HondenPage baasje Mayumi & meisjes

Wat schreven de vrienden van Mayumi & meisjes op het forum

honden page profiel GeaGea schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
Kijk wel uit dat er goede foto's gemaakt worden, daar kan ook veel verschil in zitten.Deze jonge hond zou HD hebben, een foto gemaakt door een "gewone" dierenartsDan een foto gemaakt door een specialist van dezelfde jonge hond: 
honden page profiel GeaGea schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
Inderdaad, zoals Willemijn aangeeft, een specialist hier naar laten kijken.Ik heb zeer goede ervaringen met Daan Kranendonk in Putten.Met 5 maanden zitten ze midden in de "slungel" periode, de poten gaan dan nog alle kanten op, vooral als ze hard groeien.Ga niet te snel over tot operatie, heb meerdere gevallen gehoord dat bij een second opinion door een specialist een operatie niet nodig was..... 
honden page profiel GeaGea schreef in Puppy Update
Met dit weer is dat niet zo moeilijk. Gelijk na het wakker worden de pup uit de bench en gelijk mee naar buiten. Een bakje voer en bakje water mee en dit buiten geven. Na het eten lekker buiten in het gras laten lopen en dan ontlasten ze zich vanzelf.
honden page profiel GeaGea schreef in 10 puppy's uit hetzelfde nest overleden door Parvo
" wat ontzettend triest, arme pupjes  in elk geval waren de pups nog te jong om volledig gevaccineerd te zijn " Dobry De fokker geeft aan dat de pups 8,5 week oud waren.De pups waren nog niet geënt en ook niet getiterd, de fokker ging er vanuit dat de pups nog voldoende antistoffen zouden hebben. Een grote gok met nog grotere gevolgen....
honden page profiel GeaGea schreef in Vraagje: stresssignalen-kaart
Bedoel je deze: https://www.kenniscentrumargos.nl/artikelen/hondentaal/
honden page profiel GeaGea schreef in Zoektocht naar mijn tweede bengel
" Oh wat gaaf zeg!  Ik vind het jammer dat ze op 3 uur afstand woont. Anders was ik gewoon bij haar gaan lessen. Heb je toen met Kanly, Lass of Saren in een wedstrijd gelopen?  " Britt & Maui Was een team van 3 personen, Ellen met Kanly en Tjitse met een jonge teef en ik.
honden page profiel GeaGea schreef in Zoektocht naar mijn tweede bengel
" Correct! Ken je haar?  " Britt & Maui Ja, heb zelfs een keer samen met haar in een team een wedstrijd gelopen.Heb ook een tijd lang bij haar getraind.Op de foto een training met Bobby Dalziel uit Engeland. Ellen staat (van de 3 mensen bij elkaar) helemaal links, zelf sta ik in het midden samen met Bobby. En mijn hond helemaal links de schapen aan het drijven.
honden page profiel GeaGea schreef in Zoektocht naar mijn tweede bengel
Wat leuk, ben je bij Ellen geweest?
honden page profiel GeaGea schreef in Wormen pup
" Dit wist ik niet.. mijn puberpup van inmiddels bijna een jaar heeft nog nooit wormen gehad. Is ook nog nooit in haar leven ontwormd, ook niet bij de fokker. Wel 2 keer de ontlasting laten onderzoeken, ook geen wormen.. nu is ze 1 maand geleden loopt geweest. Heeft ze dan nu sowieso wormen? Nog een keer laten testen dan? " Pascale, Kahlúa&Willow Ik weet van iemand die ook altijd regelmatig ontlasting liet onderzoeken, hond had nooit wormen volgens het onderzoek. Toen de hond ziek werd bleek de hond toch vol wormen te zitten....Vind het dus een lastige vraag. Preventief ontwormen is zinloos, maar naar mijn mening is helemaal nooit ontwormen ook niet goed. 
honden page profiel GeaGea schreef in Hond poept te vaak
" Het kan zeker aan t soort brokken liggen. Cavim bevat veel graan, dan poepen ze meestal meer.   Ik zou een iets betere brok voeren. " Kees Het "gevaar" bij Cavom is dat je er maar weinig van hoeft te voeren.Ik ben van mening dat veel mensen de honden overvoeren, dan neemt het lichaam het niet meer op en heb je dus meer poep. Wij hebben 20 honden, allemaal op Cavom (samen met wat versvlees) en onze honden poepen maximaal 2 x per dag.
honden page profiel GeaGea schreef in Wormen pup
" Heleen, vraagje.   Ik kan me van heel vroeger van onze pups herinneren, dat er na een wormenkuur, een hele hoop wormen uitkwamen. Iemand zei een keer, dat pups altijd wormen hebben. Hoe zit dat nou precies? " Suzanne en Luca Iedere pup heeft bij de geboorte wormen. Dit krijgen ze via moederhond (waarbij de "slapende" larven tot leven komen onder invloed van de hormonen). Iedere loopsheid dat de moeder wormen krijgt, zal er weer een deel van de larfjes zich nestelen in het lichaam en wachten op de volgende loopsheid.
honden page profiel GeaGea schreef in zoektocht naar mogelijk eerste hond
