HondenPage baasje margot

Over margot

honden foto van margot
Update 01-11-2010; Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, en ik ben al even afwezig hier, vandaar een update. We hebben afstand moeten doen van Branco; hij kwam bij ons als optie-adoptie, maar bleek heel erg blafferig en ik kreeg enorme klachten van de buren....Het ging me vreselijk aan het hart, maar uiteindelijk hebben we besloten hem niet te adopteren, temeer daar hij ook behoefte leek te hebben aan meer ruimte. Hij is ondertussen op een hele goede plek terecht gekomen! Na het eerste verdriet zijn we nu blij met deze beslissing en hebben we alle tijd voor onze Ayla! Wat een schatje is dat!
Update 26-04-2010; Ze is er!!!! We zijn zo blij met haar!

Update 21-04-2010; as zaterdag gaan we haar halen; Ayla zal ze heten! Haar moeder is een Samojeed, vader onbekend.....

Update 12-04-2010; zeer ws wordt het hondje op bijgaande foto ons hondje!!!!! Geen rasechte samojeed, niet via de fokker, maar via een organisatie die honden uit Spanje een beter leven wil geven en daartoe honden ter adoptie aanbiedt, en ook veel doet aan een mentaliteitsomwenteling daar, door middel van voorlichting, scholingsprojekten, sterilisatieprojekten etc. Is ze geen schatje??

Hallo allemaal,
Ik heb geen foto's om met jullie te delen, want ben geen hondenbezitster! Wat ik hier dan doe? Ik probeer me hier te orienteren en her en der om raad/advies te vragen. Het plan is namelijk om dit jaar een hond in ons gezinnetje op te nemen. Misschien zelfs wel twee....Ik ben ervoor aan het sparen. En dan hoop ik eindelijk een Samojeden puppie mee naar huis te kunnen nemen!!!!! Ik heb ondertussen al heel veel gelezen erover en kijk regelmatig op de website van de Samojeden club. Veel websites van Samojedenkennels/fokkers heb ik al van a tot z doorgespit...Een aantal heb ik al aangeschreven.
Mochten jullie tips voor me hebben; heel graag! Ook jullie ervaringen met jullie eigen Samojeden hond hoor ik graag.
Ik vind het heel leuk om allemaal hondenliefhebbers te treffen hier, ook als je passie bij een ander ras/kruising/maakt niet uit ligt; heerlijk om over te lezen. Dat doet me weer voelen wat een verrijking een hond is in je leven. Tijdenlang had ik gewoonweg niet genoeg tijd ervoor, en dat kan je zo'n beest niet aandoen! Maar nu, eindelijk, kan het!!! Ik verheug me er zo enorm op; kan haast niet wachten.

