronique honden foto van Margot * Clovishonden foto van Steffiehonden foto van floskehonden foto van trouwe_viervoetershonden foto van ismaelhonden foto van Madelon&Baloehonden foto van beatelkehonden foto van Goele & Cashonden foto van Byela van Rivahonden foto van iris en muffinhonden foto van J&Shonden foto van mariellehonden foto van Loesjehonden foto van Kaatjehonden foto van Eva Molenberghshonden foto van Lindahonden foto van kellyhonden foto van Manonhonden foto van Tauvik, Debbie & Sennahonden foto van Lo&Sohonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Emhonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van C.honden foto van jessie en timmiehonden foto van Robinhonden foto van Corrie,Kay,Bowy+,Dieselhonden foto van lisa & samhonden foto van Pascallehonden foto van Ine honden foto van Hugohonden foto van Nathalie en lilly honden foto van Safi Kengeehonden foto van r&shonden foto van Jessica & bulletje Gwenhonden foto van Ilonahonden foto van Mandyhonden foto van Renskehonden foto van Floortje Faunhonden foto van Emmahonden foto van Marion en Herthahonden foto van Rassenraderhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Sabine honden foto van Chirohonden foto van sorenhonden foto van Renatehonden foto van Annemarie Illsley met Pip en Bobhonden foto van Marahonden foto van Susy loves Lunahonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Antoinehonden foto van Emmahonden foto van nooit meerhonden foto van Pack Memberhonden foto van joshonden foto van Alaska's Finest!honden foto van Dimitri honden foto van Just The Max  honden foto van Nikki & Jethonden foto van Ericahonden foto van chanel retrieverhonden foto van Laura & Lilahonden foto van eshonden foto van henniehonden foto van kevinhonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van mandy janssenhonden foto van <3 BONO <3honden foto van Tamara honden foto van Lotte van Alderenhonden foto van Simonehonden foto van Anouk dvhonden foto van Superrooshonden foto van Abby &Google honden foto van Manonhonden foto van Naomi en Disneyhonden foto van hakkahonden foto van annemiekhonden foto van -honden foto van Piethonden foto van Solenn&Fellowhonden foto van miekehonden foto van Sabine en Mini Max honden foto van kristahonden foto van Christel&Doedy :-)honden foto van Anja, Lizzie† en Lunahonden foto van *-*-*Nala*-*-*honden foto van Niina&miahonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van bas van hekkehonden foto van Kirrahonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Jolanda &Yentl &Luna R.i.p Shakira honden foto van wolfwomanhonden foto van Tanja&Bellahonden foto van ukkiehonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Ines&Lunahonden foto van Nicolehonden foto van Koedooderhonden foto van mariellehonden foto van Olgahonden foto van de redderhonden foto van juliahonden foto van Michal & Platohonden foto van Bonny en Pukhonden foto van Hannahhonden foto van Leehonden foto van Bipkehonden foto van Melissa & Yukihonden foto van ~honden foto van Noella en Igorhonden foto van Claudiahonden foto van Dorienhonden foto van PasQhonden foto van Maikelhonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Chico & Lady, honden foto van Miranda Beckers-Kuipershonden foto van Mandy - Snoopy en Daisyhonden foto van Lisah en Wodanhonden foto van Tjeerdfranshonden foto van Milahonden foto van wendyhonden foto van jeanethonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Lindsayhonden foto van mirandahonden foto van Ella & Liahonden foto van Femkehonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van kathyhonden foto van Anihonden foto van Miranda,Kaida en Piphonden foto van foreveroeshonden foto van Watsonhonden foto van Yvonne en Fien & Ninahonden foto van Améliehonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Angelhonden foto van Tanja en Icehonden foto van Toby <3honden foto van Mirzahonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Suzanhonden foto van Maxinehonden foto van Vivian  <3  Semhonden foto van henry en ingriethonden foto van Lottehonden foto van moniquehonden foto van Lisa en Layckahonden foto van Dimkahonden foto van Sab.honden foto van Annette en Maxhonden foto van Cindyhonden foto van yttakhonden foto van lorehonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Rianne - Blue & Mylohonden foto van De jongens!honden foto van jokehonden foto van marianna honden foto van Missy & Lady † honden foto van Nalahonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Ernyhonden foto van anja jordy ivan tim en ons hondje simba <3 <3honden foto van henk en ingridhonden foto van Sandra, Basje en Tibohonden foto van Cherdahonden foto van sophie en bjorn honden foto van rmhonden foto van reginahonden foto van Robin, Kiana & Bonjarohonden foto van Snowie & Bella honden foto van Silla en Bo & Yunahhonden foto van michellehonden foto van Zoë de gevlektehonden foto van wesley en jadehonden foto van geenhonden foto van ingeborghonden foto van Kimhonden foto van Hondenliefhebber honden foto van Miss M.honden foto van Delphine, Mila en Dieselhonden foto van Shauni *Chica&Niño&Sky&Jinx*honden foto van Cindyhonden foto van moniquehonden foto van Stefaniehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van lynnhonden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandyhonden foto van Rellende Pubershonden foto van Pumbahonden foto van Mango &Monahonden foto van mooshonden foto van Luan en Lennehonden foto van Sjefhonden foto van Tante Tooshonden foto van Tobyhonden foto van Werkhondhonden foto van Rana & Kojihonden foto van Zita (Sep)honden foto van Marijnhonden foto van Lynnhonden foto van Dominiquehonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van chantalhonden foto van Danique Floris & Wybehonden foto van Lhonden foto van Hond in de pothonden foto van Chantal en Cayohonden foto van Valérie, Milo en Noahonden foto van sandrahonden foto van TeckeltjesLiamhonden foto van Liedeke, Pepper †, Helmer & Pomhonden foto van Bulletjehonden foto van Kier & Ziggy honden foto van Relmuisjehonden foto van chantalhonden foto van Gittehonden foto van Sylviahonden foto van stippelteamhonden foto van Honeyhonden foto van Linda en Tessyhonden foto van Ronellahonden foto van Laura Vandenindenhonden foto van Joyce Tara en Hope honden foto van Timhonden foto van *Lente en Micah*honden foto van Emilyhonden foto van Lisette de Wittehonden foto van Addie Berghonden foto van Sharon, Harley & Bono

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^