HondenPage baasje *~ Izzy ~*

Wat schreven de vrienden van *~ Izzy ~* op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Geef nooit op!!!
Toen Luca jaren geleden bijna doodgebeten werd door een pitbullachtige en hij hier op de serretafel geopereerd werd en behandeld, dacht niemand dat hij dit ooit zou overleven. Hij had zoveel bloed verloren, dat het hele huis vol bloed lag en hij kon ook niet meer vervoerd worden. Hij was stervende ! Na maandenlange zorg knapte Luca langzaamaan op en er werd een diagnose gesteld dat zijn rechterachterkant, de aangedane zijde altijd achter zou blijven en de knie van zijn rechterachterpoot op slot zou blijven en niet meer hersteld zou kunnen worden, waarschijnlijk zou er amputatie moeten volgen. Zelfs onder narcose kon de poot niet gebogen worden en we moesten ons er maar op voorbereiden dat herstel niet meer mogelijk was. Ik nam contact op met een erkende homeopate en zij adviseerde een aantal homeopatische middelen, die hij elke dag toegediend moest krijgen. Ik begon in mei met deze middelen en in augustus kwam ik voor een controle weer bij de dierenarts. Hij was hogelijk verbaasd en vroeg me wat er gebeurd was : het slot was van de knie, er werd spierweefsel opgebouwd en de poot was veel krachtiger. Om een lang verhaal kort te houden : Luca herstelde daarna en kon zijn rechterkant weer bijna geheel gebruiken, iets wat de dierenartsen niet konden begrijpen. Ik schat dat had ik geen homeopate ingeschakeld, Luca zijn poot verloren had. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Geef nooit op!!!
Wat een verhaal. Wat je zegt over de alternatieve geneeswijzen, ben ik het daar helemaal mee eens. De hond van een vriendin is vanaf dat hij pup was tot aan zijn 6,7de ziek geweest, overgeven, diarree, lusteloosheid, huidaandoeningen, oorontstekingen, anaalklierproblemen, noem het op en hij had het. In al die jaren ging het baasje trouw naar een heleboel verschillende dierenartsen, die het symptoom onderdrukten, een injectie voor dit, een injectie voor dat, hypoallergene voeding, kuurtjes, prednison, ik weet al wat niet meer. Alles maar tijdelijk. Totdat hij terechtkwam bij een heel goede holistisch dierenarts : hij ging over op kvv, kreeg Japanse kruiden, werd ontgift, ontstoord en na de eerste behandeling zagen we hem al vooruitgaan, na de tweede behandeling ging het zo goed, dat we niet wisten hoe we het hadden, hij at weer goed, de aandoeningen gingen een voor een over en na een aantal weken was hij nagenoeg beter. Dierenartsen onderdrukken vaak het symptoom, een holist gaat naar de oorzaak. En deze hond is niet de enige, die in al die jaren beter is gemaakt, maar wij als baasjes supersterk in onze schoenen moeten staan, om de alternatieve weg te kiezen, omdat er vaak lacherig over wordt gedaan en de alternatieve geneeskunde niet serieus genomen wordt. Mijn dag is in elk geval goed en ben zo blij voor jou en je hondenschat. Geef nooit op, dat is precies wat je schrijft. Ik hoop dat je hondenventje nog heel lang, en in goede gezondheid bij je mag zijn. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Dominantietheorie
"Maar hij checkt er soms uit, wanneer er prikkels zijn. Dan is het Leo niet meer. Dan komt er een waas over zijn ogen, en komen we niet meer bij hem binnen." Basil Ik heb verschillende chronische ziekten en ik moet zeggen dat ik op momenten dat ik niet goed ingesteld was, of iets mankeerde wat ik nog niet wist, ook zulk soort momenten had.Van tot het autistisch toe alle geluiden die in je bubbel komen, tot dingen die niet meer doordrongen. Ontzettend chagrijnig, wat ik altijd aan mijn cyclus wijte, maar dat dus achteraf gezien door een overbelast lijf door glutenintolerantie kwam. Ook bijv. altijd koude voeten. Blijkbaar als je lijf in opperste staat van paraatheid is door chronische ontstekingen, kost dat zoveel energie dat je jezelf niet meer bent.Ook bij heftige pijn na wortelkanaalbehandeling waarvan de verdoving niet pakte, ben ik bijv. het geheugen van bijna een hele dag kwijt.Ik denk dat dat bij Leo ook zomaar mee kan spelen. Iets fysieks, of die wonden die niet genezen, of iets anders wat niet in orde is, waardoor hij constant op zijn tandvlees loopt en daardoor een kort lontje kan hebben.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Maan, de Italiaanse windhond
Als Dobby een tijdje bij een drukke hond is, weet hij het niet meer en wil hij ook op een hond(je) gaan rijden. Het is gewoon opwinding van drukte. Misschien bij jullie ook zoiets? Wel een risico natuurlijk.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve Sadi :'-(
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Myn lieve queenie
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Maan, de Italiaanse windhond