Krabbels aan margot

honden page profiel nickynicky schreef om 13 oktober om 16:59
Haha, ik heb ook even bij jouw foto's gekeken. Maar ik geloof niet dat we elkaar al een keer zijn tegengekomen. Ik denk dat ik jouw honden wel had onthouden :-) Ik hoop dat je kan gaan genieten van een welverdiende vakantie en we spreken, wat mij betreft, zeker een keer af als je terug bent :-)
honden page profiel Mark & NannaMark & Nanna schreef om 26 mei om 14:04
Ik lees pas net je felicitaties, dank je wel! Ik ben niet meer zo actief op hondenpage.. Leuk om te lezen dat jullie nog steeds op de lijst staan, wij zijn nog steeds super gek met onze Nanna. Volgend weekend is de clubmatch van de samojedenclub en we hebben uit nieuwsschierigheid Nanna ingeschreven voor de keuring. Timing is niet helemaal optimaal (Nanna is nog niet helemaal klaar met ruien) Finse lappenmanden zijn ook geweldig! Ik ben ze helaas nog niet tegen gekomen op straat maar op de foto's zien ze er erg leuk uit!
honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau schreef om 09 april om 23:57
Dank je wel :D Jouw hond is anders ook een dotje, zo schattig!
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 25 maart om 11:15
Wat is ze mooi he? En vandaag komt er weer een bij lees ik. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met de pup.
honden page profiel Jelke & CasperJelke & Casper schreef om 29 december om 10:03
Wij hebben Casper niet via een organisatie geadopteerd, via facebook zijn wij in contact gekomen met de eigenaar en diverse vrijwillegers van het asiel.
honden page profiel Mark & NannaMark & Nanna schreef om 10 augustus om 14:35
Het is volop genieten! Maar toch ook wel pittig op zijn tijd, zo'n puppy zet je wereld wel even volledig op zijn kop. Maar iedere ochtend als we wakker worden en naast het bed kijken worden we verwelkomt door een vrolijk koppie (compleet met het nodige likken en pootjes) en dat alleen al maakt alles goed! Ze doet het erg goed, in de auto gaat zonder problemen maar de bananen zitten al regelmatig in haar oren.Vooral als ze een ander hondje of een bekende ziet dan luistert ze even nergens meer naar... Ondanks haar puppy streken (of juist daardoor) zijn we enorm van Nanna gaan houden. Geen een extra knuffel van ons aan Ayla ;)
honden page profiel Mark & NannaMark & Nanna schreef om 02 juli om 17:52
Ik lees net je berichtje bij het Toppic van Nienke. Ik ga voor je duimen dat je over 2 jaar hetzelfde mee maakt als wij vandaag! Wij hadden het enorm leuk gevonden als je er vandaag al had kunnen zijn, we vonden het zo jammer dat er niet genoeg pups waren.. Ons leven staat nu in ieder geval op zijn kop, Nanna doet het al super goed, ze ligt nu in een diepe slaap. Stilte voor de Storm!
honden page profiel WijnaWijna schreef om 29 april om 21:38
Hey, wat een leuke hond is Ayla . Sammy zijn moeder heet ook Ayla en zijn zusje ook !!
honden page profiel Fabienne&Nala&LukaFabienne&Nala&Luka schreef om 16 maart om 20:55
Wat een schatje! Ze lijkt een beetje op een Japanse Spits :)
honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje schreef om 08 februari om 13:50
Ach wat een plaatje ze lijkt echt op mijn hond haar koppie dan.
honden page profiel Ayla & YunaAyla & Yuna schreef om 07 januari om 21:32
Heyy naamgenoot! hihi Der is ook een leuke wandeling de 23ste voor allerlei hondjes in zandvoort :D groetjes Ay
honden page profiel  schreef om 28 december om 23:23
Dankjewel ! Ik ben er helemaal verlieft op :$ hihi xx
honden page profiel roosroos schreef om 21 december om 11:07
Dankjewel :) het was heel leuk :) Jammer dat je joun samojeedje weg moest doen omdat hij zij te veel blafte maar ik hoop dat het met je nieuwe of andere hondje wel goed gaat :) GENIET Ervan ze zijn super lief :) Groetjes Roos
honden page profiel NickNick schreef om 07 november om 10:15
een prachtige hond vindt ik dit wow. ik heb zelf eerder een eurasier gehad ken je dat ras? groetjes nick
honden page profiel LuusLuus schreef om 28 juni om 21:48
Wat een supper mooie foto's Heb zelf ook een sam ze zijn echt te leuk!
honden page profiel SilvySilvy schreef om 15 juni om 21:36
wat een mooie samojeden zeg!! je zou niet zeggen dat ayla een kruising is heel erg mooi en idd wat een leuke lach he :)
