Over maartje

honden foto van maartje ruim 8 jaar geleden kwam eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling..ik kreeg mijn eerste hond, wij hebben luna , een labradoodle geimporteerd uit de VS, vervolgens 2 jaar later verhuisd van de randstad naar Drenthe en doordat wij zowel in huis als buitenshuis veel meer ruimte kregen ( ruim 20.000 vierkante meter tuin)  kon er nog wel 1 labradoodle bij Sterre, zij komt uit Engeland 


tevens ben ik net gestart met een webshop/afhaalpunt van orijen acana applaws dog lovers gold en snel KVV
www.hondslekker.nl

Krabbels aan maartje

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona schreef om 29 januari om 21:29
hoi Marrtje,alles ok met de honden en jouzelf??Mango groeit letterlijk als kool.Ze is woensdag 18 weken en dus 10 weken hier in huis.Ze is zeker 40 cm hoog nu,heeft ontdekt dat ze op de bank kan springen en de trap op kan.Dus aanpakken geblazen.Wat ik me afvroeg is wat een pup van 18 weken ongeveer mag wegen??Ze was afgelopen week 10 kg.Ze krijgt 3 maal daags carnibest voer 150 gram per keer.Als beloningsbrokjes dogslovergoldbrokjes.Kloppen die richtlijnen een beetje??Groetjes,marleen&Mango
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef om 11 december om 17:54
Wat een super mooie honden heb je! Ben helemaal gek op dit soort honden....
honden page profiel Christel&Doedy :-)Christel&Doedy :-) schreef om 10 december om 18:15
Echt super mooie foto's heb je er weer bijgezet! Doedy vond het echt helemaal fantastisch in de sneeuw.... ha ha van wie zou hij dat hebben!
honden page profiel moosmoos schreef om 27 oktober om 00:27
Hoi Maartje, wij hebben ook een labradoodle, nu acht maanden oud. Hij is zwart geboren, maar heeft sinds een paar maanden een witte plek op zijn staart, twee witte plekjes op zijn oren en steeds meer witte haren op zijn rug, wordt hij net als jouw prachtige grijze dooodles, grappig zag Gerda van Bowie hier ook bij de krabbels staan. Onze Moos is een broertje van Bowie.
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef om 13 oktober om 14:20
mijn oom heeft ook een labradoodle uit engeland geaald
honden page profiel Gerda en Labradoodle BowieGerda en Labradoodle Bowie schreef om 24 juni om 20:10
Super mooie honden heb je zeg, wij hebben sinds 19 april Bowie ook een labradoodle, hij is een standaard maat(hij wordt behoorlijk groot), ik las op een forum dat je ook 1 behoorlijke grote hebt van 70 cm, leuk om ervaringen uit te wisselen.
honden page profiel Christel&Doedy :-)Christel&Doedy :-) schreef om 30 december om 20:58
Hallo Marion, Zoals je ziet heb ik me ook aangemeld... We hebben al mail contact met elkaar gehad. Wij komen gauw een keer langs om kennis te maken met jullie en de leuke honden. Groetjes Christel Klok
honden page profiel Monique & de zwart-witjesMonique & de zwart-witjes schreef om 08 november om 10:22
Hoi Marion, Prachtige honden heb je! Wij wonen ook in Drenthe, vlakbij Hoogeveen. Heerlijk, lekker tussen de weilanden en boerderijen met veel grond. Waar zitten jullie ongeveer? Groet, Monique
honden page profiel MollieMollie schreef om 06 oktober om 14:01
Marion, ik heb nog eens naar je foto's gekeken maar je hebt prachtige labradoodles! Ik heb er heel wat gezien, in de tussentijd kan ik wel veel verschillen opmerken, prachthonden heb je!
honden page profiel Jacqueline en Benji Jacqueline en Benji schreef om 28 september om 16:38
Hoi Marion. Prachtige honden heb je zeg! Ik las dat je KVV en Dog Lovers Gold voert aan je honden, geef je om de dag DLG of een paar dagen KVV en dan weer DLG? Wij geven Benji ook DLG en gaan vanaf vandaag ook KVV voeren, maar hij is zo'n slechte eter en eet zijn brokken niet zonder kwart ofzo erdoorheen. Alvast bedankt!
honden page profiel MollieMollie schreef om 26 september om 13:28
