HondenPage baasje annie

Wat schreven de vrienden van annie op het forum

honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Ervaringen gezocht: Patella luxatie ofwel losse knieschijf
Jessie is aan beide knieën geopereerd, eerst de linker en driekwart jaar later de andere. Helaas heeft ze op dit moment toch weer pijn aan haar eerst geopereerde knie, we denken artrose, ze kreeg daar pijnstillers voor maar ze kreeg een darmafsluiting door die pijnstillers. Operaties op zich zijn ons meegevallen, ik zag er enorm tegenop, het is een beweeglijke hond dus hoe hou ik haar rustig. Maar het viel achteraf mee. De eerste week willen ze niet veel. Later lijkt het alsof er niks is gebeurt en willen ze lopen en spelen en dat mag niet. Overdag deden we haar in de bench en zodra we thuis waren, ging ze in een campingbedje, dan had ze net iets meer ruimte maar niet dat ze kon lopen. Na de 6 weken mogen ze alles weer. Niet te snel en het lopen rustig opbouwen. Ik baal ervan dat ze weer last heeft van haar knie, vooral imdat ik met vakantie ga en ze bij de oppas verblijft, ik vind het geen prettig idee. We gaan nog langs de da, kijken of we andere pijnstilling kunnen geven. Succes het gaat goed komen. Ps. bij wie laat je de operatie doen?
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Nieuwe Suprelorin chip of castratie
Wij hadden ook een chip laten plaatsen bij eli, die viel uit naar elke hond, rende er hard keffend achteraan. Ook een gedragtherapeut ingeschakeld maar helaas zonder resultaat. We weten wel dat eli erg bang is, en de honden bij hem wegjaagt, maar voor ons bijzonder vervelend. Maar de chip heeft niets betekend voor zijn gedrag. Hij begint nu uit te werken en zijn daar blij om, weer speels en niet meer zo op eten gericht. Jammer dat hij nog steeds honden opjaagt, en keft. We lijnen hem nu maar steeds aan.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Vandaag een vervelende ervaring gehad met 2 andere honden
Je heb goed gereageerd hoor, stel dat je haar had laten staan en de honden hadden haar ernstig verwond.    Mijn oudste is als 4 mnd oude pup ernstig gewond geraakt toen een hond haar greep en ging prooischudden, ik kreeg de kans niet om haar op te tillen met alle gevolgden vandien.    Nu til ik ze op bij honden die ik niet vertrouw.    Ze is trouwens niet bang voor honden geworden, had haar erna weer opnieuw gesocialiseerd.    Sterkte en veel plezier met je hondje, je zult nu wel anders wandelen en meer op je hoede zijn. Het heeft bij mij zeker een jaar geduurd voordat ik weer ontspannen kon wandelen. Maar nog steeds let ik erg op honden hun lichaamstaal, als ik het niet vertrouw ga ik een andere kant uit. 
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Darmafsluiting en ontsteking
Even een update Jessie is weer als vanouds. Tenminste dat denkt ze. Ze wilt weer spelen en zit eli weer te klieren. Ook wilt ze alles weer eten. Echt super. Een week terug leek ze meer dood dan levend en nu is ze weer super aktief. Dus heel goed nieuws d(^_^)b
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Darmafsluiting en ontsteking
Ja dat is wat de da me heeft meegegeven. Hoezo? Is dat niet goed?
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Darmafsluiting en ontsteking
Ik geef ook gedurende dag kleine beetjes voeding. Ze heeft zojuist wel gepoept d(^_^)b Dus herstel is er zeker. We moeten stomorgyl2 en metrobac geven en carporal tegen de pijn. Die ben ik al iets aan het minderen, ben nu toch huiverig voor pijnstilling. Sja geduld moet ik hebben, maar ik mocht vorige week het wandelen opbouwen na 6 wk rust, dit vanwege de knieoperatie. Dus was zo blij om naar buiten te kunnen, dus nu weer afwachten. Ik hoop dat ze dan is het voorjaar weer lekker naar buiten kan. Bedankt voor je antwoorden en opbeurende woorden!