Aan je verhaal te lezen, denk ik dat wij deze week e-mail contact hebben gehad Ik denk dat een Miniature American Shepherd prima in jullie plaatje past.Wij hebben meerdere pups geplaatst als therapie- en buddyhond.De mini's zijn baasgericht, sociaal, makkelijk in de opvoeding en bijzonder goed met kinderen.Ze vinden het leuk om samen met je iets te doen, maar liggen net zo lief lekker bij je op de bank.Helaas is er veel vraag naar pups en onze wachtlijst ook erg lang.... 
honden page profiel GeaGea schreef in Chihuahua aanschaffen
Als je een klein hondje zoekt is een toy australian/american shepherd misschien ook een optie.Het zijn echte kindervrienden en houden onze border collies en working kelpies met gemak bij.Onze kleinste is 30 cm en totaal niet onder de indruk van de grote honden.  
honden page profiel GeaGea schreef in verschil tussen
" Een hond krijgt alleen een stamboom als deze gefokt is volgens het fokreglement van de rasvereniging en derhalve zijn/haar ouders een goede uitslag hebben van de verplichte testen door veterinair specialisten die in dit fokreglement genoemd worden. Het is belangrijk dat de fokker zich moet houden aan het Basis Welzijn- en Gezondheidsreglement, waarbij de teef beschermd wordt tegen uitbuiterij en inteelt beperkt wordt.   https://www.houdenvanhonden.nl/fokken-met-je-hond/basisreglement-welzijn-en-gezondheid/   " Loesje Dat is dus niet waar.Als ik mijn teef met stamboom laat dekken door mijn reu met stamboom (van het zelfde ras) zonder dat deze getest zijn krijg ik voor de pups uit deze combinatie gewoon een stamboom.
honden page profiel GeaGea schreef in Labrador is zwanger
In 99% van de gevallen duurt een dracht 63 dagen na de ovulatie.Zolang je niet weet wanneer de ovulatie heeft plaatsgevonden weet je niet precies hoelang de teef drachtig is.Zolang de hond geen afwijkend gedrag vertoont is het gewoon rustig afwachten.
honden page profiel Johanna van der LooijJohanna van der Looij schreef in Vermeld je website hier!
www.tjopp.nl
honden page profiel GeaGea schreef in Agility Oefeningen thuis door Corona
" Oo dat veld! Droom van elke Agility handler  " Sheltieduo_ Ben er ook ontzettend blij mee.
honden page profiel GeaGea schreef in Agility Oefeningen thuis door Corona
" Haha, de snelheid en het enthousiasme zitten er in ieder geval al in! " Vera en Ziva Ja, samen kunnen ze de hele wereld aan.Iedere dag mogen ze even uitrennen op het veld, daarna zijn ze in huis rustig en voldaan...
honden page profiel GeaGea schreef in Agility Oefeningen thuis door Corona
Puppy behendigheid op ons trainingsveld thuis. Door de tunnel vinden ze al heel erg leuk.
honden page profiel GeaGea schreef in Hoeveel snacks geven jullie je hond?
Onze oudere honden krijgen een paar keer per week iets.De pups krijgen iedere dag 2 tot 3 keer iets om op te knagen.Net weer een grote bestelling binnen van bijna 300 euro.....
honden page profiel GeaGea schreef in Hondje rusland
Wij hebben nu ook een pup, geboren in december, die als alles nu goed gaat in juni naar zijn nieuwe eigenaar gaat. De nieuwe eigenaar woont in Singapore en zou eind maart naar Nederland komen, maar dit gaat nu helaas niet door. Zolang een pup een normale socialisatie krijgt maakt het niet uit. 
honden page profiel GeaGea schreef in puppy is vaak ziek
" Hoeveel Pyrogenium moet ik iederedag geven? Mijn puppy is nu ongeveer 14kg. " blue Je mag een hond 2 tot 3 keer per dag 5 druppels geven.Zelf doen wij altijd 3 x per dag 5 druppels op wat vers vlees. 
honden page profiel GeaGea schreef in Lacterende teef eet niet
" Nog even een aanvulling , Calcium tekort ontwikkelen ze meestal pas als je niet de juiste voeding geeft 2 a 4 weken na de geboorte doordat de pups dan veel calcium onttrekken aan het lichaam . " Heleen En als aanvulling hierop:Kunstmatig toevoegen van calcium verstoord het hormoonsysteem van de teef. Ze gaat dan het parathormoon niet meer gaat aanmaken. Dit hormoon zorgt ervoor dat er calcium uit de botten wordt gehaald om het calciumgehalte in het bloed op peil te houden. Wanneer je veel kunstmatig calcium aan de teef geeft dan is dat een signaal voor de parathormoonklier dat het parathormoon niet nodig is. Hierdoor kan eclampsie ontstaan.
honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas schreef in Crowdfunding voor dure operatie
" Heb  nog even je bericht via de link gelezen, wachttijd van twee weken, in eersel zit een chirurg Maarten Kappen , als je die belt kan je komen en wordt je hond met spoed geholpen, ik ben er net mijn hond ook geweest, woensdag gebeld en vrijdags geholpen, Maarten Kappen is een chirurg die heel goed bekend staat, en niet duurder is dan anderen....Maarten Kappen In Eersel. " Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. Hey Willemijn, Wij wonen zelf in België. Ik heb al een lijst van chirurgen verzameld die ik maandag allemaal ga opbellen. In schijven betalen is ook een mogelijkheid, maar zelfs dan zou het voor ons heel moeilijk zijn... We hebben beide leningen af te betalen en nu we op één inkomen vallen kwamen we al niet toe. Ik ben zelf vroedvrouw.
honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas schreef in Crowdfunding voor dure operatie
Hallo allemaal,   Het is al jaren geleden dat ik nog heb ingelogd. Vele zullen mij niet meer kennen, maar ik zat vroeger op het forum als baasje van Nala.   Ondertussen hebben wij een hond geadopteerd uit het asiel, Atlas. Hij is nu 2 maanden bij ons en we zijn helemaal gek op hem! Gisterenavond tijdens zijn wandeling begon Atlas plots echter te manken. We gingen vandaag naar onze dierenarts (die toevallig van wacht was en naast ons woont) en die stelde vast dat hij een kruisbandscheur heeft, in een ernstige vorm.   Een kruisbandscheur betekent een dure operatie van minstens €1500 waar wij het geld niet voor hebben, aangezien mijn vriend (die piloot is) door de Coronahysterie momenteel werkloos is en we het met mijn inkomen moeten stellen.   Wij vragen absoluut niet graag om centen, maar hebben in dit geval weinig keuze. We zijn een crowdfunding opgestart en haalden al een heel mooi bedrag op vandaag. We zijn er echter nog niet, en elk steuntje in de rug helpt.   We hopen op enkele warme hondenliefhebbers die ons willen steunen. Je kan dit doen via onderstaande link:   Alvast bedankt en dikke poot van Atlas! -- reactie gewijzigd door het moderator team op 07 maart om 21:05 --
honden page profiel GeaGea schreef in puppy is vaak ziek
Een middel dat geweldig goed werkt bij ontstekingen is Pyrogenium van Ecostyle.Wij gebruiken dit zelf ook voor onze honden als dit nodig is en zien na een paar dagen al resultaat.Iedere hond draagt Giardia bij zich, alleen honden met een lage weerstand worden ziek.  
honden page profiel GeaGea schreef in klets praat over pups
Wij hebben 5 Miniature American Shepherd pups van bijna 8 weken oud.Twee van de pups blijven bij ons.
honden page profiel GeaGea schreef in Extreem verharen
Hoe oud is de pup, kan het zijn dat de puppyharen nu plaats gaan maken voor de volwassen haren en de pup hierdoor veel haar verliest? Ik schrik een beetje van 1 knoflook blokje per dag.... Voedingsadvies van Biofood is maximaal 1 blokje per 2,5 kg hond per dag. Kan me haast niet voorstellen dat de pup al 2,5 kg weegt. Daarnaast is knoflook niet echt gezond voor een hond. 
honden page profiel GeaGea schreef in zwanger
Aangezien je progesteron hebt geprikt weet je dat de eisprong rond 16/17 januari heeft plaatsgevonden en je dan 63 dagen later, rond 19/20 maart pups zou kunnen verwachten.Zelf laat ik nooit een echo maken, zie zelf snel genoeg of de teef drachtig is. Wat ik altijd in huis heb: - Werpkist- Snuggle Safe heatpad- Weegschaal- Nutridrops- Ademspray- Stop!- Navelstrenggaren- Schaar- Jodium- Handdoeken- Keukenrol- Pen en papier
honden page profiel NoonNoon schreef in Dogfrisbee
Idd goed over nadenken. Wij deden het ook en op de goede manier. Maar de belasting is toch heel groot. Hoe goed je gooit en traint 1 verkeerde beweging is voldoende. Hier afgescheurd kruisbanden
 

Vrienden van Mayumi & meisjes

honden foto van Nathaliehonden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van Kelly-Elroyhonden foto van Tamarahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Naomiihonden foto van Amber & Lootahhonden foto van Twee bandietjes...honden foto van Angela • Bodhihonden foto van Geahonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van jaimehonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van BC & CChonden foto van Jimmy (Zinno)honden foto van Claire & Tess & Bonnyhonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Evy & Romihonden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van Morganehonden foto van Scotthonden foto van Siennahonden foto van Wolverinehonden foto van goofie honden foto van JAZZhonden foto van Noonhonden foto van bibiane honden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van JMJhonden foto van Caroline & Atlashonden foto van silke & woody honden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van Johanna van der Looijhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Celine & Yacko honden foto van Zootjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Just The Max   honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van sinsy en Dexhonden foto van JonyenBaileyhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van tamarahonden foto van rico

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^