honden page profiel JeskeJeske schreef om 01 juni om 11:09
Ja mijn Keesje Joke is helaas overleden. Nu al bijna 4 jaar. Ik mis haar nog steeds, maar ze heeft een goed leven gehad is meer dan 15 jaar geworden... Je moet maar eens kijken naar mijn foto's er staan 2 keesjes op. Joke en Kim. Als je de foto van Joke bekijkt, is 2 druppels water jou Ayla. Joke was toen al wel 11 of 12 jaar oud...
honden page profiel Jacqueline VeldtJacqueline Veldt schreef om 31 mei om 07:41
Wat een schatje zeg. Hoop dat jullie net zoveel plezier met hem hebben als wij met Polar maar dat gaat vast wel lukken! Ayla heeft het getroffen dat ze zo terecht gekomen is. gr. Jacqueline
honden page profiel JeskeJeske schreef om 17 mei om 11:30
Oh Margot, wat een mooi schatje! Maar eerlijk gezegd voel ik me heel vreemd bij het zien van je foto's. Ik had vroeger een keesje, Joke en als ik de foto's van jou pup bekijk, is het precies mijn keesje... Net hetzelfde kopje.
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 12 mei om 22:46
hey komen jullie ook nog morgen????? hoop jullie om 12 uur te begroeten op de parkeerplaats in heemstede.. mochten jullie het niet redden, zouden jullie dat dan door willen geven in het topic, of op mn mobiel (zie topic) veel liefs, shamilla
honden page profiel JonneJonne schreef om 02 mei om 20:20
Ja de keeshond kruising is van mijn ouders waar ik nu ook nog woon. A.s. zomer ga ik samenwonen en krijgen we dus een border. Heel erg veel zin in!!
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 28 april om 07:27
ahhh zena heeft 3 weken terug ook een knauw gekregen van een duitste herder.. helaas heb ik het niet gezien op t moment zelf.. (vanwege een dik pak haar) volgende dag bleek ze een groot gat te hebben in haar zij... helaas dus te laat om te hechten! gelukkig is de wond helemaal dicht, en heeft ze er nix geestelijks aan over gehouden. ik denk dat het op de wandeling goed gaat hoor.. ik heb er zin in!! :-)
honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker schreef om 27 april om 12:36
Wat een heerlijk scheetje!!
honden page profiel JonneJonne schreef om 27 april om 07:34
echt een heel leuk hondje!! Mooi ook! Grappig, ze heeft qua bouw van haar koppie iets weg van onze kruising keeshond/chihuahua! Groetjes, Jonne
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 23 april om 13:02
wat een mooie foto's zeg!!! wat een schatje.. vind het echt superleuk dat jullie mee willen wandelen op hemelvaartdag!!! ik heb er zin in!! groetjes Shamilla
honden page profiel PatriciaPatricia schreef om 23 april om 00:02
Het is bijna zover!!! Heerlijk hè. Geniet van je Ayla! Groetjes Patricia
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 15 april om 12:13
heb je een Sam?
honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker schreef om 13 april om 04:03
Kan ik me zeker voorstellen :-)))) Dankje voor je berichtje, ik ben ook heel trots op mijn roedel :-)
honden page profiel margotmargot schreef om 13 april om 03:34
Dank je Charlotte! Ik ben ook echt weg van haar!
honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker schreef om 13 april om 02:44
Wat een heerlijk koppie heeft je hondje! Echt een poepie :-)
honden page profiel Martina en ChinookMartina en Chinook schreef om 04 april om 15:14
Nee, hij is niet van Nienke al heb ik wel bij haar op de wachtlijst gestaan. Dus als je op het nestje van Nienke kan wachten, zeker doen. Dan zit je echt goed. Die van ons komt uit Zweden.
honden page profiel Martina en ChinookMartina en Chinook schreef om 04 april om 09:24
Ze zijn super Margot. Die van ons is nu 14 maanden en een heerlijk beest en zoooo lief. Ik ben benieuwd wanneer er 1 komen gaat bij jullie. Gr Martina
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 03 april om 14:06
Het zijn top honden! Je krijgt een hoop terug van ze!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

margot heeft 644 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van margot zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
margot was voor het laatst online 10 jaar, 11 maanden, 2 weken, 1 dagen, 14 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^