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Darmafsluiting en ontsteking
Afgelopen donderdag is Jessie met spoed geopereerd aan een darmafsluiting. De dag ervoor was ze steeds aan het overgeven en apatish, ik dacht dat ze mss moest poepen en ging met haar naar buiten maar ze liep krom vd pijn en kreunde toen ik haar optilde. Dus zijn we snel naar de da gegaan. Daar dacht ze aan een virus en gaf haar een injectie zodat ze niet meer zou overgeven. De volgende dag was ze nog zieker, kreunen en niet willen eten, het water wat ik haar gaf kwam direct weer terug. Dus weer naar de da, en die vond haar duidelijk achteruit gegaan, en besloot om foto's te nemen en constateerde een darmafsluiting, dus meteen opereren. Het bleek dat haar gehele darm ontstoken was en in een knoop lag. Althans het was helemaal im elkaar heen gedraaid, hoe zoiets kan weten ze niet. Maar vermoedde is de previcox die Jessie voor artrose kreeg nadat ze aan haar knieën was geopereerd. Dus daar moest ik gelijk mee stoppen. Wie heeft dit ook meegemaakt en hoe is de hond hersteld? We vinden haar nog steeds niet goed, eten wil ze wel maar soms komt het er weer uit. De da zegt geduld, de operatie is zwaar en een ontsteking heeft tijd nodig om te genezen. Maar ik zou graag horen of de hond weer volledig hersteld.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Hoe leer ik mijn stafford honden te negeren.
Ik lees ook mee, ben intussen al een jaar bezig om eli te leren om honden te negeren, en tot nu toe nog steeds niet gelukt :(
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Klein en groot, dat kan toch niet samen...
Wat ongelofelijk schattig, mijn oudste chi heeft ook een grote vriend waarmee ze samen ligt, alleen is die grote vriend een stuk kleiner dan de doggen op jou foto. Leuk hoor.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in sbt en andere honden..
Dit zijn vragen waar "wij" Stafford eigenaren dus helemaal niets mee kunnen. ASTs, SBT,s en APBTs mogen dan de (terechte) reputatie hebben dat ze anderen honden slecht verdragen maar uiteindelijk is een Stafford-achtige niet zo'n bizar grote, zware of sterke hond. Een flinke Duitse Herder en alles van die maat of groter is echt al weer aanzienlijk groter, zwaarder en sterker dan welke Stafford-achtige je dan ook gaat tegenkomen. Het maakt niet uit of je hond groot of klein, stoer of schattig is. Je moet voorkomen dat het mis gaat, en ras staat daar geheel los van. Je kan een ras niet afrekenen op individuele mensen die hun verantwoordelijkheid wat dat betreft niet nemen. . Maar als het misgaat dan is het ernstiger dan met bijv een golden. En ik ga ervanuit dat als jij met je stafford loopt en gaat mis, je kan handelen. Maar als je met een roedel loopt zit je met meerdere honden, ik vraag me dan af of ze dan ook weet hoe te handelen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in sbt en andere honden..
In ieder geval respect dat je jou verantwoordelijkheid neemt d(^_^)b Ik heb onlangs een discussie met een hondeneigenaar in het bos gehad. Zelf heb ik twee chihuahuas, waarvan de een heel sociaal is, met elke hond kan. De ander is een ramp, een onzekere bange hond die altijd een grote bek heeft wat hemzelf in gevaar brengt. Ik liep in het bos en plots zag ik een stafford, normaal lijn ik de jongste op tijd aan, zodat hij een andere hond niet triggert met zijn gedrag, maar goed ik draai me om en loop terug zodat hij met mij meekomt en niet op de andere afrent. Dus hond aangelijnd en loop terug, de vrouw had haar hond ook vast gedaan maar vertelde me dat ze het normaliter niet deed, haar hond pakte alleen honden die hem uitdaagden of aanvallen. Dus ik zei, ja dan had hij mijn hond dus gegrepen en had hij zeker niet overleefd. Wat ze toen antwoorde maakte me gewoon boos, dan is het jammer voor de andere hond... Eigen schuld. Pffff ik hoop haar niet meer tegen te komen, ik wandel niet meer op dat pad, uit angst dat ik die vrouw weer tegenkom. Dus wilde dat meerdere mensen hun verantwoordelijkheid namen. Over degene die hier antwoorde dat haar uitlaatstafford wel los mag, wat doe je als het wel mis gaat? En je hebt nog een aantal honden los lopen? Als ik dit zo lees, ben ik blij dat ze hier in het bos, de uitlaatservise gaan verbieden. Juist omdat ze vaak met meerdere honden aankomen en die gewoon los laten lopen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Onzekere hond rent blaffend en grommend naar andere honden!