Marion, Kun je me helpen met kiezen. Ik heb 4 kinderen en ga een Labradoodle ophalen uit Engeland. Ik weet niet of ik een reu moet kiezen of een teefje. We hebben ooit een boxer gehad en dat was een teefje, maar toen hadden we 2 kinderen en die waren erg klein. Het reutje kan dit jaar nog naar Holland komen, vanuit een erkende fokker. Nathalie
honden page profiel T&dogsT&dogs schreef om 18 september om 10:33
weet jij misschien ook hoe groot het nekje van een labradoodle pup is als je hem mee krijgt ?? (ik ben van het forum over het halsband soort van een labradoodle) en weet je ook mischien wat voor een borstel je nodig hebt voor labradoodles ?
honden page profiel HansHans schreef om 16 augustus om 21:51
geweldig leuke doodles zeg! ik zie de kleuren blond-chocolate en zwart/ klopt dat? Mijn chocolate doodle is al aant het verkleuren dwz er verschijnen steeds meer witte haren door zijn vacht en het bruin wordt steeds lichter herken je dit bij jou doodles? Groetjes Hans.
honden page profiel  . . schreef om 16 augustus om 09:28
Hoi Marion, wat een mooie honden!
honden page profiel SamSam schreef om 02 juli om 21:48
Wat is Luna een leuke Doodle zeg... Ik hou wel van dat type haar! :D Liefs Soof
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 26 februari om 19:26
oooooooh kei schattig
honden page profiel  Dizzy Dizzy schreef om 01 februari om 21:38
Ik vind je labradoodles helemaal geweldig...
honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica schreef om 12 december om 12:58
Leuk zeg, 6 Labradoodles! Die blonde vind ik helemaal geweldig. Jammergenoeg zijn ze voor hier wat te groot. Maar over een tijdje komt er zeker een Labradoodle bij mij wonen..
honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica schreef om 12 december om 12:58
Leuk zeg, 6 Labradoodles! Die blonde vind ik helemaal geweldig. Jammergenoeg zijn ze voor hier wat te groot. Maar over een tijdje komt er zeker een Labradoodle bij mij wonen..
honden page profiel Juut & Brownie Juut & Brownie schreef om 15 november om 15:23
WAUW! Ik vind die bruine labradoodles het mooist!!! Alleen vind ik ze voor hier te groot. Ik zou graag een kleine versie er van willen, haha!!! Groetjes Juut.
honden page profiel SampieSampie schreef om 06 oktober om 13:04
Wat een mooie doodles heb je!! Vanmiddag komt er eentje op visite bij ons (zie foto) lijkt op die van je profielfoto!! Groetjes Sampie..
honden page profiel Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & GrantWichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grantgoedgekeurde fokker schreef om 06 oktober om 09:24
Wat een leuke honden zijn die labradoodles toch zeg... En wat goed ook dat ze naar zulke mooie nieuwe huizen gaan, niet alleen gezinnen maar ook echt als hulphond om mensen te helpen. Geweldig! Nou heel veel succes met het aankomende nest, ik hoop dat het weer soepel en goed verloopt!
honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker schreef om 05 oktober om 09:40
moet even mijn andere computer aan de praat krijgen daar staan alle foto's op..moet nog uitvogelen op mijn nieuwe mac hoe ik met de foto's om moet gaan zie namelijk alleen maar nummers met jpg staan en daar heb ik niks aan als ik foto's wil uitzoeken! je kan foto's zien op http://drentselabradoodles.hyves.nl
honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes schreef om 30 september om 10:37
wat geweldig,6 van die schatten,ben benieuwd naar foto s!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

maartje heeft 2095 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van maartje zeer positief gewaardeerd bij 49 waarderingen.

Berichten en online status
maartje was voor het laatst online 2 jaar, 11 maanden, 4 weken, 7 uur, 28 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^