Ooh wat leuk!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Natuurlijk blijft er eentje
Schattig hondenventje. Ik hoop dat hij een lang en gezond leven tegemoet gaat. Veel geluk met hem. Wat is hij mooi ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve meid
Heel veel sterkte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Wandelen met angstige asielhond
Hoe lang loop je dan met hem, per dag? Mijn hond had er ook nogal een kluif aan om te wennen aan zijn nieuw omgeving, net naast de binnenstad. Het eerste half jaar liepen we 70 minuten per dag. Liepen we minder, dan liep hij te stuiteren. Dat ging om een Golden Retriever van 1 jaar.Later pas zijn we gaan uitbouwen met wandelen.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Doen dierenartsen nog inentingen?
Dank je. Ik bedacht deze vraag natuurlijk pas toen alles al dicht was en vroeg me af of iemand wist hoe het zat.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Doen dierenartsen nog inentingen?
Normaal gesproken krijgt Dobby in april zijn jaarlijkse/driejaarlijkse enting. Vooral tegen Weil/ lepto is belangrijk, want meneer is een fanatieke slootspringer.Ik heb even afgewacht, maar nog niets gehoord over dierenartsen. Weet iemand of die in het algemeen gewoon inentingen doen, nu met die corona ellende?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Aangezien de pup een stamboom en gezondheidsverklaringen meekrijgt, vraag ik me af, hoe de fokker de gezondheidsverklaringen heeft kunnen tonen, ook wat de balletjes betreft. Het is namelijk heel belangrijk dat een pup met een "afwijking" aan het geslacht, geen nakomelingen zou mogen krijgen. Romeo had 2 balletjes, anders zou hij nooit  ingezet mogen worden om een dekking te doen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn roedel samen
Wauw, wat een prachtig stel. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bobby!!!
Wat een prachtig hondenmeisje. Ik hoop dat ze een lang en gezond leven tegemoet gaat. Heel veel geluk met haar !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Als de pup mee naar huis gaat, zijn er gezondheidsverklaringen en is het ook bekend of er 2 balletjes zaten. Als de pup in het nest maar 1 balletje had, is het vaak zo, dat het balletje op een plek zit, dat het niet kan indalen en soms is dan een kleine ingreep nodig, om het alsnog te laten indalen. Maar het kan ook aangeboren zijn. Dan mag je niet fokken met het hondje. Bij Romeo was het niet aangeboren, maar een ingetrokken balletje, dat gewoon toch kon indaIen. Ik ken honden genoeg die oud zijn geworden met 1 balletje en levenslang nog grote interesse hadden in de hondenmeisjes.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Romeo had in het nest 2 balletjes. Toen hij bij mij thuis was, zag ik ineens nog maar een balletje. Het bleek een, na wat speurwerk, "wandelend" balletje te zijn, wat bij stress kan ingetrokken worden, terwijl de dierenarts het al over opereren had. Gelukkig deed ik het niet en begon met homeopathie onder begeleiding van een erkend homeopate. Toen ik er niet meer op lette en ik hem op een dag weer eens goed bekeek, was het balletje ineens ingedaald. Had hij in het nest 1 balletje ? Een niet ingedaald balletje kan na verloop van tijd toch indalen, wat zei de fokker hierover ? 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Ditch the Bowl
Sinds ik verhuisd ben en in een flat woon, met vloerbedekking, doe ik dit niet meer. Eten zit in zijn bak in de keuken (zeil) en hij houdt niet van zeil, dus als zijn eten mobiel zou zijn zou hij het naar de vloerbedekking slepen. En da's bah.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Gewoon om een gesprek te starten
Dobby is een Golden. Mijn derde hond en tweede Golden. Maar hij is in vergelijking met mijn vorige twee honden een lastpak die zelfs ik niet 100% opgevoed krijg.Het ligt heel erg aan de hond en aan het kind.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in R.I.P Luna
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Gentle leader, halti etc
Ik heb met een gentle leader gewerkt onder begeleiding van de hondenschool toen ik door een plotselinge ruk een gekneusde hand had waarmee ik niets meer kon. Aangezien ik Dobby toen korter dan een maand had en hij ook 28 kg woog... ging dat met een normale riem niet zo best.Ja, je moet opletten, omdat er veel kracht vrij kan komen wat dan op de nek slaat. Maar ook recentelijk gebruikte ik hem nog wel als het buiten glad was.Uiteindelijk heeft het bij ons nul effect gehad om netjes meelopen aan te leren, maar ter voorkoming van pijn bij de baas was het wel nuttig.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Charlie 14 jaar
Van harte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Boter Kaas en Twinko
Hahaha, briljant!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo 12 jaar !