Door goed te leren observeren leer wat voor je hond kalmerend werkt en wat voor je hond meer stress oplevert. Dit gedrag kun je oplossen d.m.v. BAT. Dit houdt in: Veel honden weten tegenwoordig niet meer hoe ze een hond moeten benaderen en gaan daarom maar meteen grommen, uitvallen of trekken aan de lijn. Ze vergeten de hondentaal (kalmerende signalen). BAT is een techniek waarbij je de kalmerende signalen benadrukt (beloond) en zo de hond weer leert kijken naar een andere hond zonder agressie en dat de hond zelf een keuze maakt voor conflict vermijdend gedrag. Dit kan zijn door kijken naar de andere hond en daarna bv. te gaan snuffelen. Of na het kijken de kop te gaan draaien. We gaan het kijken naar de hond met een beloningswoord markeren en daarbij maak ik gebruik van een functionele beloning, nl. weglopen van de situatie. Door dit in scene te zetten en gebruik te maken van een stabiele hond ga je je hond zien veranderen. Mijn honden heb ik al vaak in kunnen zetten om andere honden weer fijne ontmoetingen te hebben. Veel mensen willen juist dat hun hond alleen maar kijkt maar hunzelf maar ik wil juist het tegenovergestelde, leren dat er een wereld is waar gewone ontmoetingen mogen plaatsvinden. Mocht je interesse hebben in BAT dan kan ik kijken welke trainer je kan helpen. In welke provincie woon je? . Deze techniek heb ik ook samen gevolgt met een GT. Maar is niet te doen zodra je weer in het dagelijkse leven zit. Bij de honden die stabiel waren ging het op een gegeven moment goed. Ik blij, maar op straat werkt het voor geen meter, ik was op een gegeven moment meer aan het heen en weer lopen dan dat ik een wandeling aan het maken was. En soms kon ik niet anders dan gewoon doorlopen. De training heeft voor eli niks gedaan, helaas, ik ben een hoop geld kwijt en eli is nog net zo als ervoor. Nu lijn ik hem aan zodra ik een hond zie, want is nu een paar keer voorgekomen dat door zijn gedrag andere honden hem willen pakken ipv van dat ze weg gaan. Dus met gevolg dat hij gaat gillen en wegrennen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Onzekere hond rent blaffend en grommend naar andere honden!
Als je hond met dit gedrag succes heeft gehad, dus de andere hond ging weg, zal het erg moeilijk zijn om het af te leren. Mijn hond doet het ook, kalmerende signalen, boogjes, en zelfs een GT ingeschakeld. Maar niks mocht baten. Ik heb nog steeds geen oplossing gevonden om dit gedrag af te leren. Ik lijn hem steeds aan zodra ik een andere hond zie aankomen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Wie heeft er een chihuahua
Hier twee chi's. Jessie een teefje van ruim 2 jaar en eli van ruim een jaar. Zie mijn profielfotos.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Mijn reutje tilt zijn pootje op....in huis! Helpt castreren?