Heel erg bedankt voor jullie fijne reacties.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo 12 jaar !
Mijn lieve en prachtige Romeo wordt vandaag 12 jaar ! Ik ga je vandaag extra verwennen met je lievelings-kvv (3 soorten), een heerlijk kauwbot en wildkoekjes. Mijn lief hondenventje, ik hoop dat je nog vele, vele jaren bij me bent in goede gezondheid. Je verrijkt mijn leven ! d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Gepakt
" Mijn ervaring is, als 2 honden samen zijn, en er ineens een 3de bij komt, dat 1 hond dat vaak niet wil, en dus gaat claimen, de hond, niet het baasje. " yooop Ja, of vaak een teefje die van alles gaat lopen regelen dan.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera! Max 1 Jaar
Van harte !
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Daar is ze dan.(pag. 11)
Ik hergebruik ook altijd dingen. Tot vorig jaar heeft Dobby op Chico zijn mand gelegen. Het eerste jaar met Chico zijn halsband en riem gedaan. Ik heb zelfs Freya's leren riem nog, maar die begint nu een beetje te verdrogen.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Reu verliefd op Reu?
Ik zou je aanraden om de volgende keer aan die eigenaren te vragen of ze wel vaker meemaken dat honden helemaal gek zijn van die geur.Ik heb het zelfs met twee honden meegemaakt: oude Chico van 13-14 helemaal gek van zijn gecastreerde vriendinnetje. Toen kreeg ik Dobby en die was net zo gek op haar. Altijd met hun neuzen aan de achterkant geplakt. Dat hadden meer honden.Zo ook met een hondje (reu) bij ons nieuwe huis. Het is een shih-tzu of boomer, maar Dobby wil er het liefst op rijden. Dat schijnt ook met meer honden een probleem te zijn.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Tatoeage van je hond!
" Ik heb er 3. En nog wel bijzondere ook, want twee ervan heeft Ben gezet. Een huilende wolf met een tribel, maar de mooiste zijn mijn 4 hondenpootjes, die bij mijn hart zitten en zo omhoog lopen. "Didy  Wat leuk! Mijn dochter en ik zitten er ook aan te denken een afdruk van de pootjes van Gio en Kyra te laten tatoeëren.
 

Vrienden van *~ Izzy ~*

honden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nienke & de roedelhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van isabelle honden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van ~*~ Jessica & Diesel ~*~honden foto van Mootjehonden foto van Caitlin & Bijou † honden foto van Mojuanhonden foto van Kikihonden foto van zonnetjehonden foto van T & T  cockerduohonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Bashonden foto van Joke en honden foto van ~Weg hierhonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van mariskahonden foto van tinekehonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Ron Boesjeshonden foto van Mackhonden foto van Klaudiahonden foto van kimhonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Gio en Kyrahonden foto van Fayhonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Vera en de max !honden foto van jeltjehonden foto van karin ,Gucci en Imanihonden foto van silke & woody honden foto van Nicky_The (niet meer actief)honden foto van Zootjehonden foto van Puppy For Salehonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^