Eli is chemisch gecastreerd dmv een chip. En hij heeft sindsdien niet meer in huis geplast. Hij plast nu tijdens een wandeling eenmalig en heel veel, en dan is het klaar. Maar het is geen garantie, je moet ook wanneer je hem het zien doen naar buiten brengen. We laten de chip zodra het uitgewerkt is niet vervangen, er zijn andere irritante dingen voor terug gekomen. Maar het plassen is geen gewoonte geworden dus zal hij het niet weer doen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in homeopathische druppels tegen oa. vuurwerkangst
Oehhhh echt??? Dat zou ik niet doen hoor. Hoe reageren ze normaal op vuurwerk, heeft de jongste het al eerder meegemaakt? Ik zou zeker bij hem de extra trauma's besparen aangezien hij het al zo moeilijk heeft. Hier zou Loco gerust alleen thuis kunnen blijven maar die reageert er dan ook helemaal niet op. Niet met enthousiasme zoals mijn eerste reu en angst lijkt hij tot op heden ook nog nergens voor te kennen. Mijn eerste reu, Sasha was naar mate hij ouder werd bang voor onweer, kroop de badkuip in en noem maar op. Een keer terwijl we op de zaak waren was er een behoorlijk heftig onweer en heeft hij een hol/gat in de leren bank gegraven om zich erin te verstoppen omdat de deur naar de badkamer dicht was. Die arme vent was helemaal van slag zo verschrikkelijk zielig.:'( Hij kwam altijd steun bij me zoeken die hij ook kreeg. Dan leidde hij me naar de plek waar hij zich het veiligst achtte en zorgde ik ervoor dat ik bij hem id buurt bleef. Hij was dan alsnog van slag maar wist zich erdoor te slaan. Dat betekende dat ik vaak op de wc pot zat met hem ernaast id badkuip. Wat ik ervan begreep, volstaat 1 DAP verdamper voor een x aantal vierkante meters vandaar dat je het ook beter al iets eerder in het stopcontact kunt steken. Zelf zou ik het dan wel weer zo dicht mogelijk bij de plaats van de hond(en) in het stopcontact steken. Eli heeft totaal geen moeite met vuurwerk, het is juist Jessie die het vreselijk vond vorig jaar. Tot nu toe reageerd ze er niet op, we hebben het getest in de tuin. Dus hopelijk blijft het zo. .
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in homeopathische druppels tegen oa. vuurwerkangst
Moet zo'n DAP geval in het stopcontact waar de hond ligt, of kan dat op een neutraal punt? Wij gaan zit jaar naar vrienden toe, en kunnen de honden niet meenemen. Ik sluit de gordijnen, zet de radio aan, trouwens helemaal niet aan gedacht dat daar ook vuurwerk te horen was, en een kleed over de bench. En als ik dan een DAP erbij doe, zal het voor een aantal uurtjes moeten lukken. Sws kijk ik het aan, mocht het een ramp zijn, er wordt al aardig afgestoken hier, dan blijf ik thuis.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Welke honden zijn welkom in een losloopgebied?
Hein Ik loop daar omdat eli ook los loopt, en het ook erg fijn vindt om te rennen. Maar zodra ik zie dat er een hond aankomt lijn ik hem aan, mensen zien dat dus duidelijk en waarom dan niet even de moeite nemen om tenminste hun hond bij zich te roepen. Als ik dat met een pitbull zou doen, dan weet ik zeker dat ze hun hond wel bij zich roepen. Maar omdat eli klein is denken ze, ach die kan geen kwaad. Tegenwoordig til ik eli nu op, gewoon omdat ik niet wil dat hij zich bedreigt voelt, maar zelfs dan zijn er honden die tegen me opspringen. Het is toch belachelijk dat mensen hun hond dan niet wegroepen? Met ik vind het prima, bedoel ik dus, prima als je de hond niet wil aanlijnen, maar zorg dan wel dat hij bij je blijft. Wat een kleine moeite is, geeft zoveel plezier. Snap het onverschillige, egoïstisch gedrag van sommige mensen niet. En trouwens alleen wandelen in de natuur en dan later je honden ergens anders uitlaten? Er moet ook nog gewerkt worden, ik heb niet eens tijd daarvoor.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in poep eten
@ ientje: Ik was begonnen met acana adult large breed, na 2 weken zag ik dat hij veel minder stront naar binnen werkte. Ik ben nu bezig met een zak acana wild prairie en het gaat nog steeds goed. Hij eet nu af en toe een drol wanneer hij los is ( weet niet waarom), maar dat was eerst VEEL meer. Eerst was het 5 a 6 keer per wandeling of meer. Edit: ik gaf voordat ik aan acana ben begonnen, ook een hoogwaardig brok van een ander merk met ook veel vlees. Dingen kunnen soms vreemd lopen. . Ik geef mijn honden ook vers vlees, tamminga, Lotgering en Alaska. Ik ga de acana ook eens proberen, mocht dat werken ga ik het om de dag geven. Heb alles er voor over om het strontvreten te stoppen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in poep eten
Hier ook een strontvreter, en sinds dat eli chemisch gecastreerd is, begint hij ook stront te vreten. Dus ben blij als die chip uitgewerkt is. Jessie doet het ook als ik niet oplet, meestal laat ik haar halverwege het bos los want in het begin ligt het meeste stront. Maar soms laat ik haar eerder los en dan vreet ze zoveel dat ze naderhand misselijk word en het dan uitkotst, gatver dan moet ze net zo lang buiten blijven totdat ze het eruit heeft gegooid want ik sta niet voor mezelf in als ze het in huis doet. En ik heb ook van alles geprobeerd, veendrenkstof, eierkoek, meer eten, sleutels gooien haar roepen en dan belonen, maar ze neemt de beloning en snelt weer terug naar het stront. Op zulke strontvreter momenten kan ik er wel wat aandoen. Vindt het zo smerig. Echt
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Welke honden zijn welkom in een losloopgebied?
Kijk het valt me altijd op, dat als een grote hond aangelijnd loopt, de mensen hun hond bij zich roepen en aanlijnen. Maar als ik met eli aangelijnd loop laten ze hun hond gewoon op mijn hond afstormen. En daar wordt ik schijtziek van.. Eli is bang en blaft uit angst naar andere honden, maar zodra de honden op hem afkomen vlucht hij weg, dus om dat te voorkomen lijn ik hem aan. Gevolg is dat hij helemaal in de stress schiet als er een hond op hem afstormt en hij kan geen kant op. Lijkt alsof het mensen niet interesseerd dat mijn hond bang is, en nee hun hond doet niks, maar eli is wel erna bang en gestrest. Prima hoor dat ze hun hond niet aanlijnen, maar hou ze uit de buurt van mijn aangelijnde hond. Die zit immers niet voor niets vast.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Ervaring zylkene
Zylkene heeft voor eli totaal niks gedaan. Ik heb het in totaal een half jaar gegeven, en samen met een GT getraind. Maar we zagen geen verschil dus zijn er mee gestopt, helaas heeft de GT ook geen verbetering gebracht aan eli zijn gedrag, nu accepteer ik maar dat hij buitenshuis een moeilijke hond is. Maar mocht er een middel op de markt komen dat daadwerkelijk onzekere honden zekerder en minder angstig maakt, koop ik het direct.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Rassen laten uitsterven
Iemand noemde de chihuahua. Mag ik vragen waarom? Er zijn genoeg gezonde chihuahua en niet alle hele kleine chi hebben uitpuilende ogen en te grote schedel tov het lichaam.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Castreren. wel of niet?
Mijn hond heeft een week of 6 geleden een chip gekregen, een chemische castratie dus. Mijn hond is onzeker en valt naar alles uit, als hij los loopt en ziet een andere hond gaat ie eropaf, dus hij kan niet los. Ik had gehoopt dat een castratie voor hem positief zou uitpakken, maar tot heden ben ik blij als het is uitgewerkt en enige positieve is dat hij niet meer plast in huis. Maar verder, nog agressief naar honden/ kinderen en vreemde dingen. Hongeriger, eerst at hij matig en nu obsessief. Hondenpoep eten, dit deed hij nooit, maar nu dus wel. Ik kan helaas verder niks positiefs opnoemen, en ben blij dat ik voor een tijdelijke castratie ben gegaan.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Een hond is geen aankleedpop
Ik wil mijn honden niet als een pop aankleden... Maar eli is maar wat blij met zijn truitje aan. Zonder trilt en bibbert hij van de kou en wilt niet meelopen. Maar met truitje aan rent hij vrolijk mee. Dus voor sommige honden is het gewoon nodig.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Gedragstherapeut,..
Sja... Ik heb ook een GT ingeschakeld voor eli, ze is een paar keer bij ons thuis geweest en ze heeft beoordeeld dat eli heel onzeker en bang is. Daardoor gaat hij altijd in de aanval zodat honden hem links laten. Terwijl hij heel dominant overkomt, maar dat is hij dus niet. Alleen daarna zijn we samen gaan oefenen, met stabiele honden, en diverse keren op rustige plaatsen. Alleen... Het heeft niet geholpen, de tips die ze gaf, waren niet uitvoerbaar of heel moeilijk te voorkomen. Dus heb er weinig aan gehad, en me een hoop geld gekost. Voor eli zou ik geen GT meer inschakelen maar wellicht heeft het voor jou hondje wel goede resultaten. De GT die ik had, werkte met kalmerende signalen en belonen.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Zijn er hier nog honden die kleine kinderen NIET leuk vinden ?
Eli haat kleine kinderen, buiten blaft hij naar ze zodat ze niet in zijn buurt komen. En als er bij ons kleine kinderen over de vloer komen, moeten we oppassen dat ze niet in zijn buurt komen. Hij heeft al enkele keren een kind gebeten. Balen we enorm van, en heeft niks met socialisatie te maken, er komen nogal wat kinderen bij ons thuis. Maar hij heeft gewoon een hekel aan ze, hij vindt ze druk, eng. Snoepjes of lekkers geven heeft geen zin, op zo'n moment is hij alleen geconcentreerd op de kinderen. Al hebben we het idee dat hij ze begint te negeren. Jessie springt direct bij de kinderen op schoot, ze vindt ze juist leuk.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in twee honden waarvan een moet revalideren patella
Herkenbaar Jessie is dit jaar geopereerd aan patella, en ik heb nog een jonge hond rondlopen. En hoe hou je een hond rustig terwijl er een andere hond staat uit te dagen? Ik hield jess als we thuis waren in de box,en zodra we weg gingen in de bench. Maar moet toegeven dat ze hele domme sprongen etc heeft gemaakt tijdens de revalidatie en ik was erg bang dat het niet goed zou genezen maar gelukkig is het goed gegaan. En helaas ze mochten echt 6 weken niet samen spelen. Haar andere knie wordt volgende maand geopereerd, weer 6 wk een speelse hond rustig houden... Zie er nu al tegenop. Maar bewust gekozen voor een koude natte periode want ze houden niet van kou, dus wilt ze dan toch niet graag naar buiten. Tip ik heb een hondenbuggy gekocht, als ik eli uitliet kon Jessie in de buggy mee, dan had ze toch geestelijk een uitje. Ik wilde haar niet steeds opsluiten in de bench dus zo kon ze mee.
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Heb je weleens een ras gehad waar je nu nooit meer aan zou beginnen?
Hier 2 chihuahuas, ik weet zeker als ik eli als eerste had gehad dat we nooit aan een 2e chi waren begonnen. Jessie is een super sociale chihuahua die niet bang is en ook niet zo blaft. We dachten dat ze zo was door onze opvoeding. Dus we namen er een chihuahua bij, maar die is het tegenover gestelde van Jessie, bang, blaffen, onzeker en een bijter. Ondanks de socialisatie, cursussen noem maar op. En dat blijkt dus typisch een chihuahua te zijn en juist Jessie een uitzondering. Dus voor ons geen chihuahua meer. Denk dat onze volgende hond een australian sheperd wordt, wellicht een mini want moet een beetje handzaam blijven :-D
honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef in Vechtende honden......hoe zie je dat ze voor de kill gaan
Ik let altijd wel op lichaamstaal zowel bij de andere hond(en) als mijn eigen. . Deden meer baasjes dat maar...
 

Vrienden van annie

honden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van  Regina & Kayya & Victoriahonden foto van Jessie en Eli honden foto van Sanne---Fanny(L)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^